Hadi bakalım maraton başladı :) bebissiz son zamanlar olsun inşallahArkadaşlarr ben adet oldum. 5 gün erken oldum. Şok oldum:) neye uğradığımı şaşırdım. Ve ne hissedeceğimize şaşırdım. Neredeyse 1 yıldır bu günleri bekledim geldi mi yani şimdi ? Periembe günü ilk muayeneme gidiyorum. Allah herkese hayırlısını nasip etsin. Sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip olsun hepimize
Hadi bakalım maraton başladı :) bebissiz son zamanlar olsun inşallah
Hadi hayırlısı olsun heyecan doruklara çıkıyor her gün. Benim uçak yolculuğum 4 saat olduğu içşn emre beye sormuştum İki gün imkanın varsa kal demişti. pazartesi transfer perşembe yolculuk olmuştu. Hava alanında yaşanabilecek en ters şeyleri yaşamıştım. Kesin tutmadı diye düşünmüştüm.Nasip herşey İnşallah seninde herşey güzel ilerler ve pozitih sonuç alırsın.
Evet canım gebeyim eşimle taşıyıcı hastalığımız var ve o yüzden bebeklerim hasta doğuyor pgt ile tüp brbek yaptık tutmadı tekrar doğal yoldan gebe kaldım ve maalesef bu bebeğiminde hasta olduğunu söylüyorlar doğumuma az bi zaman kaldı yinede Allah tan ümid kesilmez. Cinsiyetle alakası yokmuş canım kızlarda erkeklerde öyle oldu maalesef
Canım ya İnşâAllah bişeyi yoktur sağlıkla kucağınıza alırsınız duamdasınız bol dua edinSaol canım Allah razı olsun Allah ın mucizeleri çok hiçbi zaman umudumu kesmiyorum. Gebeliğimin 5 nci ayındn sonra ultrasyonda hastalığı çıkıyor. Bebek hastalığındam dolayı benden kalsiyum alamıyor ve kemikler güçsüz kalıyor ve gelişmiyor. Doğduktan sonrada kaybediyoruz canım.
aynen canım sıkıntı yok vurcaz napalım :) yücel bey öyle diyorsa güvenTesekkur ederim bakalım bir tüp bebek tutsun da o iğneyi vurulurum elbet :) 12 Haziranda başlıcak tedavim. Amh değerim 3.Herhangi bir kist miyom tüp tıkanıklığı vs yok. Yaşım 26 amh yüksek bu nedenle fazla yumurta uyarım olacagından rahim dinlendirmeli olacagı söylendi. Eşimde toplam 170 milyon sperm var ama yüzde 72si ölü. Diğerlerinin de morfolojisi bozuk ve hareketsiz. İmsi yöntemi uygulanacagı söylendi. Şişli memorialde yücel beye gittik ve en şanslı hasta grubu oldugumuzu söyledi. İcimde bir umut var. Embriyo dondurulacak ve sonra yapılıcak transfer. Hesaplamalarıma göre Agustos sonuna süreci bitirmiş olıyorum sanırım
Bizim bi akrabamızın da aynıydı 40 yaşında 4. Denemesinde anne oldu memorialde bana vesile olan kişiSelam kızlar nasılsınız. Bugün benim bir sorum var arkadaşım adına. Burda çok ddnk gelmedim yadakaçırdım bilemiyorum. Arkadaşımın üç tane başarısız tüp bebek denemesi var izmirde. Şu an şişli memoriali benimde tavsiyemmüzerine düşünüyor. 4. deneme için. Arkadaşımın yaşı 41 oldu amh 0.364. Bu durumda tedavisi başarılı olan varmı. Sizden yada çevrenizden bu durumu yaşayıp bebek sahibi olan varsa yazarsanız sevinirim. Piskolojik olarak çökmüş durumda. Son şansım artık diyor. çok üzüldüm arkadaşım adına
Evet canımYaa ciddi misin
Hadi gözün aydın o kadar stres yaptın ki elbet olursun :) sakin ol kuzum İnşâAllah herşey çok güzel olacakArkadaşlarr ben adet oldum. 5 gün erken oldum. Şok oldum:) neye uğradığımı şaşırdım. Ve ne hissedeceğimize şaşırdım. Neredeyse 1 yıldır bu günleri bekledim geldi mi yani şimdi ? Periembe günü ilk muayeneme gidiyorum. Allah herkese hayırlısını nasip etsin. Sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip olsun hepimize
Şu saniyeden sonra bütün stresi gerginliği bir kenara bırakıyorum. Tüm pozitifliğimle karşınızdayım :)))Canım ya İnşâAllah bişeyi yoktur sağlıkla kucağınıza alırsınız duamdasınız bol dua edin
aynen canım sıkıntı yok vurcaz napalım :) yücel bey öyle diyorsa güven
Bizim bi akrabamızın da aynıydı 40 yaşında 4. Denemesinde anne oldu memorialde bana vesile olan kişi
Evet canımbenim ikinci tedavimde climara bant demişti doktor 2 kutu aldım 100₺ verdim eczacı da demediki SGK ödüyor diye çok para göz insanlar var zaten kıt kanaat zorla tedavi oluyoruz
Hadi gözün aydın o kadar stres yaptın ki elbet olursun :) sakin ol kuzum İnşâAllah herşey çok güzel olacak
Evet tüp bebek öncesi set up,sonrasında ard arda tek gen taşıyıcılığı için ve kromozomal tarama için pgt yapıldı canımMerhaba. Sizde pgt yaptırdınız mı ??
