- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
Ben bunun üstünde durucam gittiğimde mutlaka cok ciddi bişeymiş rahim duvarını direk etkiliyormuş. Embriyo tutunması icin cok cok önemli bu durumdaCanım merhaba birsey sormak istiyorum bende de heterizigot mutant çıkmıştı önemli değil diye coraspin vermişti ve folbiol. Ben de kalp durması sonucu düşük olmuştu sonra. Acaba iğne mi vermeliydiler bana da. Kafam karıştı şimdi senin düşüklerin nasıl oldu Balım cok sordum kusura bakma
kızlar pgt sonucum için pazartesi Murat bey aradı ama hala hastaneden kimse aramıyor neden acaba ben aradım doktorunuz sizi arayacak dediler sizlerind öyle mi olmuştu ? Birde bende polip vardı süreç nasıl olacak Benimle aynı durumda olanlarınız varmıydı
Bugün ararlar cnm merak etme, Murat beyden öğrendiysen 2 gün sonra arıyorlar en geç diye biliyorumkızlar pgt sonucum için pazartesi Murat bey aradı ama hala hastaneden kimse aramıyor neden acaba ben aradım doktorunuz sizi arayacak dediler sizlerind öyle mi olmuştu ? Birde bende polip vardı süreç nasıl olacak Benimle aynı durumda olanlarınız varmıydı
Evet cnm hallettik onları, eşimin işi açısından yarın sabah kritik bir durum vardı;yetişememe ihtimaline karşı sordumTransfer için gerekli imzalar var canım ikinizinde imzalaması gereken . Imzaladiniz mi ?
Benim pıhtılaşma testlerimin detaylısını istedi Gönül hanım ama transferden 10 gün sonra kadar çıkacakPıhtılaşma rahim duvarının kankanmasını ve embriyo beslenmesini olumsuz etkiliyormuş. O nedenle çoğu kişi tedaviye başladıgı an başlamış ilaclara. Bu konu cok ciddi mutlaka netleştirmek lazım
Kızlar bilgisi olan var mı acaba.Canım merhaba birsey sormak istiyorum bende de heterizigot mutant çıkmıştı önemli değil diye coraspin vermişti ve folbiol. Ben de kalp durması sonucu düşük olmuştu sonra. Acaba iğne mi vermeliydiler bana da. Kafam karıştı şimdi senin düşüklerin nasıl oldu Balım cok sordum kusura bakma
Kızlar bilgisi olan var mı acaba.Jalapenoo
E
Evet cnm hallettik onları, eşimin işi açısından yarın sabah kritik bir durum vardı;yetişememe ihtimaline karşı sordum
Çapada cerrahpaşada ve devlet hastanelerinde oluyor. Tıbbi genetik bölümü. Çapada be Hasekide erken çıkıyor sonuçlar.Kızllar bu genetik test kan vererek oluyor du dimi? Çapa da oluyordu sanırım hangi bölümden randevu almak gerek bilen var mı
Çok sağol canım çok ayrıntılı ve güzel açıklaman içinTransfer doktoru ile ilgili yazılmış baya. Senin mesaj üstünden yazayım dedim. Transfere ve opuya her doktor girmiyor. Geçen yıl Sevinç hanım varken opu ve transferde bayan doktor tercihi olanlarda o yapıyordu. 3 transferim oldu 2 sini Sevinç hanım 1ini Semra hanım yaptı. Genelde Yücel bey ve Emre bey ve Sevinç hanım yapıyordu transferleri. Semra hanım hastanede olduğu günler çok yoğun değilse istediğinizi de belirtirseniz yapıyor. Perşembe ve haftasonu yok. Yani pazartesi salı çarşamba cuma günlerinden birinde ise transfer günü Hocayı istediğinizi söyleyebilirsiniz. Opu veya transfer için Hocanın onayı gerekiyor sanırım. Benim tedavimin ilk başlarında Gönül hanım tüp bebek bölümünde yeniydi bu işlemlere girmiyordu belli bir süreden sonra başladı. Günseli hanım zaten tecrübeli bir doktor. İlk defa son opumda görüştük gayet güzel geçti. Soner bey ve ipek hanım evliler ve burda yeniler transfere girme durumları varsa Günseli hanım gibi bir tecrübeleri var demektir. Ama transfer günü belli ye labaratuarı arayıp o gün transferde hangi doktorların olduğunu öğrenebilirsiniz. İstediğiniz doktorun hastanede olmadığı bir güne de denk gelebilir çünkü. Var olanlar içinden tercih yaparsınız.
Şimdiden hayırlı olsun sonu bebişli olsun herkesin.
