- 15 Ekim 2017
- 706
- 983
- 23
- 40
Canım benim de seninki gibi düşüğüm oldu;keseyi gördük;sonra devamı gelmedi,kendiliğinden düştü,evime yakın özel bir hastaneye gidiyodum;bana da söylemediler düşen parçanın genetiğe gönderilmesi gerekirmiş;memorial da sonradan çok sordular düşen parçaya neden genetik tarama yaptırmadınız diye.. sıradan özel hastane doktorları bu konuda seni yönlendirmiyor sanırım ama düşük yaptığın şey tarama açısından kıymetli bir şey; yaşı çok genç,ilk gebelik,ilk düşük gibi hikayelerde belki genetik çok fazla düşünülmüyor olabilir ama iki kez tekrarladıysa olmadı bir genetik birimiyle iletişime geçAynen öyle canım yaa
Keseyi görüyorum 1 hafta sonra düşüyor
Canım öğretmenevlerine de bak;yakında varsa ya da günlük kiralık daireler olabiliyor ama onlar da çok uygun olmayabilir;ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM. bende bakayım oraya. hastanenin misafirhanesine sordum 69 euro dedi. maşallah dedim yani:)
Cnm tamam işte keseyi gördük bizde biraz daha ileri gitti ama bişe değişmedi.sıkıntı şu ki Allahım o kürtaj ve düşük olayı bir kadının yaşayabileceği en acı durumlardan Rabbim göstermesin bir daha ne bana ne de kimselere ama sen bunu daha kaç kere yaşıycaksın cnm ya hastaneyi ya doktorunu değiştir mümkünse istanbula gel şişli memoriala.ama gelmeden üniversite hastanesinde genetik bölümünde genetik testlerini yaptır hepsini hem kendini toparlarsın o süre zarfında.rahim filmini tekrar çektir çünkü düşük yapıyorsun.belkide pıhtılşma sorunu var genetik testlerini yaptırmadan bilinmez bunlar.yumurtalar toplanıncada pgt istersin embriyolarına eğer embriyolar 5. Güne geliyor ve görünüş olarak çok çok iyi deniyorsa belkide kromozomlarda bi sorun var cnm Allah göstermesin ama varsada pgt de çıkar ortaya kötüler elenir sağlam embriyo konulur.doktoruna sor cnm daha kaç kere bu acıyı yaşaman gerekiyo bu prosedürleri uygulaması için.ama önce kendini toparla Allahın izniyle kafan boşalsın.sonra da iyi düşün araştır cnm.Allahım bu yolda hepimize kucaklarımızda seveceğimiz sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ben şişli merkez cami sine yakın bşr otelde kalmıştım transfer zamanı. ilk tedavi olurkende hastane civarı bir otelde kaldım. Ama merkezi tavsiye ederim. hem etraf hareketli hemde çok yzak değil hastaneye ben yürüyerek gidip taksiyle dönüyordum. Metkezdeki otel listana otel yakın civar otelde ksuit oteldi.kızlar size bir şey sormak istiyorum. hastane yakınlarında bir otel var mı bildiğiniz ? ya da taksi mesafesinde ?
Transfer günün ortalama ne zamana geliyor cnmidigna35 D Defnekuzuu xra221 Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Ben sadece transfer olduğum gün kalmak için bir otel arıyorum. Öncesinde ve sonrasında ablamda kalıcam ama ablam hastaneye aşırı uzakta transfer günü gitmek istemedim. Bide o gün eşimle baş başa kalmak istiyorum kesin duygusal olucam çünkü :) tempo otel ve listana ksuit e bakıcam akşam
10 haziran 19. Günüm . Pazartesi günü belli olur kesin olarak sanırımTransfer günün ortalama ne zamana geliyor cnm
EVET canım çok pahalı geldi bize de . Asansörü de olsun merdiven çıkma o da önemli bazı otellerde olmuyorÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM. bende bakayım oraya. hastanenin misafirhanesine sordum 69 euro dedi. maşallah dedim yani:)
Beyoğlu’n da var çokta güzel Beyoğlu’ndan da yakın memorialCanım öğretmenevlerine de bak;yakında varsa ya da günlük kiralık daireler olabiliyor ama onlar da çok uygun olmayabilir;
Beyoğlu’n da var çokta güzel Beyoğlu’ndan da yakın memorial
Beyoğlu öğretmen otel ama taksim lemartin sokakta uygun güzel oteller var eşinle de güzel vakit geçirirsiniz cnm taksiyle yakın memorialİsmi nedir canım ?