Canım yaa çookk teşekkür ederim,ama aldım ben de dünCanım sana crinone jel mi lazım. Benim elimde 3 kutu var hiç açılmamış. Hemşire yanlış yönlendirmişti beni tedaviye ilk başladığımda fazla almıştım. Istanbul da yaşıyorsan verebilirim.
Çok şükürŞu saniyeden sonra bütün stresi gerginliği bir kenara bırakıyorum. Tüm pozitifliğimle karşınızdayım :)))
Test gününe kadar sonrasında 3 ay kullanılıyor canımCanım yaa çookk teşekkür ederim,ama aldım ben de dünbir kutu yetmezse sana yazsam olur mu:) kahve ısmarlarım sana hem tanışmış oluruz:) bana bir kutu yazılmış bu arada,başka da gerekir mi ki acaba,4-5 gün en Fazla kullanılacak dediler ama
Yok canım aynı şey bende de oldu stres yapma ne kadar ağlamıştım ilk tedavimde opu olmadan çatladı diye güzel düşün güzel olsunArkadaşlar size bir şey sormam lazım,benim bugün gönül hanımla randevum vardı;transfer için 11. Gün kontrolü. Gelişen yumurta 10 mm civarı imiş cuma tekrar görmek istedi;yumurtanın 18 civarı olması gerekiyormuş çatlatma iğnesi için, ama biraz önce tam yumurtanın çatladık zaman bazı belirtiler oluyor ya özellikle akıntıda; her ay ben yumurtlama döneminde olduğumu anlıyorum kendi belirtilerimden;aynı belirtiler oldu,ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi tam kırmızıya yakındı10 mm lik yumurta bu büyüklükte çatlamış olabilir mi??? Böyle olan var mı.. ay lütfen bilen bi şey yazsın.. hemşire hattını aradım açmadı; saat de çok erken değil ama yine de aramak sormak istedim,sanırım akşamdan sonra bakmıyorlar telefona.. acil yardım kızlarr
Şu saniyeden sonra bütün stresi gerginliği bir kenara bırakıyorum. Tüm pozitifliğimle karşınızdayım :)))
Canım yaa çookk teşekkür ederim,ama aldım ben de dünbir kutu yetmezse sana yazsam olur mu:) kahve ısmarlarım sana hem tanışmış oluruz:) bana bir kutu yazılmış bu arada,başka da gerekir mi ki acaba,4-5 gün en Fazla kullanılacak dediler ama
Arkadaşlar size bir şey sormam lazım,benim bugün gönül hanımla randevum vardı;transfer için 11. Gün kontrolü. Gelişen yumurta 10 mm civarı imiş cuma tekrar görmek istedi;yumurtanın 18 civarı olması gerekiyormuş çatlatma iğnesi için, ama biraz önce tam yumurtanın çatladık zaman bazı belirtiler oluyor ya özellikle akıntıda; her ay ben yumurtlama döneminde olduğumu anlıyorum kendi belirtilerimden;aynı belirtiler oldu,ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi tam kırmızıya yakındı10 mm lik yumurta bu büyüklükte çatlamış olabilir mi??? Böyle olan var mı.. ay lütfen bilen bi şey yazsın.. hemşire hattını aradım açmadı; saat de çok erken değil ama yine de aramak sormak istedim,sanırım akşamdan sonra bakmıyorlar telefona.. acil yardım kızlarr
