Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım opu sonrası 2. Regl biraz değişik olabiliyor; bence normal,normal zamanda da oluyor bazı aylar bende..benim de 2. Regl baya uzamıştı mesela.. telaşlanma rahat ol
Beni huzursuz eden şey canım yaklaşık 5 hafta içinde 3 kere regl olmak. Gonalf 300 doz kullandım biraz yüksek bi doz gibi o mu dengemi bozdu diye korkuyorum

Ablam ümraniye armağanevlerde oturuyor çok trafik sıkıntısı var 2.5 saatte ancak gidebiliyorum hastaneye. Trabzondan bile hastane daha yakın nerdeyse :))))))
Oo baya uzakmış canımtrafik olmasa yarım saat anca sürer :)
Canım hibor 3.500 yapıyordum zaten 1 aydır
Bilsem ahhhh
Doktor gerek yok dedi

Ama gidince söyleyeceğim
gereken testleri yapsın
İnşâAllah canım hayırlısı olsun hakkından Rabbim gönlüne göre versin en kısa zamanda

Beni huzursuz eden şey canım yaklaşık 5 hafta içinde 3 kere regl olmak. Gonalf 300 doz kullandım biraz yüksek bi doz gibi o mu dengemi bozdu diye korkuyorum
Canım ben de 375 kullandım;benim de tüm düzenim şaşmıştı,istersen hemşireyi ara,doktor kontrolüne çağırıyorlar aklına takılan durum aydınlanmıyorsa

Canım ben de 375 kullandım;benim de tüm düzenim şaşmıştı,istersen hemşireyi ara,doktor kontrolüne çağırıyorlar aklına takılan durum aydınlanmıyorsa
hayırlısı olsun inşallah. Sayfada şuan transfer olan tek sen varsın sanırım hepimiz merakla sonucunu bekliyoruz bu kadar kişinin duaları seninle:)

Hayırlısı olsun canım benim,dur bakalım haftaya cuma size güzel haber mi vereceğim yoksa beni teselli mi edeceksiniz.. korkum umudum heyecanım en üst seviyede..
ay hadi İnşâAllah pozitifi yazarsın İnşâAllah canım Yeter ki İnan benim kendi kadın doğumcum sende bi gün anne olacaksın yeter ki inancını ümidini kaybetme dedi ki çok ağır bi miyom ameliyatı üstüne tüplerim alındı iki büyük açık ameliyat hiç bi doktor Ümit vermezken hep Ümit verdi bana sağolsun hep derdi ki pozitif düşünelim pozitif olsun benim miyom ameliyatımı bezmialemde Prof bile ben yapmam demişti yıllarca ikna eden bi doktoru bulamadım sonunda Rabbim karşıma çıkardı İnşâAllah burasıda sana sebep olsun ezanlar okunuyor onun hürmetine bizi bizden başkası anlamaz

Ah canım inşallah, tek istediğim bu..bu yorucu sıkıntılı süreç sevinç g
doğru diyorsun canım,bizi bizden başkası anlamaz..umutsuzluğun başka türlüsünüyaşadım ben de ,yavrumu toprağa verdim ben,Hayatın bizim için bittiğini düşünürken şimdi böyle heyecanlar umutlar yaşamak garip

Canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin sağlıklı hayırlı evlatlarla inşaAllah amin

Canım senin tüplerin alınma sebebi miyom ameliyatı mıydı

Evet canım senin yaşadığın elbette daha zor Rabbim sabır versin unutmak mümkün değil biliyorum ama bi nebze de olsa İnşâAllah yavrun tutunur sana da mutluluktan ağlarsın
Canım senin tüplerin alınma sebebi miyom ameliyatı mıydı
Yok canım miyomlar hep vardı ilk rahim filminde rapora normal yazmışlar ama filmde hidrosalpenks varmış sağ tüpümde özellikle tedavilerde de ohss oldum doktor sıvı birikmesine iyice etki etmiştir dedi tekrar hsg çekildim sağ tüpüm şişikti alınması lazımdı miyomlarda çok büyümüştü sağ tüpüm ve miyomlarım açık ameliyatla alındı ikinci tedavi de hsg istemedi doktor negatifti o 3. Tedavide memorialde hsg olmadan tedaviye başlamadılar 3. Kez film çekildim sol tüpümde de sıvı birikmesi olmuş bilmeyenler için diyorum bu sıvı rahme akıp tüp bebekte embriyo tutunmasını engelliyormuş spermin de yumurtaya ulaşmasını engelliyormuş o yüzden sol tüpümde ikinci ameliyatla alındı

Benim de 29 Mayıs'ta olmam lazımdı iki haftadır sancım var ama adet olamıyorum normalde benim de düzenlidir

Mrb arkadaslar ne our yardim edin size sorularim.olacak 1.memorilde tup bebek tedavi ucreti nedir
2.adetin 2. Gunu tedaviye baslasak ortalama kac gun yumurtlama ignesi vuruluyor
3.ve memorial sislide hangi dr onerirsiniz
4.il disindan gelip yumurta takibini bulundugi ilde yaptiran memorialde yumurta toplama ve transfer yaptiran lar varmi varsa nasil bi surec oluyor yumurta takibi
Cevaplariniz icin simdiden tsk ederim ne olur bu konularda benide aydinlatin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…