Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızllar bu genetik test kan vererek oluyor du dimi? Çapa da oluyordu sanırım hangi bölümden randevu almak gerek bilen var mı

Transfer doktoru ile ilgili yazılmış baya. Senin mesaj üstünden yazayım dedim. Transfere ve opuya her doktor girmiyor. Geçen yıl Sevinç hanım varken opu ve transferde bayan doktor tercihi olanlarda o yapıyordu. 3 transferim oldu 2 sini Sevinç hanım 1ini Semra hanım yaptı. Genelde Yücel bey ve Emre bey ve Sevinç hanım yapıyordu transferleri. Semra hanım hastanede olduğu günler çok yoğun değilse istediğinizi de belirtirseniz yapıyor. Perşembe ve haftasonu yok. Yani pazartesi salı çarşamba cuma günlerinden birinde ise transfer günü Hocayı istediğinizi söyleyebilirsiniz. Opu veya transfer için Hocanın onayı gerekiyor sanırım. Benim tedavimin ilk başlarında Gönül hanım tüp bebek bölümünde yeniydi bu işlemlere girmiyordu belli bir süreden sonra başladı. Günseli hanım zaten tecrübeli bir doktor. İlk defa son opumda görüştük gayet güzel geçti. Soner bey ve ipek hanım evliler ve burda yeniler transfere girme durumları varsa Günseli hanım gibi bir tecrübeleri var demektir. Ama transfer günü belli ye labaratuarı arayıp o gün transferde hangi doktorların olduğunu öğrenebilirsiniz. İstediğiniz doktorun hastanede olmadığı bir güne de denk gelebilir çünkü. Var olanlar içinden tercih yaparsınız.
Şimdiden hayırlı olsun sonu bebişli olsun herkesin.

Benim transferim yarın;Semra hanım yok bu durumda nasip bakalım.. çok saol canım gayet güzel yazmışsın

benım transferimi günseli hanım yaptı ben gayet memmun kaldım elı de uğurlu geldi ikinci deneme de hamile kaldım
Canım benim son takip doktorum gönül hanım,başka biri ise onu rica edeceğim ama olmazsa günseli hanım ya da Yücel beyi rica edeceğim:) çok heycanlıyım ben yaa:)

Canım benim son takip doktorum gönül hanım,başka biri ise onu rica edeceğim ama olmazsa günseli hanım ya da Yücel beyi rica edeceğim:) çok heycanlıyım ben yaa:)
ayyy kıyamam sana bende öyleyim son birgün uyuyamadım Rabbim inş nasip eder cnm :)

canımmm bende senin kadar heyecanlıyım. çok güzel yaa sona 1 adım kaldı:) mutlu sonuçlar almayı nasip etsin güzel Allah'ım

kızlar pgt sonucum için pazartesi Murat bey aradı ama hala hastaneden kimse aramıyor neden acaba ben aradım doktorunuz sizi arayacak dediler sizlerind öyle mi olmuştu ? Birde bende polip vardı süreç nasıl olacak Benimle aynı durumda olanlarınız varmıydı

Canım merhaba birsey sormak istiyorum bende de heterizigot mutant çıkmıştı önemli değil diye coraspin vermişti ve folbiol. Ben de kalp durması sonucu düşük olmuştu sonra. Acaba iğne mi vermeliydiler bana da. Kafam karıştı şimdi senin düşüklerin nasıl oldu Balım cok sordum kusura bakma

Pıhtılaşma rahim duvarının kankanmasını ve embriyo beslenmesini olumsuz etkiliyormuş. O nedenle çoğu kişi tedaviye başladıgı an başlamış ilaclara. Bu konu cok ciddi mutlaka netleştirmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…