10mm lık yumurta çatlamaz. Ovulasyon testinde de lh pik yaptığında koyu kırmızı oluyor ve ondan sonraki 36 saat içinde çatlıyor yumurta. Koyu kırmızı değil seninki anladığım kadarıyla kırmızıya yakın demişsin. O çizgi yavaş yavaş koyulaşıyor. Hemşire hattı 8e kadar aktif sonrasında ulaşamıyorsun. Sabah yine arar durumu anlatırsın gerek görürlerse çağırırlar. Sabah ilk idrarla tekrar yap ovulasyon testini daha iyi sonuç verir. Bugün çatlamış bilr olsa zaten ona göre transfer günü verecekleri için sıkıntı edeceğin bişey yok. Yumurtlama akıntısı benim bikaç gün sürüyor mesela bazen 4-5 gün. Biraz sakin bu kadar panik yapma şimdiden.Arkadaşlar size bir şey sormam lazım,benim bugün gönül hanımla randevum vardı;transfer için 11. Gün kontrolü. Gelişen yumurta 10 mm civarı imiş cuma tekrar görmek istedi;yumurtanın 18 civarı olması gerekiyormuş çatlatma iğnesi için, ama biraz önce tam yumurtanın çatladık zaman bazı belirtiler oluyor ya özellikle akıntıda; her ay ben yumurtlama döneminde olduğumu anlıyorum kendi belirtilerimden;aynı belirtiler oldu,ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi tam kırmızıya yakındı10 mm lik yumurta bu büyüklükte çatlamış olabilir mi??? Böyle olan var mı.. ay lütfen bilen bi şey yazsın.. hemşire hattını aradım açmadı; saat de çok erken değil ama yine de aramak sormak istedim,sanırım akşamdan sonra bakmıyorlar telefona.. acil yardım kızlarr
Canım ulaştım hemşireye saolsun döndü valla,o da senin dediklerini dedi zaten.. transfer iptal olacak diye korktum İnan ki.. opu öncesi kullandığım tüm ilaçlar sanki hala vucüdümda; tüm belirtilerim zamanlarım döngülerim birbirine girdi;ben henüz folik asit dışında bir şey kullanmıyorum canım,jel ve prednole henüz başlatmadılar10mm lık yumurta çatlamaz. Ovulasyon testinde de lh pik yaptığında koyu kırmızı oluyor ve ondan sonraki 36 saat içinde çatlıyor yumurta. Koyu kırmızı değil seninki anladığım kadarıyla kırmızıya yakın demişsin. O çizgi yavaş yavaş koyulaşıyor. Hemşire hattı 8e kadar aktif sonrasında ulaşamıyorsun. Sabah yine arar durumu anlatırsın gerek görürlerse çağırırlar. Sabah ilk idrarla tekrar yap ovulasyon testini daha iyi sonuç verir. Bugün çatlamış bilr olsa zaten ona göre transfer günü verecekleri için sıkıntı edeceğin bişey yok. Yumurtlama akıntısı benim bikaç gün sürüyor mesela bazen 4-5 gün. Biraz sakin bu kadar panik yapma şimdiden.
Ayrıca jeli 4-5 gün değil muhtemelen 12.haftaya kadar kullanacaksın. Rulid ve prednol ü 4gün kullanacaksın. Yakın zamanda dondurulmuş naturel transfer olup jel kullanan arkadaşlar bu konuda yardımcı olsun.
Canım çok teşekkür ederim bu arada cevabın için10mm lık yumurta çatlamaz. Ovulasyon testinde de lh pik yaptığında koyu kırmızı oluyor ve ondan sonraki 36 saat içinde çatlıyor yumurta. Koyu kırmızı değil seninki anladığım kadarıyla kırmızıya yakın demişsin. O çizgi yavaş yavaş koyulaşıyor. Hemşire hattı 8e kadar aktif sonrasında ulaşamıyorsun. Sabah yine arar durumu anlatırsın gerek görürlerse çağırırlar. Sabah ilk idrarla tekrar yap ovulasyon testini daha iyi sonuç verir. Bugün çatlamış bilr olsa zaten ona göre transfer günü verecekleri için sıkıntı edeceğin bişey yok. Yumurtlama akıntısı benim bikaç gün sürüyor mesela bazen 4-5 gün. Biraz sakin bu kadar panik yapma şimdiden.
