Evet canım gebeyim 2 haftaya kadar doğum bekleniliyor. Ultrasyonda 6 7 aydan sonra belli oluyor herşey nasip kısmet. Sezeryan olacağım için 1 sene ladar beklemem gerekiyor transfer için dondurulma süresi ne kadar uzarsa iyi benim için.Şu anda gebe misin peki ?belki hasta değildir nasıl emin oluyorlar inşallah sağlıklıdır . Bir kaç video izledim beş sene dolunca sağlık bakanlığına dilekçe verip uzatabiliyorsun süreyi ama ne kadar uzatilabildigini bilmiyorum.memorial bize beş sene dedi ve hatta öyle bir kağıtta imzaladımimzaladik
Evet canım gebeyim eşimle taşıyıcı hastalığımız var ve o yüzden bebeklerim hasta doğuyor pgt ile tüp brbek yaptık tutmadı tekrar doğal yoldan gebe kaldım ve maalesef bu bebeğiminde hasta olduğunu söylüyorlar doğumuma az bi zaman kaldı yinede Allah tan ümid kesilmez. Cinsiyetle alakası yokmuş canım kızlarda erkeklerde öyle oldu maalesefŞuan gebe misiniz? İnşâAllah sağlıkla Doğum yaparsınız bazen ilk çocukta çıkmıyor genetik hastalık ya da bebeğin cinsiyeti ile de alakalı oluyor
canım çok geçmiş olsun Rabbim inş bir mucize gösterir sağlıklı bir şekılde kucagına alırsın bebeğini... Eğer özel değilse ve bizimle paylaşmak istersen ne hastalıgı var bebeğinde...Evet canım gebeyim 2 haftaya kadar doğum bekleniliyor. Ultrasyonda 6 7 aydan sonra belli oluyor herşey nasip kısmet. Sezeryan olacağım için 1 sene ladar beklemem gerekiyor transfer için dondurulma süresi ne kadar uzarsa iyi benim için.
Evet canım gebeyim eşimle taşıyıcı hastalığımız var ve o yüzden bebeklerim hasta doğuyor pgt ile tüp brbek yaptık tutmadı tekrar doğal yoldan gebe kaldım ve maalesef bu bebeğiminde hasta olduğunu söylüyorlar doğumuma az bi zaman kaldı yinede Allah tan ümid kesilmez. Cinsiyetle alakası yokmuş canım kızlarda erkeklerde öyle oldu maalesef
cnm bir problem olmaz ben transferden sonra hastalandığım için 5-6 gün sonra işe başlıyabildim... Normalde birkaç gün dinlenmen yeterliarkadaşlar merhaba tekrardan. burayı bu aralar çok işgal ettiğimin farkındayım kusuruma bakmayın, helal edin hakkınızı. bir şey daha danışmak istiyorum çalışan arkadaşlarıma. transfer sonrası çalışma hayatınıza döndünüz mü test gününe kadar evde miydiniz? ben bankacıyım ve haliyle sabah 9 akşam 6 oturur pozisyonda bir işim var arabayla işe gidip dönme imkanımda var. transferden 3-4 gün sonrada işe başlamam gerekiyor bir problem olmaz diye düşünüyorum ama yinede sizlere danışmak istedim.
Merhaba kızlar. 12+2 günlük hamileyim. Bu zamana kadar herşey normal giderken dün lavaboya gittiğimde peceteye gelen kıpkırmızı kanla neye uğradığımı şaşırdım. Apar topar acile geldik doktorum kanama alanı olduğunu kanama devam ederse bebeğin eşinin ayrılma ihtimali olabileceğini söyledi. Apar topar yatış yaptılar. Serum iğne hap vs. Derken kanama durdu çok şükür. Bugün taburcu olmayi beklerken geçen hafta yatırdığımız ikili test sonucunda orta riskli grupta olduğumuzu öğrendik. Doktorum nifty testi yaptırmami istiyor. Düşük tehlikesi ile uğraşırken bi de bunu öğrenmek çok moralimi bozdu. 10 gün raporluyum sürekli yatacakmışım. 10 günün sonunda kontrol gerekirse tekrar rapor. Dualarınıza ihtiyacım var.
