Mutlu1anne naptın kız? Gittin mi doktora? Her şey yolunda mı?
Oh maşallah hayırlı uğurlu olsun canımevett gittim:) sonuçlarımı attım hemşire mail adresine. bir süre sonra hemşire aradı. bir sıkıntı yok doğal siklusla başlayabiliriz 31 mayıs ikinci randevu için gün verdi. onu burada yaptırıp üçüncü randevu için istanbul'a geleceğim nasipse .
Oh maşallah hayırlı uğurlu olsun canım
Canım Allah muradını hayırlı kılsınÇok teşekkür ederim canım . Dualarınız benimlede olsun
Canım Allah muradını hayırlı kılsın
Semra Hanım özel durumu olan hastalarla daha yakından ilgileniyor. İlk görüşmede önce başka bir doktorla görüşüyorsunuz o sizin dosyanızı oluşturuyor sonra Semra hanım katılıyor diğer doktor ona durumunuzu özetliyor. Tedavi geçmişinize de bakarak size bir değerlendirme yapıyor ve yol çiziyor. Yeni tetkikler de isteyebilir. Sonrasında tedavinizı diğer doktorlar takip ediyor ama hoca da gerekli gördüğü hastalarda ya da kontrollerde farklı bir durum gelişirse kontrollere girebiliyor.hepinize hayirli ramazanlar hanimlar:) Semra hanım ilgili bir doktor mu,lab.nasıl ??biraz bilgi verir misiniz yardımcı olursanız sevinirim..
Çok teşekkür ederim tatlım,beni ve benim gibi gitmek isteyen olursa,çok aydınlatıcı yazmissin...Semra hanım pek hastalarının randevularına pek katılmıyor diye duydum....Benim durumum biraz farklı ondan dolayi semra hanımı tercih edeceğim.cnim (tup b.) fiyatı ne kadar birde semra hanımın muane ücreti?? bide ücretsiz on görüşme yapilabiliyirmu? kendi doktorum okadar umutsuz konustu ki artık yeni bi tedaviye cesaretim kalmadı,hep erteleyip duruyorumSemra Hanım özel durumu olan hastalarla daha yakından ilgileniyor. İlk görüşmede önce başka bir doktorla görüşüyorsunuz o sizin dosyanızı oluşturuyor sonra Semra hanım katılıyor diğer doktor ona durumunuzu özetliyor. Tedavi geçmişinize de bakarak size bir değerlendirme yapıyor ve yol çiziyor. Yeni tetkikler de isteyebilir. Sonrasında tedavinizı diğer doktorlar takip ediyor ama hoca da gerekli gördüğü hastalarda ya da kontrollerde farklı bir durum gelişirse kontrollere girebiliyor.
Labaratuar çok iyi. Bilmiyorum ama Türkiye'deki en iyi laboratuar diye düşünüyorum hem embriyoloji hem genetik her ikisi de. Şöyle söyleyeyim bi çok isim yapmış merkezin yurt dışında yaptırdığı embriyolardaki genetik incelemeyi kendi bünyesinde yapıyor. Hla tiplemesi ile yapılan tedavide dünyanın en büyük serisini yaptığı için Dünya genetik tanı cemiyeti başkanlığı vardı hocanın. Geçtiğimiz yıl yine dünya çapında yapılan vakaların %75i burda olmuş. Başka yerlerde uzun zaman yanlış tedavilerle zaman kaybeden bir çok kişi burda amacına ulaştı bu sayfada yazdı. İnşallah sizin de hem sorununuzu tespitte hem de tedavinizde hayırlı bir neticeye ulaşılır.
