Başınız sağolsun. Eğer genetik test yaptırmak istiyorsanız doktorunuzla bunu konuşun. Benimki kürtaj olduğu için direkt alıp genetiğe gönderdiler
Canım genetik problemin kalite ile ilişkisi Yok cnm o aşamada bilenemiyor pgt de çıkıyor
Benim doktorum da öyle diyor
%80 bebek kendi gider
Bizde öyle isteriz diyor
Sağlıklı değil diyor
Peki embriyologlar sağlıklı olup olmadığını neden araştırmıyor
5 gün embriyosu çok iyi çok iyi deyip
transferi diyorlar ama sonuç hep hüsran
Embriyolara yapılıyor genetik bir sorun var mı diyePgt nedir cnm
Yapılsın o zaman
Böyle vakit-kaybı
Bunu bende sordum. Neden en baştan bakmadınız embriyoşarın genetiğine diye. Hem ben bebeğimi kaybetmiycektim hem de dondurulmuş embriyolarıma işlem yaptırıp gebelik oranımı düşürmeyecektim dedim. Yaşınız gençti ve mailyetli olduğu için böyle bir şey teklif etmedik fln dediler
Yapıldıysa neden düşüyorEmbriyolara yapılıyor genetik bir sorun var mı diye
Cnm tekrar hayırlı olsun ben ilk 2 gün biraz dinlendim sonraki gün okula gitmiştim eğilmedim uzanmadım yükseğe ağır bişe kaldırmadım.çokta kasmadan haereketlerime dikkat etmeye çalıştım ev işi yapmadım eğer yattıysam ayaklarımın altına minder koyup biraz yükseğe kaldırdım.kabak çekirdeği kavrulmamış tuzsuz,kuru dut , kuru kayısı,kuru üzüm,kahvaltıda süt ve yumurta (ki artık çok uzun zamandır yiyip içemiyorum onları) roka,havuç, bir iki defa akşam yemeğinde yağsız balık yemiştim.bunlar sadece benim kulaktan duyarak yaptıklarımdı.bunların dışında özellikle yiyip içtiğim bişe olmamıştı.bu kuru dutlar kayısılar falan da kabızlığı önlüyor dedikleri için yemiştim.Allahın takdiri yiyip içilen ne kadar etkiler bilmem cnm önce Allahın izniyle inşallah herkes mutlu haberi alır ve inşallah sonunda hepimiz kucaklarımıza sağ salim sağlıkla sıhatle evlatlarımızı alırız cnm.Arkadaşlar transferden sonraki günler hareket durumunuz nasıl oldu;ben dün akşam transfer sonrası eve gelince mümkün olduğunca yattım ya da oturdum ama bu sabah kalkıp evimi toparladım;çok eğilmemeye çalışsam da neticede ev işi,çok da takılıp abartmak istemiyorum ama yanlış bir şey de yapmayayım...sizler nasıl yaptınız?
Cnm sana yapılmamış o karıştı baya iyileşte özelden konuşalım cnm şimdi kafanı bulandırmayalımYapıldıysa neden düşüyor
Öyle söyledim ben de yarıştırma yapılsın ya da ara vermek istiyorum
Çok geçmiş olsun Allahım sabır versin inşallah hiç kimselere böle acılar yaşatmasın Rabbim inşallahİkinci düşüğü yapıyorum
Karın ağrısı yoğun kanama
Üzüntü
Cnm kese göründükten sonra Ama kalp atışı görülmeden önce bile olsa ki benim önceki öle olmuştu Allahım yaşatmasın bir daha (ne bana ne başkalarına) gönül hoca kürtaj olucaksın patolojiye göndericez dedi.kese içinde yolk sac falan vardı ama 7. Haftaya kadar beklediler kanamalar oldu iğneler ilaçlar doktorlar Ama toparlamadı malesef.demek istediğim kanama olsa bile parça alıp gönderebiliyor doktorun her seferinde senin böle olmana nasıl izin veriyor sen diret olmadı.genetik testlerini de yaptır cnm eşin ve sen kan verin bi iki ay sürüyor sonrada yeni tedavinde pgt iste yani embriyolara genetik tanı ltfn .Allahım bu acıları yaşatmasın inşallah şu mübarek günlerde Rabbim tez vakitte hepimize acılarımızı unutturacak vesileler nasip etsin inşallahBenim kürtaj olmuyor
Kendi atıyor
Bu da şuan kanama devam ediyor
3-4 haftalık olup öldüler
Cnm rabbim sabır versin allahım öyle güzel evlatlar nasp etsin bunları hiç hatırlama inşallah dua et rabbim yardmcn olsn inşallahOffff
Ramazan günü
Kanama devam ediyor
Hiç iyi değilim
Çookkk Üzgünümmm çookkk
Cnm sana yapılmamış o karıştı baya iyileşte özelden konuşalım cnm şimdi kafanı bulandırmayalım
Canım biz tempo çağlayan otelde kalmıştık yakın taksiyle beş dakka ancak sürer yürüyerek de yirmi dakika sürebilir .biz memnun kaldık temizdikızlar size bir şey sormak istiyorum. hastane yakınlarında bir otel var mı bildiğiniz ? ya da taksi mesafesinde ?
