- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun tedavin kazasız belasız atlatirsin yavrunu kucağına aldığın tedavi bu olur inşallahDün tedaviye başladık çok şükür transfer için. Belki birilerinin aklına takılıyordur da cevabını bulabilir diye yazmak istedim Dün 2.günümdü, Semra hoca da girdi muayeneye Gönül hanım ile birlikte.. Geçen ay ilaçlı olmasına karar verilmişti, günde 3 estrofem i içemem ertelerim bu ay da diye düşünüyordum. Semra Hanım a bu şekilde içime sinmediğini söyledim. Bir sıkıntı olmayacağını önemli olanın günde 3 ilaç almak olduğunu sahurda 2,iftarda 1 şeklinde içebileceğimi söyledi..
Yani ramazanda orucumuzu tutup ilaçlı transfer hazırlığı yapmaya bir engel yok :)
Bu konuda birkaç haftadır çok kafam karışıyordu neyse ki çözülmüş oldu, içim de ferah bir şekilde başladık tedaviye.. İnşallah hayırlı olur sonu da, dualarınızı beklerim .
benim adet günümden 9 gün önce transferim oldu 25 günde bi adet oluyorum4-5 gün önce yanlış hatırlamıyorsam çatlatma iğnesini yaptım transferden 4 gün önce prednol rulid crinone jele başladım folidoce zaten kullanıyordum. 3-4 kez çağrıyorlarArkadaşlar hayırlı geceler. Naturel siklus ile transfer adetin kaçıncı günü yapılıyor genelde?
Bir de transfer için adet başlamasıyla kaç günde bir toplam kaç defa çağırırlar?
Bir de naturel olanlar tam olarak ne kullandınız ilaç?
Ben tedavinin başından beri metformin ve zaten yıllardır hep gebelik serüveninde olduğum için folik asit kullanıyorum. Bugün folidoce aldım, b12 vitamin+folik asit. Naturelde crinone gel ve yumurta çatlatma iğnesi mi kullanılıyor bunların dışında?
Tskler cnm peki 2014 deki tedavi sonucu bebsin oldumu2014 teki tedavimde opu gününe kadar hiç gitmemiştim memoriala. Takibimi il dışında yapan ve beni merkeze yönlendiren dr semra hocanın yetiştirdiği bi proftu. Zaten tüp bebek dr u idi. O yüzden hiç sorun yaşamamıştım. Yıllar sonra şehir değiştirince güvenebileceğim kimseyi bulamadım ve tedavinin tüm süreci orada geçti bu yıl.Sonra dondurulmuş için de uzaktan takip edildim ama biraz zorladı beni açıkcası. Çok dr gezdim, ya hastanenin labında sorun çıktı, ya dr rahim kalınlığını farklı ölçtü. Stres oldum. Ne yapacaklarını bilmiyorlar. Transferden 1 gün önce gidip muayene olmuştum yücel beye bi aksilik problem var mı diye. Merkezde olunca emin ellerde olduğunu biliyor insan.
Canım nasılsın neden kanamam var doktor ne dediKanamam çok yoğun
Canım nasılsın neden kanamam var doktor ne dedi
Ay çok üzüldüm kaç haftalıksın neden durdurmuyorlar anlamadımDüşük yapıyorum canım
Ay çok üzüldüm kaç haftalıksın neden durdurmuyorlar anlamadım
Ay aşırı üzüldüm benimde olmuştu kanamam ama doktor durdurmuştu hastanedemisin farklı bir kontrol doktoru deneseydin çok üzgünsündür şimdi sıkmak da istemem canınıBende anlasam
1 aylık olup düşüyorlar hepp
Ay aşırı üzüldüm benimde olmuştu kanamam ama doktor durdurmuştu hastanedemisin farklı bir kontrol doktoru deneseydin çok üzgünsündür şimdi sıkmak da istemem canını
Ben hamile olduğumu öğrendikten 10 gün sonra kanamam olmuştu geceydi hatta hemen acile gitmiştik serumlar iğneler yapmıştılar şimdi doğumuma bir ay kaldı neden sana direk düşük dediğini anlamadım keseyimi görmedi ve ya kalp atışımı durdu die müdahale etmediDurdu derken ?
Ken atıyor şuan neden dursun
Önceki de 30 gün sürdü
Ben hamile olduğumu öğrendikten 10 gün sonra kanamam olmuştu geceydi hatta hemen acile gitmiştik serumlar iğneler yapmıştılar şimdi doğumuma bir ay kaldı neden sana direk düşük dediğini anlamadım keseyimi görmedi ve ya kalp atışımı durdu die müdahale etmedi
Gerçekten çok üzüldüm yaaa benimde tüp bebek memorialde yapmıştık 8. Yılımız ikinci demene üzülme allah büyüktür sanada yardım edecektir tez zamanda inşallahKeseyi görmedi
Bende öğreniyorum Bi Kaç güne kanama
Kanama dediğim öyle az uz değil
Senin azdır benim anlatamam
Şuan aşırı yoğun oluyor
Gördüm onu düştü
Tüp mü senin de ?