Canım kan pıhtılaşması olmuş olabilir mi genetik test yaptırdın mı trombofili paneli? Kardeşim o yüzden üç düşük yaptı en son bi doktor pıhtılaşma var dedi kan sulandırıcı iğne kullandı çok şükür doğdu bebeği bende de çıktı bende clexane iğne kullanıyorum sana da muhakkak bakılması lazım nasıl istemediler senden bu testleri anlamadım ki sizde sebepsiz olmuyırdu benim tüplerim yok bellide doğal yolla kalıyordun düşüyordu genetik bölümüne randevu alıp bi yaptır istersen bu testleri bilmiyorum belki de yaptırmışta olabilirsin Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşâAllahİyileşeyim düşünüyorum
O testler ne kadar acaba
Nasıl istemiyor anlamıyorum
10 tane de transfer yapsan düşecekse
Dememe tahtası miyim ben
Ablanız nerede oturuyor canım ? Bende 20-30 dklık mesafedeyim 7 senedir nasıl gitmemişim memoriale bilmiyorum nasip herkes taa nerelerden geliyor işte bişey vesile olacak ben çok şey öğrendim ordan hiç bilmediğim sebepler çıktıidigna35 D Defnekuzuu xra221 Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Ben sadece transfer olduğum gün kalmak için bir otel arıyorum. Öncesinde ve sonrasında ablamda kalıcam ama ablam hastaneye aşırı uzakta transfer günü gitmek istemedim. Bide o gün eşimle baş başa kalmak istiyorum kesin duygusal olucam çünkü :) tempo otel ve listana ksuit e bakıcam akşam
Beyoğlu öğretmen otel ama taksim lemartin sokakta uygun güzel oteller var eşinle de güzel vakit geçirirsiniz cnm taksiyle yakın memorial
Ablanız nerede oturuyor canım ? Bende 20-30 dklık mesafedeyim 7 senedir nasıl gitmemişim memoriale bilmiyorum nasip herkes taa nerelerden geliyor işte bişey vesile olacak ben çok şey öğrendim ordan hiç bilmediğim sebepler çıktı
Benim sonucum belli olacak;arkasına senin transferin olacak:)10 haziran 19. Günüm . Pazartesi günü belli olur kesin olarak sanırım
Canım opu sonrası 2. Regl biraz değişik olabiliyor; bence normal,normal zamanda da oluyor bazı aylar bende..benim de 2. Regl baya uzamıştı mesela.. telaşlanma rahat olARkadaşlar birşey soracağım. Benim opu Nisa’n 24 te oldu ,,30 Nisa’nda hasta oldum. Sonra 11 mayısta kahverengi arada kırmızı akıntım oldu adet oldum yine sandım. 31 Mayıs’tan beri yine kahverengi akıntı geliyor hasta olacağım sanıyorum ama hala olamadım bu şekilde olan var mı?bu 2.denemem.henüz transfer olmadı.ilkinde bu şekilde bir şey yaşamamıştım. Benim adetlerim normalde çok düzenlidir çok korkuyorum inşallah önemli bir şey yoktur
Canım kan pıhtılaşması olmuş olabilir mi genetik test yaptırdın mı trombofili paneli? Kardeşim o yüzden üç düşük yaptı en son bi doktor pıhtılaşma var dedi kan sulandırıcı iğne kullandı çok şükür doğdu bebeği bende de çıktı bende clexane iğne kullanıyorum sana da muhakkak bakılması lazım nasıl istemediler senden bu testleri anlamadım ki sizde sebepsiz olmuyırdu benim tüplerim yok bellide doğal yolla kalıyordun düşüyordu genetik bölümüne randevu alıp bi yaptır istersen bu testleri bilmiyorum belki de yaptırmışta olabilirsin Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşâAllah
Canım Beyoğlu öğretmenevi biraz pahalı diye biliyorum; bir de Şişli de daha yakın bi yer bulabilirsin..İsmi nedir canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?