- 15 Ekim 2017
- 706
- 983
- 23
- 40
Canım Maslak fiyatlarını bilemiyorum ama maslak Acıbadem exclusive olduğundan eminim çok daha pahalıdır;sormaya bile cesaret etmemiştim:) biz Ataşehir ve Ataköy Acıbadem’den fiyat almıştık;özellikle belirttim arkadaşa bizim işlemlerimiz fazla tuttu diye;onunkini bilemediğim için kendi genetik taramalarımız üzerinden anlattımAcıbadem bize ciddi bir şekilde uygun gelmişti;memorial çok daha pahalıydı (Ama bizim genetik hastalığımızdan dolayı ) yanlış anlaşılma olmasın;arkadaşı da yanıltmayayım..Canım acıbadem maslak ve diğerleri genetik te daha pahalı hem dışarda yaptırıyorlar hem baya baya biyopsi ücreti alıyorlar embriyo başına 1000 tl gibiydi 400 usd embriyo başı işlem setup ı bilmiyorum ama genetix te yaptırıyorlar
Orası memorialden pahalı ngs te zaten tranklasyonlulara herkes eğer kırılmaları büyükse ngs yaparken onlar a-chg yapıyor (genetix) küçükse normal pgt yapıyorlar bir daha ngs yapmıyor yani acıbadem de hamile kalan arkadaşım da var ama genetik memorial de daha bir sıkı tutuluyor bence
Canım acıbadem maslak ve diğerleri genetik te daha pahalı hem dışarda yaptırıyorlar hem baya baya biyopsi ücreti alıyorlar embriyo başına 1000 tl gibiydi 400 usd embriyo başı işlem setup ı bilmiyorum ama genetix te yaptırıyorlar
Orası memorialden pahalı ngs te zaten tranklasyonlulara herkes eğer kırılmaları büyükse ngs yaparken onlar a-chg yapıyor (genetix) küçükse normal pgt yapıyorlar bir daha ngs yapmıyor yani acıbadem de hamile kalan arkadaşım da var ama genetik memorial de daha bir sıkı tutuluyor bence
Memorial in Laboratuvarının kendi içinde olması da avantaj bence;bir durum olduğunda tüp bebek doktoru bile genetikten Murat beyle iletişime geçebiliyorCanım acıbadem maslak ve diğerleri genetik te daha pahalı hem dışarda yaptırıyorlar hem baya baya biyopsi ücreti alıyorlar embriyo başına 1000 tl gibiydi 400 usd embriyo başı işlem setup ı bilmiyorum ama genetix te yaptırıyorlar
Canım çok geçmiş olsun bu gibi durumlarda genetik bakan merkezlere gitmek gerekiyor, lütfen üzme kendini önce sen sağlıklı olucaksın ki sonra bebişini alasın sakın psikolojini bozma, Rabbim yardımcın olsun8 yıldır hiç gebelik olmadı
Belirli bir sorun yok
Tüp bebek tuttu
Tutsa kaç düşüyor
İçimden parçalar çıkıyor
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun7800 tüp bebek+ 2000-4000 tl arası ilaçlar (senin bünyene göre değişebiliyor), 2100-2500 civarı embriyo dondurma.. bunlar tüp bebek fiyatları kısmı,Ama sizin genetik işlemleriniz varsa onlar ayrı bir kalem;bizim de genetik sorunumuz var şu ana kadar baya ödedik tabi sizin genetik işlemlerinizin tutarına bağlı.. dolar ve Euro olarak hesaplanıyor genetik testlerin çoğu;ben aralık ortasında genetik set up yaptırdım 3600 dolar verdim ( o zaman 13000 tl tuttu,) şimdi yaptırmak isteyen biri 3600 dolar için 16000 civarı ödüyor;yani canım bu genetik işleri hem sizin işlem türünüze hem de dolara bağlı değişiyor.. Sen en iyisi yarın Şişli memorial ı ara; 3149 a bağlan ve tüp bebek muhasebe sorumlusu Menekşe hanımla görüşüp ondan net fiyat bilgisi al
Çok teşekkür ederim, bakalım salı günü memoriale gidip görüşşeyim bi işallah orası daha insaflı olur, aslında bizde genetik bir sorun varmı diye bakılacak çünkü sebepsiz infertilite yaşıyorum ve bugüne kadar 15yıldır bir gebelik oluştu ondada kalbi durdu aldırmak zorunda kaldık, onun için araştıralım dedi Bülent bey ama 20bin çok fazla :-SBana paket fiy
Memorial in Laboratuvarının kendi içinde olması da avantaj bence;bir durum olduğunda tüp bebek doktoru bile genetikten Murat beyle iletişime geçebiliyor
Çok sağolun, gidip görüşücem işallah yazarım sizlere sonucu hayırlısı olsun hakkımızda,Diğer topikte yazışmıştık. Sizin durumda D Defnekuzuu arkadaşımın bahsettiği setup tek gen gibi durumlar yok. Gözün korkmasın şimdi diye yazayım dedim. Paket fiyatı 7800tl. İlaçlar kişiye göre ve aldığın eczaneye göre değişir. Hastane yakınlarında indirimli veren yerler var zamanı gelince tavsiyede bulunuruz yine bu konuda. Ben 1500-2500civarı olur diyorum. Genetik inceleme (ngs) 295$ embriyo başı. 5. veya 6.gün blast olan embriyo sayısına göre o zaman bu ödemeyi yapıyorsunuz. Mesela embriyolari kamera ile sürekli takip eden embriyoskop gerekli görülürse 275tl ek ücret alabiliyorlar. Bu uygulama için 1000-1500 civarı ücret talep ettiklerini yazanlar olmuştu. Mikroçip artık burda da var ama çok çok gerekli görülürse 1000 lira civarı bişeydi sanırım o da. İmsi için bıçak merkez ek ücret alıyor burda o yok. Ön görüşme ücreti yok. Ödesen de paketten düşülüyor.
