Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İl
Bir de dondurulmusta bir adet bekliyosun ya. İlk adet erken geliyormus diye duydum. İkincisi de o halde ona göre biraz öne atar dmi?
Bir de dondurulmusta bir adet bekliyosun ya. İlk adet erken geliyormus diye duydum. İkincisi de o halde ona göre biraz öne atar dmi?
Cnm ilk regl 5-10 gün aralığında oluyor,5 gün sonra olan da var,7 gün sonra da ,ben 10. Gün oldum mesela;ondan sonraki regl senin normal döngüne göre artık kaç güne bir oluyorsan.. Ama benim biraz sarkmıştı 35 gün sonra oldum.. biraz gecikirse telaş etme,ben çok takmıştım kafama

Gönül hanım dicektim :)

Yok asıl ben yanlış anlamışım sabah sabah yorgun kafa :) hayırlısı. O kontrolü zaten yapıyorlardı.

Ya her doktorun görüşü farklı olabilir bence sen bu ara hiç stres yapma ve tadını çıkar aklına da çok şey takma iyi bir hastanedesin inşallah sonuçda çok mutlu olur sen şimdi rahatla ve o günü bekle
Ben de dondurulmus istiyorum zaten daha mantıklı geliyor bana. Amh 3.02 benim. Ama ipek hanım taze yapılcak dedi yücel bey dondurulmus. Simdi ben hangisine inanayım

O gün gelince yine konuşursunuz Yen'i gelen doktorlar transfere girmiyor diye biliyorum hayırlısı olsun
Transferden sonra tüp temiz mi diye nasıl bakıyorlar? Benim de burda 3 defa transferim oldu böyle bir şey yapılıp yapılmadığını farketmedim. Son transferimde pgtli embriyo ile dış gebelik yaşadım.
Aynen canım benim de ilk defa yapıldı yapılma amacı kataterde embriyo kalmış mı diye laboratuvarda bakıyor hemen o küçük odada embriyolog

Evet canım hatırlıyorum seni ilaç kullanmış mıydın bulantı için MâşâAllah düzelmene sevindim İnşâAllah bende sağlıkla toparlarım
Ben transfer günü başladım canım apar topar semra hanım ilk görüşmede dosyaya yazmış transfer günü görmüşler hemen başlattılar
Amh yüksekse mutlaka dondurulur canım sen yücel beye devam et

En son transferde yücel bey yapsa olur mu dedim bir hafta önceden, sizinkini semra hoca yapabilir burada olursa dediler. Nitekim de oldu çok şükür. Demekki önceden az çok bir planlama yapılıyor diye düşünüyorum.
3 transfer vardı o gün benimle aynı anda. Yücel bey ve gönül hanım yaptı diğerlerini. Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Evet 2.tedavide indirim oluyor. )600-700 civarı bir şey diye hatırlıyorum ama emin değilim, yanıltmayayım sizi. Benim de 2014 ten bir oğlum var çok şükür. Merkez yine aynı kalitede. İçiniz rahat olsun. Dr olarak da Yücel beyi tek geçerim ben. Hayırlısıyla kardeş olsun inşallah kuzunuza. Dondurulmuş var mı?

Ama beni sonuclarım icin hala ipek hanım arıyor yücel beyi talep etmeme ragmen

Ama beni sonuclarım icin hala ipek hanım arıyor yücel beyi talep etmeme ragmen
Özellikle tekrar tekrar belirt cnm istediğini ben sürekli gönül hanımı isterdim saati dolu derlerdi olsun beklerim gerekirse derdim alırlardı kimde rahat ve iyi hissedersen o olmalı bence sonuçta

Benim de pıhtılaşmada sorun yok gibiymiş ama bazıları heterozigot çıktı, toplumun yarısı böyle onlar önrmli değil dedi. Ama daha önce 2 tane de erken hafta düşüğüm ve 2 de biyokimyasal transferim olduğu için en az 12. Haftaya kadar clexana kullanacaksın dedi. Önceki transferlerimde kullanmıştım, göbekten çok azıcık yakıyordu ama kolay bizim gibi gonal f vs kullananlar için. Keşke o kısımlara gelsek de batırıversek iğneleri göbüşlere :)
Bu arada clexana iğneyi aile hekiminize yazdırabilirsiniz, crinone gel i de, onları bari devlet ödüyor çok şükür.

Arkadaşlar bir kaç tane yeni doktor bar galiba ama ben hiç tanımıyorum. İpek Hanım diyorsunuz mesela. Yenileri tanıyanlar yorum yazabilir mi? Ben transfer bekliyorum bu ara gitmiyorum hiç. Sadece bir kere yeni bi doktor var beklemeyin ona alalım dediler, Soner Bey. Sonraki muayenede Yücel Bey Soner Beye görünmüşsünüz O da iyi, tecrübeli bir arkadaşımız demişti. Soner Bey yani Yücel Bey referanslı ama diğer yenileri tanımıyorum hiç. Transfere denk gelirsem diye birine bilgi sahibi olmak istiyorum aslında.

Canım duana bin kere amin diyorum; razıyım valla iğneye de ilaca da.. bu arada crinone jeli aile hekimi yazamıyormuş artık canım,ben yazdırdım burda ağlık Ocağına ama eczane vermedi,buradaki arkadaşlar kadın doğumcuğa yazdırmışlar,

İpek hanımı hiç görmedim ben İpek hanım sizi mi arıyor beni hiç doktor aramadı
Valla canım gönül hanım beni 2 kez aradı;o kadar ilgili ki,önlem olsun diye bir test istemişti;bir gün sonra arayıp yaptırıp yaptırmadığımı sordu;Allah razı olsun,çok memnun oldum;hiç tahmin etmezdim.. Doktorlar gerek gördüklerinde demek ki arıyorlar;bence hastanın özel durumuna bağlı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…