Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aynen öyle canım.semra hanımın transferi yapması beni çok motive etmişti . Umarım senin de gönlüne gore olur.çok heyecanlı saatler bunlar geçecek biz de heyecandan çok geç uyumustuk :)

Tabiki cnm eğer müsait olurlarsa o gün hastanedeyseler bi de ayarlanabiliyoo.ama ilk önce ekip doktorunu yönlendiriyorlar sanırım istemezsende onu söylersin kimi istediğini cnm.Hayırlısı olur inşallah

Kızlar pgt sonucu için hastaneden aradılar ben işyerindeydim duymamışım eşime ulaşmışlar 1 sağlıklı bulunmuş şükürler olsun. Şaşkınım saat 4ten beri saf gibi.. nasıl olcak ne olacak bana yardımcı olabilir misiniz birde bende küçük bir polis vardı alabiliriz dediler.. rabbim haber bekleyen herkesi sevindirsin

Sizlerin transferini kimler yaptı; gönül hanım bana son görüşmemizde transferi kimin yapacağını laboratuvar belirliyor;sizi arıyorlar dedi..
Ben ilk semra hanımı istemiştim ikincisinde emre beyi istedim kendin belirliyebiliyorsun bizim zamanımızda öyleydi şimdi değişmiş olabilir zaten son zamanlarda semra hanım çok yoğundu zor hastalara bakıyordu ben duyup ikinci görüşmeyi istememiştim daha zor durumda hastalar var vakit almıym demiştim

Hadi az kaldı canım meleğine kavuşmana İnşâAllah Ben hiç iyi değilim bugün hiç yerimden kalkamadım eşim geldi bişeyler yedim zorla çok zor İnşâAllah sen kolay geçirirsin canım

Hadi az kaldı canım meleğine
kavuşmana İnşâAllah Ben hiç iyi değilim bugün hiç yerimden kalkamadım eşim geldi bişeyler yedim zorla çok zor İnşâAllah sen kolay geçirirsin canım
Canım benim ya Allah yardımcın olsun. En kısa zamanda bugünlerin geride kalsın tadını çıkara çıkara geçir hamileliğini

Gözün aydın canım benim tek gen pgtsi 28 gün oldu hala haber yok sonra kromozom testine gidecek ben de bir iki güne regl olacağım acaba ikinci teste göndermesem mi ki yetiştiremiyorlar

Gözün aydın canım benim tek gen pgtsi 28 gün oldu hala haber yok sonra kromozom testine gidecek ben de bir iki güne regl olacağım acaba ikinci teste göndermesem mi ki yetiştiremiyorlar
Haftasonlarını saymıyorlarmış genetikte bütün öğrendim bunu benim ayın 4.ünde parça alınıp dondurulmuştu bana göre 23 gün ama onlar iş günü sayıyorlarmış..neyse rabbim mükafatını verdi sonuna kadar erdirsin inşallah darısı senin haber bekleyen herkesin başına

Amin inşallah canım

Benim de takip doktorum Yücel Bey. Transferi sordum siz mi yapıyorsunuz diye, o en kolay iş dedi fazla üstüne durmadı açıkçası birazcık canım sıkıldı. Ben o gün kim geldiyse hoop fark etmez diyemiyorum
Bu konuda kafam karıştı

Canım şuan aklındakileri anlayabiliyorum ama kasma kendini sakin. Gerçekten bu süreçte ki en kolay işlemlerden. İnşallah istediğin kişiye denk gelirsin yine de .

Transferden sonra tüp temiz mi diye nasıl bakıyorlar? Benim de burda 3 defa transferim oldu böyle bir şey yapılıp yapılmadığını farketmedim. Son transferimde pgtli embriyo ile dış gebelik yaşadım.

Canım şuan aklındakileri anlayabiliyorum ama kasma kendini sakin. Gerçekten bu süreçte ki en kolay işlemlerden. İnşallah istediğin kişiye denk gelirsin yine de .
Aslında evet basit ama en büyülü an. Daha önce başka merkezde 2 kez transfer yaşadım, 2 dklık iş ama en önemli an gibi sanki. Teknik açıdan onlara kolay belki ama bizim içinen büyülü an olduğu için bilemiyorum. Ya istediğim doktorda ısrar edeceğim ya da kısmet deyip bırakacağım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…