Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben bunun üstünde durucam gittiğimde mutlaka cok ciddi bişeymiş rahim duvarını direk etkiliyormuş. Embriyo tutunması icin cok cok önemli bu durumda

Güzel haberler gelmiştir inşallah . Dosyanıza bakıp değerlendirme yapılıp geri dönecekledir muhakkak . Aramazlarsa tekrar arayıp not bırakın yine de . Hayırlı olsun inşallah .

Bugün ararlar cnm merak etme, Murat beyden öğrendiysen 2 gün sonra arıyorlar en geç diye biliyorum

Pıhtılaşma rahim duvarının kankanmasını ve embriyo beslenmesini olumsuz etkiliyormuş. O nedenle çoğu kişi tedaviye başladıgı an başlamış ilaclara. Bu konu cok ciddi mutlaka netleştirmek lazım
Benim pıhtılaşma testlerimin detaylısını istedi Gönül hanım ama transferden 10 gün sonra kadar çıkacak

Kızlar bilgisi olan var mı acaba. Jalapenoo

Kızlar bilgisi olan var mı acaba. Jalapenoo

Canım bi ara Jalapenoo çok detaylı bir açıklama yapmıştı anlaşılır şekilde . Ama çok karışık ve fikir ayrılıkları olan bir konu bu . Heterozigot mutantlarda genel olarak sıkıntı yasanmayacagini belirtiyor dr lar tabi yine diğer parametlerle değerlendirmek lazım . Sana bu anlamda bu sebepten olmuştur kimse diyemez . Eskiye odaklanıp sakın kendini üzme .

E

Evet cnm hallettik onları, eşimin işi açısından yarın sabah kritik bir durum vardı;yetişememe ihtimaline karşı sordum

Anladım canım o zaman sıkıntı yok . Heyecanını çok iyi anlıyoruz bende uyuyamamistim son gece . İnşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana . Hayırlı haberlerle sevindir hepimizi inşallah.

Çok sağol canım çok ayrıntılı ve güzel açıklaman için

Cnm bende iki tane heterozigot çıktı ilk transferlerde kullanılmadı topumun yarısı böle dendi bunda da merkez vermemişti yine ama 7. Yada 8. Hafta falandı kanama olunca kendi doktorum kullan dedi 0.4 lük cleaxine verdi.o günden beri vuruluyorum.ayda bir de anti faktör xa testi yaptırıyor doktorum.en son 10 gün önce perinatolağa gitmiştim söyledim kullanabilirsin dedi.benimde kafam çok karışık bu konuda hala.

Benim pıhtılaşma testlerimin detaylısını istedi Gönül hanım ama transferden 10 gün sonra kadar çıkacak
Benden de detaylı istediler. Senin rahim dinlendirmeli değil miydi? Yetişir belki. Ben yarın yaptırcam. 2 ay sonra cıkacaksa yetişiyor transfere

Benim transferim yarın;Semra hanım yok bu durumda nasip bakalım.. çok saol canım gayet güzel yazmışsın

Benim transferim pazar günüydü ve semra hoca yaptı. Denk geldi demekki. Bir konferans vardı o gün hastanede. Belki de o yüzden hastanededir

KIzlar transfer günü eşin illa merkezde olması gerekiyor mu

İmzaları elektronik ortamda yolladık. Tek başıma gittim yanımda kimse yoktu. Çok şükür ihtiyaç da duymadım. Hayırlısıyla nasip etsin inşaşlah Rabbim. Çok heyecanlı

Anladım canım demek ki önemli bişey olunca arıyorlar

Kızlar sonunda genetikten aradılar pgt sonuçlarım çıkmış şimdi kromozom testine gidecek telefonda onay verdim gitmesi için . Hemen gönderecekler mi yoksa ücretini yatırınca mı başlayacaklar bilen var mı

Canım hemen gönderirler,bir iki güne de menekşe hanım arayıp ödemeniz olduğunu hatırlatıyor zaten.. nedir peki pgt sonucun;inşallah güzel gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…