Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Bende hematuri de idrar yolu enfeksiyonu hep var takipteyim niye okuyor bilmiyorum .Bende transferimden 4 gün önce crinone jele başladım ve akşamına acillik oldum idrar yolu enfeksiyonu... o kadar üzüldüm ki nerden çıktı bu şimdi diye ben jele bağlamıştım ama olacağı varmış yücel bey transferi kötü etkilemez dedi çok şükür.. olacak oluyor canım İnşâAllah bu sefer herşey çok güzel olacakRabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ama hastaneden hiç arayan olmuyor mesela dondurulmuş ikizlerim var bize sormadan bi şey yapmazlar dimi yada süresi dolunca kendilerimi aryr acabaEvet canım biz 5 yıllık dondurduk sonrası sağlık bakanlığına dilekçe ile uzatılıyor istediğin kadar kalıyor bence çok iyi bişey
Teşekkürler emin olıyım dedim :)Merhaba , evet bağışıklığınız var demek.
Dilekçe kabul ediliyor mu eğer öyleyse iyiymişEvet canım biz 5 yıllık dondurduk sonrası sağlık bakanlığına dilekçe ile uzatılıyor istediğin kadar kalıyor bence çok iyi bişey
Amin canım inşallah bu mübarek ayda güzel haberler alırız ve veririzBende transferimden 4 gün önce crinone jele başladım ve akşamına acillik oldum idrar yolu enfeksiyonu... o kadar üzüldüm ki nerden çıktı bu şimdi diye ben jele bağlamıştım ama olacağı varmış yücel bey transferi kötü etkilemez dedi çok şükür.. olacak oluyor canım İnşâAllah bu sefer herşey çok güzel olacakRabbim hepimizin yardımcısı olsun
Bende transferimden 4 gün önce crinone jele başladım ve akşamına acillik oldum idrar yolu enfeksiyonu... o kadar üzüldüm ki nerden çıktı bu şimdi diye ben jele bağlamıştım ama olacağı varmış yücel bey transferi kötü etkilemez dedi çok şükür.. olacak oluyor canım İnşâAllah bu sefer herşey çok güzel olacakRabbim hepimizin yardımcısı olsun
Çok geçmiş olsun canım nasıl oldu bende anlamadımBende hematuri de idrar yolu enfeksiyonu hep var takipteyim niye okuyor bilmiyorum .
evdt canım arıyorlarmışAma hastaneden hiç arayan olmuyor mesela dondurulmuş ikizlerim var bize sormadan bi şey yapmazlar dimi yada süresi dolunca kendilerimi aryr acaba
Bize öyle söylenmişti evet bence de çok iyiDilekçe kabul ediliyor mu eğer öyleyse iyiymiş
Amin canımAmin canım inşallah bu mübarek ayda güzel haberler alırız ve veririz
Hemen o gün antibiyotik aldım içtim canım geçti pozitifi aldıktan sonra doktorum tekrar kültür istedi çok şükür geçmiş ama şuan su bile içermediğim için hem böbreklerim hem idrar yollarım zarar görebilirmiş ara ara serum taktırmam gerekeblirmişBu jelin yan etkilerinde var sanırım idrar yolu enfeksiyonunasıl geçti peki canım ?
