- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Allah razı olsun cnim,,cnim ışte bizim durumumuz okadar cetrefilli bir seyki, gerçekten neyapacagimizu bilmiyoruz.evet sperm var,yumurta var rahim temiz ama yok olmuyor! Kışın eşim kaan aydosa gitti dna hasar testi yaptı,sonuç çok iyinin üzerinde cikti, kaan aydos cvbinda bize, spermde ileride dusus veya m orfoloji olarak kötü olsada,dna içeriği çok iyi olduğu için bebek olmama gibi bişey söz konusu olmayacak......Belirsizlik bizi bitirdi,inşa semra hanım bizi tatmin edecek birşeyler söyler.cnim samimiyetle cvp verdiğin için çok teşekkür ederim.Rabbim gönlüne göre versinSizin durumunuzu biraz biliyorum diğer topiklerden. Allah yardımcınız olsun. Daha önce de burda yazmıştın o zaman da demiştim mutlaka Semra hoca ile görüşün fikrini alın diye. Evet özellikle hocayı isteyince biraz geç tarihe veriyorlar randevuyu. Ama mutlaka görüşüyorsunuz biraz beklemeli de olsa. Ön görüşmede genelde ücret almıyorlar randevu alırken telefonda fiyat veriyorlar ama burda çoğunluk ödemedi. Biz ödemiştik kimse talep etmediği halde ama onda da prof ücreti değil uzman doktor ücreti almışlardı. 3 ay içinde tedaviye başlarsanız paketten düşülecek dediler ve düştüler. En son fiyat 7200 veya 7800 olmuş muydu bilmiyorum. %5 gibi bir indirim de yapabiliyorlardı pazarlık yaparsanız. Raporunuz varsa %20 indirim oluyor rapor geçmediği halde.
Sizin durumunuzda yumurta var sperm var rahim var. Sağlıklı da bir çocuğunuz var diye hatırlıyorum. Bir sorun var ama ne? Problemi çözebilmek için önce tespit etmek gerekiyor. Doktorlar da bunu başaramayınca umut veremiyorlar. Semra Hanım size ne diyecek cidden merak ediyorum. İnşallah güzel olur her şey.
Anladm cnm rabbim korusun biy olmaz inşallahAmin bilmiyorum ki sanırım doğuma kadar inşallah kullanicam erken doğum riskim var sanirim magnezyumu ondan verdi doktor
Tatlım bende duphaston kullanmıştım. Orda gittim hemşire ye yazdırdım hatta sen hemşirelere sor numarasını gönderiyorumKızlar merhaba ben hastaneyi aradım gitmeen önce adet söktürücü içebilir miyim diye sormak için bana bir numara verdiler ama çalıyor açmıyor kimse ya da meşgul numara.ne yapsam bilemedim
İndirim yapıyorlar cnm SGK ile anlaşmaları Yok 7800 ken 6800 gibi 1300 gibi indirim yapıyorlarmerhaba arkadaşlar size bir sey soracagım
ssk tüp bebek uygulamasında nekadarı karsılıyor tedavinin?
tam tl olarak miktar belli mi?
Bana da bu numarayı verdiler zaten canım ama açan yok ki çok yoğunlar sanırım..duphaston da mı adet söktürücü? bir de gitmeden önce tüp bebeğe başlamasak bile adet olarak gitmek daha iyi değil mi gerekli testleri yapmaları içinEki Görüntüle 2150189
Tatlım bende duphaston kullanmıştım. Orda gittim hemşire ye yazdırdım hatta sen hemşirelere sor numarasını gönderiyorum
Canım suan sen yazınca benmde aklımda soru işareti oldu normalde adetim hiç gecikmezdi bu ay 3 gün gecikti bende diğer kendi doktorumla görüştüm adet söktürücü verdi muayeneden sonra bende regli olunca gidip tedaviye başlamayı düşünüyorum. Acab bir sakıncası varmıdır ki.Bana da bu numarayı verdiler zaten canım ama açan yok ki çok yoğunlar sanırım..duphaston da mı adet söktürücü? bir de gitmeden önce tüp bebeğe başlamasak bile adet olarak gitmek daha iyi değil mi gerekli testleri yapmaları için
Duphaston ı kullanıyorum ben adet olmak içinBana da bu numarayı verdiler zaten canım ama açan yok ki çok yoğunlar sanırım..duphaston da mı adet söktürücü? bir de gitmeden önce tüp bebeğe başlamasak bile adet olarak gitmek daha iyi değil mi gerekli testleri yapmaları için
Işte birkaç yerde okudum tarlusal içip adet olunca tüp bebekte düşük olma riski oluyormuş falan yazıyor bilmiyorum gerçek mi şehir efsanesi mi..ama pko olduğu için ben kendi kendime olmayı beklesem aylar sürer..telefonu açan olsa soracam bunuCanım suan sen yazınca benmde aklımda soru işareti oldu normalde adetim hiç gecikmezdi bu ay 3 gün gecikti bende diğer kendi doktorumla görüştüm adet söktürücü verdi muayeneden sonra bende regli olunca gidip tedaviye başlamayı düşünüyorum. Acab bir sakıncası varmıdır ki.
