Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım hemen gönderirler,bir iki güne de menekşe hanım arayıp ödemeniz olduğunu hatırlatıyor zaten.. nedir peki pgt sonucun;inşallah güzel gelmiştir
Canım senin adına çok sevindim şimdiden hayırlı olsun 4 tane 5. Gün 6 tane 6. Gün embriyosu gitmişti tek gen analizine 4 tane 5. Gün sağlıklı geldi 6. Gümlerin hepsi elenmiş şimdi menekşe hanım aradı yarın hemen yatırmanız lazım diyor:)

Canım ya içine mi doğdu:) sana biraz önce yarın arayacaklar yazdım;şimdi aradılar:))) Gönül hanım yapacakmış transferi,çok sevindim:)) Hayırlısını nasip etsin Allah ımmm

ooo çok sevindim canım kalbine göre oldu çok istiyordun bu iyiye işaret :) hayırlısı olsun canım inşallah 9 haziranda güzel bir sonuç alacaksın

Benim ilk transferim için pazar gününe tarih verdiler. Doktorun yanından çıkınca hemşireye sordum pazar günü kim yapar transferi diye. Labaratuarı arayıp sordu sadece 1 kişi vardı o da erkek doktordu. Biz bayan tercih ettiğimiz için bunu söyledik tekrar doktorunuzla da görüştük ya o gün bir bayan doktor yapsın ya da bir gün önce veya sonraya alınsın dedik. Doktor hoca için mi dedi hayır dedik. Pazartesi ye aldılar Sevinç hanım yaptı. Hocanın da transferleri vardı Ogün ama hoca olsun demedim. 2.transfer için aradıklarında cuma günü idi Betül hanım yapacak dediler Semra hanımı istediğimi söyledim 1 gün önce aradıklarında mümkünse. Sabah erken çağırdılar öyle olunca. O gün ikindin yapılacak transferlerin listesi vardı. Hoca Betül hanima transfer yazdıkları için ordakileri bi güzel haşladı. Yücel yapsın o da yanında girsin diye. 3.de çarşamba günü idi hocayı istedim yine çok yoğun dediler transfere giremeyecek dediler. Sevinç hanım yaptı yine. O gün hoca hastanede idi ama yatış katında da görmüş eşim ameliyat hastası varmış sanırım bikaç doktorla daha oraya girip çıkarlarken. Yani benim 3 transferim de hocanın olduğu günlere denk geldiği halde sadece 1ini yaptı. Senin pazar olduğu halde yapması iyi denk gelmiş.

AA canım maşallh bak ne güzel çokça embriyon var:)) bana dua et inşallah;hepimizinki kolay ve güzel sonuçlansın

AA canım maşallh bak ne güzel çokça embriyon var:)) bana dua et inşallah;hepimizinki kolay ve güzel sonuçlansın
Dualarımdasın canım inşallah sağlıkla tutunur sana .inanıyorum güzel sonuçlar vereceksin bize. Benim de embriyolarımı transfere yetiştireceğinin garantisini vermedi Murat bey inşallah Temmuza sarkmaz çok sabırsızlanıyorum bugün hasta olmam lazımdı

Benimde kız kardeşim tüp bebekle hamile kalmıştı bebeği 1,5 yaşında MâşâAllah şimdi kendiliğinden oldu şükürler olsun bu ara çok duyar oldum İnşâAllah Rabbim ikinciyi normal nasip eder buradaki arkadaşlara ya da tedaviye başlamadan İnşâAllah benim o şansım kayboldu maalesef tüp bebekten başka şansım Yok neyse Rabbim bu gebeliğimi sağ salim geçirmemi nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alalım da 2. De yine tüp olsun napalım nasip olsun da bi şekilde :)

D Defnekuzuu canım yarın için dualarım seninle allahım yardımcın olsun inşallah o iğne ucu kadar olan minnak embriyon sana sağlıklı sıhhatli evlat olur
Canımsın yaa çok teşekkür ederim, duaların kabul olur inşallah;içim içime sığmıyor heyecandan:) ben nasıl uyurum bu gece bilmiyorum.. ben de çok dua ediyorum hepimize..Rabbim kimin gönlünde ne varsa elleriyle tutmayı nasip etsin inşallah

D Defnekuzuu canım yarın için dualarım seninle allahım yardımcın olsun inşallah o iğne ucu kadar olan minnak embriyon sana sağlıklı sıhhatli evlat olur

Canım belki hatırlamazsın ama geçen yıl beraber umut ediyoduk bebeklerimizi.
Biraz göz gezdirdim geçmişe.
Bazı arkadaşlar kucaklarına almış bebeklerini,bazıları hala çabalıyor.Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlarla mükafatlandırsın herkesi..

Rabbim sanada bebişini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin..

Beni bilmeyen arkadaşlar için biraz ümit olmak isterim.
4,5 yıl bebeğim olmadı.doktorlar sebepsiz infertilite dedi.2 kere rahim filmi 2 kere sperm testi yapıldı ama sorun çıkmadı.

