- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Oğlumda ve şu anki gebeliğimde transferin ertesi günü uçağa binip evime gittim. İşe de başladım öğretmenim.
Şubattaki negatifimde ise 3-4 gün sonra uçağa binmiştim.
Ödüyordu cnm bir yanlışlık olmasın hatta bir arkadaşımla bunun mevzu sunda konuştuk almış o hep bana nasip olmadı amaKIzlar crinone jel i sağlık ocağında yağdırabilirsin diye okumuştum ben ama ödemiyormuş devlet bilginiz olsun alacak olan varsa;ben aile hekimine yazdırmaya gittim ücretli almak zorunda kaldım
KIzlar crinone jel i sağlık ocağında yağdırabilirsin diye okumuştum ben ama ödemiyormuş devlet bilginiz olsun alacak olan varsa;ben aile hekimine yazdırmaya gittim ücretli almak zorunda kaldım
Önceleri yazabilıyordu aile hekimi tabi aksi biri değilse. Ama geçenlerde @kanaryamm arkadaşımız artık yazmadıklarını yazmıştı burda. Yani yeni düzenleme gelmiş. Kadın doğuma yazdırırsanız öder.Ödüyordu cnm bir yanlışlık olmasın hatta bir arkadaşımla bunun mevzu sunda konuştuk almış o hep bana nasip olmadı ama
ben kıllandımArkadaslar hamilelikte glifor kullanan varmi
Canım yok maalesef hem doktor hem eczane söyledi ödenmediğini; aile hekimi yazamıyor değil yazıyor hatt ödenmediğini söylediği halde rica ettim yine de yazdı,belki doktor yanlış biliyordur diye düşündüm ama eczacı da söyledi ödenmediğiniÖdüyordu cnm bir yanlışlık olmasın hatta bir arkadaşımla bunun mevzu sunda konuştuk almış o hep bana nasip olmadı ama
Devlet bunu karşılamıyor dedi eczacı canım ama bilemiyorum ücretli aldım 113 tl yeÖnceleri yazabilıyordu aile hekimi tabi aksi biri değilse. Ama geçenlerde @kanaryamm arkadaşımız artık yazmadıklarını yazmıştı burda. Yani yeni düzenleme gelmiş. Kadın doğuma yazdırırsanız öder.
Ilkiyle aynı yerde yapmayı neden düşünmedin peki ?anladığım kadarıyla memorialdeki 3.deneme tutmuş
Çok sağol canım bende hemen dönmek istiyorum aslında insanın evi gibisi yok ama transfer gününü tam kestiremediğim için sanırım 19 hazirana dönüş bileti alıcam. 27 mayıs regli günüm
Devlet bunu karşılamıyor dedi eczacı canım ama bilemiyorum ücretli aldım 113 tl ye
En son ne zaman aldın canım yazdırarak? Yeni bir uygulama sanırım buyazdıramadığım zaman ücretli alıyorum. Sonra Dr yazdığında eczane para iadesi yapıyor. Kutuyu yanımda götürüyorum
İlk negatif deneme üniversite hastanesindeydi. Memorial a da oradaki doktorum yönlendirmişti zaten lab.şartları çok iyi diye.Fsh yüksekti zaten. 2.denemeden bir oğlum var hamdolsun (memorialdaki ilk deneme). Kardeşi olsun istedik 4 yıl sonra. Bu şubatta negatif oldu, nisanda çok şükür nasip oldu. Yani toplamda Memorialdaki 3 tedaviden 2 pozitifim var hamdolsun. Oraya bir başlayan bir daha koparmıyor bence :) inşallah herkese ilk denemesinde hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olur, bekleyen embriyolar da kardeş olur.
Dondurulmuş için tedavi yapılıyorsa eğer; çatlatma iğnesini vurman gereken zamanı söylediklerinde transfer gün ve saatin de belli oluyor. 1 hafta önceden yani. Ben biletimi o zaman aldım. Erkenden alıp stres yaşamak istemedim bi de. 2 gece kaldım toplamda. sıpayı aldım geldim :) hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Biraz geç gordum yorumunuzu da; burada sadece iyi değil kötü yorumları da paylaşıyoruz; çbirini kişisel olaraktanımıyorum drların; havuz yontemiule 3 kez tup bebek tedavisi gordum şişlide. Yani kendisiyle ve diğer drlarla pek çok kez gorusme sansım oldu. Oylesine yazmadım; kişisel bir hakaret de yok yazdığımda; ewt açıkca gıcık oluyorum anlamsız yersiz olumsuz yorumlarından dolayı ( ki aynıduruma merkezdeki diğer drlar ttersini söyluyor). Sizinki ne guzel iyi geçmiş sizin adınıza sevindim de; soylediğime niye böyle kelimelere dikkkat edin gibi gereksiz uyarılarda bulundunuz onu anlamadım?Gönül hanım gayet iyi ve işini iyi yapan bir doktor benim bütün muayenelerime kendisi girdi transferimide kendi yaptı ve transferde çok korktuğum için beni kendi sakinleştrdi ilk muauenemde kendi canı sıkkındı doğru elektrik alamadık ama diğerleri mükemmel geçti .. burda sorduğum sorulardan bana panikatak mı var diyen bile oldu ama gönül hanım her muayenede beni mutlu yolladı ve rahat olmayı akışına bırakmayı öğretti lütfen biraz kelimelerinize dikkat edin
Merak ettiğim 12 Haziran gibi tesaviye başlayacagız. Ne zaman transfer olur? Buarada 24 günde bir regl döngümKızlar selam, yücel hocayla görüştük eşimde morf ve hız problemi var. Bende de prolaktin. Bugün mr cekilcm bu ay prolaktini düsürüp diğer ay tedaviye baslıyoruz. Rahim dinlendirmeli olcakmıs.
