Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Şuan gebe misiniz? İnşâAllah sağlıkla Doğum yaparsınız bazen ilk çocukta çıkmıyor genetik hastalık ya da bebeğin cinsiyeti ile de alakalı oluyor

Lütfen arkadaşlar yaa( ne demek,birisinin lafıyla neden buralara kadar uzadı.. siz bu forumun moral kaynağısınız
Canım ben daha yeni okuyabildim arkadaş sayfaya yeni girmiş sanırım biz burda beraber dertleştik üzüldük dua ettik sevindik ağladık kimsenin hamile kalmasına üzülmedik kimsenin yazdıklarına bozulmadık alınmadık kimseye nispet yapmıyoruz üzecek kıracak birşey yazmıyoruz ondan başkada alınan olmamış sanırım rahatsız oluyorsa okumasın ben burda birçok şey öğrendim herkes bana destek oldu .. şimdi hamileyim diye neden yazmayım belki birine umut olacak belki pes etmiş biri görünce yeniden hayaline sarılacak .. belki yıllardır negatif alan arkadaşımın haberini alıp ben sevineceğim o yüzden hiç onun gibi düşünmüyorum burda hamilr olanda olmayı bekleyende birbirinin halinden anlıyor bence biz birbirimize duacıyız neden başka topiğe gidelim

Allahım bi bana yaramış ha bire bi şey yiyordum doktor fark etti ve diyet uyguladı geç saatte yiyince rahatsız olurdum nefes problemi mide ekşimesi gibi

arkadaşlarım bir şey sorucam size? şimdi uçak bileti alıcamda şehir dışında yaşayan arkadaşlar transferden sonraki kaçıncı gün uçak yahut otobüs yolculuğu yaptınız ?

Oğlumda ve şu anki gebeliğimde transferin ertesi günü uçağa binip evime gittim. İşe de başladım öğretmenim.
Şubattaki negatifimde ise 3-4 gün sonra uçağa binmiştim.

Aslında 2.tedaviye orada başladım. 2014 te. İlki üni hastanesindeydi. 2-3-4 memorialdaoldu. Dondurulmuş yoktu sıfırdan başladım bu sene çok şükür ki tuttu.
Ilkiyle aynı yerde yapmayı neden düşünmedin peki ?anladığım kadarıyla memorialdeki 3.deneme tutmuş

Saolasn cnm inşallah bir an önce geçer
Gebeliğimin 7. Haftasından 19. Haftasına kadar bulantı ve kusma yaşadım. Resmen sosyal hayatım bitmişti adımımı atsam böğürüyordum. Hiç bi zaman geçmicek gibi geliyordu ama geçti gitti. Ağzımda sürekli nane şekeri olurdu. Nispeten iyi geliyordu en azından ağızdaki o acı tadı bastırıyordu. Dene istersen çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatırsın.

Canım merhaba bizim seninle hikayemiz baya benziyor sanırım

Saol cnm şekersz duramym ztn habire ağzmda onuda deneym inş çabucak geçer tatlı şryler belki ama zor aynı zamanda rabbm yardmcmz olsn

Ben varm cnm ishal oldm dye kesm daha başlamadm memorali aradm başlamasam olmazmı dye devam et dediler ama 10günü geçti kullanmyorm başlarmmbi ara dedm ama ztn kötym bide onu çekemem yaaa
Pko varsa kullanman gerekiyor doktorunu dinlemen lazım pkolu insanın düşük riski normal geceden daha fazla o yüzden sana metformin veriliyor

Tmm cnm cesaret verdn bgn yatarken alym başlaym ztn 1ay kullancam dayanmalyz ne olrsa olsn sen nptn yazdysanda görmedm cnm ben
Bende pko da yok insilün direncide yok diğer tedavilerde verilmemişti ama bu son tedavide Semra hoca opudan bi kaç gün önce vermişti ve kalp atımlarını duyduktan sonra 7 ya da 8. Hafta mıydı neydi bıraktırdılar cnm.neden başladım neden bıraktım bilmiyorum ama sadece başlarken rahimdeki kan akışını hızlandırıyoo yumurtalara daha fazla kan gidiyo demişlerdi.

İşte buna gıcık oluyorum cnm neye göre bırak diyorlar biri daha bıraktırdılar dedi bana ndn devam dediler doktornza sordk devam etmenzi öneriyor dedi ama ileri derecede pko ykki bnde eminmki gidip semra hanmla knşsam bırak der eminm yanı doktorn muş doktorm km ykki doktrm bnm her muayenede biri girdi en çokmsemra hnm ilgilenmşti bnmle ona sormazlar tabi ulaşamam demi telefnla semra hnma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…