cnm bir problem olmaz ben transferden sonra hastalandığım için 5-6 gün sonra işe başlıyabildim... Normalde birkaç gün dinlenmen yeterli
Merhaba. Sizde pgt yaptırdınız mı ??Canım merhaba bizim seninle hikayemiz baya benziyor sanırım
Saol canım Allah razı olsun Allah ın mucizeleri çok hiçbi zaman umudumu kesmiyorum. Gebeliğimin 5 nci ayındn sonra ultrasyonda hastalığı çıkıyor. Bebek hastalığındam dolayı benden kalsiyum alamıyor ve kemikler güçsüz kalıyor ve gelişmiyor. Doğduktan sonrada kaybediyoruz canım.canım çok geçmiş olsun Rabbim inş bir mucize gösterir sağlıklı bir şekılde kucagına alırsın bebeğini... Eğer özel değilse ve bizimle paylaşmak istersen ne hastalıgı var bebeğinde...
Saolun Allah hepinizden razı olsun Allah tüm isteyenlere sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaallah. Kaç doktora gittiysem hasta olduğunu söylediler. Tek çarem yine tüp bebek olacak ve 2 yıldan sonra tekrar aranızdayım.çok geçmiş olsun arkadaşım. gerçekten anne karnında hastalık teşhisini bir çok bebeğe koyuyorlar ancak bazen doğduğunda öyle olmayabiliyor. inşallah sende sağlıcakla bebeğine kavuşursun.
Sizin durumunuz nedir? Belki birbirimize yardımcı olabilirz.Canım merhaba bizim seninle hikayemiz baya benziyor sanırım
Allah razi olsun canım..bana da progestan verdi doktorum. Ins geçer allahın izniyle. Eşim yaptırma taraftarı ama ben sonuç ne olursa olsun aldırmayı düşünmüyorum o yüzden de yaptırmak istemiyorum sanırım. Yaptırırsam ve birde sonuç kötü çıkarsa o zaman nasıl vakit geçer bilmiyorum. Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin ıns.Canım kanamayi takma bir çoğumuzda oldu . Iğne ilaç ve istirahatle geçecek inşallah. Hatta benim 16 . Haftada kanama alanı oluşmuştu yine bi aydan fazla progestan kullandım geçti . Senin trisomy 13/18 iyi gibi ama kombine riskin orta düzeyde çıkmış bu illa öyle olacak diye değil sadece risk düzeyini söylüyor bize . Rabbim sana sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah.kimi ne olursa olsun deyip tekrar kesin olan testi yaptirmiyor kimi de emin olmak hazırlıklı olmak için yaptırıyor . Ben olsam acaba bi şey var mi diye içim içimi yerdi yaptırırdım sanırım
Allah yardımcınız olsun. Allahım şifasını versin inşallah. Yine de allahtan ümit kesilmez. Allahım ne mucizeler yaratıyor. Ins senin bebeğin de o mucizelerden biridir.Evet canım gebeyim eşimle taşıyıcı hastalığımız var ve o yüzden bebeklerim hasta doğuyor pgt ile tüp brbek yaptık tutmadı tekrar doğal yoldan gebe kaldım ve maalesef bu bebeğiminde hasta olduğunu söylüyorlar doğumuma az bi zaman kaldı yinede Allah tan ümid kesilmez. Cinsiyetle alakası yokmuş canım kızlarda erkeklerde öyle oldu maalesef
En son ne zaman aldın canım yazdırarak? Yeni bir uygulama sanırım bu
Ben yazdirmistim üç kutu .sadece 37 lira vermiştim değişti mi acaba
Sağol canım.oğlundan sonraki tedaviye baştan mi başladın yoksa dondurulmusun var miydi ?
arkadaşlar merhaba tekrardan. burayı bu aralar çok işgal ettiğimin farkındayım kusuruma bakmayın, helal edin hakkınızı. bir şey daha danışmak istiyorum çalışan arkadaşlarıma. transfer sonrası çalışma hayatınıza döndünüz mü test gününe kadar evde miydiniz? ben bankacıyım ve haliyle sabah 9 akşam 6 oturur pozisyonda bir işim var arabayla işe gidip dönme imkanımda var. transferden 3-4 gün sonrada işe başlamam gerekiyor bir problem olmaz diye düşünüyorum ama yinede sizlere danışmak istedim.