Gerçekten çok üzüldüm yaaa benimde tüp bebek memorialde yapmıştık 8. Yılımız ikinci demene üzülme allah büyüktür sanada yardım edecektir tez zamanda inşallah
Şişli ilki tutmadı bak en azından tutunuyor ben hiç gebelik yaşamamıştım daha önce ablam da öyleydi 8 düşük yapmıştı çektiklerini dinlesen ömür yani ama sonra üst üste 3 tane oğlu oldu allahtan ümit kesilmez gerçekten hepsi bir yaşındayken ablam yine hamile kaldı ve 3 de sağlıkla doğdu 8 düşük sonrasındaHangi memorial
2.deneme tuttu mu
1 düştü mü canım
Çok üzgünüm
Neden düşürüyor
Herşeye uyuyorum dediklerine
Şişli ilki tutmadı bak en azından tutunuyor ben hiç gebelik yaşamamıştım daha önce ablam da öyleydi 8 düşük yapmıştı çektiklerini dinlesen ömür yani ama sonra üst üste 3 tane oğlu oldu allahtan ümit kesilmez gerçekten hepsi bir yaşındayken ablam yine hamile kaldı ve 3 de sağlıkla doğdu 8 düşük sonrasında
7800 tüp bebek+ 2000-4000 tl arası ilaçlar (senin bünyene göre değişebiliyor), 2100-2500 civarı embriyo dondurma.. bunlar tüp bebek fiyatları kısmı,Ama sizin genetik işlemleriniz varsa onlar ayrı bir kalem;bizim de genetik sorunumuz var şu ana kadar baya ödedik tabi sizin genetik işlemlerinizin tutarına bağlı.. dolar ve Euro olarak hesaplanıyor genetik testlerin çoğu;ben aralık ortasında genetik set up yaptırdım 3600 dolar verdim ( o zaman 13000 tl tuttu,) şimdi yaptırmak isteyen biri 3600 dolar için 16000 civarı ödüyor;yani canım bu genetik işleri hem sizin işlem türünüze hem de dolara bağlı değişiyor.. Sen en iyisi yarın Şişli memorial ı ara; 3149 a bağlan ve tüp bebek muhasebe sorumlusu Menekşe hanımla görüşüp ondan net fiyat bilgisi alŞişli memorial de tüp bebek yapan arkadaşlar ne kadar ödediniz, bana acıbadem bugün yaklaşık 20bin liralık hesap çıkardı , memorialde aynımı merak ediyorum, mikroçip ve genetik yapılacak bizde sizlerde tedavi şeklini ve ücretini yazarsanız çok sevinirim lütfen es geçmeyin
Diğer topikte yazışmıştık. Sizin durumda D Defnekuzuu arkadaşımın bahsettiği setup tek gen gibi durumlar yok. Gözün korkmasın şimdi diye yazayım dedim. Paket fiyatı 7800tl. İlaçlar kişiye göre ve aldığın eczaneye göre değişir. Hastane yakınlarında indirimli veren yerler var zamanı gelince tavsiyede bulunuruz yine bu konuda. Ben 1500-2500civarı olur diyorum. Genetik inceleme (ngs) 295$ embriyo başı. 5. veya 6.gün blast olan embriyo sayısına göre o zaman bu ödemeyi yapıyorsunuz. Mesela embriyolari kamera ile sürekli takip eden embriyoskop gerekli görülürse 275tl ek ücret alabiliyorlar. Bu uygulama için 1000-1500 civarı ücret talep ettiklerini yazanlar olmuştu. Mikroçip artık burda da var ama çok çok gerekli görülürse 1000 lira civarı bişeydi sanırım o da. İmsi için bıçak merkez ek ücret alıyor burda o yok. Ön görüşme ücreti yok. Ödesen de paketten düşülüyor.Şişli memorial de tüp bebek yapan arkadaşlar ne kadar ödediniz, bana acıbadem bugün yaklaşık 20bin liralık hesap çıkardı , memorialde aynımı merak ediyorum, mikroçip ve genetik yapılacak bizde sizlerde tedavi şeklini ve ücretini yazarsanız çok sevinirim lütfen es geçmeyin
7800 tüp bebek+ 2000-4000 tl arası ilaçlar (senin bünyene göre değişebiliyor), 2100-2500 civarı embriyo dondurma.. bunlar tüp bebek fiyatları kısmı,Ama sizin genetik işlemleriniz varsa onlar ayrı bir kalem;bizim de genetik sorunumuz var şu ana kadar baya ödedik tabi sizin genetik işlemlerinizin tutarına bağlı.. dolar ve Euro olarak hesaplanıyor genetik testlerin çoğu;ben aralık ortasında genetik set up yaptırdım 3600 dolar verdim ( o zaman 13000 tl tuttu,) şimdi yaptırmak isteyen biri 3600 dolar için 16000 civarı ödüyor;yani canım bu genetik işleri hem sizin işlem türünüze hem de dolara bağlı değişiyor.. Sen en iyisi yarın Şişli memorial ı ara; 3149 a bağlan ve tüp bebek muhasebe sorumlusu Menekşe hanımla görüşüp ondan net fiyat bilgisi al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?