Anladım canım ben de öyle yapacam artık teşekkür ederim :)Ben bahsettiğim gibi yaptım zaten sıkıntı görürlerse burda yaptır derler ikinci rahim filmimi beğenmedi transfer olmadan tekrar çektireceğim
Ilk denemen olcak sanırım bence hemen sonuç alırsın Allah'ın izniyle bizde morfoloji problemi de varEvet cnm 3 yıldır pko var 1,5 yıldır deniyoruz olmuyor başka hiçbir problem yok. ama hiç pko yan etkilerini yaşamadım hep böyle iyi anlattım bu ay gecikti ilginç sekilde bende anlamadım
oo cok iyi indirim yapıyorlar.ama genel olarak fiyatlar zaten bukadar....Memnun musunuz hastanedrn dr.İndirim yapıyorlar cnm SGK ile anlaşmaları Yok 7800 ken 6800 gibi 1300 gibi indirim yapıyorlar
Evet cnm ilk denemem olucak inş herkes gibi olumlu sonuç almak istiyoruz rabbim hayırlısı ile sonuçlandırır inş.Ilk denemen olcak sanırım bence hemen sonuç alırsın Allah'ın izniyle bizde morfoloji problemi de var
Cnim banada dr.tam emin olmasada,sadece tahminle pko olabileceğimi söyledi.ama bende hiç bi yan etkisini yasamadimCanım suan sen yazınca benmde aklımda soru işareti oldu normalde adetim hiç gecikmezdi bu ay 3 gün gecikti bende diğer kendi doktorumla görüştüm adet söktürücü verdi muayeneden sonra bende regli olunca gidip tedaviye başlamayı düşünüyorum. Acab bir sakıncası varmıdır ki.
Canım ben 3 yıldır pko var 3 yıldır hiçbir şikayetim yok ne büyüdü ne küçüldü ama rahatsızda etmedi beni çok şükür agrım reglide hiç olmaz mesela ama işte bu ay bir şaştı neden oldu bilmiyorum muayenede oldum bir problem yok niye gecikti belli degil.Cnim banada dr.tam emin olmasada,sadece tahminle pko olabileceğimi söyledi.ama bende hiç bi yan etkisini yasamadim
Memnunum inş güzel sonuçlarda alırım bnm genetikten sıkıntı olduğundan burası daha iyiEvet cnm ilk denemem olucak inş herkes gibi olumlu sonuç almak istiyoruz rabbim hayırlısı ile sonuçlandırır inş.
Hepimizin tedavisinin güzel sonuçlanmasını dilerim.
Ya nadirde olsa regl şaşar ) kim size pko oldugunuzu söyledi?yani neye gore soylediler?))))Canım ben 3 yıldır pko var 3 yıldır hiçbir şikayetim yok ne büyüdü ne küçüldü ama rahatsızda etmedi beni çok şükür agrım reglide hiç olmaz mesela ama işte bu ay bir şaştı neden oldu bilmiyorum muayenede oldum bir problem yok niye gecikti belli degil.
3 yıl önce tanısı konuldu. Gittiğim tüm doktorlarda bunu onayladı.Ya nadirde olsa regl şaşar ) kim size pko oldugunuzu söyledi?yani neye gore soylediler?))))
Amh için adetli olmaya gerek yok canım istediğin n zaman yaptırabiliyorsun ben değilken yaptırdım hastanede diğer testleri dışardan kabul ediyorlar ama bana amh ile sperm testini burada yaptırın dediler ki çok pahalı değildi diğer özel hastanelerle aynıydıDuphaston ı kullanıyorum ben adet olmak için
ilk görüşmede adetli değildim ben
Amh testi adetli oluyor msjla gelenleri çoğu arkadaş dışarda yaptırdı bende amh devlet te ıvf bölümünde yapıldığı içim sorun hepatitleri kan sayımını sağlık ocağında yaptırdım eşim memorial de yaptırdı pahalı cnm bende tedaviye başladığım da testlerimi yaptırdım ilk görüşme testlerini dışarda yaptırsan iyi olur.
İnşallah canım hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın güzel haberlerini bekliyoruzArkadaşlar önümüzdeki perşembe transfer günüm,biraz önce iğnemi vurdum.. lütfen bana da dua edin..
Hastaneden çok memnunum ama genetik bölümü sanırım çok yoğun setup işlemi için 2 ayda çıkar demişlerdi 3 ayda çıktı pgt için 15-20 gün demişlerdi 25 gün oldu haber yok planlarım sürekli aksıyor umarım temmuz ayına sarkmazoo cok iyi indirim yapıyorlar.ama genel olarak fiyatlar zaten bukadar....Memnun musunuz hastanedrn dr.
Insallah hayırlısı ile bebegin sana tutunur saglicakla kucağına almak nasip olurArkadaşlar önümüzdeki perşembe transfer günüm,biraz önce iğnemi vurdum.. lütfen bana da dua edin..
İftar da dua edeceğim tatlımArkadaşlar önümüzdeki perşembe transfer günüm,biraz önce iğnemi vurdum.. lütfen bana da dua edin..
Arkadaşlar önümüzdeki perşembe transfer günüm,biraz önce iğnemi vurdum.. lütfen bana da dua edin..
Çok saolun valla,hayırlısıyla güzel şekilde atlatalım inşallahİftar da dua edeceğim tatlım
Amin canım aminn,inşallah güzel sonuçlanırAyy hayırlı olsun canım çok heyecanlı dimi :) bu güzel ayda Allah gönül muradına kavuştursun . Heyecanını paylaşıyoruz , güzel haberler alacağız inşallah :)
Cnm hayırlısıyla sağ salim hepimiz kavuşalım inşallah bebişlerimize,Rabbim bu mübarek günlerde kimselerin kucağını boş bırakmasın inşallah..Rabbim herbirimizin dualarını kabul edilenlerden eylesinArkadaşlar önümüzdeki perşembe transfer günüm,biraz önce iğnemi vurdum.. lütfen bana da dua edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?