- 15 Ekim 2017
- 706
- 983
- 23
- 40
Canım inşallah güzel haber vermeyi nasip eder Rabbim bize de bu mübarek ayda.. oruçla ilgili bir şey sormadım,şimdilik yalnızca folik asit kullanıyorum zaten,ona zaten engel olmuyor ama diğer ilaçlar için soracağım bu salı,bir de zaten kontrol günleri tutulamıyor; vajinal muayenede jel kullanıldığından.. KIzlar ben çok heyecanlıyım yaa...Teşekkür ederim canım cemile arkadaşımız sağolsun yazdı her şeyi. Senin transfer olacağın günlerde nasipse bende transfer sürecine başlayacağım:) Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu arada oruç tutma durumunu doktorlara sordun mu bu süreçte tutulabiliyor muymuş ?
Ay canım ya şu mübarek sahur vakti bu heyecanını Rabbim evlat mujdesiyle taclandirsin inşallahCanım inşallah güzel haber vermeyi nasip eder Rabbim bize de bu mübarek ayda.. oruçla ilgili bir şey sormadım,şimdilik yalnızca folik asit kullanıyorum zaten,ona zaten engel olmuyor ama diğer ilaçlar için soracağım bu salı,bir de zaten kontrol günleri tutulamıyor; vajinal muayenede jel kullanıldığından.. KIzlar ben çok heyecanlıyım yaa...
amin canım inşalllah.. size güzel haber vermeyi öyle isterim kiAy canım ya şu mübarek sahur vakti bu heyecanını Rabbim evlat mujdesiyle taclandirsin inşallah
Canım ben tüp bebekle ilgili istihareye yattım; içim çok huzurluydu uyandığımda;bir hanım hoca da rüyamı hayırlı yorumladı ne bileyim inşallah dediği gibi güzel olur her şey..Ben istihareye yattım,uyandığımda içim çok huzurluydu ve rüyamı bir
amin canım inşalllah.. size güzel haber vermeyi öyle isterim ki
Oh maşallah ne güzel inşallah öyle olur canımCanım ben tüp bebekle ilgili istihareye yattım; içim çok huzurluydu uyandığımda;bir hanım hoca da rüyamı hayırlı yorumladı ne bileyim inşallah dediği gibi güzel olur her şey..
Cnm olurmu öyle şey benim bir ayağım burda, dualarımda sizinle yazacağım tabiki de bırakmam sizleri :))aminebusra S sinkar @xra221 @lemonade_85 N Nuayyy A asifexisted @Bir mucize @Gulen yuzum E Evrem1992 @sus_panda @cycas @Defrent @cemile___ .................. Ve şimdi aklıma düşmeyen birçok hamile arkadaşım.. Ben artık yazmayacağım diyenleri okudum,sakın ha:) doğumdan sonra haberini alamayacak mıyız 9ay gözümüzün önünde geçmişken.. Hamile kalmayı bekleyenler olarak inşallah pozitif sonuç aldığımızda, sonrasında, doğuma yakın hepinizin tecrübelerinize ve hüzünse hüzün, sevinçse sevinç hepinizin içten paylaşımlarınıza, dualarınıza çok ihtiyacımız var.
Allah size sağlıklı doğum nasip etsin, bize de tez vakitte sağlıklı hamilelik... Amin amin amin..
Sizi anlamaya çalışıyorum, empati yapmaya çalışıyorum ama gerçekten güçlük çekiyorum. 6 ay klomen,1 aşılama, 1 histeroskopi ve 1 başarısız tüp bebekten sonra hamile kalabildim sürecim 4 yıl sürdü belki bazı arkadaşlara göre kısa sürmüş olabilir ama yine de sıkıntılı süreçten geçtim . İlk tüp bebek deneyimim de şişli memorial de negatifti burda üzüntümü paylaştım, benimle aynı zamanda tedavi gören arkadaşların sevinçlerine ortak oldum. 2. Tedavimde şükürler olsun hamile kaldım ama sadece hamile kalmakla iş bitmiyor bizim de korkularımız, endişelerimiz var. Burda hiçkimse nispet yapar gibi bir paylaşımda bulunmadı... Hem hamileleri görmek sizi neden rahatsız etti ki?? Bu sizi aksine sevindirmeli demek ki başarı oranı yüksek bir yer size umut olmalı bu.... Ben insanlara umut olmak için yazmaya devam edeceğim, bu topikten de hamile kaldıktan sonra işi bitmiş kişiler gibi bırakmayacağım... Size tedaviniz de başarılılar diliyorum. İnş pozitif sonucu alıp burda siz de sevincinizi bizle paylaşırsınızArkadaşlar bu ne rahatlık.. biraz empati yapsanız.. siz de aynı yollardan geçtiniz,siz de hamile arkadaşlara imrendiniz, maşaallah hamilelik size nasip olmuş, ama buradaki tedavi gören arkadaşları düşünerek en azından paylaşımlarınızı onlara göre yapsanız
Canım inşallah güzel haber vermeyi nasip eder Rabbim bize de bu mübarek ayda.. oruçla ilgili bir şey sormadım,şimdilik yalnızca folik asit kullanıyorum zaten,ona zaten engel olmuyor ama diğer ilaçlar için soracağım bu salı,bir de zaten kontrol günleri tutulamıyor; vajinal muayenede jel kullanıldığından.. KIzlar ben çok heyecanlıyım yaa...
