Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

30 yıllık embriyo mu? çok ilginç cnm inş birsey olmaz bizim embriyolarımızada :))

arkadaşlarım bir şey sorucam size? şimdi uçak bileti alıcamda şehir dışında yaşayan arkadaşlar transferden sonraki kaçıncı gün uçak yahut otobüs yolculuğu yaptınız ?

peki arkadaşlar embriyolar 5 yıldan fazla kaldığı zaman kaliteleri düşer mi?
Bunun aynısını embriyologa sormuştum kesinlikle hiçbir şey olmuyor direk şok yapıp doldurdukları için hücrelerinde en ufak birşey olmuyor eskimiyor yani birde bana şöyle dediler örneğin 35 yaşında dondurdun sonra 3 sene geçti ve geldin transfer için embriyon sana göre daha genç olacak sen 38 olurken o 35 yaşında bir embriyo olacak ve bu çok büyük bir avantaj. Kadın yaşı önemli derken işte burda avantaj oluyor yumurtan çünkü 35 yaş yumurtası. Dondurulmuş embriyo gerçekten büyük bir nimet ve avantaj.

arkadaşlarım bir şey sorucam size? şimdi uçak bileti alıcamda şehir dışında yaşayan arkadaşlar transferden sonraki kaçıncı gün uçak yahut otobüs yolculuğu yaptınız ?
Pazartesi akşami transfer olmuştum
Perşembe sabah uçağa binmistik
Ne olur ne olmaz diye biraz uzun süre kalmayi tercih ettim
Çünkü son şansım di
Otelde de hep yattim zaten

Arkadaşlar bugün genetik Murat hocayı aradım haftaya çıkarmış sonucumuz eşim çalıştığı yerin organizasyonunda Sultanahmet e gidip dua edeceğim sizde dualarınızı eksik etmeyin canlarım özellikle hamileler sizlerin duası kabul olurmuş .

ewt cnm gerçekten çok büyük bir avantaj benım temmuzda 1 sene olacak embriyo donduralı... Keşke süresi biraz fazla olsaydı

Evet 30 yıllık canım Orda sınırsız dondurma süresi başkasına veriyorlar senin izninle cunku
ayyy yok istemem ben kalsın, yane sınırsız olması güzel de sadece bana transfer olsun benım embriyom :)) süre çok az yane 2-3 çocuk isteyen bir kadın için 5 sene gerçekten az keşke 10 sene falan olsaydı ....

Canım biz oteli sultanahmette tutmuştuk . Orda çok dua ettim . Her gün gidiyordum neredeyse .manevi atmosferine çok inanıyorum oranın .transferde memoriala yakın bir otel tuttuk yakın olsun diye . Inşallah Rabbim dualarını kabul eder

Öyle canım benim takip ettiğim topikte bi arkadaş var ilki tüp bebek bi senesi dolunca diğer dondurulumusla tekrar hamile kalmış bi sene sonra da kendiliğinden 3.ye hamile kalmış . Nasip bu işler ama çalışan bayan için 2den fazlası zor bence .Rabbim olmayanlara versin

İnşallah tatlım cümlemiz için hayırlı olsun tedavilerimiz evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza alalım.

Amin cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenın kucağını boş bırakmasın ... Biz de sağ salim kucağımıza alırız inş yavrularımızı

Evet canım onu bende duydum eczanede var mıdır acaba
Aynen hele ki kadının yaşı gençse 5 sene çok az

Saol cnm höbbşy yiyemeynce yiyorm tok tutsn diye ama bulantmı hçbş geçirmyo kafasna göre gelip gidiyo
cnm ne diyeceğimi bilemıyorum geçici bir süreç kendini zorlama kusarsan zaten yediğin hiçbirsey sana yaramaz... bEBEKTE zaten ilk 3 ay annnede ki depodan besleniyor.. İnş tez vakitte geçer

Ben 3 sene önceye kadar tedavi oldum ve iki denemedende sonuç alamadım baya bi ara verdim bizim genetik sorunumuz vardı bu dönemde doğal yoldan gebe kaldım ve bebeğimin yine hasta olduğunu söylüyorlar. Nereye gitsem tek çarenin tüp bebek olduğunu söylüyorlar. Şükürler olsun ki sağlıklı embriyolarım dondurulmuş ama süresi için endişelerim var o yüzden sordum. 5 sene ise 2 sene kadar vaktim var demek ki .

Şu anda gebe misin peki ?belki hasta değildir nasıl emin oluyorlar inşallah sağlıklıdır . Bir kaç video izledim beş sene dolunca sağlık bakanlığına dilekçe verip uzatabiliyorsun süreyi ama ne kadar uzatilabildigini bilmiyorum.memorial bize beş sene dedi ve hatta öyle bir kağıtta imzaladımimzaladik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…