Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun tedavin kazasız belasız atlatirsin yavrunu kucağına aldığın tedavi bu olur inşallah

benim adet günümden 9 gün önce transferim oldu 25 günde bi adet oluyorum4-5 gün önce yanlış hatırlamıyorsam çatlatma iğnesini yaptım transferden 4 gün önce prednol rulid crinone jele başladım folidoce zaten kullanıyordum. 3-4 kez çağrıyorlar

Tskler cnm peki 2014 deki tedavi sonucu bebsin oldumu

Ay aşırı üzüldüm benimde olmuştu kanamam ama doktor durdurmuştu hastanedemisin farklı bir kontrol doktoru deneseydin çok üzgünsündür şimdi sıkmak da istemem canını

Durdu derken ?
Ken atıyor şuan neden dursun
Önceki de 30 gün sürdü

Durdu derken ?
Ken atıyor şuan neden dursun
Önceki de 30 gün sürdü
Ben hamile olduğumu öğrendikten 10 gün sonra kanamam olmuştu geceydi hatta hemen acile gitmiştik serumlar iğneler yapmıştılar şimdi doğumuma bir ay kaldı neden sana direk düşük dediğini anlamadım keseyimi görmedi ve ya kalp atışımı durdu die müdahale etmedi

Keseyi görmedi
Bende öğreniyorum Bi Kaç güne kanama
Kanama dediğim öyle az uz değil
Senin azdır benim anlatamam
Şuan aşırı yoğun oluyor
Gördüm onu düştü

Tüp mü senin de ?

Keseyi görmedi
Bende öğreniyorum Bi Kaç güne kanama
Kanama dediğim öyle az uz değil
Senin azdır benim anlatamam
Şuan aşırı yoğun oluyor
Gördüm onu düştü

Tüp mü senin de ?
Gerçekten çok üzüldüm yaaa benimde tüp bebek memorialde yapmıştık 8. Yılımız ikinci demene üzülme allah büyüktür sanada yardım edecektir tez zamanda inşallah

Gerçekten çok üzüldüm yaaa benimde tüp bebek memorialde yapmıştık 8. Yılımız ikinci demene üzülme allah büyüktür sanada yardım edecektir tez zamanda inşallah

Hangi memorial
2.deneme tuttu mu
1 düştü mü canım
Çok üzgünüm
Neden düşürüyor
Herşeye uyuyorum dediklerine

Hangi memorial
2.deneme tuttu mu
1 düştü mü canım
Çok üzgünüm
Neden düşürüyor
Herşeye uyuyorum dediklerine
Şişli ilki tutmadı bak en azından tutunuyor ben hiç gebelik yaşamamıştım daha önce ablam da öyleydi 8 düşük yapmıştı çektiklerini dinlesen ömür yani ama sonra üst üste 3 tane oğlu oldu allahtan ümit kesilmez gerçekten hepsi bir yaşındayken ablam yine hamile kaldı ve 3 de sağlıkla doğdu 8 düşük sonrasında

8 yıldır hiç gebelik olmadı
Belirli bir sorun yok
Tüp bebek tuttu
Tutsa kaç düşüyor
İçimden parçalar çıkıyor

Şişli memorial de tüp bebek yapan arkadaşlar ne kadar ödediniz, bana acıbadem bugün yaklaşık 20bin liralık hesap çıkardı , memorialde aynımı merak ediyorum, mikroçip ve genetik yapılacak bizde sizlerde tedavi şeklini ve ücretini yazarsanız çok sevinirim lütfen es geçmeyin

