- 15 Ekim 2017
- 706
- 983
- 23
- 40
Bir de dondurulmusta bir adet bekliyosun ya. İlk adet erken geliyormus diye duydum. İkincisi de o halde ona göre biraz öne atar dmi?
Cnm ilk regl 5-10 gün aralığında oluyor,5 gün sonra olan da var,7 gün sonra da ,ben 10. Gün oldum mesela;ondan sonraki regl senin normal döngüne göre artık kaç güne bir oluyorsan.. Ama benim biraz sarkmıştı 35 gün sonra oldum.. biraz gecikirse telaş etme,ben çok takmıştım kafamaBir de dondurulmusta bir adet bekliyosun ya. İlk adet erken geliyormus diye duydum. İkincisi de o halde ona göre biraz öne atar dmi?
Gönül hanım dicektim :)Canım benim transfer kontrollerimi hep gönül yaptı;çok tatlı ve çok pozitif; belki bayan doktor olmasından da kaynaklanıyor olabilir kanımın kaynaması bilemiyorum ama;hemcinsin olunca biraz daha rahat oluyorsun hep; inşallah bana da o denk gelir;yoksa özellikle rica edeceğim,elinin uğuruna da inanıyorum
Yok asıl ben yanlış anlamışım sabah sabah yorgun kafa :) hayırlısı. O kontrolü zaten yapıyorlardı.Cnm bende sadece en son denemede hatırlıyorum tüpün temiz olup olmadığına baktıklarını.transfer gerçekleştikten sonra embriyolog embriyoyu getirdikleri küçük çubuk gibi bile varya onun içine bakıyoo rahme konulmuş mu yoksa ordamı kalmış diye.yanlışta anlamış olabilirim tabi cnm
Embriyonun taşındığı katater cnm ben az önce çubuk yazmıştım adını hatırlamadığım için ama tüp yollarına bakılıyomu bilmem belkide bakılıyodur.Tüp dediğiniz rahimdeki tüp yollar mı, embriyonun getirildiği çubuk mu arkadaşlar
Anladım cnm olabilir ben hep o sıralarda heyecanlandığım içim hiç hatırlamıyordum bi en son denemede hatırlıyorum cnm bunu yaptıklarınıYok asıl ben yanlış anlamışım sabah sabah yorgun kafa :) hayırlısı. O kontrolü zaten yapıyorlardı.
Teşekkür ederim inşallahBen Yücel beyden memnun kaldım cnm fiyat konusunda menekşe hnm la ara konuş cnm
7800 diyor ama makul bir fiyat oluyor şimdiden hayırlı olsun
Konuş cnm indirim yaparlar inşTeşekkür ederim inşallah
7800 2. Tedavi için mi?
Arayıp kayıt bıraktım dönecek menekşe hanım canım
Yok ben 8 aylık hamileyim mesela:))Bir de dondurulmusta bir adet bekliyosun ya. İlk adet erken geliyormus diye duydum. İkincisi de o halde ona göre biraz öne atar dmi?
Ben de dondurulmus istiyorum zaten daha mantıklı geliyor bana. Amh 3.02 benim. Ama ipek hanım taze yapılcak dedi yücel bey dondurulmus. Simdi ben hangisine inanayım
O gün gelince yine konuşursunuz Yen'i gelen doktorlar transfere girmiyor diye biliyorum hayırlısı olsunBenim de takip doktorum Yücel Bey. Transferi sordum siz mi yapıyorsunuz diye, o en kolay iş dedi fazla üstüne durmadı açıkçası birazcık canım sıkıldı. Ben o gün kim geldiyse hoop fark etmez diyemiyorum
Bu konuda kafam karıştı
Aynen canım benim de ilk defa yapıldı yapılma amacı kataterde embriyo kalmış mı diye laboratuvarda bakıyor hemen o küçük odada embriyologTransferden sonra tüp temiz mi diye nasıl bakıyorlar? Benim de burda 3 defa transferim oldu böyle bir şey yapılıp yapılmadığını farketmedim. Son transferimde pgtli embriyo ile dış gebelik yaşadım.
Evet canım hatırlıyorum seni ilaç kullanmış mıydın bulantı için MâşâAllah düzelmene sevindim İnşâAllah bende sağlıkla toparlarımCanım Allah yardımcın olsun bende senin gibiydim geçti çok şükür uzun zaman gaz sıkıntısıda yaşadım o da maşallah 2 haftadır geçti :) çok şükür maşallah çok iyiyim sende bu haftaları atlat hayırlısıyla keyfini çıkarmaya başlayacaksın
Ben transfer günü başladım canım apar topar semra hanım ilk görüşmede dosyaya yazmış transfer günü görmüşler hemen başlattılarKızlar selam, bende pıhtılaşmaya yatkınlık varmış genetik testimde cıktı. Yani direk pıhtılaşma olur demedi anlamadım. Kan sulandırıcı iğn olucakmısım hamilelik boyu. Transferden sonra mı başlıyoruz bu ignelere yoksa gebelik testi pozitif cıkınca mı
Amh yüksekse mutlaka dondurulur canım sen yücel beye devam etKızlar bir şey daha soracagım, bana ipek hanım rahim dinlendirme olmayacak taze transfer olacak dedi. Yücel bey ise rahim dinlendirmeli olacak amh yüksek oldugu ve yumurtalık rezervlerin dolu göründüğü icin dedi. Oysaki beni muayene eden ve oraya bu değerleri yazan ipek hanımdı başlangıcta. Yani kafam karıştı
Canım bu arada benim diğer tedaviler başka merkezdeydi bodoslama oldu hep transferlerim o yüzden dedimYok asıl ben yanlış anlamışım sabah sabah yorgun kafa :) hayırlısı. O kontrolü zaten yapıyorlardı.
