Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hadi bakalım maraton başladı :) bebissiz son zamanlar olsun inşallah

Gerçekten öyle kalbim yerinden çıkacak gibi oldu ilk gördüğümde. Hani sanki ilk reglisini olan ergen bir kız gibi :) inşallah güzel haberler vermek nasip olur.

Canım ya İnşâAllah bişeyi yoktur sağlıkla kucağınıza alırsınız duamdasınız bol dua edin
aynen canım sıkıntı yok vurcaz napalım :) yücel bey öyle diyorsa güven

Bizim bi akrabamızın da aynıydı 40 yaşında 4. Denemesinde anne oldu memorialde bana vesile olan kişi
Evet canım benim ikinci tedavimde climara bant demişti doktor 2 kutu aldım 100₺ verdim eczacı da demediki SGK ödüyor diye çok para göz insanlar var zaten kıt kanaat zorla tedavi oluyoruz
Hadi gözün aydın o kadar stres yaptın ki elbet olursun :) sakin ol kuzum İnşâAllah herşey çok güzel olacak

Şu saniyeden sonra bütün stresi gerginliği bir kenara bırakıyorum. Tüm pozitifliğimle karşınızdayım :)))

Canım sana crinone jel mi lazım. Benim elimde 3 kutu var hiç açılmamış. Hemşire yanlış yönlendirmişti beni tedaviye ilk başladığımda fazla almıştım. Istanbul da yaşıyorsan verebilirim.
Canım yaa çookk teşekkür ederim,ama aldım ben de dün bir kutu yetmezse sana yazsam olur mu:) kahve ısmarlarım sana hem tanışmış oluruz:) bana bir kutu yazılmış bu arada,başka da gerekir mi ki acaba,4-5 gün en Fazla kullanılacak dediler ama

Arkadaşlar size bir şey sormam lazım,benim bugün gönül hanımla randevum vardı;transfer için 11. Gün kontrolü. Gelişen yumurta 10 mm civarı imiş cuma tekrar görmek istedi;yumurtanın 18 civarı olması gerekiyormuş çatlatma iğnesi için, ama biraz önce tam yumurtanın çatladık zaman bazı belirtiler oluyor ya özellikle akıntıda; her ay ben yumurtlama döneminde olduğumu anlıyorum kendi belirtilerimden;aynı belirtiler oldu,ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi tam kırmızıya yakındı 10 mm lik yumurta bu büyüklükte çatlamış olabilir mi??? Böyle olan var mı.. ay lütfen bilen bi şey yazsın.. hemşire hattını aradım açmadı; saat de çok erken değil ama yine de aramak sormak istedim,sanırım akşamdan sonra bakmıyorlar telefona.. acil yardım kızlarr

Şu saniyeden sonra bütün stresi gerginliği bir kenara bırakıyorum. Tüm pozitifliğimle karşınızdayım :)))
Çok şükür :)
Test gününe kadar sonrasında 3 ay kullanılıyor canım

Yok canım aynı şey bende de oldu stres yapma ne kadar ağlamıştım ilk tedavimde opu olmadan çatladı diye güzel düşün güzel olsun

10mm lık yumurta çatlamaz. Ovulasyon testinde de lh pik yaptığında koyu kırmızı oluyor ve ondan sonraki 36 saat içinde çatlıyor yumurta. Koyu kırmızı değil seninki anladığım kadarıyla kırmızıya yakın demişsin. O çizgi yavaş yavaş koyulaşıyor. Hemşire hattı 8e kadar aktif sonrasında ulaşamıyorsun. Sabah yine arar durumu anlatırsın gerek görürlerse çağırırlar. Sabah ilk idrarla tekrar yap ovulasyon testini daha iyi sonuç verir. Bugün çatlamış bilr olsa zaten ona göre transfer günü verecekleri için sıkıntı edeceğin bişey yok. Yumurtlama akıntısı benim bikaç gün sürüyor mesela bazen 4-5 gün. Biraz sakin bu kadar panik yapma şimdiden.
Ayrıca jeli 4-5 gün değil muhtemelen 12.haftaya kadar kullanacaksın. Rulid ve prednol ü 4gün kullanacaksın. Yakın zamanda dondurulmuş naturel transfer olup jel kullanan arkadaşlar bu konuda yardımcı olsun.

Canım ulaştım hemşireye saolsun döndü valla,o da senin dediklerini dedi zaten.. transfer iptal olacak diye korktum İnan ki.. opu öncesi kullandığım tüm ilaçlar sanki hala vucüdümda; tüm belirtilerim zamanlarım döngülerim birbirine girdi;ben henüz folik asit dışında bir şey kullanmıyorum canım,jel ve prednole henüz başlatmadılar

Canım çok teşekkür ederim bu arada cevabın için

Olur tabi canım neden olmasın. Ihtiyaç olursa yazarsın elimde kalacağına birinin işine yaramış olsun.

Rulid prednol ve jele transfer günün belli olduğunda başlayacaksın zaten. Yani çatlatma iğnesinden sonra transferden önceki 4gün o iki ilacı kullanacaksin jele sonrasında da devam edeceksin.
Yine okudular heralde burayı :)

Aslında çok iyidir gönül hanım benimde tüm takiplerimi yaptı bir yıl boyunca herşeyle o ilgilendi ama transfer günü emre bey girmişti gönül hanımda bana sırf destek olmak için geldi hamileyim şu an belki siz ısınmamışsınızdır iyidir yoksa :)

Canım tabi karar senin ama ikili üçlü tarama testleri biraz şahibeli araştır istersen sonuçu çok yalnış alan insan var yani bence renkli ulturason haftanı bekle

Sevgili ligea nasılsın? Çok eski mesajlarımı beğenmişsin yeni farkettim. Seni diğer topikten de biliyorum. Ne durumdasın transferin oldu mu? İnşallah her şey gönlünce olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…