Saolasn cnm inşallah bir an önce geçercnm ne diyeceğimi bilemıyorum geçici bir süreç kendini zorlama kusarsan zaten yediğin hiçbirsey sana yaramaz... bEBEKTE zaten ilk 3 ay annnede ki depodan besleniyor.. İnş tez vakitte geçer
Şuan gebe misiniz? İnşâAllah sağlıkla Doğum yaparsınız bazen ilk çocukta çıkmıyor genetik hastalık ya da bebeğin cinsiyeti ile de alakalı oluyorBen 3 sene önceye kadar tedavi oldum ve iki denemedende sonuç alamadım baya bi ara verdim bizim genetik sorunumuz vardı bu dönemde doğal yoldan gebe kaldım ve bebeğimin yine hasta olduğunu söylüyorlar. Nereye gitsem tek çarenin tüp bebek olduğunu söylüyorlar. Şükürler olsun ki sağlıklı embriyolarım dondurulmuş ama süresi için endişelerim var o yüzden sordum. 5 sene ise 2 sene kadar vaktim var demek ki .
Canım ben daha yeni okuyabildim arkadaş sayfaya yeni girmiş sanırım biz burda beraber dertleştik üzüldük dua ettik sevindik ağladık kimsenin hamile kalmasına üzülmedik kimsenin yazdıklarına bozulmadık alınmadık kimseye nispet yapmıyoruz üzecek kıracak birşey yazmıyoruz ondan başkada alınan olmamış sanırım rahatsız oluyorsa okumasın ben burda birçok şey öğrendim herkes bana destek oldu .. şimdi hamileyim diye neden yazmayım belki birine umut olacak belki pes etmiş biri görünce yeniden hayaline sarılacak .. belki yıllardır negatif alan arkadaşımın haberini alıp ben sevineceğim o yüzden hiç onun gibi düşünmüyorum burda hamilr olanda olmayı bekleyende birbirinin halinden anlıyor bence biz birbirimize duacıyız neden başka topiğe gidelimLütfen arkadaşlar yaa( ne demek,birisinin lafıyla neden buralara kadar uzadı.. siz bu forumun moral kaynağısınız
Allahım bi bana yaramış ha bire bi şey yiyordum doktor fark etti ve diyet uyguladı geç saatte yiyince rahatsız olurdum nefes problemi mide ekşimesi gibiNe meyve yicem cnm herşey kötü geliyo bana su bile iğrenç geliyo brz soğtp içebiliyorum napçam şaşrdm kuş kdr yiyebiliyorum yarı aç geziyorm folk asit bile alamıyorum bide ishal olmştm ya mdem bağrsağm hala düzelmedi tam herşeyden yiyemiyorum allahm yrdmcmz olsn valla
arkadaşlarım bir şey sorucam size? şimdi uçak bileti alıcamda şehir dışında yaşayan arkadaşlar transferden sonraki kaçıncı gün uçak yahut otobüs yolculuğu yaptınız ?
Ilk tedaviyi de memorialde mi olmuştunOğlumda ve şu anki gebeliğimde transferin ertesi günü uçağa binip evime gittim. İşe de başladım öğretmenim.
Şubattaki negatifimde ise 3-4 gün sonra uçağa binmiştim.
Ilk tedaviyi de memorialde mi olmuştun
Ilkiyle aynı yerde yapmayı neden düşünmedin peki ?anladığım kadarıyla memorialdeki 3.deneme tutmuşAslında 2.tedaviye orada başladım. 2014 te. İlki üni hastanesindeydi. 2-3-4 memorialdaoldu. Dondurulmuş yoktu sıfırdan başladım bu sene çok şükür ki tuttu.
Gebeliğimin 7. Haftasından 19. Haftasına kadar bulantı ve kusma yaşadım. Resmen sosyal hayatım bitmişti adımımı atsam böğürüyordum. Hiç bi zaman geçmicek gibi geliyordu ama geçti gitti. Ağzımda sürekli nane şekeri olurdu. Nispeten iyi geliyordu en azından ağızdaki o acı tadı bastırıyordu. Dene istersen çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatırsın.Saolasn cnm inşallah bir an önce geçer
Canım ben 10 seneden fazladır yani tüp bebege başladığımdan beri kullanıyordum allahin izniyle hamile kalınca Semra hm 12.haftaya gelince bırakırsın demişti bende çok şükür 12. haftaya gelince bıraktımArkadaslar hamilelikte glifor kullanan varmi
Canım merhaba bizim seninle hikayemiz baya benziyor sanırımBen 3 sene önceye kadar tedavi oldum ve iki denemedende sonuç alamadım baya bi ara verdim bizim genetik sorunumuz vardı bu dönemde doğal yoldan gebe kaldım ve bebeğimin yine hasta olduğunu söylüyorlar. Nereye gitsem tek çarenin tüp bebek olduğunu söylüyorlar. Şükürler olsun ki sağlıklı embriyolarım dondurulmuş ama süresi için endişelerim var o yüzden sordum. 5 sene ise 2 sene kadar vaktim var demek ki .
