Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canımm hayırlı uğurlu olsun 9 gün sonra güzel haberler vermek nasip olsun. Çok duygulandım gerçekten . Allah kucağına almayı nasip etsin.

-çocuğun var mı?
--yok
-yeni mi evlisin?
-sayılır..
--iyi yaparsınız o zaman, ama çok da geciktirmemek lazım sonra da olmuyor.
-hı hı..

Allah ım bu konuşmalardan kurtar her zorda kalanı, boynu büküleni, kalbi kırılanı..
6 yıl olacak evleneli 3 gün sonra.. Ama bilmeyenlere cevabım yine de yeni evlendim, 6 yıl diyip de sonra gelecek konuşmayı kaldıracak gücüm yok

En güzel kısmı da; emb
Canımm hayırlı uğurlu olsun 9 gün sonra güzel haberler vermek nasip olsun. Çok duygulandım gerçekten . Allah kucağına almayı nasip etsin.
canım inşallah nasip etsin Rabbim,çok dua ettim transfer esnasında da sonrasında da,arkadaşların burda yazdıkları zikirleri duaları okudum hep..ailemden arkadaşlarımdan hiç kimse bilmiyor,yalnızca eşim,ben,siz:) birlikte sevinmek de nasip olur inşallah

Ahhhh ahhhh... kimbilir haftada kaç gün yaşıyoruz bu duyguları ..

Aminnn yüz kere amin bıkmıştım ben de . Rabbim kısa zamanda kurtarsın seni ve bekleyenleri de inşallah.

Rabbim en güzel haliyle nasip etsin tez zamanda hepimize Balım. En iyisi başından savmak geçiştirmek çünkü bazı insanlarla konuşulmuyor gerçekten Allah ıslah etsin anlayış versin

Hadi hayırlı olsun cnm inşallah 9.gün hamileyimmmmmm diye bağırmak ta nasip olur sevinçten ağlamakta Allahın izniyle

Amin inşallah cnm aminn hepimiz için Tüm kalbimle aminnn...Rabbim hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlarla kucaklarımızı doldursun inşallah bu mübarek günlerde ..

Hayırlı uğurlu olsun transferin. Güzel haberlerini alırız inşallah.

Canım tekrar hayırlı olsun çok heyecanlandım inşallah güzel haberini alacağız benim de transferde sıkışık olma durumu çok kafama takılıyor ben hiç tutamıyorum çünkü

hayırlı olsun Rabbim kucağına aldığın günüde göstersin inşallah

Beni hala hastaneden kimse aramadı bugün arayıp not bıraktım ama yine de dönen yok.. neden böyle oldu çok mu yoğun yada başka birşey mi var anlamadım

Canım tekrar hayırlı olsun çok heyecanlandım inşallah güzel haberini alacağız benim de transferde sıkışık olma durumu çok kafama takılıyor ben hiç tutamıyorum çünkü
Canım ben de çok sıkışık gittim hatta odada çok zorlandım,ama transfer için aşağıya indiğimde o kadar sıkışık olmaya gerek yok dediler,o kadar düşünme canım çok zorlamıyorlar

Bismillâhi alâ nefsî ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta’cîle mâ ahhartehu ve te’hîra mâ acceltehu.”

“Allah’ım, senin ismine, malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah’ım, hükmüne beni razı kıl, kaderimde olanı bana mübarek kıl ki, te’hir ettiğinin acelesini, acele ettiğinin de te’hirini istemeyeyim. Nefsimin isyanını önle, teslimini sağla.”

Kızlar bu duayı buldum bir yerden çok güzel sizinlede paylaşmak istedim

Canım çok sevindim inşallah güzel haberler alırsın bebişini sağlıkla kucağına alırsın

Hayırlı uğurlu olur inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz:)

Hayırlı olsun transferiniz
İnsallah pozitif sonuç alıp
9 ay 10 gün bu mutluluğu yaşarsınız

Bu arada benim transferimi de gönül hanim yapmıştı
Sizede uğur getirir inşallah

İnsanlar ne fena değil mi canım;

canım valla gönül hanım muhteşem bi kadın yaa;dikkati,özeni,iletişimi.. Transferden hemen önce elini tuttum;elinizin Uğur’una inanıyorum dedim:) Nasip.. bekliyorum bakalım ama yok bu zaman geçmez şimdi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…