Ben yazdirmistim üç kutu .sadece 37 lira vermiştim değişti mi acabaKIzlar crinone jel i sağlık ocağında yağdırabilirsin diye okumuştum ben ama ödemiyormuş devlet bilginiz olsun alacak olan varsa;ben aile hekimine yazdırmaya gittim ücretli almak zorunda kaldım
Sağol canım.oğlundan sonraki tedaviye baştan mi başladın yoksa dondurulmusun var miydi ?İlk negatif deneme üniversite hastanesindeydi. Memorial a da oradaki doktorum yönlendirmişti zaten lab.şartları çok iyi diye.Fsh yüksekti zaten. 2.denemeden bir oğlum var hamdolsun (memorialdaki ilk deneme). Kardeşi olsun istedik 4 yıl sonra. Bu şubatta negatif oldu, nisanda çok şükür nasip oldu. Yani toplamda Memorialdaki 3 tedaviden 2 pozitifim var hamdolsun. Oraya bir başlayan bir daha koparmıyor bence :) inşallah herkese ilk denemesinde hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olur, bekleyen embriyolar da kardeş olur.
Dondurulmuş için tedavi yapılıyorsa eğer; çatlatma iğnesini vurman gereken zamanı söylediklerinde transfer gün ve saatin de belli oluyor. 1 hafta önceden yani. Ben biletimi o zaman aldım. Erkenden alıp stres yaşamak istemedim bi de. 2 gece kaldım toplamda. sıpayı aldım geldim :) hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Benim ultrason ölçümlerim normaldi. Kan sonucu ile karşılaştırılınca risk cıktı. Sonucum bu şekilde bilenler yorumlayabilir mi? Eklemeye çalıştım ama.hata veriyor canım. Sen nifty yaptırdın mi? Ben yaptırmak istemiyorum sanırım ama aklım kurcalanmıyor da değıl.cnm çok geçmiş olsun bende iki defa kanama geçirdim bir 7 haftalık diğeri ise 12 haftalıktı ama şükürler olsun bebeğim benımle bol bol dinlen cnm ... İkli tarama testinde ise bebeğimin ense kalınlığı sınırda çıktı,... sen bunları kafana takma nifty testin temzi çıkacak inş ... ikili tarama testin neye göre orta risk çıktı? yaşın kaç cnm?
Allah razı olsun canım. Allah hepimize kucagimizda sevdirecegimiz günler göstersin ıns.Tatlım dua ederim hem de çok nifty yaptırırsın inş Allah ın izniyle birşey çıkmaz tatlım Allah ım evladını hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin cnm
Amin inş canım. Allah razi olsun.Canım Allah bebeğini de seni de korusun. İnşallah sıkıntısız geçer bundan sonrası sağlıkla kucağına alırsın
Merhaba kızlar. 12+2 günlük hamileyim. Bu zamana kadar herşey normal giderken dün lavaboya gittiğimde peceteye gelen kıpkırmızı kanla neye uğradığımı şaşırdım. Apar topar acile geldik doktorum kanama alanı olduğunu kanama devam ederse bebeğin eşinin ayrılma ihtimali olabileceğini söyledi. Apar topar yatış yaptılar. Serum iğne hap vs. Derken kanama durdu çok şükür. Bugün taburcu olmayi beklerken geçen hafta yatırdığımız ikili test sonucunda orta riskli grupta olduğumuzu öğrendik. Doktorum nifty testi yaptırmami istiyor. Düşük tehlikesi ile uğraşırken bi de bunu öğrenmek çok moralimi bozdu. 10 gün raporluyum sürekli yatacakmışım. 10 günün sonunda kontrol gerekirse tekrar rapor. Dualarınıza ihtiyacım var.
Evet canım bende sağlık ocağına yazdırdım SGK ödemedi aynı gün devlette bi doktora yazdırdım tüp bebek hastası olduğum için de zorla yazdıÖnceleri yazabilıyordu aile hekimi tabi aksi biri değilse. Ama geçenlerdeStrongmom_ arkadaşımız artık yazmadıklarını yazmıştı burda. Yani yeni düzenleme gelmiş. Kadın doğuma yazdırırsanız öder.