Bir iiki ay sürebiliyor kişiye göre benim yumurtalarım sağlıklı die mesela bir ay ertelenmişti fazla gebelik olmasın die bir daha adet olmam beklenmişti o senin tahlil sonuçlarına ve muane sonucuna göre değişiyorMerak ettiğim 12 Haziran gibi tesaviye başlayacagız. Ne zaman transfer olur? Buarada 24 günde bir regl döngüm
Tatlım dua ederim hem de çok nifty yaptırırsın inş Allah ın izniyle birşey çıkmaz tatlım Allah ım evladını hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin cnmMerhaba kızlar. 12+2 günlük hamileyim. Bu zamana kadar herşey normal giderken dün lavaboya gittiğimde peceteye gelen kıpkırmızı kanla neye uğradığımı şaşırdım. Apar topar acile geldik doktorum kanama alanı olduğunu kanama devam ederse bebeğin eşinin ayrılma ihtimali olabileceğini söyledi. Apar topar yatış yaptılar. Serum iğne hap vs. Derken kanama durdu çok şükür. Bugün taburcu olmayi beklerken geçen hafta yatırdığımız ikili test sonucunda orta riskli grupta olduğumuzu öğrendik. Doktorum nifty testi yaptırmami istiyor. Düşük tehlikesi ile uğraşırken bi de bunu öğrenmek çok moralimi bozdu. 10 gün raporluyum sürekli yatacakmışım. 10 günün sonunda kontrol gerekirse tekrar rapor. Dualarınıza ihtiyacım var.
Canım Allah bebeğini de seni de korusun. İnşallah sıkıntısız geçer bundan sonrası sağlıkla kucağına alırsınMerhaba kızlar. 12+2 günlük hamileyim. Bu zamana kadar herşey normal giderken dün lavaboya gittiğimde peceteye gelen kıpkırmızı kanla neye uğradığımı şaşırdım. Apar topar acile geldik doktorum kanama alanı olduğunu kanama devam ederse bebeğin eşinin ayrılma ihtimali olabileceğini söyledi. Apar topar yatış yaptılar. Serum iğne hap vs. Derken kanama durdu çok şükür. Bugün taburcu olmayi beklerken geçen hafta yatırdığımız ikili test sonucunda orta riskli grupta olduğumuzu öğrendik. Doktorum nifty testi yaptırmami istiyor. Düşük tehlikesi ile uğraşırken bi de bunu öğrenmek çok moralimi bozdu. 10 gün raporluyum sürekli yatacakmışım. 10 günün sonunda kontrol gerekirse tekrar rapor. Dualarınıza ihtiyacım var.
cnm çok geçmiş olsun bende iki defa kanama geçirdim bir 7 haftalık diğeri ise 12 haftalıktı ama şükürler olsun bebeğim benımle bol bol dinlen cnm ... İkli tarama testinde ise bebeğimin ense kalınlığı sınırda çıktı,... sen bunları kafana takma nifty testin temzi çıkacak inş ... ikili tarama testin neye göre orta risk çıktı? yaşın kaç cnm?Merhaba kızlar. 12+2 günlük hamileyim. Bu zamana kadar herşey normal giderken dün lavaboya gittiğimde peceteye gelen kıpkırmızı kanla neye uğradığımı şaşırdım. Apar topar acile geldik doktorum kanama alanı olduğunu kanama devam ederse bebeğin eşinin ayrılma ihtimali olabileceğini söyledi. Apar topar yatış yaptılar. Serum iğne hap vs. Derken kanama durdu çok şükür. Bugün taburcu olmayi beklerken geçen hafta yatırdığımız ikili test sonucunda orta riskli grupta olduğumuzu öğrendik. Doktorum nifty testi yaptırmami istiyor. Düşük tehlikesi ile uğraşırken bi de bunu öğrenmek çok moralimi bozdu. 10 gün raporluyum sürekli yatacakmışım. 10 günün sonunda kontrol gerekirse tekrar rapor. Dualarınıza ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?