- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Arkadaşlar ben geldim:) Çok şükür yapıldı transfer artık beklemesi kaldı;saat 4 dediler ama ben odaya çıktığımda 6 idi;biraz yoğunluk vardı,benimle birlikte bekleyen 6-7 bayan daha vardı,o yüzden sanırım..Gönül hanıma bir kez daha hayran kaldım,işinin ehli o kadar rahat ki ve de çok kibar;oldu bitti valla KIzlar:) bence tüp bebek tedavisinin en eğlenceli ve duygusal kısmı transfermiş..
canım inşallah nasip etsin Rabbim,çok dua ettim transfer esnasında da sonrasında da,arkadaşların burda yazdıkları zikirleri duaları okudum hep..ailemden arkadaşlarımdan hiç kimse bilmiyor,yalnızca eşim,ben,siz:) birlikte sevinmek de nasip olur inşallahCanımm hayırlı uğurlu olsun 9 gün sonra güzel haberler vermek nasip olsun. Çok duygulandım gerçekten . Allah kucağına almayı nasip etsin.
-çocuğun var mı?
--yok
-yeni mi evlisin?
-sayılır..
--iyi yaparsınız o zaman, ama çok da geciktirmemek lazım sonra da olmuyor.
-hı hı..
Allah ım bu konuşmalardan kurtar her zorda kalanı, boynu büküleni, kalbi kırılanı..
6 yıl olacak evleneli 3 gün sonra.. Ama bilmeyenlere cevabım yine de yeni evlendim, 6 yıl diyip de sonra gelecek konuşmayı kaldıracak gücüm yok
Aminnn yüz kere amin bıkmıştım ben de . Rabbim kısa zamanda kurtarsın seni ve bekleyenleri de inşallah.-çocuğun var mı?
--yok
-yeni mi evlisin?
-sayılır..
-hı hı..
Allah ım bu konuşmalardan kurtar her zorda kalanı, boynu büküleni, kalbi kırılanı..
6 yıl olacak evleneli 3 gün sonra.. Ama bilmeyenlere cevabım yine de yeni evlendim, 6 yıl diyip de sonra gelecek konuşmayı kaldıracak gücüm yok
Rabbim en güzel haliyle nasip etsin tez zamanda hepimize Balım. En iyisi başından savmak geçiştirmek çünkü bazı insanlarla konuşulmuyor gerçekten Allah ıslah etsin anlayış versin-çocuğun var mı?
--yok
-yeni mi evlisin?
-sayılır..
-hı hı..
Hadi hayırlı olsun cnm inşallah 9.gün hamileyimmmmmm diye bağırmak ta nasip olur sevinçten ağlamakta Allahın izniyleArkadaşlar ben geldim:) Çok şükür yapıldı transfer artık beklemesi kaldı;saat 4 dediler ama ben odaya çıktığımda 6 idi;biraz yoğunluk vardı,benimle birlikte bekleyen 6-7 bayan daha vardı,o yüzden sanırım..Gönül hanıma bir kez daha hayran kaldım,işinin ehli o kadar rahat ki ve de çok kibar;oldu bitti valla KIzlar:) bence tüp bebek tedavisinin en eğlenceli ve duygusal kısmı transfermiş..
Amin inşallah cnm aminn hepimiz için Tüm kalbimle aminnn...Rabbim hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlarla kucaklarımızı doldursun inşallah bu mübarek günlerde ..-çocuğun var mı?
--yok
-yeni mi evlisin?
-sayılır..
-hı hı..
Hayırlı uğurlu olsun transferin. Güzel haberlerini alırız inşallah.Arkadaşlar ben geldim:) Çok şükür yapıldı transfer artık beklemesi kaldı;saat 4 dediler ama ben odaya çıktığımda 6 idi;biraz yoğunluk vardı,benimle birlikte bekleyen 6-7 bayan daha vardı,o yüzden sanırım..Gönül hanıma bir kez daha hayran kaldım,işinin ehli o kadar rahat ki ve de çok kibar;oldu bitti valla KIzlar:) bence tüp bebek tedavisinin en eğlenceli ve duygusal kısmı transfermiş..