Canım ben ilk transferimde test gününe kadar hiç kalkmadan yattım sonuç negatif. Ikıncı transferimde transferden sonraki ikinci gün ise başladım. Kendimi yormadan hareketlerime dikkat ederek geçti gunlerim. Şükür allahım nasip etti. Insan kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle yapmalı bence. Ben evdeyken kafamda çok kurmuştum. Işe başlayıp özellikle transferi unutmak istedim.arkadaşlar merhaba tekrardan. burayı bu aralar çok işgal ettiğimin farkındayım kusuruma bakmayın, helal edin hakkınızı. bir şey daha danışmak istiyorum çalışan arkadaşlarıma. transfer sonrası çalışma hayatınıza döndünüz mü test gününe kadar evde miydiniz? ben bankacıyım ve haliyle sabah 9 akşam 6 oturur pozisyonda bir işim var arabayla işe gidip dönme imkanımda var. transferden 3-4 gün sonrada işe başlamam gerekiyor bir problem olmaz diye düşünüyorum ama yinede sizlere danışmak istedim.
Tesekkur ederim bakalım bir tüp bebek tutsun da o iğneyi vurulurum elbet :) 12 Haziranda başlıcak tedavim. Amh değerim 3.Herhangi bir kist miyom tüp tıkanıklığı vs yok. Yaşım 26 amh yüksek bu nedenle fazla yumurta uyarım olacagından rahim dinlendirmeli olacagı söylendi. Eşimde toplam 170 milyon sperm var ama yüzde 72si ölü. Diğerlerinin de morfolojisi bozuk ve hareketsiz. İmsi yöntemi uygulanacagı söylendi. Şişli memorialde yücel beye gittik ve en şanslı hasta grubu oldugumuzu söyledi. İcimde bir umut var. Embriyo dondurulacak ve sonra yapılıcak transfer. Hesaplamalarıma göre Agustos sonuna süreci bitirmiş olıyorum sanırımAnladım canıM çok geçmiş olsun
bende kullanıyorum şuanda doğuma kadar devam edeceksin dedi
Daha geçtiğimiz cuma günü yazdı kadın doğum doktorum, eczaneden aldım. 18 mayısta yani.
Dondurulmuşum yoktu, oğlumdan sonra sıfırdan başladım. O tedaviden dondurulmuşum oldu ama bin şükür.
Pazar transferim oldu, pazartesi eve döndüm, salı işe başladım.
Kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap bence.
Hatta ben transferden 2 gün önce hasta oldum. 10 gün sürdü. Öksürükten boğuluyordum. Burnum kıpkırmızıydı silmekten. Transferden sonra odaya çıkarıp 20 dk yatırdıklarında tıkandım resmen. Öksürük olumsuz etki eder diye çok korkmuştum hatta. İçim dışıma çıkıyordu. Semra hoca etki etmez demişti. Çok şükür. Rabbim yeterki ol desin. Hayırlısıyla nasip olur inşallah size de. Sağlıkla bereketle...
Canım ben ilk transferimde test gününe kadar hiç kalkmadan yattım sonuç negatif. Ikıncı transferimde transferden sonraki ikinci gün ise başladım. Kendimi yormadan hareketlerime dikkat ederek geçti gunlerim. Şükür allahım nasip etti. Insan kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle yapmalı bence. Ben evdeyken kafamda çok kurmuştum. Işe başlayıp özellikle transferi unutmak istedim.
Canım ben perşembe akşamı istanbuldan döndüm cuma çalışmadım evdeydim pazartesi iş başı yaptım .sürekli oturma ama arada kan akışı için kalk . Ben öğretmen olduğum için ayaktaydım genelde . Bi sorun olacağını sanmıyorum canımarkadaşlar merhaba tekrardan. burayı bu aralar çok işgal ettiğimin farkındayım kusuruma bakmayın, helal edin hakkınızı. bir şey daha danışmak istiyorum çalışan arkadaşlarıma. transfer sonrası çalışma hayatınıza döndünüz mü test gününe kadar evde miydiniz? ben bankacıyım ve haliyle sabah 9 akşam 6 oturur pozisyonda bir işim var arabayla işe gidip dönme imkanımda var. transferden 3-4 gün sonrada işe başlamam gerekiyor bir problem olmaz diye düşünüyorum ama yinede sizlere danışmak istedim.
Allah büyük canım inşallah sağlıkla doğar bebeğinSaol canım Allah razı olsun Allah ın mucizeleri çok hiçbi zaman umudumu kesmiyorum. Gebeliğimin 5 nci ayındn sonra ultrasyonda hastalığı çıkıyor. Bebek hastalığındam dolayı benden kalsiyum alamıyor ve kemikler güçsüz kalıyor ve gelişmiyor. Doğduktan sonrada kaybediyoruz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?