- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
Amin amin amin inşallah canımAminnn canım darısı senin ve diğr tüm arkadaşların başına daha çok haberler alırız inşallah vakit öyle hızlı geçiyoki hele bi alışveriş zamanı başlasın ben hiç bir şey anlamadım tadını çıkar :)))
Benim tek gen pgt si 21 günde, kromozomal pgt de 17 gün civarında geldi;bu aralar yoğunluktan sanırım;bir Murat bey bi süre kongredeymiş; uzamalar o sebepten sanırım..Memorialde genetik sonucu kaç günde geliyor 22 gün oldu hala ses seda yok artık aramaktan da sıkıldım..
Sizlere kaç günde yanıt geldi
sağlıkla alın kucağınıza canlarım..darısı da bize inşallahAmin amin amin inşallah canım
Ben abartıyorum biraz galiba canım ya;jelden sonra nedense fitness yapar gibi vücudu baya hareket ettirecek şeyler yapmak gerekiyor diye anladım sanırım;ama yazdığın da iyi oldu;akşamdan sabah için kendime iş bırakırım artık:)Merhaba canım hayırlı olsun tedavin ben sabahları yapıyordum 15 dk ortalığı toparlıyordum yetiyordu ama bulantılar başlayınca gezecek halim yok öğleden sonrayı akşamı buluyor bazen onda bile 5 dk ayakta bi ileri bi geri sonra dinleniyorum gücüm tükendi artık bulantı ve kusmalardan İnşâAllah sen kolay gebelik geçirirsin canım
Cnm benim nekadar yürüyüş yaparsan jel okadar emiliyor ve geri gelişi azalıyor diye biliyorum ben.yoksa topaklanma yapıp birikebiliyor ve geri geliyor malesef.evin içinde odalardan odalara bi 10 dakika normal yürüyüşünü yapman yeterli.Allahım sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlarla tamamlasın hepimizin tedavi sonucu inşallahBen abartıyorum biraz galiba canım ya;jelden sonra nedense fitness yapar gibi vücudu baya hareket ettirecek şeyler yapmak gerekiyor diye anladım sanırım;ama yazdığın da iyi oldu;akşamdan sabah için kendime iş bırakırım artık:)
ben şu saat olmuş hala yapmadım gezemiyorum bile çok fenayımBen abartıyorum biraz galiba canım ya;jelden sonra nedense fitness yapar gibi vücudu baya hareket ettirecek şeyler yapmak gerekiyor diye anladım sanırım;ama yazdığın da iyi oldu;akşamdan sabah için kendime iş bırakırım artık:)
Bence yeterli bi süre sonra fazlasını tuvalete girdigin de atacaksın onun için korkma. Inşallah meleğin sana sıkı sıkı tutunur.Jelden sonra kalkıp Evi toplasam,kahvaltı hazırlasam falan hareket olarak yeterli mi,
Canım merhaba bugün ilk yazıdan başlayıp bu sayfada 3000lere kadar geldim sanki mardin den ist a gelip tedavi olduğunu yazmışsın inşallah yanlış hatırlamıyorumdur :) belki de karıştırıyorum ama ben de mardin de oturuyorum burdan gidicem eğer sensen birkaç soru soracaktım:) bu arada gebeliğin hayırlı olsun :)Amin amin amin inşallah canım
Çok teşekkür ederim canım çok sağol ama İstanbulda oturuyorum sanırım karıştırdın keşke yardımcı olabilseydimCanım merhaba bugün ilk yazıdan başlayıp bu sayfada 3000lere kadar geldim sanki mardin den ist a gelip tedavi olduğunu yazmışsın inşallah yanlış hatırlamıyorumdur :) belki de karıştırıyorum ama ben de mardin de oturuyorum burdan gidicem eğer sensen birkaç soru soracaktım:) bu arada gebeliğin hayırlı olsun :)
Ayy evet keske gordugum an yazsaydim kusura bakma ben tekrar o sayfalara döneyim bari :))Çok teşekkür ederim canım çok sağol ama İstanbulda oturuyorum sanırım karıştırdın keşke yardımcı olabilseydim
KIzlar transfer için özellikle herhangi bir doktoru isteyebiliyor muyuz;mesela ben Semra hanımın o olmazsa gönğl hanım veya Yücel beyin yapmasını istiyorum;rica etsek ilgilenirler mi;o şekilde yaptıran var mı acaba
Ama transfer sabahı aranıp transferi kimin yapacağını söylüyorlarmış;bize bırakmıyorlar herhalde hangisi olsun isterseniz diyeO gün hastnede hangi doktorlar varsa müsaitse yani seçebiliyoruz diye duymuştum canım
canım ben hep yücel beye gittim transferime de o girdi o gün semra hanımda vardı ama benim yücel bey yaptı transferimi hepsi çok tecrübeli doktorların MâşâAllah benim bu 3. Denemem transferden sonra tüp temiz mi kontrolü yapılıyor tekrar burada diğerlerinde hiç yapılmamıştı tüpte kalma ihtimali oluyormuş embriyonunKIzlar transfer için özellikle herhangi bir doktoru isteyebiliyor muyuz;mesela ben Semra hanımın o olmazsa gönğl hanım veya Yücel beyin yapmasını istiyorum;rica etsek ilgilenirler mi;o şekilde yaptıran var mı acaba
Beni arayıp transferi emre bey yapacak dediler ben de erkek istemiyorum dedim semra hoca ya da sevinç hanımı istedim semra hoca oradaydı kabul ettiler o yaptı. Yani o gün çalışan doktorlardan birini secebilirsinAma transfer sabahı aranıp transferi kimin yapacağını söylüyorlarmış;bize bırakmıyorlar herhalde hangisi olsun isterseniz diye
Canım sen nasılsın ne aşamadasınız geldin mi İstanbul'aO gün hastnede hangi doktorlar varsa müsaitse yani seçebiliyoruz diye duymuştum canım
Bizim hastanede çalışan bi yakınımız Emre beyi transfer için önermişti en iyilerden demişti biz gidene kadar Emre bey ayrılmış hastanedenBeni arayıp transferi emre bey yapacak dediler ben de erkek istemiyorum dedim semra hoca ya da sevinç hanımı istedim semra hoca oradaydı kabul ettiler o yaptı. Yani o gün çalışan doktorlardan birini secebilirsin
Tabi ki doktorların hepsi tecrübeli ve kıymetli;nasipte varsa zaten olacak;nasipte yoksa yapacak bir şey yok ama işte insan frekansının uyduğu ya da elinin uğuruna inandığı doktoru istiyor..İnşaallah benim de öyle olur;bu 72 saat geçer mi arkadaşlarBeni arayıp transferi emre bey yapacak dediler ben de erkek istemiyorum dedim semra hoca ya da sevinç hanımı istedim semra hoca oradaydı kabul ettiler o yaptı. Yani o gün çalışan doktorlardan birini secebilirsin
Canım sen nasılsın ne aşamadasınız geldin mi İstanbul'a
Tabi ki doktorların hepsi tecrübeli ve kıymetli;nasipte varsa zaten olacak;nasipte yoksa yapacak bir şey yok ama işte insan frekansının uyduğu ya da elinin uğuruna inandığı doktoru istiyor..İnşaallah benim de öyle olur;bu 72 saat geçer mi arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?