Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

8.gün idrar testi negatif olup zerre belirtisi olmayan ama pozitif sonuç alan var mı diye bir soru gelirse “evet ben varım dur bakalım ümitsiz olma” demek için...

9.gün bhcg değeri 300 küsür acaba ikiz midir arkadaşlar, çift embriyo transfer edilmişti diye soran olursa “keseyi görünce belli olur ancak, benim 329 du çift embriyo idi ama tek kese göründü” demek için burda olmaya devam edeceğim...

Çocuk sahibi olunca hassasiyetlerimiz kaybolmuyor. Doğurunca da hamile kalınca da devam ediyor. Daha bir kaç gün önce yıllardır ilaç aldığım eczane ile alışverişi bıraktım. Neden. Çünkü orada çalışan bayanın 2 negatif denemesi var. İncinmesin diye.

Hiçbirimiz mükemmel insanlar değiliz olamayız da. Hatamız varsa affola. Ama hepimiz birbirini hiç görmeden duasına katan insanlarız. Bence en güzeli bu.

Dualarımdasınız...

Gerçekten bu kadar ince fikirli olmanız tüylerimi diken diken etti... sizin gibiler dünyada hiç eksik olmasın. Çok duygulandım.. sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Hiç eksik olmayın emi ..

Bu rubella ıgg testi 36 cıkmıs benim yanında pozitif yazıyor bağışıklığım var anlıyorum doğru mudur bilginiz var mı

Arkadaşlar ya aklıma takılan bir şeyi sorayım size ben;benim transferim ay sonu ve natürel olarak planlandı;ama reçetemde folik asit, runid,crinone jel ve
Prednol var; natürel için yalnızca folik asit kullanılıyor diye okumuştum; ama sonra artık natürelde de jel kullanılmaya başlanmış; e bana neden bu ilaçlar yazıldı o zman;sormak aklıma gelmedi şimdi de aklım is takıldı;size sorayım dedim

Canım ben henüz transfer aşamasına gelemedim ama runid antibyotik naturelde olsa herhangi bir enfeksiyona karşı korumak amaçlı veriliyor. Prednol ise steroid buda bağışıklığı baskılamak için veriliyor. Yani bu rahimle ilgili değil vücuduna verilen ilaçlar. Rahat ol. Herkese verildi bildiğim kadarıyla. Bende sana şunu sorsam prednolu kaç gün kullanacakmışsın bir şey dediler mi? Bende tam onu sormak için girdim ki sen bunu yazmışsın isabet oldu :)

Folik asit ve jeli devamli kullanacaksınız
Rulid ve prednol transfer den önce sadece 4 gün kullancaksiniz sonra da ilaç yok zaten
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
Rabbim emeklerini boşa cikarmasin inşâllah

Rulid ve prednol transfer den önce sadece 4 gün kullancaksiniz sonra da ilaç yok zaten

Merhaba canım. Bu prednolda yaygın bir yan etki yaşadın mı sen ?

Merhaba Hayır yaşamadım herkesin vücudu farklıdır ama önemli bir şey yoktur inşallah

Çok teşekkür ederm cevap için. Henüz transfer aşamasına gelemedim nasipse ay sonunda başlayacağım bende. Bağışıklığı düşürdüğü için ondan merak ettim . Doğru diyorsun herkesin bünyesi farklı. Sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah tekrardan çok teşekkürler

Rica ederim canim
4 gün kullanildigi için çok sıkıntı olmaz merak etme
Dualarin icin amin diyorum
İnsallah sizlerde mutlu sonuca ulasirsiniz
Burda paylaşmak nasip olur inşallah

Canım ya saol bilgi için ama prednolu henüz almadım,sonra alacaksınız dendi hemşire odasında,yalnızca reçeteye yazıldı şu an,reçeteye bakar yazarım istersen ne olduğunu

Canım saol ama bana jeli kullan demediler henüz,yalnızca folik asit alıyorum,salı günü 11. Gün kontrolüm var transfer hazırlığında,belki orda söylerler

Alerjik reaksiyon geçiren bendim cnm sadece sizede olmasın kimseye olmasın aklınızda bulunsun diye yazmıştım ki doktor yüzümün kızarıp şiştiğini söyledi boğaza ve küçük dile bakıldı tıkayabilir diye hemen müdahale edilmeseydi kaybedebilirdik seni dedi bunun neresini ballandıracam anlamadım cnm ama yinede öyle bişe yaptıysam hakkınızı helal edin ne diyim cnm

Allah razı olsun cnm bütün içten dualarına hep dualarımızda burdaki herkes Rabbim hepimize kucaklarımızda seveceğimiz sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..Kimin duasının kime geçeceği hiç belli olmaz. Rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul edilenlerden eylesin inşallah

Son düzenleme:
İkisi antinyotik zaten enfeksiyon kapmaman için ben transfere gideceğim zaman kanıma mikrop bulaşmıştı bunlar çok iyi gekmişti bana bu süre de çok dikkatli ol çok afedersin kendi lavabonu kullanmana gayret et güvenmediğin yerde su bile içme ben gittiğim yerde su içmiştim bulaşmıştı tam bir ay transfer öncesi hergün acillere serum takmaya gidiyordum tedbirini al sen inşallah iyi haberler verirsin

Canımsın çok saol ama öğretmenin ben,okullar açık günün yarısından fazlası okulda geçiyor ama yine de elimden geldiğince dikkat etmeye çalışayım ben

Canım saol ama bana jeli kullan demediler henüz,yalnızca folik asit alıyorum,salı günü 11. Gün kontrolüm var transfer hazırlığında,belki orda söylerler

Canım hemsireler sırası gelen ilacı tarif ediyorlar . Naturel transferde de artık jel başlandı . Transfere yakın başlıyorsunuz ve transferden sonra da devam ediliyor diye biliyorum .

Diğer verilen haplar da 4 gün kullanılıyor ve transferden bir gün öncesine kadar içiliyor . Folik asit sürekli kullanılıyor zaten .

Unutmadan haplardan bi tanesi bağışıklığı düşürdüğü için hasta olmamaya dikkat edin bir çoğumuz transferden sonra grip olduk aman dikkat. Ama ilacın bunyeye ekstra bir sıkıntı verdiğini yaşamadım ve duymadım da .

Canım ya saol bilgi için ama prednolu henüz almadım,sonra alacaksınız dendi hemşire odasında,yalnızca reçeteye yazıldı şu an,reçeteye bakar yazarım istersen ne olduğunu

Teşekkür ederim canım cemile arkadaşımız sağolsun yazdı her şeyi. Senin transfer olacağın günlerde nasipse bende transfer sürecine başlayacağım:) Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu arada oruç tutma durumunu doktorlara sordun mu bu süreçte tutulabiliyor muymuş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…