- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
Hadi hayırlı olsun canım bende odaya çıktığımda saat 6 olmuştu dondurulmuş embriyo olunca geç oluyor transfer galibaArkadaşlar ben geldim:) Çok şükür yapıldı transfer artık beklemesi kaldı;saat 4 dediler ama ben odaya çıktığımda 6 idi;biraz yoğunluk vardı,benimle birlikte bekleyen 6-7 bayan daha vardı,o yüzden sanırım..Gönül hanıma bir kez daha hayran kaldım,işinin ehli o kadar rahat ki ve de çok kibar;oldu bitti valla KIzlar:) bence tüp bebek tedavisinin en eğlenceli ve duygusal kısmı transfermiş..
Ah canım benim böyle insanlar benimde çevremde çok fazla ne yazık ki bende Yen'i evliyim diyordum çok fazla tanımadığım kişilere-çocuğun var mı?
--yok
-yeni mi evlisin?
-sayılır..
--iyi yaparsınız o zaman, ama çok da geciktirmemek lazım sonra da olmuyor.
-hı hı..
Allah ım bu konuşmalardan kurtar her zorda kalanı, boynu büküleni, kalbi kırılanı..
6 yıl olacak evleneli 3 gün sonra.. Ama bilmeyenlere cevabım yine de yeni evlendim, 6 yıl diyip de sonra gelecek konuşmayı kaldıracak gücüm yok
Ben de çok bekledim transfer odasında hemşire sürekli sıkışıklık durumuna baktı fazlaysa WC'de bardakla ölçüp yapıyorsun 1-2 bardak duruma göre transferde yüne çok sıkışıktım hemşire yukarı odana çıkınca sürgü iste yap yatağın içinde dedi ama yukarıdaki hemşire tut tutabildiğin kadar dedi 20-25 dk yatıp WC'ye gittimCanım tekrar hayırlı olsun çok heyecanlandım inşallah güzel haberini alacağız benim de transferde sıkışık olma durumu çok kafama takılıyor ben hiç tutamıyorum çünkü
canım sadece ağır kaldırma süpürge vileda falan yapma ben kolayından yemek yapıyordum bulaşık makinesini doldurup boşalttım eşim de çok yardımcı oldu sağolsun üst dolaplara hiç uzanmadım taa ki bulantılarım başlayana kadar kendime bile bakamıyorum sağolsun komşular geliyor arada silip süpürüyor İnşâAllah çabuk geçer hayırlısıyla evden çıkamıyorum daha doğrusu yataktan ilaç içiyorum vicdan yapıyorum ya zararı olursa diye doktorum bana güven dedi yücel beye de sordum oda iç dedi. İnşâAllah sağlıkla doğar bebeğim hamdolsun bu günleri nasip eden Rabbime isteyen herkese nasip etsin çok zorlu yollardan geçtik bulantısız hamilelikler diliyorum hepinize İnşâAllah:)Arkadaşlar transferden sonraki günler hareket durumunuz nasıl oldu;ben dün akşam transfer sonrası eve gelince mümkün olduğunca yattım ya da oturdum ama bu sabah kalkıp evimi toparladım;çok eğilmemeye çalışsam da neticede ev işi,çok da takılıp abartmak istemiyorum ama yanlış bir şey de yapmayayım...sizler nasıl yaptınız?
Canım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm. İnşallah bu son üzüntün olsun .
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm
Canım üzüntüsün istersen sonra da yazarım düşükler neden oluyor onun için size yapılabilir düşüğe de genetik isteyebilirsin cnm böylece ivf sorunun bu yüzdense ortaya çıkarEvet canım
Ramazan günü üzüntü içimde
Araştırma yapmayacağını söyledi doktor
Antalya memorial
İkinci düşüğü yapıyorum
Karın ağrısı yoğun kanama
Üzüntü
Canım üzüntüsün istersen sonra da yazarım düşükler neden oluyor onun için size yapılabilir düşüğe de genetik isteyebilirsin cnm böylece ivf sorunun bu yüzdense ortaya çıkar
Dr sizde araştırma ister aslında bnm dr um da birşey Yok diyordu eşimin genetik testinde sıkıntı çıktı onları eğer istersen bir araştırma hastanesinde yaptır cnm
Allah sabır versin. 2 ay önce düşük yaptım bende. Genetik yapıldı ve turner sendromu çıktı. Bi yanım hala buruk. Sizin düşükleriniz için ne dedi doktorunuz? En kısa zamanda güzel, hayırlı haberlerimiz olsun inşallah.
Allah sabır versin. 2 ay önce düşük yaptım bende. Genetik yapıldı ve turner sendromu çıktı. Bi yanım hala buruk. Sizin düşükleriniz için ne dedi doktorunuz? En kısa zamanda güzel, hayırlı haberlerimiz olsun inşallah.
Genetik test nasıl yapılıyor
Ne kadar fiyatı
Bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendiğimizde Gönül Hanım’a şimdi ne olacak diye sordum. Kürtaj sonrasında eğer isterseniz genetik testi yaptırabilirsiniz demişti. Benim 3 embriyom vardı onlara da genetik test yaptırdım. Biri zaten çözünme aşamasında canlanmamış diğer ikisine yaptırdık. Ücretlerini hiç hatırlamıyorum ama.
Yok öyle düşünme iyileş araştırma devlet hastanesinde veya üniversite hastanesinde tüp bebek yaptırıyorum ivf yim dersen ücretsiz eşinden ve senden kan alıp bakarlar cnmİyileşeyim düşünüyorum
O testler ne kadar acaba
Nasıl istemiyor anlamıyorum
10 tane de transfer yapsan düşecekse
Dememe tahtası miyim ben
Yok öyle düşünme iyileş araştırma devlet hastanesinde veya üniversite hastanesinde tüp bebek yaptırıyorum ivf yim dersen ücretsiz eşinden ve senden kan alıp bakarlar cnm
Canım düşük metaryaline de genetik test istersen devlet yapıyor ben bilmiyordum yaptırmadımHiçbirşey demiyor
Her kadın 3 gebeliğin 1 düşük yapabilir dedi
Hiçbirşey demiyor
Her kadın 3 gebeliğin 1 düşük yapabilir dedi
Canım düşük metaryaline de genetik test istersen devlet yapıyor ben bilmiyordum yaptırmadım
Sebepsiz de olabilir sebep genetik te olabilir cnm panik yapma tatlım varsa sebep bulunur öyle tedavi olursun cnmYaptıracağım canım
Düşüklerin %50 si sebepsiz oluyor mu peki
Bi arkadaşım anlatmıştı. Üniversitede bi prof. şöyle söylemiş ‘eğer bir bebek anne rahmine tutunamıyorsa o bebeğin mutlaka sağlıkla ilgili bir problemi vardır’ Bebeğimi kaybettiğime çok üzülmüştüm arkadaşımın bu sözü beni ayakta tutmuştu ve dediği gibide oldu. Bebeğim sağlıklı değildi ve kalbi durdu. Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese.
Benim kürtaj olmuyor
Kendi atıyor
Bu da şuan kanama devam ediyor
3-4 haftalık olup öldüler
Canım genetik problemin kalite ile ilişkisi Yok cnm o aşamada bilenemiyor pgt de çıkıyorDüşük gözle görülür olmuyor
Kürtaj olamadığı için
Anlamadığım embriyolog çok iyi diyor
Düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?