- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Canım ben perşembe akşamı istanbuldan döndüm cuma çalışmadım evdeydim pazartesi iş başı yaptım .sürekli oturma ama arada kan akışı için kalk . Ben öğretmen olduğum için ayaktaydım genelde . Bi sorun olacağını sanmıyorum canım
Anladım canım seninle sonuçları aynı olan 934 kişiden birinde görülmüş büyük bir risk değil bence bebeğin iyidir içimden öyle geçiyor :) sende dinlenmeye bak boşver düşünmeAllah razi olsun canım..bana da progestan verdi doktorum. Ins geçer allahın izniyle. Eşim yaptırma taraftarı ama ben sonuç ne olursa olsun aldırmayı düşünmüyorum o yüzden de yaptırmak istemiyorum sanırım. Yaptırırsam ve birde sonuç kötü çıkarsa o zaman nasıl vakit geçer bilmiyorum. Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin ıns.
Aynen canım kısmet . Ben evdeyken de oteldeyken de arada kalkıp yürüyordum rahime kan gitmesi iyi çünkü stres yapma olumlu ol olacak inşallah dualarimdasinçok teşekkür ederim canım. ilk kontrolümü bir olayım bakalım duruma göre yıllık izin hakkım kaladabilir kalmyadabilir. artık ne olursa stres yapmadan devam etmem lazım. neticede kısmet.
Canım çok geçmiş olsun endişe etme canım inşallah biseycik olmaz benimde kanamam olmuştu hemde epey gelmişti ama çok şükür sonra kesildiMerhaba kızlar. 12+2 günlük hamileyim. Bu zamana kadar herşey normal giderken dün lavaboya gittiğimde peceteye gelen kıpkırmızı kanla neye uğradığımı şaşırdım. Apar topar acile geldik doktorum kanama alanı olduğunu kanama devam ederse bebeğin eşinin ayrılma ihtimali olabileceğini söyledi. Apar topar yatış yaptılar. Serum iğne hap vs. Derken kanama durdu çok şükür. Bugün taburcu olmayi beklerken geçen hafta yatırdığımız ikili test sonucunda orta riskli grupta olduğumuzu öğrendik. Doktorum nifty testi yaptırmami istiyor. Düşük tehlikesi ile uğraşırken bi de bunu öğrenmek çok moralimi bozdu. 10 gün raporluyum sürekli yatacakmışım. 10 günün sonunda kontrol gerekirse tekrar rapor. Dualarınıza ihtiyacım var.
Merhaba canım seni çok eskilerden hatırlıyorum inşallah bebeğin doğduğunda Rabbimin mucizesi ile doğar sağlıklı hayırlı evlat olur sanaEvet canım gebeyim 2 haftaya kadar doğum bekleniliyor. Ultrasyonda 6 7 aydan sonra belli oluyor herşey nasip kısmet. Sezeryan olacağım için 1 sene ladar beklemem gerekiyor transfer için dondurulma süresi ne kadar uzarsa iyi benim için.
Bende öyle düşünüyorum canım ama daha net karar vermedim. Benim ultrason ölçümleri normal kan testi ile kıyaslanınca orta riskli çıktım. Bak değerlerim bu sekilde. Ense kalınlığı 1,30Canım çok geçmiş olsun endişe etme canım inşallah biseycik olmaz benimde kanamam olmuştu hemde epey gelmişti ama çok şükür sonra kesildi
Benimde ikili taramada ense kalınlığı ölcumunde doktor riskli dedi istersen niftey yaptır dedi ama bende senin gibi düşündüm allah korusun bi sorun çıksa böle aldirmiycaktım o yüzden kafamı daha fazla bulandırmamak için o testi de yaptırmadım
Sana bişey sormak ıstiyorum sen bebeğinin ense kalınlığını biliyormusun kaç ölçüldü yani
Canım ultrosuna kaçıncı haftada girdinBende öyle düşünüyorum canım ama daha net karar vermedim. Benim ultrason ölçümleri normal kan testi ile kıyaslanınca orta riskli çıktım. Bak değerlerim bu sekilde. Ense kalınlığı 1,30
Fb-hcg 29,6 düzeltilmiş mom 0,79
PAPP-A 0,5 düzeltilmiş mom 0,24
NT 1,30
Kombine risk 1:934
Ikili test 1:147
Yaş riski 1:677
Trisomy 13/18+NT 1:2234
Tatlım Allah sabırlar versin inş bir mucize olur sağlıklı sıhhatli evladına kavuşursun cnm.Saol canım Allah razı olsun Allah ın mucizeleri çok hiçbi zaman umudumu kesmiyorum. Gebeliğimin 5 nci ayındn sonra ultrasyonda hastalığı çıkıyor. Bebek hastalığındam dolayı benden kalsiyum alamıyor ve kemikler güçsüz kalıyor ve gelişmiyor. Doğduktan sonrada kaybediyoruz canım.
