1. Tedavi paket ücreti 7800tl idi en son. Sanırım siz eski hastasısınız size bir miktar indirim yapabilirler.Mrb arkadaslar ne our yardim edin size sorularim.olacak 1.memorilde tup bebek tedavi ucreti nedir
2.adetin 2. Gunu tedaviye baslasak ortalama kac gun yumurtlama ignesi vuruluyor
3.ve memorial sislide hangi dr onerirsiniz
4.il disindan gelip yumurta takibini bulundugi ilde yaptiran memorialde yumurta toplama ve transfer yaptiran lar varmi varsa nasil bi surec oluyor yumurta takibi
Cevaplariniz icin simdiden tsk ederim ne olur bu konularda benide aydinlatin
Evet 2012 de bi tedavi surecim 9ldu 5 yasinda bi kizim var 6 yil gecti o sureci inanin u uttum... il disindan yumurta takibi yapiliyo ama.bende birebirde yaptiran kisiyle muhattap olmadim ama duydum.... cvplarinin icin sagolun peki suan ilaclar ne kadar tutuyor1. Tedavi paket ücreti 7800tl idi en son. Sanırım siz eski hastasısınız size bir miktar indirim yapabilirler.
2. Bu süre kişiden kişiye tedaviden tedaviye değişebiliyor. Benim 3 tedavimde 10-11-9 günler sürdü iğne kısmı. 8 veya 12 olan örnekler de var. Bu sizin o ayki başlangıçtaki ve iğnelere tepkideki durumunuza bağlı. 10 gün sürdü diyelim 11.gün çatlatma iğnesi 13.gün opu oluyor ve taze transfer olacaksa 18.gün gibi de transfer oluyor.
3. Sistemi az çok biliyor olmanız lazım ekip çalışması var. Ben şahsen Gönül hanımı öneririm. Yücel bey de çok tercih edilen bir doktor.
4. Yumurta geliştirme sürecinde dışardan takip olmuyor diye biliyorum ya da ben rastlamamış da olabilirim. En iyi bilgiyi hastaneden alabilirsiniz.
Ve son olarak.gonal f 225 dozmu vuruluyorduEvet 2012 de bi tedavi surecim 9ldu 5 yasinda bi kizim var 6 yil gecti o sureci inanin u uttum... il disindan yumurta takibi yapiliyo ama.bende birebirde yaptiran kisiyle muhattap olmadim ama duydum.... cvplarinin icin sagolun peki suan ilaclar ne kadar tutuyor
Ben bu sayfada rastlamadığım için o şekilde yazdım hastaneden bu konuda kesin bilgiyi alabilirsiniz de dedim zaten. İlaçlar da yine kişinin durumuna bağlı düşük doz kullanıp 3 kutu gonal f ile işi bitiren de var 6-7 kutu kullanan da. Benim 3 tedavimde dozlar birbirinden çok farklı idi. Ortalama 1500-2500 arası bir değer söyleyebiliriz indirimli eczanelerden de alacağınızı düşünerek.Evet 2012 de bi tedavi surecim 9ldu 5 yasinda bi kizim var 6 yil gecti o sureci inanin u uttum... il disindan yumurta takibi yapiliyo ama.bende birebirde yaptiran kisiyle muhattap olmadim ama duydum.... cvplarinin icin sagolun peki suan ilaclar ne kadar tutuyor
225 doz 9 gün kullandığınızı düşünelim. 4 kutu (4×260=1040 diyelim)yeterli oluyor. 450 2 gün kullanılıyor ama içinde kalan fazlalar 1 günlük doz daha çıkarıyor. 9 gün iğne kullanırsanız 6.günden itibaren cetrotide kullanacağınız için 4kutu da cetrotide (4×100=400) çatlatma iğnesi folidoce antibiyotik falan 1600-1700-2000 gibi bişey olur. Jeli falan devlette yazdırırsanız iyi olur.Ve son olarak.gonal f 225 dozmu vuruluyordu
225 doz 9 gün kullandığınızı düşünelim. 4 kutu (4×260=1040 diyelim)yeterli oluyor. 450 2 gün kullanılıyor ama içinde kalan fazlalar 1 günlük doz daha çıkarıyor. 9 gün iğne kullanırsanız 6.günden itibaren cetrotide kullanacağınız için 4kutu da cetrotide (4×100=400) çatlatma iğnesi folidoce antibiyotik falan 1600-1700-2000 gibi bişey olur. Jeli falan devlette yazdırırsanız iyi olur.