Kadın doğumcular yazıyor canım sadece 20₺ ödüyorumDevlet bunu karşılamıyor dedi eczacı canım ama bilemiyorum ücretli aldım 113 tl ye
Canım ben 3-4 kutu aldım kutu başına 20₺ ödedim nasıl eczacıymış öyleDevlet bunu karşılamıyor dedi eczacı canım ama bilemiyorum ücretli aldım 113 tl ye
Yaşın kaç canimBenim ultrason ölçümlerim normaldi. Kan sonucu ile karşılaştırılınca risk cıktı. Sonucum bu şekilde bilenler yorumlayabilir mi? Eklemeye çalıştım ama.hata veriyor canım. Sen nifty yaptırdın mi? Ben yaptırmak istemiyorum sanırım ama aklım kurcalanmıyor da değıl.
Fb-hcg 29,6 düzeltilmiş mom 0,79
PAPP-A 0,5 düzeltilmiş mom 0,24
NT 1,30
Kombine risk 1:934
Ikili test 1:147
Yaş riski 1:677
Trisomy 13/18+NT 1:2234
Bende baya oldu bıraktım opudan önce bırakmıştımBen varm cnm ishal oldm dye kesm daha başlamadm memorali aradm başlamasam olmazmı dye devam et dediler ama 10günü geçti kullanmyorm başlarmmbi ara dedm ama ztn kötym bide onu çekemem yaaa
Bende de ileri derece değil pko sadece kistik görünümde yumurtalıklar dedi yücel bey vermişti ilk defa glifor bırakayım mı dedim kullansan iyi olur dedi pozitif olunca hemen kesersin dedi hem dahiliyeci hem de kadın doğumcumBende pko da yok insilün direncide yok diğer tedavilerde verilmemişti ama bu son tedavide Semra hoca opudan bi kaç gün önce vermişti ve kalp atımlarını duyduktan sonra 7 ya da 8. Hafta mıydı neydi bıraktırdılar cnm.neden başladım neden bıraktım bilmiyorum ama sadece başlarken rahimdeki kan akışını hızlandırıyoo yumurtalara daha fazla kan gidiyo demişlerdi.
Opudan sonraki 2. Adetle başlanıyor canım dondurulacaksa eğerMerak ettiğim 12 Haziran gibi tesaviye başlayacagız. Ne zaman transfer olur? Buarada 24 günde bir regl döngüm
Çok geçmiş olsun canım kafaya takma bu testleri olumlu düşün olumlu olsunMerhaba kızlar. 12+2 günlük hamileyim. Bu zamana kadar herşey normal giderken dün lavaboya gittiğimde peceteye gelen kıpkırmızı kanla neye uğradığımı şaşırdım. Apar topar acile geldik doktorum kanama alanı olduğunu kanama devam ederse bebeğin eşinin ayrılma ihtimali olabileceğini söyledi. Apar topar yatış yaptılar. Serum iğne hap vs. Derken kanama durdu çok şükür. Bugün taburcu olmayi beklerken geçen hafta yatırdığımız ikili test sonucunda orta riskli grupta olduğumuzu öğrendik. Doktorum nifty testi yaptırmami istiyor. Düşük tehlikesi ile uğraşırken bi de bunu öğrenmek çok moralimi bozdu. 10 gün raporluyum sürekli yatacakmışım. 10 günün sonunda kontrol gerekirse tekrar rapor. Dualarınıza ihtiyacım var.
29 yaşındayımYaşın kaç canim
Ne MR'ı çekileceksin canımKızlar selam, yücel hocayla görüştük eşimde morf ve hız problemi var. Bende de prolaktin. Bugün mr cekilcm bu ay prolaktini düsürüp diğer ay tedaviye baslıyoruz. Rahim dinlendirmeli olcakmıs.
cnm önemlı olan kombine risk senın normal bence 1/250 ve yukarısı olanlar risk altında sen bilirsin ama bence yaptırma ama kafama takılır diyorsan yaptır... Ben yaptırmadım benım bebeğimin ense kalınlıgı 2,4 çıktı... Kombine risk 1/4388 , ikili tarama testinde ise Fbhcg 50,4... PAPP-A İSE 3,78 ÇIKTI.... İKİLİ TESTTE RİSK İSE 1:10000 çıkmıştı.... Trisomy 13 ve 18 de 1:10000 çıkmıştı...Benim ultrason ölçümlerim normaldi. Kan sonucu ile karşılaştırılınca risk cıktı. Sonucum bu şekilde bilenler yorumlayabilir mi? Eklemeye çalıştım ama.hata veriyor canım. Sen nifty yaptırdın mi? Ben yaptırmak istemiyorum sanırım ama aklım kurcalanmıyor da değıl.