Hadi yaaBen yazdirmistim üç kutu .sadece 37 lira vermiştim değişti mi acaba
Yaa ciddi misinCanım ben 3-4 kutu aldım kutu başına 20₺ ödedim nasıl eczacıymış öyle
12..haftamda girdim canım.Canım ultrosuna kaçıncı haftada girdin
Canım sana crinone jel mi lazım. Benim elimde 3 kutu var hiç açılmamış. Hemşire yanlış yönlendirmişti beni tedaviye ilk başladığımda fazla almıştım. Istanbul da yaşıyorsan verebilirim.Yaa ciddi misin
Cnm çok geçmiş olsun Rabbim yar ve yardımcın olsunSaol canım Allah razı olsun Allah ın mucizeleri çok hiçbi zaman umudumu kesmiyorum. Gebeliğimin 5 nci ayındn sonra ultrasyonda hastalığı çıkıyor. Bebek hastalığındam dolayı benden kalsiyum alamıyor ve kemikler güçsüz kalıyor ve gelişmiyor. Doğduktan sonrada kaybediyoruz canım.
Cnm benim amh diplerde hatta arkadaşından da kötü Allah çok Rabbim inşallah kucaklarımıza aldırır inşalla sağ salim sağlıkla hayırla.Allahtan ümit kesilmez Allahım bu mübarek günlerde herbirimizin dualarını kabul edilenlerden eylesin inşallahSelam kızlar nasılsınız. Bugün benim bir sorum var arkadaşım adına. Burda çok ddnk gelmedim yadakaçırdım bilemiyorum. Arkadaşımın üç tane başarısız tüp bebek denemesi var izmirde. Şu an şişli memoriali benimde tavsiyemmüzerine düşünüyor. 4. deneme için. Arkadaşımın yaşı 41 oldu amh 0.364. Bu durumda tedavisi başarılı olan varmı. Sizden yada çevrenizden bu durumu yaşayıp bebek sahibi olan varsa yazarsanız sevinirim. Piskolojik olarak çökmüş durumda. Son şansım artık diyor. çok üzüldüm arkadaşım adına
Amin inşallah Rabbim bu mübarek günlerde tum dualarımızı kabul etsin inşallah.Cnm benim amh diplerde hatta arkadaşından da kötü Allah çok Rabbim inşallah kucaklarımıza aldırır inşalla sağ salim sağlıkla hayırla.Allahtan ümit kesilmez Allahım bu mübarek günlerde herbirimizin dualarını kabul edilenlerden eylesin inşallah
Salı tranafer oldum çarşamba dinlendim perşembe iş başı yaptım benimde işim oturarak. Kısa yürüyüşler yaptım toplu taşıma kullandım. En önemli şey kafanın rahat olması hakkında hayırlısı olsn güzel haberlerini alırız inşallah.arkadaşlar merhaba tekrardan. burayı bu aralar çok işgal ettiğimin farkındayım kusuruma bakmayın, helal edin hakkınızı. bir şey daha danışmak istiyorum çalışan arkadaşlarıma. transfer sonrası çalışma hayatınıza döndünüz mü test gününe kadar evde miydiniz? ben bankacıyım ve haliyle sabah 9 akşam 6 oturur pozisyonda bir işim var arabayla işe gidip dönme imkanımda var. transferden 3-4 gün sonrada işe başlamam gerekiyor bir problem olmaz diye düşünüyorum ama yinede sizlere danışmak istedim.
Salı tranafer oldum çarşamba dinlendim perşembe iş başı yaptım benimde işim oturarak. Kısa yürüyüşler yaptım toplu taşıma kullandım. En önemli şey kafanın rahat olması hakkında hayırlısı olsn güzel haberlerini alırız inşallah.
Hadi hayırlısı olsun heyecan doruklara çıkıyor her gün. Benim uçak yolculuğum 4 saat olduğu içşn emre beye sormuştum İki gün imkanın varsa kal demişti. pazartesi transfer perşembe yolculuk olmuştu. Hava alanında yaşanabilecek en ters şeyleri yaşamıştım. Kesin tutmadı diye düşünmüştüm.Nasip herşey İnşallah seninde herşey güzel ilerler ve pozitih sonuç alırsın.Arkadaşlarr ben adet oldum. 5 gün erken oldum. Şok oldum:) neye uğradığımı şaşırdım. Ve ne hissedeceğimize şaşırdım. Neredeyse 1 yıldır bu günleri bekledim geldi mi yani şimdi ? Periembe günü ilk muayeneme gidiyorum. Allah herkese hayırlısını nasip etsin. Sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?