- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Hayırlısı olsun inşallah canım, al da çık miniğini hastaneden. İnşallah 9 ay da karnında taşı, sonra bütün dertlerin sıkıntıların bitsin ona sarılıp kokladıkça :)Ben de hepimize dua ediyorum, elimiz boş dönmeyelim,bu kadar emek verildi,Rabbim sabrımızın ve emeğimizin hatrina dualarımızı kabul eder inşallah
Aminn kuzumm,hepimize aynı güzel kader nasip olsun inşallah..Hayırlısı olsun inşallah canım, al da çık miniğini hastaneden. İnşallah 9 ay da karnında taşı, sonra bütün dertlerin sıkıntıların bitsin ona sarılıp kokladıkça :)
Allah yar yardımcın inşallah güzel haberlerini alıcazArkadaşlar önümüzdeki perşembe transfer günüm,biraz önce iğnemi vurdum.. lütfen bana da dua edin..
Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inan hep sizlerin durumunu takip etmek sizlere dua etmek için giriyorum siteye allahin yardımı ile inşallah bu tedavi sana mübarek olsunArkadaşlar önümüzdeki perşembe transfer günüm,biraz önce iğnemi vurdum.. lütfen bana da dua edin..
İnşallah kzum aminn,kaç aydır birlikteyiz kolay mı,o kadar süreç geçti inşallah artık güzel sonuçlanırAllahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inan hep sizlerin durumunu takip etmek sizlere dua etmek için giriyorum siteye allahin yardımı ile inşallah bu tedavi sana mübarek olsun
İnşallah canım benim Allah büyükAllah yar yardımcın inşallah güzel haberlerini alıcaz
MerhabaKIzlar bu crinone jelden hemen sonra evde nasıl hareket etmek lazım acaba,uzun süre kullanan arkadaşlar farklı yollar bulmuşlardır;Evim çok geniş değil öyle yürüyeyim evde yarım saat desem; dışarıya her zaman çıkma şansım da olmaz;bir de sizce sabah mı akşam mı vurmak daha doğru olur,şimdi okullar açık 2 hafta öğlen gidip akşam geleceğim;sonra 1 hafta sabah gidip öğlen geleceğim;sonra 2 ay evdeyim;nasıl başlasam ki? Ara ara gündüz yaparken geceye dönsem sıkıntı olur mu sizce
Jelden sonra kalkıp Evi toplasam,kahvaltı hazırlasam falan hareket olarak yeterli mi,Merhaba
sayfada gezerken dikkati mi çekti. ben her zaman sabah uyanır uyanmaz yapıyordum. 1-2 dk sonra da kalkıyordum günlük işlerimi yapıyordum. tabi uzanmaya devam edeceksen de git lavabo ihtiyacını yap öyle saatlerce dakikalarca gezmek zorunda değilsin. Kendini bu dönemde strese sokma sadece yeterli
Vanlı misin? Ben de vanda yaşıyorum . Memorialden memnun kaldım hamile kaldım çok şükür.arkadaşlar 3 yıllık evliiym pikoluyum tüp bebek düşünyrm ama iyi bi merkezde olsun istyrm memorıelı tavsiye eder misiniz
Merhaba canım hayırlı olsun tedavin ben sabahları yapıyordum 15 dk ortalığı toparlıyordum yetiyordu ama bulantılar başlayınca gezecek halim yok öğleden sonrayı akşamı buluyor bazen onda bile 5 dk ayakta bi ileri bi geri sonra dinleniyorum gücüm tükendi artık bulantı ve kusmalardan İnşâAllah sen kolay gebelik geçirirsin canımKIzlar bu crinone jelden hemen sonra evde nasıl hareket etmek lazım acaba,uzun süre kullanan arkadaşlar farklı yollar bulmuşlardır;Evim çok geniş değil öyle yürüyeyim evde yarım saat desem; dışarıya her zaman çıkma şansım da olmaz;bir de sizce sabah mı akşam mı vurmak daha doğru olur,şimdi okullar açık 2 hafta öğlen gidip akşam geleceğim;sonra 1 hafta sabah gidip öğlen geleceğim;sonra 2 ay evdeyim;nasıl başlasam ki? Ara ara gündüz yaparken geceye dönsem sıkıntı olur mu sizce
Yeterli canımJelden sonra kalkıp Evi toplasam,kahvaltı hazırlasam falan hareket olarak yeterli mi,
Canım ben de sabah jeli uyguluyordum bi dakika yatakta bekleyip kalkiyordum hazırlanıp okula gidiyordum evdeysem de bazen on dakika yürüyordum bazen de kahvaltı hazırlayıp evi toparltoparliyordum yeterli oluyor benceJelden sonra kalkıp Evi toplasam,kahvaltı hazırlasam falan hareket olarak yeterli mi,
Tatlım eli kulağındadır az daha sabret bu ara çıkar benimde haftaya çıkar dedi Murat hoca bu ara sonuçlar biraz sarktıMemorialde genetik sonucu kaç günde geliyor 22 gün oldu hala ses seda yok artık aramaktan da sıkıldım..
Sizlere kaç günde yanıt geldi
Canımmmm zaten hep memnun kalanlar burda ve bir çoğuda eski artık yazmıyor çoçuğu olanlar :)arkadaşlar 3 yıllık evliiym pikoluyum tüp bebek düşünyrm ama iyi bi merkezde olsun istyrm memorıelı tavsiye eder misiniz
Hayırlı olsun canım kazasız belasız kucagına alırsın inşallahDoğum tarihi verdiler bu gün temmuz 8 ama 10 gün öncede olabilr dedi doktor artık sık kontrollere gel dedi son 1 ay kızlar ve tam 8. Yılımızda çok duygusallaştım şu an eşime takmış durumdayım :))
Aminnn canım darısı senin ve diğr tüm arkadaşların başına daha çok haberler alırız inşallah vakit öyle hızlı geçiyoki hele bi alışveriş zamanı başlasın ben hiç bir şey anlamadım tadını çıkar :)))Hayırlı olsun canım kazasız belasız kucagına alırsın inşallah
İnşallah bu günlere gelmek banada nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?