Ayy şu an öyle bi dua ettim ki sana bende hamileyim kabul olur inşallah tüm bekleyenlere dua ettim çok üzüldüm durumuna inşallah 2 yıla gerek kalmaz bebeğin sağlıkla doğarSaolun Allah hepinizden razı olsun Allah tüm isteyenlere sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaallah. Kaç doktora gittiysem hasta olduğunu söylediler. Tek çarem yine tüp bebek olacak ve 2 yıldan sonra tekrar aranızdayım.
Benim takiplerimi emre beyle umut bey dönüşümlü yapmıştı. Ben memnundum. Dikkatli sakin citti bir doktor. bende izlenimler böyle hayırlı olsunArkadaşlar kolay gelsin dr umut göktürk e randevu aldım nasıl acaba bilginiz var mı
Cnm inşallah bu mübarek günlerde Rabbim sağlıkla aldırsın kucaklarımıza bebeklerimizi Allahtan ümit kesilmez hiç Rabbim olmazları oldurur veren o inşallah cnmm.Rabbim bi avazda sağlıkla aldırsın kucağına inşallahKızlarr hepiniz yazmışsınız saolun o güzel dilekleriniz için. Gebe olanlar inşaallah sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar. Tedavide olanların ise en kısa zmaanda güzel haberlerini alırız inşaallah. Allah hepinizden razı olsun.
Aynen cnm ;Yen'i gelen arkadaşlar için söylüyorum memorialde kötü doktor yok gerçekten hepsi içten ve samimi en başta paragöz bi hastane değil o kadar lüks olmasına rağmen... gerçekten dünya standartlarında
Ben de memnundum umut beyden canım[/QUOTE]664274"]Arkadaşlar kolay gelsin dr umut göktürk e randevu aldım nasıl acaba bilginiz var mı
Çok sağol canım heyecanlıyım şimdiden inşallah hayırlı olur hepimin tedavileriBenim takiplerimi emre beyle umut bey dönüşümlü yapmıştı. Ben memnundum. Dikkatli sakin citti bir doktor. bende izlenimler böyle hayırlı olsun
Ben de memnundum umut beyden canım
Merhaba arkadaşım; ewt eskiden beri takip de ettiğim birisinSevgililigea nasılsın? Çok eski mesajlarımı beğenmişsin yeni farkettim. Seni diğer topikten de biliyorum. Ne durumdasın transferin oldu mu? İnşallah her şey gönlünce olur.
Amin inşallah çok sağol. Ön görüşme olacak ilk kez gidicem. bi aksilik olmazsa bayramdan sonra da hayırlısıyla başlamak istiyorumIlk defa gideceksin sanırım. Ön görüşme randevusu mu aldın yoksa tedaviye başlayacak şekilde mi? Semra hoca ile de görüşsen iyi olur yazacaktım ki onunla da görüşecekmişsin. Şimdiden hayırlı olsun. İnşallah sana da burdan mutlu ayrılmak nasip olur.
Geçmiş olsun. Çabuk toparlanırsın inşallah. İsabetli bir karar olmuş demekki yapışıklık varmışsa. Kürtaj gibi bir operasyon geçirmiş miydin? Yapışıklık sebebi ne acaba. Transfer önümüzdeki ay olacak o zaman hadi hayırlısı.Merhaba arkadaşım; ewt eskiden beri takip de ettiğim birisin; 40 yas topiğinden tanısıyoruz sanki?; bazen ara veriyorum kk ya butun bilgiler sıfırlanıyor bende havuz yontemiyle ve pgd ile 2 embriyomuz old; histereskopi dedi semra hanım tanı amaçlı. Aslında daha once de oldum histereskoi bursa acıbademde ama karşı çıkmadım artık. Pzt operasyon oldum çizik atıldı; yapışıklıklar vardı biraz onlar açıldı. 3 gundur agrı sızı geçiyor zaman. Sen nasılsın arkadaşım?
Çok sağol canım semra hanımlada görüşebilcem gerçekten şimdiden ilgili davrandılar[/QUOTE]Ben de memnundum umut beyden canım
Canım cuma 14. Gün randevusu var bekliyorum,heyecan doruktaD Defnekuzuu ne yaptın?
Anladım yani tekrar daha erken gel falan denediler yani onu kastetmiştim. Hadi hayırlısı :)Canım cuma 14. Gün randevusu var bekliyorum,heyecan dorukta
Yok cnm ya demediler,artık bekliyorum Cuma’yı..Anladım yani tekrar daha erken gel falan denediler yani onu kastetmiştim. Hadi hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?