Hadi bakalım hayırlısı olsun, Allah yardımcın olsun.Benim transferim yarın;Semra hanım yok bu durumdanasip bakalım.. çok saol canım gayet güzel yazmışsın
Cnm bende iki tane heterozigot çıktı ilk transferlerde kullanılmadı topumun yarısı böle dendi bunda da merkez vermemişti yine ama 7. Yada 8. Hafta falandı kanama olunca kendi doktorum kullan dedi 0.4 lük cleaxine verdi.o günden beri vuruluyorum.ayda bir de anti faktör xa testi yaptırıyor doktorum.en son 10 gün önce perinatolağa gitmiştim söyledim kullanabilirsin dedi.benimde kafam çok karışık bu konuda hala.Canım merhaba birsey sormak istiyorum bende de heterizigot mutant çıkmıştı önemli değil diye coraspin vermişti ve folbiol. Ben de kalp durması sonucu düşük olmuştu sonra. Acaba iğne mi vermeliydiler bana da. Kafam karıştı şimdi senin düşüklerin nasıl oldu Balım cok sordum kusura bakma
Benden de detaylı istediler. Senin rahim dinlendirmeli değil miydi? Yetişir belki. Ben yarın yaptırcam. 2 ay sonra cıkacaksa yetişiyor transfereBenim pıhtılaşma testlerimin detaylısını istedi Gönül hanım ama transferden 10 gün sonra kadar çıkacak
Yok canım yarın sabah arayacaklar; transfer günü belli olunca ilaçlarla birlikte bir bilgilendirme kağıdı gönderdiler;transfer saati değil ama kimin yapacağı transfer gününün sabahı belli olacakD Defnekuzuu canım aradılar mı hastaneden yarın kaç gibi transfer ?
Transfer doktoru ile ilgili yazılmış baya. Senin mesaj üstünden yazayım dedim. Transfere ve opuya her doktor girmiyor. Geçen yıl Sevinç hanım varken opu ve transferde bayan doktor tercihi olanlarda o yapıyordu. 3 transferim oldu 2 sini Sevinç hanım 1ini Semra hanım yaptı. Genelde Yücel bey ve Emre bey ve Sevinç hanım yapıyordu transferleri. Semra hanım hastanede olduğu günler çok yoğun değilse istediğinizi de belirtirseniz yapıyor. Perşembe ve haftasonu yok. Yani pazartesi salı çarşamba cuma günlerinden birinde ise transfer günü Hocayı istediğinizi söyleyebilirsiniz. Opu veya transfer için Hocanın onayı gerekiyor sanırım. Benim tedavimin ilk başlarında Gönül hanım tüp bebek bölümünde yeniydi bu işlemlere girmiyordu belli bir süreden sonra başladı. Günseli hanım zaten tecrübeli bir doktor. İlk defa son opumda görüştük gayet güzel geçti. Soner bey ve ipek hanım evliler ve burda yeniler transfere girme durumları varsa Günseli hanım gibi bir tecrübeleri var demektir. Ama transfer günü belli ye labaratuarı arayıp o gün transferde hangi doktorların olduğunu öğrenebilirsiniz. İstediğiniz doktorun hastanede olmadığı bir güne de denk gelebilir çünkü. Var olanlar içinden tercih yaparsınız.
Şimdiden hayırlı olsun sonu bebişli olsun herkesin.
Benim transferim yarın;Semra hanım yok bu durumdanasip bakalım.. çok saol canım gayet güzel yazmışsın
KIzlar transfer günü eşin illa merkezde olması gerekiyor mu
Anladım canım demek ki önemli bişey olunca arıyorlarValla canım gönül hanım beni 2 kez aradı;o kadar ilgili ki,önlem olsun diye bir test istemişti;bir gün sonra arayıp yaptırıp yaptırmadığımı sordu;Allah razı olsun,çok memnun oldum;hiç tahmin etmezdim.. Doktorlar gerek gördüklerinde demek ki arıyorlar;bence hastanın özel durumuna bağlı bu
Canım ya içine mi doğdu:) sana biraz önce yarın arayacaklar yazdım;şimdi aradılar:))) Gönül hanım yapacakmış transferi,çok sevindim:)) Hayırlısını nasip etsin Allah ımmmD Defnekuzuu canım aradılar mı hastaneden yarın kaç gibi transfer ?
Canım hemen gönderirler,bir iki güne de menekşe hanım arayıp ödemeniz olduğunu hatırlatıyor zaten.. nedir peki pgt sonucun;inşallah güzel gelmiştirKızlar sonunda genetikten aradılar pgt sonuçlarım çıkmış şimdi kromozom testine gidecek telefonda onay verdim gitmesi için . Hemen gönderecekler mi yoksa ücretini yatırınca mı başlayacaklar bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?