Ben varm cnm ishal oldm dye kesm daha başlamadm memorali aradm başlamasam olmazmı dye devam et dediler ama 10günü geçti kullanmyorm başlarmmbi ara dedm ama ztn kötym bide onu çekemem yaaaArkadaslar hamilelikte glifor kullanan varmi
Saol cnm şekersz duramym ztn habire ağzmda onuda deneym inş çabucak geçer tatlı şryler belki ama zor aynı zamanda rabbm yardmcmz olsnGebeliğimin 7. Haftasından 19. Haftasına kadar bulantı ve kusma yaşadım. Resmen sosyal hayatım bitmişti adımımı atsam böğürüyordum. Hiç bi zaman geçmicek gibi geliyordu ama geçti gitti. Ağzımda sürekli nane şekeri olurdu. Nispeten iyi geliyordu en azından ağızdaki o acı tadı bastırıyordu. Dene istersen çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatırsın.
Pko varsa kullanman gerekiyor doktorunu dinlemen lazım pkolu insanın düşük riski normal geceden daha fazla o yüzden sana metformin veriliyorBen varm cnm ishal oldm dye kesm daha başlamadm memorali aradm başlamasam olmazmı dye devam et dediler ama 10günü geçti kullanmyorm başlarmmbi ara dedm ama ztn kötym bide onu çekemem yaaa
Haklsn cnm peki çok etkiliyomu sence acıktrma yada tok kalma yönündePko varsa kullanman gerekiyor doktorunu dinlemen lazım pkolu insanın düşük riski normal geceden daha fazla o yüzden sana metformin veriliyor
Beni pek etkilemiyor ama etkileyen çok insan var ama yine de kullanmakta fayda varHaklsn cnm peki çok etkiliyomu sence acıktrma yada tok kalma yönünde
Tmm cnm cesaret verdn bgn yatarken alym başlaym ztn 1ay kullancam dayanmalyz ne olrsa olsn sen nptn yazdysanda görmedm cnm benBeni pek etkilemiyor ama etkileyen çok insan var ama yine de kullanmakta fayda var
Bende pko da yok insilün direncide yok diğer tedavilerde verilmemişti ama bu son tedavide Semra hoca opudan bi kaç gün önce vermişti ve kalp atımlarını duyduktan sonra 7 ya da 8. Hafta mıydı neydi bıraktırdılar cnm.neden başladım neden bıraktım bilmiyorum ama sadece başlarken rahimdeki kan akışını hızlandırıyoo yumurtalara daha fazla kan gidiyo demişlerdi.Tmm cnm cesaret verdn bgn yatarken alym başlaym ztn 1ay kullancam dayanmalyz ne olrsa olsn sen nptn yazdysanda görmedm cnm ben
İşte buna gıcık oluyorum cnm neye göre bırak diyorlar biri daha bıraktırdılar dedi bana ndn devam dediler doktornza sordk devam etmenzi öneriyor dedi ama ileri derecede pko ykki bnde eminmki gidip semra hanmla knşsam bırak der eminm yanı doktorn muş doktorm km ykki doktrm bnm her muayenede biri girdi en çokmsemra hnm ilgilenmşti bnmle ona sormazlar tabi ulaşamam demi telefnla semra hnmaBende pko da yok insilün direncide yok diğer tedavilerde verilmemişti ama bu son tedavide Semra hoca opudan bi kaç gün önce vermişti ve kalp atımlarını duyduktan sonra 7 ya da 8. Hafta mıydı neydi bıraktırdılar cnm.neden başladım neden bıraktım bilmiyorum ama sadece başlarken rahimdeki kan akışını hızlandırıyoo yumurtalara daha fazla kan gidiyo demişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?