Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ayy şu an öyle bi dua ettim ki sana bende hamileyim kabul olur inşallah tüm bekleyenlere dua ettim çok üzüldüm durumuna inşallah 2 yıla gerek kalmaz bebeğin sağlıkla doğar

Arkadaşlar kolay gelsin dr umut göktürk e randevu aldım nasıl acaba bilginiz var mı
Benim takiplerimi emre beyle umut bey dönüşümlü yapmıştı. Ben memnundum. Dikkatli sakin citti bir doktor. bende izlenimler böyle hayırlı olsun

Reactions: ozr
Cnm inşallah bu mübarek günlerde Rabbim sağlıkla aldırsın kucaklarımıza bebeklerimizi Allahtan ümit kesilmez hiç Rabbim olmazları oldurur veren o inşallah cnmm.Rabbim bi avazda sağlıkla aldırsın kucağına inşallah

664274"]Arkadaşlar kolay gelsin dr umut göktürk e randevu aldım nasıl acaba bilginiz var mı[/QUOTE]
Ben de memnundum umut beyden canım

Reactions: ozr
Yen'i gelen arkadaşlar için söylüyorum memorialde kötü doktor yok gerçekten hepsi içten ve samimi en başta paragöz bi hastane değil o kadar lüks olmasına rağmen... gerçekten dünya standartlarında
Aynen cnm ;
ben önceki yerde 504 usd pgt ücretiydi ordaki pgt ücretiyle memorialde tüm tedavimi oldum nerdeyse paragöz değiller fiyatlar makul dr larda iyi

Ilk defa gideceksin sanırım. Ön görüşme randevusu mu aldın yoksa tedaviye başlayacak şekilde mi? Semra hoca ile de görüşsen iyi olur yazacaktım ki onunla da görüşecekmişsin. Şimdiden hayırlı olsun. İnşallah sana da burdan mutlu ayrılmak nasip olur.

Sevgili ligea nasılsın? Çok eski mesajlarımı beğenmişsin yeni farkettim. Seni diğer topikten de biliyorum. Ne durumdasın transferin oldu mu? İnşallah her şey gönlünce olur.
Merhaba arkadaşım; ewt eskiden beri takip de ettiğim birisin; 40 yas topiğinden tanısıyoruz sanki?; bazen ara veriyorum kk ya butun bilgiler sıfırlanıyor bende havuz yontemiyle ve pgd ile 2 embriyomuz old; histereskopi dedi semra hanım tanı amaçlı. Aslında daha once de oldum histereskoi bursa acıbademde ama karşı çıkmadım artık. Pzt operasyon oldum çizik atıldı; yapışıklıklar vardı biraz onlar açıldı. 3 gundur agrı sızı geçiyor zaman. Sen nasılsın arkadaşım?

Amin inşallah çok sağol. Ön görüşme olacak ilk kez gidicem. bi aksilik olmazsa bayramdan sonra da hayırlısıyla başlamak istiyorum

Geçmiş olsun. Çabuk toparlanırsın inşallah. İsabetli bir karar olmuş demekki yapışıklık varmışsa. Kürtaj gibi bir operasyon geçirmiş miydin? Yapışıklık sebebi ne acaba. Transfer önümüzdeki ay olacak o zaman hadi hayırlısı.
Evet 40 yaş topiğinden de tanışıyoruz. Benim son tedavimde embriyo mozaik geldi yeni tedavi önerdiler. Bayramdan sonra düşünüyorduk. Eşimde varikosel vardı baya ilerlemiş değerler düşüktü iyice düşmüş öyle olunca ameliyat oldu geçen hafta. 6 ay beklemedeyiz. Buna da şükür.

Çok sağol canım semra hanımlada görüşebilcem gerçekten şimdiden ilgili davrandılar[/QUOTE]
Canım benim ilk tedavim, transfer hazırlığı yapıyorum şu an,şimdiye kadar ilgisiz oldukları yanlış yaptıkları şikayet edebileceğim hiç bir şey olmadı.. bir de merkez gerçekten kalabalık..buna rağmen neredeyse hiç bir şey aksamadan işler yürüyor; ben memorial den önce bahçecide ön görüşme için bile 2 saate yakın bekledim..Buranın üzerine tanımıyorum..inşallah hiç bozulmadan her şey böyle yolunda gider

bende memorialda tedavi gördüm. Semra hoca ve ekibinden Allah razı olsun. İlk önce teşhiş tedavi aşamlarını atlattık daha sonra tüp bebek denemelerine başladık.ve şuanda çok şükür rabbime bi oğlum var 2,5 aylık Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin. Bu mübarek ramazan gününde dualarınızın kabul olması dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…