Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim... Ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilemiyorum inan; çok istiyorum çok umut ediyorum ama sonucun beni üzmesinden de bir o kadar korkuyorum;benim arkamdan transferleri yakın olan arkadaşlar için özellikle güzel haberler vermeyi nasip etsin Allahım ;ben böyle sizlerin mutlu hikayelerinden güç alıyorum, inşallah ben de senin gibi buradan yazarım bir süre sonra güzel hikayemi

Canım imza işleri yoksa gerekli görmüyorlar sanırım;burda dün arkadaşlar yazmış;annesi ablasıyla gidenler olmuş.. zaten eş mutlaka gerekli olsaydı özel olarak uyarırlardı tabi insanın aklına gelmiyor bazen mantıklı düşünmek,benim gibi:) hemen aklıma takılınca buraya yazıyorum ..

Canım benimmm heyecanını paylaşıyorum Allah yardımcın olsun dualarımız seninle bak perşembe ne mübarek gün. Bizi haberdar et olr mu

Ayygözlerim doldu ya tüylerim ürperdi rabbim size bağışlasın evladınızı sağlıklı ömürler versin inş. bizde bu güzel duyguları yaşarız inş.

Hatırladığına çok sevindim canım belki unutmuşsundur diye düşündüm
Sana bişey söyleyim mi.ben doğurana kadar inanmamıştım hamile kaldığıma :)
Karnım kocaman olmuştu ama hala inanamıyodum
Doğum yapıncada doğurduğuma inanamadım :) sağlıkla kucağına al inşaallah canım bol sütlü günler dilerim

Umutla korku her zaman var canım.
Sen olumlu düşün ki güzel olsun herşey.
Ya olmazsa ,ya tutmadıysa, ya test günü 0 görürsem diye düşüne düşüne kendimizide belkide içimizdeki küçük bebeğide strese sokuyoruz.
Rabbim çabanızı görüyor,duanızı duyuyor.inşaallah en güzel şekilde mükafatlandırıcaktır sizleride

Aminnn canım inşallah,inşaallah

Tatlım hayırlı olsun transfer in canım
Darısı bana inşallah

İnanırmisin bazen eski sayfalara geri donup bakıyorum çok duygulanıyorum
Aynen bende senin gibiyim arkadaşlarım bana diyorki sen dogurunca bile zor inanirsin napiyim kolaymı neredeyse 14 yıl olucak

Arkadaşlar ben geldim:) Çok şükür yapıldı transfer artık beklemesi kaldı;saat 4 dediler ama ben odaya çıktığımda 6 idi;biraz yoğunluk vardı,benimle birlikte bekleyen 6-7 bayan daha vardı,o yüzden sanırım..Gönül hanıma bir kez daha hayran kaldım,işinin ehli o kadar rahat ki ve de çok kibar;oldu bitti valla KIzlar:) bence tüp bebek tedavisinin en eğlenceli ve duygusal kısmı transfermiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…