Aman gonal f i indirimli alın. Ben herşeyi deli gibi araştıran ben nasıl oldu bilmiyorum ama en pahalısından almışımVe son olarak.gonal f 225 dozmu vuruluyordu
Çok iyi ya ne matematik ama :)225 doz 9 gün kullandığınızı düşünelim. 4 kutu (4×260=1040 diyelim)yeterli oluyor. 450 2 gün kullanılıyor ama içinde kalan fazlalar 1 günlük doz daha çıkarıyor. 9 gün iğne kullanırsanız 6.günden itibaren cetrotide kullanacağınız için 4kutu da cetrotide (4×100=400) çatlatma iğnesi folidoce antibiyotik falan 1600-1700-2000 gibi bişey olur. Jeli falan devlette yazdırırsanız iyi olur.
Arkadaşlar benim düzenlidir. Opu dan sonraki 8. Günde kanama başladı, 4-5 gün sürdü sonraki adet 33. Günde 1 hafta gecikmeli geldi.Benim de 29 Mayıs'ta olmam lazımdı iki haftadır sancım var ama adet olamıyorum normalde benim de düzenlidir
Hiç naturel transferim olmadı ama cevap yazsam mı bilemedim. Bildiğim kadar yazayım.Arkadaşlar hayırlı geceler. Naturel siklus ile transfer adetin kaçıncı günü yapılıyor genelde?
Bir de transfer için adet başlamasıyla kaç günde bir toplam kaç defa çağırırlar?
Bir de naturel olanlar tam olarak ne kullandınız ilaç?
Ben tedavinin başından beri metformin ve zaten yıllardır hep gebelik serüveninde olduğum için folik asit kullanıyorum. Bugün folidoce aldım, b12 vitamin+folik asit. Naturelde crinone gel ve yumurta çatlatma iğnesi mi kullanılıyor bunların dışında?
Arkadaşlar hayırlı geceler. Naturel siklus ile transfer adetin kaçıncı günü yapılıyor genelde?
Bir de transfer için adet başlamasıyla kaç günde bir toplam kaç defa çağırırlar?
Bir de naturel olanlar tam olarak ne kullandınız ilaç?
Ben tedavinin başından beri metformin ve zaten yıllardır hep gebelik serüveninde olduğum için folik asit kullanıyorum. Bugün folidoce aldım, b12 vitamin+folik asit. Naturelde crinone gel ve yumurta çatlatma iğnesi mi kullanılıyor bunların dışında?
Canım ben natürel oldum; adetin 2.-10.-13. Gümleri kontrolüm vardı çatlatm iğnesine kadar ortalama 3 kez kontrolünüz var;genellikle 3. Kontrol akşamı çatlatma iğnesini vurmanızı istiyorlar;çatlatma iğnesine kadar yalnızca folik asit kullandım; çatlatma iğnesinin ertesi günü 4 günlük olmak üzere rulid ve prednol kullanmaya başladım,çatlatma iğnesinden 2 gün sonra da crinone jel kullanmaya başladım ( bu transfer sonrası da kullanılıyor) ,bu kadardı benimkiler ama her bayanın özel durumuna göre ilaçlar değişiyor olabilirTransfer günü sizin adet dongunuzle alakalı . Mesela benim 28 29 günde bir döngüm vardı ve 19. Günde transfer oldum .
Bu kız pek sık sorulan bir soruydu bu o yüzden az çok biliyorum genelde bu şekilde oldu çoğunluğun . Adet döngüsüne bağlı olarak birde kan sonuçlarına göre 18 . Gün ile 22. Gün arasında oluyor genellikle .
Bu süre içerisinde de adetin 2. Günü ilk kontrol
Bir hafta sonra 2. Kontrol . Yumurta durumuna göre 3 ile 5 gün sonra bir kontrol daha sonra transfere çağırıyorlar. Ama dediğim gibi bazen hormonlar ve yumurta büyümesine bağlı olarak fazla da çağırabilirler.
İlaç olarak yeni prosedür çatlatma iğnesi ile beraber jel de kullanılıyor transfere bir hafta yada 5 gün kala sanırım başlıyorlar .