NT 1,30
Canım bu testte düşük /orta/yüksek risk tanısı ortaya konur .senin kombine riske bakılınca orta riskli çıkmış testin.bu testin yanılma payı var nifty veya fetal dna testiyle kesinligi ortaya çıkar . Riskli çıkıp bi arkadaş fetal DNA yaptırdı normal çıktı .Benim ultrason ölçümlerim normaldi. Kan sonucu ile karşılaştırılınca risk cıktı. Sonucum bu şekilde bilenler yorumlayabilir mi? Eklemeye çalıştım ama.hata veriyor canım. Sen nifty yaptırdın mi? Ben yaptırmak istemiyorum sanırım ama aklım kurcalanmıyor da değıl.
NT 1,30
Canım zaten kombine riske göre orta riskli gruptaymisim. Doktor emin olmak için nifty istedi ama kafam çok karışık. Ne yapacağımı bilemiyorum. Senin sonuçların normal çıkmış bence. Araştırdığım kadarıyla değerlerin normal görünüyor.cnm önemlı olan kombine risk senın normal bence 1/250 ve yukarısı olanlar risk altında sen bilirsin ama bence yaptırma ama kafama takılır diyorsan yaptır... Ben yaptırmadım benım bebeğimin ense kalınlıgı 2,4 çıktı... Kombine risk 1/4388 , ikili tarama testinde ise Fbhcg 50,4... PAPP-A İSE 3,78 ÇIKTI.... İKİLİ TESTTE RİSK İSE 1:10000 çıkmıştı.... Trisomy 13 ve 18 de 1:10000 çıkmıştı...
Evet canım doktor da öyle söyledi. Orta riskli dedi kesin emin olmak için de nifty önerdi. Ben zaten şuanda düşük tehlikesi ile uğraşırken bi de bunu öğrenmek çok moralimi bozdu. Yaptırıp yaptırmamak da çok kararsızım.Canım bu testte düşük /orta/yüksek risk tanısı ortaya konur .senin kombine riske bakılınca orta riskli çıkmış testin.bu testin yanılma payı var nifty veya fetal dna testiyle kesinligi ortaya çıkar . Riskli çıkıp bi arkadaş fetal DNA yaptırdı normal çıktı .
Canım kanamayi takma bir çoğumuzda oldu . Iğne ilaç ve istirahatle geçecek inşallah. Hatta benim 16 . Haftada kanama alanı oluşmuştu yine bi aydan fazla progestan kullandım geçti . Senin trisomy 13/18 iyi gibi ama kombine riskin orta düzeyde çıkmış bu illa öyle olacak diye değil sadece risk düzeyini söylüyor bize . Rabbim sana sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah.kimi ne olursa olsun deyip tekrar kesin olan testi yaptirmiyor kimi de emin olmak hazırlıklı olmak için yaptırıyor . Ben olsam acaba bi şey var mi diye içim içimi yerdi yaptırırdım sanırımEvet canım doktor da öyle söyledi. Orta riskli dedi kesin emin olmak için de nifty önerdi. Ben zaten şuanda düşük tehlikesi ile uğraşırken bi de bunu öğrenmek çok moralimi bozdu. Yaptırıp yaptırmamak da çok kararsızım.
Hipofiz mr ı prolaktin ile ilgiliNe MR'ı çekileceksin canım
Bir de kan sulandırıcı iğne olmam gerekliymiş genetik tarama testimde cıktıHipofiz mr ı prolaktin ile ilgili
Anladım canıM çok geçmiş olsunHipofiz mr ı prolaktin ile ilgili
bende kullanıyorum şuanda doğuma kadar devam edeceksin dediBir de kan sulandırıcı iğne olmam gerekliymiş genetik tarama testimde cıktı
cnm bende araştırdığım kadarıyla 1/250 ve yukarısı olanlara ileri tetkik yapılıyor ama sen bilirsin ... Rabbim sağlıklı bir şekılde kucağına almayı nasip etsin inşCanım zaten kombine riske göre orta riskli gruptaymisim. Doktor emin olmak için nifty istedi ama kafam çok karışık. Ne yapacağımı bilemiyorum. Senin sonuçların normal çıkmış bence. Araştırdığım kadarıyla değerlerin normal görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?