- 15 Ekim 2017
- 706
- 983
- 23
- 40
Canım çok teşekkür ederim:) inşallah sonu güzel olurHayırlı uğurlu olur inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz:)
Amin amin canım,dualarınızda benim de adımı geçirin arkadaşlar..Canım çok sevindim inşallah güzel haberler alırsın bebişini sağlıkla kucağına alırsın
Çok saol canım,inşallah öyle olur..hayırlı olsun Rabbim kucağına aldığın günüde göstersin inşallah
Yaa ben bu ara inanılmaz duygusalım herşeyi gözlerim doalrak okuyorum. çok sevindim kendim gibi mutluyorum sizlerin yorumlarını okuyunca inş. güzel sonuçlar yazmak nasip olur buraya cnm çok şükür bunuda atlattın.darısı başımızaArkadaşlar ben geldim:) Çok şükür yapıldı transfer artık beklemesi kaldı;saat 4 dediler ama ben odaya çıktığımda 6 idi;biraz yoğunluk vardı,benimle birlikte bekleyen 6-7 bayan daha vardı,o yüzden sanırım..Gönül hanıma bir kez daha hayran kaldım,işinin ehli o kadar rahat ki ve de çok kibar;oldu bitti valla KIzlar:) bence tüp bebek tedavisinin en eğlenceli ve duygusal kısmı transfermiş..
Canım hepimiz için dua ediyorum;Allah size de bana da güzel haberleri vermeyi nasip etsin inşallah.. hepimiz aynı kapıdayız..Bekliyoruz,dua ediyoruz..Hayırlısıyla sevindirmeyi de nasip etsin rabbimYaa ben bu ara inanılmaz duygusalım herşeyi gözlerim doalrak okuyorum. çok sevindim kendim gibi mutluyorum sizlerin yorumlarını okuyunca inş. güzel sonuçlar yazmak nasip olur buraya cnm çok şükür bunuda atlattın.darısı başımıza
Kesinlikle sürekli yatma ben ilk gün de arada yürüdüm uzanıp sonra kalkıp yürüyordum evde .evi supurme ufak tefek toplama işleri yapabilirsin canimArkadaşlar transferden sonraki günler hareket durumunuz nasıl oldu;ben dün akşam transfer sonrası eve gelince mümkün olduğunca yattım ya da oturdum ama bu sabah kalkıp evimi toparladım;çok eğilmemeye çalışsam da neticede ev işi,çok da takılıp abartmak istemiyorum ama yanlış bir şey de yapmayayım...sizler nasıl yaptınız?
Kızlar methaba birşey sormak istiyorum. Hastaneyi aradım tedaviye başlamak içn randevu talep ettm. aktif kanamanız varsa bugün 1. gündür yarına verebilirim dedi. Benim hafif bir kanamam var lekelenme gibi de degil. Pazara mı alsam randevumu bilemedim. Bİde giderim boşuna geldin derler.
Mutlaka aktif kanamanın olmasını istiyorlarKızlar methaba birşey sormak istiyorum. Hastaneyi aradım tedaviye başlamak içn randevu talep ettm. aktif kanamanız varsa bugün 1. gündür yarına verebilirim dedi. Benim hafif bir kanamam var lekelenme gibi de degil. Pazara mı alsam randevumu bilemedim. Bİde giderim boşuna geldin derler.
Lekelenme gibi degil bnmki ama yogunda degil. Aktif kanama olması lazım geri gönderirler dediler. Kafam karıştı bnmde. Reglimi zaten çok yogun yaşamıyorum. Bide bu ay inanılmaz gecikmem oldu. Bekleyeyim biraz daha o halde.Adetin 2.günü gidip muayene olup başlanır
Adetin çok veya az olmadı önemli değil
4e kadar aktif olursa yarın gelin ama 4den sonra olursa pazara alırız randevuyu dediler. Bende galiba pazara alıcam. Suan yogun şekilde olmuyor.Mutlaka aktif kanamanın olmasını istiyorlar
Sen yine de bekle ne zaman aktif olursa o zaman ara randevu al
Zaten bugun ogleden sonra gelirse bile onu saymıyorlar yarın 1. Günü sayiyorlar
Lekelenme gibi degil bnmki ama yogunda degil. Aktif kanama olması lazım geri gönderirler dediler. Kafam karıştı bnmde. Reglimi zaten çok yogun yaşamıyorum. Bide bu ay inanılmaz gecikmem oldu. Bekleyeyim biraz daha o halde.
Canım nasılsın?Bende öyle aşırı olmam
Başladığında ertesi güne randevu alırım
Canım nasılsın?
Çok üzüldüm canım başın sağolsun;(İkinci düşüğü yapıyorum
Karın ağrısı yoğun kanama
Üzüntü
Canım sen ikinci tedaviyi mi oldun Rabbim yardımcın olsun canımİkinci düşüğü yapıyorum
Üzüntü
Evet canımCanım sen ikinci tedaviyi mi oldun Rabbim yardımcın olsun canım
Araştırma yapmayacağını söyledi doktorÇok üzüldüm canım başın sağolsun;(
Senin için çok dua edeceğim tatlım embriyolarına pgt yapıldı mı?
Pırtılaşma ve genetik testlerinizi yaptırmışmıydınız?
Semra hoca ne diyecek acaba?
Bu düşükler için
İkinci düşüğü yapıyorum
Üzüntü
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldümİkinci düşüğü yapıyorum
Üzüntü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?