Canım tekrar hayırlı olsun çok heyecanlandım inşallah güzel haberini alacağız benim de transferde sıkışık olma durumu çok kafama takılıyor ben hiç tutamıyorum çünküArkadaşlar ben geldim:) Çok şükür yapıldı transfer artık beklemesi kaldı;saat 4 dediler ama ben odaya çıktığımda 6 idi;biraz yoğunluk vardı,benimle birlikte bekleyen 6-7 bayan daha vardı,o yüzden sanırım..Gönül hanıma bir kez daha hayran kaldım,işinin ehli o kadar rahat ki ve de çok kibar;oldu bitti valla KIzlar:) bence tüp bebek tedavisinin en eğlenceli ve duygusal kısmı transfermiş..
hayırlı olsun Rabbim kucağına aldığın günüde göstersin inşallahArkadaşlar ben geldim:) Çok şükür yapıldı transfer artık beklemesi kaldı;saat 4 dediler ama ben odaya çıktığımda 6 idi;biraz yoğunluk vardı,benimle birlikte bekleyen 6-7 bayan daha vardı,o yüzden sanırım..Gönül hanıma bir kez daha hayran kaldım,işinin ehli o kadar rahat ki ve de çok kibar;oldu bitti valla KIzlar:) bence tüp bebek tedavisinin en eğlenceli ve duygusal kısmı transfermiş..
Ay KuZum inşalllahhhhHadi hayırlı olsun cnm inşallah 9.gün hamileyimmmmmm diye bağırmak ta nasip olur sevinçten ağlamakta Allahın izniyle
Canım inşallah güzel haber vermek se nasip olurHayırlı uğurlu olsun transferin. Güzel haberlerini alırız inşallah.
Canım ben de çok sıkışık gittim hatta odada çok zorlandım,ama transfer için aşağıya indiğimde o kadar sıkışık olmaya gerek yok dediler,o kadar düşünme canım çok zorlamıyorlarCanım tekrar hayırlı olsun çok heyecanlandım inşallah güzel haberini alacağız benim de transferde sıkışık olma durumu çok kafama takılıyor ben hiç tutamıyorum çünkü
Arkadaşlar ben geldim:) Çok şükür yapıldı transfer artık beklemesi kaldı;saat 4 dediler ama ben odaya çıktığımda 6 idi;biraz yoğunluk vardı,benimle birlikte bekleyen 6-7 bayan daha vardı,o yüzden sanırım..Gönül hanıma bir kez daha hayran kaldım,işinin ehli o kadar rahat ki ve de çok kibar;oldu bitti valla KIzlar:) bence tüp bebek tedavisinin en eğlenceli ve duygusal kısmı transfermiş..
Hayırlı uğurlu olur inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz:)Arkadaşlar ben geldim:) Çok şükür yapıldı transfer artık beklemesi kaldı;saat 4 dediler ama ben odaya çıktığımda 6 idi;biraz yoğunluk vardı,benimle birlikte bekleyen 6-7 bayan daha vardı,o yüzden sanırım..Gönül hanıma bir kez daha hayran kaldım,işinin ehli o kadar rahat ki ve de çok kibar;oldu bitti valla KIzlar:) bence tüp bebek tedavisinin en eğlenceli ve duygusal kısmı transfermiş..
İnsanlar ne fena değil mi canım;-çocuğun var mı?
--yok
-yeni mi evlisin?
-sayılır..
-hı hı..
Hayırlı olsun transferiniz
İnsallah pozitif sonuç alıp
9 ay 10 gün bu mutluluğu yaşarsınız
Bu arada benim transferimi de gönül hanim yapmıştı
Sizede uğur getirir inşallah
canım valla gönül hanım muhteşem bi kadın yaa;dikkati,özeni,iletişimi.. Transferden hemen önce elini tuttum;elinizin Uğur’una inanıyorum dedim:) Nasip.. bekliyorum bakalım ama yok bu zaman geçmez şimdi banaHayırlı olsun transferiniz
İnsallah pozitif sonuç alıp
9 ay 10 gün bu mutluluğu yaşarsınız
Bu arada benim transferimi de gönül hanim yapmıştı
Sizede uğur getirir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?