Canım bende de var pko ama bnm çok düzenli reglim sadece bu ay şaştı biraz onda da doktorum kullan bir problem olmaz dedi bende arayıp sorayım en iyisi ulaşırsan bana haber verirmisin biz aynı zamanda tedaviye başlayacağız galibaIşte birkaç yerde okudum tarlusal içip adet olunca tüp bebekte düşük olma riski oluyormuş falan yazıyor bilmiyorum gerçek mi şehir efsanesi mi..ama pko olduğu için ben kendi kendime olmayı beklesem aylar sürer..telefonu açan olsa soracam bunu
Dışarda yaptırıp gitmek mantıklı evet ama tabi güvenilir bir yer olması lazım değil mi öyle her hastanede de yaptırılmaz kiDuphaston ı kullanıyorum ben adet olmak için
ilk görüşmede adetli değildim ben
Amh testi adetli oluyor msjla gelenleri çoğu arkadaş dışarda yaptırdı bende amh devlet te ıvf bölümünde yapıldığı içim sorun hepatitleri kan sayımını sağlık ocağında yaptırdım eşim memorial de yaptırdı pahalı cnm bende tedaviye başladığım da testlerimi yaptırdım ilk görüşme testlerini dışarda yaptırsan iyi olur.
Bence duzenliyse kullanmayın bekleyin . Çok onerilmiyor zorunlu olmadıkça diye biliyorumCanım bende de var pko ama bnm çok düzenli reglim sadece bu ay şaştı biraz onda da doktorum kullan bir problem olmaz dedi bende arayıp sorayım en iyisi ulaşırsan bana haber verirmisin biz aynı zamanda tedaviye başlayacağız galiba
Ne güzel şanslısın adetin düzeniymiş benim düşman başına yani 3 ay 4 ay da bir ancak oluyor..ben bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum senin tüp bebek sebebin sadece pko muCanım bende de var pko ama bnm çok düzenli reglim sadece bu ay şaştı biraz onda da doktorum kullan bir problem olmaz dedi bende arayıp sorayım en iyisi ulaşırsan bana haber verirmisin biz aynı zamanda tedaviye başlayacağız galiba
Canım ben tüm tahlillerimi develt hastanesinde yaptırdım AMH hariç Öyle yapabilirsin benceDışarda yaptırıp gitmek mantıklı evet ama tabi güvenilir bir yer olması lazım değil mi öyle her hastanede de yaptırılmaz ki
Evet cnm 3 yıldır pko var 1,5 yıldır deniyoruz olmuyor başka hiçbir problem yok. ama hiç pko yan etkilerini yaşamadım hep böyle iyi anlattım bu ay gecikti ilginç sekilde bende anlamadımNe güzel şanslısın adetin düzeniymiş benim düşman başına yani 3 ay 4 ay da bir ancak oluyor..ben bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum senin tüp bebek sebebin sadece pko mu
Ben bahsettiğim gibi yaptım zaten sıkıntı görürlerse burda yaptır derler ikinci rahim filmimi beğenmedi transfer olmadan tekrar çektireceğimDışarda yaptırıp gitmek mantıklı evet ama tabi güvenilir bir yer olması lazım değil mi öyle her hastanede de yaptırılmaz ki
Ama bugün 4 gün ve ben inanılmaz şişim rahatsızım çok kötü etkiledi beni bende doktoruma rahatsızlıklarımı dile getirdim kullanabilirsin kanamamn başlayınca bırak hemen dedi.Bence duzenliyse kullanmayın bekleyin . Çok onerilmiyor zorunlu olmadıkça diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?