7800 tüp bebek+ 2000-4000 tl arası ilaçlar (senin bünyene göre değişebiliyor), 2100-2500 civarı embriyo dondurma.. bunlar tüp bebek fiyatları kısmı,Ama sizin genetik işlemleriniz varsa onlar ayrı bir kalem;bizim de genetik sorunumuz var şu ana kadar baya ödedik tabi sizin genetik işlemlerinizin tutarına bağlı.. dolar ve Euro olarak hesaplanıyor genetik testlerin çoğu;ben aralık ortasında genetik set up yaptırdım 3600 dolar verdim ( o zaman 13000 tl tuttu,) şimdi yaptırmak isteyen biri 3600 dolar için 16000 civarı ödüyor;yani canım bu genetik işleri hem sizin işlem türünüze hem de dolara bağlı değişiyor.. Sen en iyisi yarın Şişli memorial ı ara; 3149 a bağlan ve tüp bebek muhasebe sorumlusu Menekşe hanımla görüşüp ondan net fiyat bilgisi al

Bir de sanırım sen de benim yaşadığım ikilemleri yaşayacaksın;Acıbadem fiyat olarak uygun gelecek;memorial acaba adı var diye mi böyle pahalı diyeceksin?? Ama lütfen lütfen iki merkezde de tüp bebek yaptıran hastaların yorumlarını oku.. Acıbadem’e gidip de olumlu yorum yapan çok az insan var;ben memorial e karar verdiğimde eşimle 2 gün kavga ettik, ( Acıbadem memorial e göre 11-13 bin tl daha uygundu bizim işlemlerimizde), daha uygun fiyatlısı varken neden memorial istiyorsun diye çok zorladı beni;ama Hamdolsun tedaviye başlamadan daha Acıbadem’le ilgili çok şey duydu bir iki arkadaştan vazgeçti.. Bak canım memorial ın tüp bebek fiyatları dış merkezlere göre çok çok uçuk değil;ama genetiği biraz daha pahalı evet;ben de çok araştırdım.. Ama aldıkları her kuruş helal hoş olsun.. Ben çok çok memnunum merkezimden;genetik laboratuarından;doktorlardan.. Sana da kesinlikle tavsiye ederim eğer ikilemde kalırsan lütfen söylediklerimi hatırla..Zaten tedaviye başlayınca anlayacaksın ne kadar sistemli olduklarını

Diğer topikte yazışmıştık. Sizin durumda D Defnekuzuu arkadaşımın bahsettiği setup tek gen gibi durumlar yok. Gözün korkmasın şimdi diye yazayım dedim. Paket fiyatı 7800tl. İlaçlar kişiye göre ve aldığın eczaneye göre değişir. Hastane yakınlarında indirimli veren yerler var zamanı gelince tavsiyede bulunuruz yine bu konuda. Ben 1500-2500civarı olur diyorum. Genetik inceleme (ngs) 295$ embriyo başı. 5. veya 6.gün blast olan embriyo sayısına göre o zaman bu ödemeyi yapıyorsunuz. Mesela embriyolari kamera ile sürekli takip eden embriyoskop gerekli görülürse 275tl ek ücret alabiliyorlar. Bu uygulama için 1000-1500 civarı ücret talep ettiklerini yazanlar olmuştu. Mikroçip artık burda da var ama çok çok gerekli görülürse 1000 lira civarı bişeydi sanırım o da. İmsi için bıçak merkez ek ücret alıyor burda o yok. Ön görüşme ücreti yok. Ödesen de paketten düşülüyor.
Yani 10 bin tedavi ve ilaçlar diyelim. Genetik 295×4.5=1300 civarı tutar. Kaç embriyo gidiyorsa ona göre. Dondurma için de genetik sağlıklı gelenlerden biri transferden sonra hala sağlıklı embriyolar varsa ona göre oluyor.

Son düzenleme:
Canım acıbadem maslak ve diğerleri genetik te daha pahalı hem dışarda yaptırıyorlar hem baya baya biyopsi ücreti alıyorlar embriyo başına 1000 tl gibiydi 400 usd embriyo başı işlem setup ı bilmiyorum ama genetix te yaptırıyorlar
Orası memorialden pahalı ngs te zaten tranklasyonlulara herkes eğer kırılmaları büyükse ngs yaparken onlar a-chg yapıyor (genetix) küçükse normal pgt yapıyorlar bir daha ngs yapmıyor yani acıbadem de hamile kalan arkadaşım da var ama genetik memorial de daha bir sıkı tutuluyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…