Evet canım hatırlıyorum Allah korumuş seni bazı kişiler bu tür serumları evde taktırıyor ne kadar riskli birşey olduğunu da anlamış olduk kötü bi tecrübe Rabbim beterinden korusunAlerjik reaksiyon geçiren bendim cnm sadece sizede olmasın kimseye olmasın aklınızda bulunsun diye yazmıştım ki doktor yüzümün kızarıp şiştiğini söyledi boğaza ve küçük dile bakıldı tıkayabilir diye hemen müdahale edilmeseydi kaybedebilirdik seni dedi bunun neresini ballandıracam anlamadım cnm ama yinede öyle bişe yaptıysam hakkınızı helal edin ne diyim cnm
Yaaa bi şey olmaz inşallah zaten antibiyotik kullanacanCanımsın çok saol ama öğretmenin ben,okullar açık günün yarısından fazlası okulda geçiyor ama yine de elimden geldiğince dikkat etmeye çalışayım ben
saol cnm sürekli duamda tandğm tanmadğm herkes allahn iznyle şu zor günler biran önce biter bebişlerimze sağ sağlm kavşrz inşallahhhh yazarm ben tabiki ama herkesi dşünerek doğru kelimelerle hoşş ztn öyleydm ama neyseaminebusra S sinkar @xra221 @lemonade_85 N Nuayyy A asifexisted @Bir mucize @Gulen yuzum E Evrem1992 @sus_panda @cycas @Defrent @cemile___ .................. Ve şimdi aklıma düşmeyen birçok hamile arkadaşım.. Ben artık yazmayacağım diyenleri okudum,sakın ha:) doğumdan sonra haberini alamayacak mıyız 9ay gözümüzün önünde geçmişken.. Hamile kalmayı bekleyenler olarak inşallah pozitif sonuç aldığımızda, sonrasında, doğuma yakın hepinizin tecrübelerinize ve hüzünse hüzün, sevinçse sevinç hepinizin içten paylaşımlarınıza, dualarınıza çok ihtiyacımız var.
Allah size sağlıklı doğum nasip etsin, bize de tez vakitte sağlıklı hamilelik... Amin amin amin..
5yıl dondurulyor cnmKızlar embriyoların dondurulma süresi ne kadae bilen var mı ?
5 yıla kadar donduruluyor.Kanun en fazla 5 yıla kadar izin veriyormuş.Kızlar embriyoların dondurulma süresi ne kadae bilen var mı ?
Kızlar embriyoların dondurulma süresi ne kadae bilen var mı ?
Amin cnm amin inşallahEvet canım hatırlıyorum Allah korumuş seni bazı kişiler bu tür serumları evde taktırıyor ne kadar riskli birşey olduğunu da anlamış olduk kötü bi tecrübe Rabbim beterinden korusun
5 yıl diye biliyorum
Canım kaç haftalık oldun nasılsın benden bi hafta öndeydin sanırımsaol cnm sürekli duamda tandğm tanmadğm herkes allahn iznyle şu zor günler biran önce biter bebişlerimze sağ sağlm kavşrz inşallahhhh yazarm ben tabiki ama herkesi dşünerek doğru kelimelerle hoşş ztn öyleydm ama neyse
Bende transferimden 4 gün önce crinone jele başladım ve akşamına acillik oldum idrar yolu enfeksiyonu... o kadar üzüldüm ki nerden çıktı bu şimdi diye ben jele bağlamıştım ama olacağı varmış yücel bey transferi kötü etkilemez dedi çok şükür.. olacak oluyor canım İnşâAllah bu sefer herşey çok güzel olacakCanımsın çok saol ama öğretmenin ben,okullar açık günün yarısından fazlası okulda geçiyor ama yine de elimden geldiğince dikkat etmeye çalışayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?