KIzlar transfer için özellikle herhangi bir doktoru isteyebiliyor muyuz;mesela ben Semra hanımın o olmazsa gönğl hanım veya Yücel beyin yapmasını istiyorum;rica etsek ilgilenirler mi;o şekilde yaptıran var mı acaba
Merhaba arkadaşlar 2013 yılında şişli memorial hastanesinde tüp bebek tedavisi oldum şükürler olsun 4 yaşında bir kızim var.bu yıl tekrar tedavi düşünüyorum yanında 2. Tedavi olacak.doktor kadrosu semra hoca haricinde tamamen değişti. Önerebileceğiniz doktor var mı acaba?birde ricam fiyat durumu nedir? 2. tedavi olacagi için bir indirim söz konusu.
Ama beni sonuclarım icin hala ipek hanım arıyor yücel beyi talep etmeme ragmenO gün gelince yine konuşursunuz Yen'i gelen doktorlar transfere girmiyor diye biliyorum hayırlısı olsun
Aynen canım benim de ilk defa yapıldı yapılma amacı kataterde embriyo kalmış mı diye laboratuvarda bakıyor hemen o küçük odada embriyolog
Evet canım hatırlıyorum seni ilaç kullanmış mıydın bulantı için MâşâAllah düzelmene sevindim İnşâAllah bende sağlıkla toparlarım
Ben transfer günü başladım canım apar topar semra hanım ilk görüşmede dosyaya yazmış transfer günü görmüşler hemen başlattılar
Amh yüksekse mutlaka dondurulur canım sen yücel beye devam et
Özellikle tekrar tekrar belirt cnm istediğini ben sürekli gönül hanımı isterdim saati dolu derlerdi olsun beklerim gerekirse derdim alırlardı kimde rahat ve iyi hissedersen o olmalı bence sonuçtaAma beni sonuclarım icin hala ipek hanım arıyor yücel beyi talep etmeme ragmen
İpek hanımı hiç görmedim ben İpek hanım sizi mi arıyor beni hiç doktor aramadıAma beni sonuclarım icin hala ipek hanım arıyor yücel beyi talep etmeme ragmen
Canım benim de pıhtılaşma testlerim sınırda çıktı;o nedenle gönül hanım romatolojiye yönlendirdi;oradaki sonuçları bekliyoruz transfer sonrasında çıkacak sonuçlar;bana da sana söylenenleri söyledi;gebelik oluşursa( inşallah) gebelik boyu kan sulandırıcı alacaksın ama bu sonraki iş dedi;zor olmayacak sanırım o ilacı kullanmak;şimdi önemli olan transfer ve ve sonucu..
Ben de bu tüp kontrol işini hiç anlamadım, hiç duymamıştım. Bilen biri anlatırsa sevinirim.katateri kastediyorlar sanırım canım.
Canım duana bin kere amin diyorum; razıyım valla iğneye de ilaca da.. bu arada crinone jeli aile hekimi yazamıyormuş artık canım,ben yazdırdım burda ağlık Ocağına ama eczane vermedi,buradaki arkadaşlar kadın doğumcuğa yazdırmışlar,Benim de pıhtılaşmada sorun yok gibiymiş ama bazıları heterozigot çıktı, toplumun yarısı böyle onlar önrmli değil dedi. Ama daha önce 2 tane de erken hafta düşüğüm ve 2 de biyokimyasal transferim olduğu için en az 12. Haftaya kadar clexana kullanacaksın dedi. Önceki transferlerimde kullanmıştım, göbekten çok azıcık yakıyordu ama kolay bizim gibi gonal f vs kullananlar için. Keşke o kısımlara gelsek de batırıversek iğneleri göbüşlere :)
Bu arada clexana iğneyi aile hekiminize yazdırabilirsiniz, crinone gel i de, onları bari devlet ödüyor çok şükür.
Valla canım gönül hanım beni 2 kez aradı;o kadar ilgili ki,önlem olsun diye bir test istemişti;bir gün sonra arayıp yaptırıp yaptırmadığımı sordu;Allah razı olsun,çok memnun oldum;hiç tahmin etmezdim.. Doktorlar gerek gördüklerinde demek ki arıyorlar;bence hastanın özel durumuna bağlı buİpek hanımı hiç görmedim ben İpek hanım sizi mi arıyor beni hiç doktor aramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?