7bitt cnm iyi dglm mide bulantsı aniden çöken halsizlik doyamama ama yiyememene ararsan var allah beterinden korusun tabiCanım kaç haftalık oldun nasılsın benden bi hafta öndeydin sanırım
Çok geçmiş olsun canım nasıl oldu bende anlamadım
evdt canım arıyorlarmış
Bize öyle söylenmişti evet bence de çok iyi
Amin canım
Hemen o gün antibiyotik aldım içtim canım geçti pozitifi aldıktan sonra doktorum tekrar kültür istedi çok şükür geçmiş ama şuan su bile içermediğim için hem böbreklerim hem idrar yollarım zarar görebilirmiş ara ara serum taktırmam gerekeblirmiş
Gece meyve yemeye çalış ve geç saatte yemek yeme aşırı iyi geliyor benim eşim 8 de gelirdi onunla yerdik çok kötü olurdum halim olmazdı sonra 6 gibi yemek yerdim gece meyve falan alırdım sabah daha rahat uyanıyorsun mide bulantında azalıyor7bitt cnm iyi dglm mide bulantsı aniden çöken halsizlik doyamama ama yiyememene ararsan var allah beterinden korusun tabi
Evet canım biz 5 yıllık dondurduk sonrası sağlık bakanlığına dilekçe ile uzatılıyor istediğin kadar kalıyor bence çok iyi bişey
Dilekçe kabul ediliyor mu eğer öyleyse iyiymiş
Ne meyve yicem cnm herşey kötü geliyo bana su bile iğrenç geliyo brz soğtp içebiliyorum napçam şaşrdm kuş kdr yiyebiliyorum yarı aç geziyorm folk asit bile alamıyorum bide ishal olmştm ya mdem bağrsağm hala düzelmedi tam herşeyden yiyemiyorum allahm yrdmcmz olsn vallaGece meyve yemeye çalış ve geç saatte yemek yeme aşırı iyi geliyor benim eşim 8 de gelirdi onunla yerdik çok kötü olurdum halim olmazdı sonra 6 gibi yemek yerdim gece meyve falan alırdım sabah daha rahat uyanıyorsun mide bulantında azalıyor
Bende hiç birşey yiyemiyorum gerçekten Rabbim kolaylaştırsın7bitt cnm iyi dglm mide bulantsı aniden çöken halsizlik doyamama ama yiyememene ararsan var allah beterinden korusun tabi
Aynen canım günde bi bardak anca oda ağzım kuruyor diye biraz abartı gibi geliyor ama zorla da olmuyÇok geçmiş olsun canım benim. Mide bulantısından su bile içemiyosun dimiRabbim yar ve yardımcın olsun tez vakitte bitsin o bulantılar inşallah hayırlısıyla
Bende daha fazla sanmıştımSağlık bakanlığına verilen dilekçe ile 1 yıl daha uzatılabiliyor diye biliyorum. Toplamda 6 oluyor yani böylece
Bende hiç birşey yiyemiyorum gerçekten Rabbim kolaylaştırsın
Aynen canım günde bi bardak anca oda ağzım kuruyor diye biraz abartı gibi geliyor ama zorla da olmuy
Bende daha fazla sanmıştım
Aynen o durumdayım mübarek ekmek bile kötü kokuyorBana hiç abartı gelmiyo inan canım çünkü ablamda aynı böyleydi hatta evinden midesi bulanmıştı annemde kalmıştı bir süre. Çamaşır bile yıkayamazdık kokusu mahvederdi onu. Su içemezdi . O yüzden seni çok iyi anlıyorum inşallah hemen biterde rahatlarsın biraz
6 azmış ya :/Sağlık bakanlığına verilen dilekçe ile 1 yıl daha uzatılabiliyor diye biliyorum. Toplamda 6 oluyor yani böylece
peki arkadaşlar embriyolar 5 yıldan fazla kaldığı zaman kaliteleri düşer mi?Dilekçe kabul ediliyor mu eğer öyleyse iyiymiş
çok geçmiş olsun cnm muz ye istersen iyi gelir sana7bitt cnm iyi dglm mide bulantsı aniden çöken halsizlik doyamama ama yiyememene ararsan var allah beterinden korusun tabi
Bende hiç birşey yiyemiyorum gerçekten Rabbim kolaylaştırsın
Aynen canım günde bi bardak anca oda ağzım kuruyor diye biraz abartı gibi geliyor ama zorla da olmuy
Bende daha fazla sanmıştım
Kızlar internette bulantı bilekliği diye bir şey satılıyor,bir bakın isterseniz;bildiğiniz sıkı lastik toka ve bilek kısmında sert bir top var, psikolojik de olabilir bilemiyorum ama bende az da olsa işe yaramıştı gebelik bulantısında;manyetik falanbir şey değil hatta sipariş gelince baya hayal kırıklığına uğradım çok basitçe bir şey.. bende işe yaradığı için yazayım dedim size de... 3 ay iki bileğimde de onla gezdim evde,bulantılarımın çok yükseldiği zamanlar.. isterseniz bi bakın derim :)Bana hiç abartı gelmiyo inan canım çünkü ablamda aynı böyleydi hatta evinden midesi bulanmıştı annemde kalmıştı bir süre. Çamaşır bile yıkayamazdık kokusu mahvederdi onu. Su içemezdi . O yüzden seni çok iyi anlıyorum inşallah hemen biterde rahatlarsın biraz
Bence düşmez canım geçen gün bebek annesinden daha büyük diye bi haber izledim.meğer amerikada embriyo 30 yıl önce dondurulmuş embriyo BasBaşka bi kadına transfer edildi kadın 25 yaşındaydı ve sağlıklı doğum yaptı 30 yıllık embriyo yasayabiliyorsa bence sağlıklı embriyolara bi şey olmazpeki arkadaşlar embriyolar 5 yıldan fazla kaldığı zaman kaliteleri düşer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?