Birde antibiyotik ve bağışıklık düşürücü sadece 4 gün kullanılan haplar var folik asit zaten var bu kadar .
Ben kilolu olduğum için opuya kadarki ilaçlar 4000 tl tuttu cnm meselaBen bu sayfada rastlamadığım için o şekilde yazdım hastaneden bu konuda kesin bilgiyi alabilirsiniz de dedim zaten. İlaçlar da yine kişinin durumuna bağlı düşük doz kullanıp 3 kutu gonal f ile işi bitiren de var 6-7 kutu kullanan da. Benim 3 tedavimde dozlar birbirinden çok farklı idi. Ortalama 1500-2500 arası bir değer söyleyebiliriz indirimli eczanelerden de alacağınızı düşünerek.
Evet 2012 de bi tedavi surecim 9ldu 5 yasinda bi kizim var 6 yil gecti o sureci inanin u uttum... il disindan yumurta takibi yapiliyo ama.bende birebirde yaptiran kisiyle muhattap olmadim ama duydum.... cvplarinin icin sagolun peki suan ilaclar ne kadar tutuyor
Çok sevindim cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah gönlüne göre olur herşey Allahın izniyleDün tedaviye başladık çok şükür transfer için. Belki birilerinin aklına takılıyordur da cevabını bulabilir diye yazmak istedim Dün 2.günümdü, Semra hoca da girdi muayeneye Gönül hanım ile birlikte.. Geçen ay ilaçlı olmasına karar verilmişti, günde 3 estrofem i içemem ertelerim bu ay da diye düşünüyordum. Semra Hanım a bu şekilde içime sinmediğini söyledim. Bir sıkıntı olmayacağını önemli olanın günde 3 ilaç almak olduğunu sahurda 2,iftarda 1 şeklinde içebileceğimi söyledi..
Yani ramazanda orucumuzu tutup ilaçlı transfer hazırlığı yapmaya bir engel yok :)
Bu konuda birkaç haftadır çok kafam karışıyordu neyse ki çözülmüş oldu, içim de ferah bir şekilde başladık tedaviye.. İnşallah hayırlı olur sonu da, dualarınızı beklerim .
Canımm hayırlı uğurlu olsun.. Hayırla ve güzellikle neticelensin tedavin.. Sabah namazından sonra hepimize dua ettim..Allah büyük, yol olur,niyet olur,nasip olur,hallolur inşallah... Başkasının ettiği dua insana çok iyi geliyor,şu 2-3 günde onu anladım ben,burda dua eden arkadaşların sayesinde moralim düzeldi.. Her namazımda dua edeceğim inşallah sana da cnmDün tedaviye başladık çok şükür transfer için. Belki birilerinin aklına takılıyordur da cevabını bulabilir diye yazmak istedim Dün 2.günümdü, Semra hoca da girdi muayeneye Gönül hanım ile birlikte.. Geçen ay ilaçlı olmasına karar verilmişti, günde 3 estrofem i içemem ertelerim bu ay da diye düşünüyordum. Semra Hanım a bu şekilde içime sinmediğini söyledim. Bir sıkıntı olmayacağını önemli olanın günde 3 ilaç almak olduğunu sahurda 2,iftarda 1 şeklinde içebileceğimi söyledi..
Yani ramazanda orucumuzu tutup ilaçlı transfer hazırlığı yapmaya bir engel yok :)
Bu konuda birkaç haftadır çok kafam karışıyordu neyse ki çözülmüş oldu, içim de ferah bir şekilde başladık tedaviye.. İnşallah hayırlı olur sonu da, dualarınızı beklerim .
Dün tedaviye başladık çok şükür transfer için. Belki birilerinin aklına takılıyordur da cevabını bulabilir diye yazmak istedim Dün 2.günümdü, Semra hoca da girdi muayeneye Gönül hanım ile birlikte.. Geçen ay ilaçlı olmasına karar verilmişti, günde 3 estrofem i içemem ertelerim bu ay da diye düşünüyordum. Semra Hanım a bu şekilde içime sinmediğini söyledim. Bir sıkıntı olmayacağını önemli olanın günde 3 ilaç almak olduğunu sahurda 2,iftarda 1 şeklinde içebileceğimi söyledi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?