Şişli memorialde ısrarla eşimden test istediler.elimizdeki testler detaylı değilmiş.ve sperm testinin sonucunda eşimin ileri hız problemi çıktı.
Tabi biz bu aşamada çoktan tüp bebek hikayesine başlamıştık.daha önce negatif aşılamamız olmuştu başka merkezde.ilk tüp bebek deneyimimdi bu.
İlaçlarımı kullandım bazı yumurtalarım önden gidiyordu.bazıları geri kalmıştı.
Önden giden yumurtalar toplanıp küçük kalanlar işe yaramıcaktı malesef.

Amhda biraz düşük çıktı yaşıma göre.2 yumurtayla işlem yapılıcaktı.ama yum toplandığı gün 9 tane toplanmış.küçüklerde kaliteliymiş.

Velhasıl 9 tane embriyom oluştu.daha sonra 8 e indi.tam hatırlamıyorum şuan ama tam 6 tane iyi kalitede embriyom oldu.
5 aa kaliteydi hepside.en iyisi seçilip transfer oldum.
Transfer anında hep dua ettim.
Dilimde hep rabbi hebli minesalihin vardı.
Ve transfer işlemi bitip beni odaya çıkarırken rahmimde bi hareketlenme hissettim.belki 5 10 dk nabız gibi hızlı hızlı bişey atıyodu.o an anladım kızımın bana tutunduğunu.

Ama heyecandan aşırı bi öksürme geldi.yarım saat zor tuttum kendimi.wc ye kalktığımda çok şiddetli öksürdüm eyvah düştü çocuk dedim.
Elimde olsa diğer embriyolardan bi tanesini tekrar transfer ettirirdim.çünkü o öksürüğe mümkün değil tutunması diye düşündüm.

Burdaki arkadaşların çok başını şişirmiştim :) hiç ağrım sızım tutunma belirtim olmadı bu arada.
Test günümde pozitifi gördüm çok şükür.
O mutluluk paha biçilemez.
Onu ilk ultrasonda gördüğümde elleri ayakları oynarken katıla katıla ağladım.
Şimdi 9 aylık yaramaz mı yaramaz bi kızım var.bütün gün beraber emekliyoruz.saçlarımı yoluyor her yeri karıştırıyor boyuna posuna bakmadan :)
Çok yorucu emek isteyen büyük sorumluluk gerektiren ama mükemmel bişeymiş annelik.

Her daim duamdasınız.her şükredişimde Allahım bu duyguyu isteyen bütün herkese nasib et diyorum.
Sabır ve dua yoldaşınız olsun.umarım tez vakitte evladınıza kavuşursunuz.
Başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın :)

Hiç unuturmuyum canım profil resmin bile aynı maşallah kızına çok güzel bi duygu yaşamışsın canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
İmkansız diyordum kendime ama bak allaha şükür elhamdülillah bende hamile kaldım gerçi halen inanmıyorum ama insallah bende kucağıma almak nasip olur
Nede güzel yazmissin başından geçenlerin niye baş şişirici olsun olsa olsa umut olur

KIzlar transfer günü eşin illa merkezde olması gerekiyor mu
Opu gibi illaki olmafın
Canım selam rica ederim soracağız tabii birbirimize ne demek.
Benim düşüklerimin buna bağlı olduğunu sanmıyorum canım. İlk düşüğüm ilk diye hiç baktırmamıştık ama 2. Erken hafta düşüğüm için genetiğe gönderdik 16 trizomi çıkmıştı, yani genetik açıdan sıkıntılı olduğu için muhtemelen devam etmedi. İki gebeliğim de biri 26 hafta biri 13 hafta devam etti. Buradan aslında pıhtılaşma ile ilgili bir sorun olmadığına da ikna oldum ben. Yine de zor embriyolar falan elde ettiğimiz için ne varsa ekstradan kullandırmak istiyor doktorum. Clexana tabii coraspine göre daha güçlü bu konuda ama ben clexana kullandım yine tutmamıştı tüp bebek. Yani çok belli olmuyor ki. Hem geçmişi boşver takılma, önüne bak canım. Ama önceki tedavin ile aklına takılanları da mutlaka sor derim ben. Aklında hiç bir soru kalmasın transfer olduğunda artık.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah

D Defnekuzuu canım sonradan yazılanları okudum hepsi eşinizin sizinle olmasına gerek yok demiş ben 2 3 sene önce transfer olduğumda imzalar için eşinizin sizinle olması gerekiyor demişlerdi kurallar değişmiş olabilir yada bizim imzalık bir durum vardı yanlış yönlendirmeyeyim sizi. Transfer için aradıklarında sorarsınız bilgilendirirler. Şimdiden hayırlı olsun inşaallahh sımsıkıı tutunur sana bebiş Allah güzel jaberler vermeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…