Gebeliğe hazırSizin kendinizi hazır hissetmenizde çok önemli tabi. Hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun inşallah.
Cnm kese göründükten sonra Ama kalp atışı görülmeden önce bile olsa ki benim önceki öle olmuştu Allahım yaşatmasın bir daha (ne bana ne başkalarına) gönül hoca kürtaj olucaksın patolojiye göndericez dedi.kese içinde yolk sac falan vardı ama 7. Haftaya kadar beklediler kanamalar oldu iğneler ilaçlar doktorlar Ama toparlamadı malesef.demek istediğim kanama olsa bile parça alıp gönderebiliyor doktorun her seferinde senin böle olmana nasıl izin veriyor sen diret olmadı.genetik testlerini de yaptır cnm eşin ve sen kan verin bi iki ay sürüyor sonrada yeni tedavinde pgt iste yani embriyolara genetik tanı ltfn .Allahım bu acıları yaşatmasın inşallah şu mübarek günlerde Rabbim tez vakitte hepimize acılarımızı unutturacak vesileler nasip etsin inşallah
Cnm rabbim sabır versin allahım öyle güzel evlatlar nasp etsin bunları hiç hatırlama inşallah dua et rabbim yardmcn olsn inşallah
Cnm tamam işte keseyi gördük bizde biraz daha ileri gitti ama bişe değişmedi.sıkıntı şu ki Allahım o kürtaj ve düşük olayı bir kadının yaşayabileceği en acı durumlardan Rabbim göstermesin bir daha ne bana ne de kimselere ama sen bunu daha kaç kere yaşıycaksın cnm ya hastaneyi ya doktorunu değiştir mümkünse istanbula gel şişli memoriala.ama gelmeden üniversite hastanesinde genetik bölümünde genetik testlerini yaptır hepsini hem kendini toparlarsın o süre zarfında.rahim filmini tekrar çektir çünkü düşük yapıyorsun.belkide pıhtılşma sorunu var genetik testlerini yaptırmadan bilinmez bunlar.yumurtalar toplanıncada pgt istersin embriyolarına eğer embriyolar 5. Güne geliyor ve görünüş olarak çok çok iyi deniyorsa belkide kromozomlarda bi sorun var cnm Allah göstermesin ama varsada pgt de çıkar ortaya kötüler elenir sağlam embriyo konulur.doktoruna sor cnm daha kaç kere bu acıyı yaşaman gerekiyo bu prosedürleri uygulaması için.ama önce kendini toparla Allahın izniyle kafan boşalsın.sonra da iyi düşün araştır cnm.Allahım bu yolda hepimize kucaklarımızda seveceğimiz sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahAynen öyle canım yaa
Keseyi görüyorum 1 hafta sonra düşüyor
Canım biz tempo çağlayan otelde kalmıştık yakın taksiyle beş dakka ancak sürer yürüyerek de yirmi dakika sürebilir .biz memnun kaldık temizdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?