Ayrıca jeli 4-5 gün değil muhtemelen 12.haftaya kadar kullanacaksın. Rulid ve prednol ü 4gün kullanacaksın. Yakın zamanda dondurulmuş naturel transfer olup jel kullanan arkadaşlar bu konuda yardımcı olsun.
Olur tabi canım neden olmasın. Ihtiyaç olursa yazarsın elimde kalacağına birinin işine yaramış olsun.Canım yaa çookk teşekkür ederim,ama aldım ben de dünbir kutu yetmezse sana yazsam olur mu:) kahve ısmarlarım sana hem tanışmış oluruz:) bana bir kutu yazılmış bu arada,başka da gerekir mi ki acaba,4-5 gün en Fazla kullanılacak dediler ama
Rulid prednol ve jele transfer günün belli olduğunda başlayacaksın zaten. Yani çatlatma iğnesinden sonra transferden önceki 4gün o iki ilacı kullanacaksin jele sonrasında da devam edeceksin.Canım ulaştım hemşireye saolsun döndü valla,o da senin dediklerini dedi zaten.. transfer iptal olacak diye korktum İnan ki.. opu öncesi kullandığım tüm ilaçlar sanki hala vucüdümda; tüm belirtilerim zamanlarım döngülerim birbirine girdi;ben henüz folik asit dışında bir şey kullanmıyorum canım,jel ve prednole henüz başlatmadılar
Yine okudular derken canım,kim onlar merak ettimRulid prednol ve jele transfer günün belli olduğunda başlayacaksın zaten. Yani çatlatma iğnesinden sonra transferden önceki 4gün o iki ilacı kullanacaksin jele sonrasında da devam edeceksin.
Yine okudular heralde burayı :)
Aslında çok iyidir gönül hanım benimde tüm takiplerimi yaptı bir yıl boyunca herşeyle o ilgilendi ama transfer günü emre bey girmişti gönül hanımda bana sırf destek olmak için geldi hamileyim şu an belki siz ısınmamışsınızdır iyidir yoksa :)Biraz geç gordum yorumunuzu da; burada sadece iyi değil kötü yorumları da paylaşıyoruz; çbirini kişisel olaraktanımıyorum drların; havuz yontemiule 3 kez tup bebek tedavisi gordum şişlide. Yani kendisiyle ve diğer drlarla pek çok kez gorusme sansım oldu. Oylesine yazmadım; kişisel bir hakaret de yok yazdığımda; ewt açıkca gıcık oluyorum anlamsız yersiz olumsuz yorumlarından dolayı ( ki aynıduruma merkezdeki diğer drlar ttersini söyluyor). Sizinki ne guzel iyi geçmiş sizin adınıza sevindim de; soylediğime niye böyle kelimelere dikkkat edin gibi gereksiz uyarılarda bulundunuz onu anlamadım?
Geçenlerde öyle bir muhabbet olmuştu da burda hastaneden birileri okudu okuyor diye :) onu kastettim. Hemşire hattının 8e kadar aktif olduğunu biliyorum ben. Geç saatte aramışlar ya şanslısın.Yine okudular derken canım,kim onlar merak ettim
Canım tabi karar senin ama ikili üçlü tarama testleri biraz şahibeli araştır istersen sonuçu çok yalnış alan insan var yani bence renkli ulturason haftanı bekleMerhaba kızlar. 12+2 günlük hamileyim. Bu zamana kadar herşey normal giderken dün lavaboya gittiğimde peceteye gelen kıpkırmızı kanla neye uğradığımı şaşırdım. Apar topar acile geldik doktorum kanama alanı olduğunu kanama devam ederse bebeğin eşinin ayrılma ihtimali olabileceğini söyledi. Apar topar yatış yaptılar. Serum iğne hap vs. Derken kanama durdu çok şükür. Bugün taburcu olmayi beklerken geçen hafta yatırdığımız ikili test sonucunda orta riskli grupta olduğumuzu öğrendik. Doktorum nifty testi yaptırmami istiyor. Düşük tehlikesi ile uğraşırken bi de bunu öğrenmek çok moralimi bozdu. 10 gün raporluyum sürekli yatacakmışım. 10 günün sonunda kontrol gerekirse tekrar rapor. Dualarınıza ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?