Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

çok teşekkür ederim canım. ilk kontrolümü bir olayım bakalım duruma göre yıllık izin hakkım kaladabilir kalmyadabilir. artık ne olursa stres yapmadan devam etmem lazım. neticede kısmet.

Anladım canım seninle sonuçları aynı olan 934 kişiden birinde görülmüş büyük bir risk değil bence bebeğin iyidir içimden öyle geçiyor :) sende dinlenmeye bak boşver düşünme

çok teşekkür ederim canım. ilk kontrolümü bir olayım bakalım duruma göre yıllık izin hakkım kaladabilir kalmyadabilir. artık ne olursa stres yapmadan devam etmem lazım. neticede kısmet.
Aynen canım kısmet . Ben evdeyken de oteldeyken de arada kalkıp yürüyordum rahime kan gitmesi iyi çünkü stres yapma olumlu ol olacak inşallah dualarimdasin

Canım çok geçmiş olsun endişe etme canım inşallah biseycik olmaz benimde kanamam olmuştu hemde epey gelmişti ama çok şükür sonra kesildi
Benimde ikili taramada ense kalınlığı ölcumunde doktor riskli dedi istersen niftey yaptır dedi ama bende senin gibi düşündüm allah korusun bi sorun çıksa böle aldirmiycaktım o yüzden kafamı daha fazla bulandırmamak için o testi de yaptırmadım
Sana bişey sormak ıstiyorum sen bebeğinin ense kalınlığını biliyormusun kaç ölçüldü yani

Merhaba canım seni çok eskilerden hatırlıyorum inşallah bebeğin doğduğunda Rabbimin mucizesi ile doğar sağlıklı hayırlı evlat olur sana

Selam kızlar nasılsınız. Bugün benim bir sorum var arkadaşım adına. Burda çok ddnk gelmedim yadakaçırdım bilemiyorum. Arkadaşımın üç tane başarısız tüp bebek denemesi var izmirde. Şu an şişli memoriali benimde tavsiyemmüzerine düşünüyor. 4. deneme için. Arkadaşımın yaşı 41 oldu amh 0.364. Bu durumda tedavisi başarılı olan varmı. Sizden yada çevrenizden bu durumu yaşayıp bebek sahibi olan varsa yazarsanız sevinirim. Piskolojik olarak çökmüş durumda. Son şansım artık diyor. çok üzüldüm arkadaşım adına

Bende öyle düşünüyorum canım ama daha net karar vermedim. Benim ultrason ölçümleri normal kan testi ile kıyaslanınca orta riskli çıktım. Bak değerlerim bu sekilde. Ense kalınlığı 1,30
Fb-hcg 29,6 düzeltilmiş mom 0,79
PAPP-A 0,5 düzeltilmiş mom 0,24
NT 1,30
Kombine risk 1:934
Ikili test 1:147
Yaş riski 1:677
Trisomy 13/18+NT 1:2234

Canım ultrosuna kaçıncı haftada girdin

Tatlım Allah sabırlar versin inş bir mucize olur sağlıklı sıhhatli evladına kavuşursun cnm.

Cnm çok geçmiş olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun

Cnm benim amh diplerde hatta arkadaşından da kötü Allah çok Rabbim inşallah kucaklarımıza aldırır inşalla sağ salim sağlıkla hayırla.Allahtan ümit kesilmez Allahım bu mübarek günlerde herbirimizin dualarını kabul edilenlerden eylesin inşallah

Amin inşallah Rabbim bu mübarek günlerde tum dualarımızı kabul etsin inşallah.

Salı tranafer oldum çarşamba dinlendim perşembe iş başı yaptım benimde işim oturarak. Kısa yürüyüşler yaptım toplu taşıma kullandım. En önemli şey kafanın rahat olması hakkında hayırlısı olsn güzel haberlerini alırız inşallah.

Çok çok teşekkür ederim. Amin inşallah Allah bekleyen herkese nasip etsin.

Arkadaşlarr ben adet oldum. 5 gün erken oldum. Şok oldum:) neye uğradığımı şaşırdım. Ve ne hissedeceğimize şaşırdım. Neredeyse 1 yıldır bu günleri bekledim geldi mi yani şimdi ? Periembe günü ilk muayeneme gidiyorum. Allah herkese hayırlısını nasip etsin. Sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip olsun hepimize

Hadi hayırlısı olsun heyecan doruklara çıkıyor her gün. Benim uçak yolculuğum 4 saat olduğu içşn emre beye sormuştum İki gün imkanın varsa kal demişti. pazartesi transfer perşembe yolculuk olmuştu. Hava alanında yaşanabilecek en ters şeyleri yaşamıştım. Kesin tutmadı diye düşünmüştüm.Nasip herşey İnşallah seninde herşey güzel ilerler ve pozitih sonuç alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…