Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım hayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla nasip etsin .. benim transferimi gönül hanım yaptı zaten onu istiyordum başka doktor söyleselerdi gönül hanımı istiyorum diyecektim ama çok şükür ona da gerek kalmadı inşallah seninde gönlüne göre olsun

İnşâAllah canım bulantılar yüzünden henüz hamile olduğumun farkında değilim bile
Canım Allah yardımcın olsun bende senin gibiydim geçti çok şükür uzun zaman gaz sıkıntısıda yaşadım o da maşallah 2 haftadır geçti :) çok şükür maşallah çok iyiyim sende bu haftaları atlat hayırlısıyla keyfini çıkarmaya başlayacaksın

Kızlar selam, bende pıhtılaşmaya yatkınlık varmış genetik testimde cıktı. Yani direk pıhtılaşma olur demedi anlamadım. Kan sulandırıcı iğn olucakmısım hamilelik boyu. Transferden sonra mı başlıyoruz bu ignelere yoksa gebelik testi pozitif cıkınca mı

merhaba geçmiş olsun. bana transferden sonra başlanacak dedi Yücel Bey.

Transferden sonra tüp temiz mi diye nasıl bakıyorlar? Benim de burda 3 defa transferim oldu böyle bir şey yapılıp yapılmadığını farketmedim. Son transferimde pgtli embriyo ile dış gebelik yaşadım.
Cnm bende sadece en son denemede hatırlıyorum tüpün temiz olup olmadığına baktıklarını.transfer gerçekleştikten sonra embriyolog embriyoyu getirdikleri küçük çubuk gibi bile varya onun içine bakıyoo rahme konulmuş mu yoksa ordamı kalmış diye.yanlışta anlamış olabilirim tabi cnm

hımm katateri kontrol ediyorlar o zaman içinde kalmış mı kalmamış mı diyee anladımmm mantıklı bir şey

Kızlar bir şey daha soracagım, bana ipek hanım rahim dinlendirme olmayacak taze transfer olacak dedi. Yücel bey ise rahim dinlendirmeli olacak amh yüksek oldugu ve yumurtalık rezervlerin dolu göründüğü icin dedi. Oysaki beni muayene eden ve oraya bu değerleri yazan ipek hanımdı başlangıcta. Yani kafam karıştı

Canım benim de pıhtılaşma testlerim sınırda çıktı;o nedenle gönül hanım romatolojiye yönlendirdi;oradaki sonuçları bekliyoruz transfer sonrasında çıkacak sonuçlar;bana da sana söylenenleri söyledi;gebelik oluşursa( inşallah) gebelik boyu kan sulandırıcı alacaksın ama bu sonraki iş dedi;zor olmayacak sanırım o ilacı kullanmak;şimdi önemli olan transfer ve ve sonucu..

Canım benim transfer kontrollerimi hep gönül yaptı;çok tatlı ve çok pozitif; belki bayan doktor olmasından da kaynaklanıyor olabilir kanımın kaynaması bilemiyorum ama;hemcinsin olunca biraz daha rahat oluyorsun hep; inşallah bana da o denk gelir;yoksa özellikle rica edeceğim,elinin uğuruna da inanıyorum

Transferin sonucu nasip kısmet tabii; olacağı varsa her doktordan olur,işin doktor seçme kısmı; bizim kendimizi rahat ve iyi hissetmemiz için..

Tüp dediğiniz rahimdeki tüp yollar mı, embriyonun getirildiği çubuk mu arkadaşlar

Canım aynı durumu bende yaşadım dondurulmuş embriyo transfer edildi bir adet daha görmen gerekiyor çok takılma önemli değil fazla gebelik oluşmasın die sağlıklı yumurtan fazlaysa

Teswkkur ediyorum cvbn icin. Peki ipek hocayı hic duydun mu? İlk randevum yücel hocaya idi ama ogün cok yogundu ve ipek hanıma yönlendirdiler beni. Hala dosyam ipek hanımda ama ben yücel beyle görüstüm sonrasında ve bana ikisi farklı seyler söyledi

Canım aynı durumu bende yaşadım dondurulmuş embriyo transfer edildi bir adet daha görmen gerekiyor çok takılma önemli değil fazla gebelik oluşmasın die sağlıklı yumurtan fazlaysa
Ben de dondurulmus istiyorum zaten daha mantıklı geliyor bana. Amh 3.02 benim. Ama ipek hanım taze yapılcak dedi yücel bey dondurulmus. Simdi ben hangisine inanayım

Bir de dondurulmusta bir adet bekliyosun ya. İlk adet erken geliyormus diye duydum. İkincisi de o halde ona göre biraz öne atar dmi?

Merhaba arkadaşlar 2013 yılında şişli memorial hastanesinde tüp bebek tedavisi oldum şükürler olsun 4 yaşında bir kızim var.bu yıl tekrar tedavi düşünüyorum yanında 2. Tedavi olacak.doktor kadrosu semra hoca haricinde tamamen değişti. Önerebileceğiniz doktor var mı acaba?birde ricam fiyat durumu nedir? 2. tedavi olacagi için bir indirim söz konusu.

Ben Yücel beyden memnun kaldım cnm fiyat konusunda menekşe hnm la ara konuş cnm
7800 diyor ama makul bir fiyat oluyor şimdiden hayırlı olsun

Canım ben ipek hanımı duymadım da;görmedim de hatta bu sayfada bile ismine denk gelmedim pek... bilemiyorum o yüzden.. Ama aklına takılan bir durum varsa kesinlikle ara merkezi ve Yücel beyle görüştürsünler seni;aklına takılanları sor derim; belki küçük de olsa gözden kaçan bir durum vardır veya sen yanlış anlamışsındır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…