Sizin durumunuzu biraz biliyorum diğer topiklerden. Allah yardımcınız olsun. Daha önce de burda yazmıştın o zaman da demiştim mutlaka Semra hoca ile görüşün fikrini alın diye. Evet özellikle hocayı isteyince biraz geç tarihe veriyorlar randevuyu. Ama mutlaka görüşüyorsunuz biraz beklemeli de olsa. Ön görüşmede genelde ücret almıyorlar randevu alırken telefonda fiyat veriyorlar ama burda çoğunluk ödemedi. Biz ödemiştik kimse talep etmediği halde ama onda da prof ücreti değil uzman doktor ücreti almışlardı. 3 ay içinde tedaviye başlarsanız paketten düşülecek dediler ve düştüler. En son fiyat 7200 veya 7800 olmuş muydu bilmiyorum. %5 gibi bir indirim de yapabiliyorlardı pazarlık yaparsanız. Raporunuz varsa %20 indirim oluyor rapor geçmediği halde.Çok teşekkür ederim tatlım,beni ve benim gibi gitmek isteyen olursa,çok aydınlatıcı yazmissin...Semra hanım pek hastalarının randevularına pek katılmıyor diye duydum....Benim durumum biraz farklı ondan dolayi semra hanımı tercih edeceğim.cnim (tup b.) fiyatı ne kadar birde semra hanımın muane ücreti?? bide ücretsiz on görüşme yapilabiliyirmu? kendi doktorum okadar umutsuz konustu ki artık yeni bi tedaviye cesaretim kalmadı,hep erteleyip duruyorum
Etmezmiyim canım inan bu yolda mucadele eden tanıdığım bildiğim kim varsa hep dualarımdaÇok teşekkür ederim canım . Dualarınız benimlede olsun
Canım seni şimdiden korkutmiyim ama banada binada çok iyi gelmişti sonra oda kötü etti beni inşallah sen öyle olmassinBulantısı olan kızlar yeni bşy buldum vişne kompostsu aşırı şekerli olmasn biraz eşkili şeklde beni rahatlattı az midem ekşidi ama bulantıma iyi geldi denemk istyen olrsa dye yzdm
Ne açıdan kötü etti cnm bulantılar tekrar mı başladı başka bşy mi yanma fln mı yaptı anlık ztn bigün iyi gelen diğer gün kötü geliyo herab çağre arıyorm allahm yrdmcmz olsn inşallah hemen geçerCanım seni şimdiden korkutmiyim ama banada binada çok iyi gelmişti sonra oda kötü etti beni inşallah sen öyle olmassin
Canım bende senin gibi iyi gelen bişeylerin arayişindaydim vişne kompostosu iyi geldi bir iki gün içtim sanki rahatlatıyordu ama sonra kusuyordum zamanla midemi yakmaya başladı sonra içince kusmaya başladım anladım ki oda geciciydiNe açıdan kötü etti cnm bulantılar tekrar mı başladı başka bşy mi yanma fln mı yaptı anlık ztn bigün iyi gelen diğer gün kötü geliyo herab çağre arıyorm allahm yrdmcmz olsn inşallah hemen geçer
Bnde matofn folk ast mahfetti onlarnda etkisi var bncede snra vitamn kan ilacı fln derken anlaşılan böyle böyle doğcaklar inşallahhsaol cnm yazdn içinCanım benim geçen haftaya kadar sabah gözümü açar açmaz midem bulanıyorbulanıyordu gece yatana kadar bulanıyordu ara arada kusuyordum belki o an iyi gelen bir iki şey keşfettim ama anlık oldu hepsi
Hiçbirşey bulantımi geçirmedi ama elhamdülillah 18 haftaya girince bulantım azaldı ama şimdide sürekli midem yanıyor oda kusturuyor sanırım kullandığım ilaçarın etkisi de olabilir bu yanmalar
Ben glifor ve folik asitı 12 haftada bıraktım ama onlar beni etkilemiyorduBnde matofn folk ast mahfetti onlarnda etkisi var bncede snra vitamn kan ilacı fln derken anlaşılan böyle böyle doğcaklar inşallahhsaol cnm yazdn için
Evet oda berbat diğer sşüğümde kullanmştm iki gün fln ama mahfetmşti beni allah yardmcn olsn sennde onlar ne kdr kullanılıyo kiBen glifor ve folik asitı 12 haftada bıraktım ama onlar beni etkilemiyordu
Benide magnezyum decavit kötü ediyor
Amin bilmiyorum ki sanırım doğuma kadar inşallah kullanicam erken doğum riskim var sanirim magnezyumu ondan verdi doktorEvet oda berbat diğer sşüğümde kullanmştm iki gün fln ama mahfetmşti beni allah yardmcn olsn sennde onlar ne kdr kullanılıyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?