Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım inşallah güzel haber vermeyi nasip eder Rabbim bize de bu mübarek ayda.. oruçla ilgili bir şey sormadım,şimdilik yalnızca folik asit kullanıyorum zaten,ona zaten engel olmuyor ama diğer ilaçlar için soracağım bu salı,bir de zaten kontrol günleri tutulamıyor; vajinal muayenede jel kullanıldığından.. KIzlar ben çok heyecanlıyım yaa...

Ay canım ya şu mübarek sahur vakti bu heyecanını Rabbim evlat mujdesiyle taclandirsin inşallah

Ben istihareye yattım,uyandığımda içim çok huzurluydu ve rüyamı bir

amin canım inşalllah.. size güzel haber vermeyi öyle isterim ki
Canım ben tüp bebekle ilgili istihareye yattım; içim çok huzurluydu uyandığımda;bir hanım hoca da rüyamı hayırlı yorumladı ne bileyim inşallah dediği gibi güzel olur her şey..

Cnm olurmu öyle şey benim bir ayağım burda, dualarımda sizinle yazacağım tabiki de bırakmam sizleri :))

Sizi anlamaya çalışıyorum, empati yapmaya çalışıyorum ama gerçekten güçlük çekiyorum. 6 ay klomen,1 aşılama, 1 histeroskopi ve 1 başarısız tüp bebekten sonra hamile kalabildim sürecim 4 yıl sürdü belki bazı arkadaşlara göre kısa sürmüş olabilir ama yine de sıkıntılı süreçten geçtim . İlk tüp bebek deneyimim de şişli memorial de negatifti burda üzüntümü paylaştım, benimle aynı zamanda tedavi gören arkadaşların sevinçlerine ortak oldum. 2. Tedavimde şükürler olsun hamile kaldım ama sadece hamile kalmakla iş bitmiyor bizim de korkularımız, endişelerimiz var. Burda hiçkimse nispet yapar gibi bir paylaşımda bulunmadı... Hem hamileleri görmek sizi neden rahatsız etti ki?? Bu sizi aksine sevindirmeli demek ki başarı oranı yüksek bir yer size umut olmalı bu.... Ben insanlara umut olmak için yazmaya devam edeceğim, bu topikten de hamile kaldıktan sonra işi bitmiş kişiler gibi bırakmayacağım... Size tedaviniz de başarılılar diliyorum. İnş pozitif sonucu alıp burda siz de sevincinizi bizle paylaşırsınız

Bende aynı senin gibiyim canım heyecanlı :) Allahım emeklerimizi heyecanlarımızı boşa çıkarmasın inşallah bu güzel ayda ..

Evet canım hatırlıyorum Allah korumuş seni bazı kişiler bu tür serumları evde taktırıyor ne kadar riskli birşey olduğunu da anlamış olduk kötü bi tecrübe Rabbim beterinden korusun

Kızlar embriyoların dondurulma süresi ne kadae bilen var mı ?

saol cnm sürekli duamda tandğm tanmadğm herkes allahn iznyle şu zor günler biran önce biter bebişlerimze sağ sağlm kavşrz inşallahhhh yazarm ben tabiki ama herkesi dşünerek doğru kelimelerle hoşş ztn öyleydm ama neyse

Canım kaç haftalık oldun nasılsın benden bi hafta öndeydin sanırım

Canımsın çok saol ama öğretmenin ben,okullar açık günün yarısından fazlası okulda geçiyor ama yine de elimden geldiğince dikkat etmeye çalışayım ben
Bende transferimden 4 gün önce crinone jele başladım ve akşamına acillik oldum idrar yolu enfeksiyonu... o kadar üzüldüm ki nerden çıktı bu şimdi diye ben jele bağlamıştım ama olacağı varmış yücel bey transferi kötü etkilemez dedi çok şükür.. olacak oluyor canım İnşâAllah bu sefer herşey çok güzel olacak Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…