Yani 10 bin tedavi ve ilaçlar diyelim. Genetik 295×4.5=1300 civarı tutar. Kaç embriyo gidiyorsa ona göre. Dondurma için de genetik sağlıklı gelenlerden biri transferden sonra hala sağlıklı embriyolar varsa ona göre oluyor.
Evet benimde eşim acıbadem olsun diyo ama bilemiyorum gidip görüşücem meöorialle, işallah bende senin gibi güzel sonuçlar alırım >Bir de sanırım sen de benim yaşadığım ikilemleri yaşayacaksın;Acıbadem fiyat olarak uygun gelecek;memorial acaba adı var diye mi böyle pahalı diyeceksin?? Ama lütfen lütfen iki merkezde de tüp bebek yaptıran hastaların yorumlarını oku.. Acıbadem’e gidip de olumlu yorum yapan çok az insan var;ben memorial e karar verdiğimde eşimle 2 gün kavga ettik, ( Acıbadem memorial e göre 11-13 bin tl daha uygundu bizim işlemlerimizde), daha uygun fiyatlısı varken neden memorial istiyorsun diye çok zorladı beni;ama Hamdolsun tedaviye başlamadan daha Acıbadem’le ilgili çok şey duydu bir iki arkadaştan vazgeçti.. Bak canım memorial ın tüp bebek fiyatları dış merkezlere göre çok çok uçuk değil;ama genetiği biraz daha pahalı evet;ben de çok araştırdım.. Ama aldıkları her kuruş helal hoş olsun.. Ben çok çok memnunum merkezimden;genetik laboratuarından;doktorlardan.. Sana da kesinlikle tavsiye ederim eğer ikilemde kalırsan lütfen söylediklerimi hatırla..Zaten tedaviye başlayınca anlayacaksın ne kadar sistemli olduklarını
Allah yardım etsin canımmm inşallah en kısa zamanda hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın8 yıldır hiç gebelik olmadı
Belirli bir sorun yok
Tüp bebek tuttu
Tutsa kaç düşüyor
İçimden parçalar çıkıyor
Canım umarım her şey gönlünce olur; iş genetik olunca maalesef masraf artıyor.. Ama Allah altından kalkma gücünü veriyor inşallah.. Böyle güzel bir niyete Rabbim yardımcı olmaz mı.. Bence de sen memorial ın kesinlikle görüşünü al...Allah gönlüne göre versin..Çok teşekkür ederim, bakalım salı günü memoriale gidip görüşşeyim bi işallah orası daha insaflı olur, aslında bizde genetik bir sorun varmı diye bakılacak çünkü sebepsiz infertilite yaşıyorum ve bugüne kadar 15yıldır bir gebelik oluştu ondada kalbi durdu aldırmak zorunda kaldık, onun için araştıralım dedi Bülent bey ama 20bin çok fazla :-S
Biz henüz güzel sonuç kısmına gelmedik ama Rabbim onu da nasip eder inşallah hem bana,hem sana,he de diğer arkadaşlaraEvet benimde eşim acıbadem olsun diyo ama bilemiyorum gidip görüşücem meöorialle, işallah bende senin gibi güzel sonuçlar alırım ><
Tskler cnm peki 2014 deki tedavi sonucu bebsin oldumu
Amin inşallah canımAllah yardım etsin canımmm inşallah en kısa zamanda hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın
Genetik test kısmını kendinize yaptıracaksanız devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz masraflarınız yarıya düşerÇok teşekkür ederim, bakalım salı günü memoriale gidip görüşşeyim bi işallah orası daha insaflı olur, aslında bizde genetik bir sorun varmı diye bakılacak çünkü sebepsiz infertilite yaşıyorum ve bugüne kadar 15yıldır bir gebelik oluştu ondada kalbi durdu aldırmak zorunda kaldık, onun için araştıralım dedi Bülent bey ama 20bin çok fazla :-S
araştırma hastane dinde tıbbi genetik ten randevu alınEvet benimde eşim acıbadem olsun diyo ama bilemiyorum gidip görüşücem meöorialle, işallah bende senin gibi güzel sonuçlar alırım ><
Senin ne zaman gitti benim 9-10 mayıstı hala sonuç gelmediKızlar sonunda bugün 36. Günümde adet olabildim :) transfer hazırlığı için yarına randevu aldım Yücel beyin ameliyatı varmış gönül hanım izinliymiş günseli hanımdan alabildim randevuyu hiç tanımıyorum ama ilk randevu çok önemli mi sadece kontrol mü oluyor inşallah ngs sonuçlarımda yetişirse bu ay transferim olacak dualarınıza beni de ekleyin lütfen
Tek gen için 1 Mayıs'ta gitmişti 30 Mayısta haber geldi ikinciye başladılar hemen sanırım .bana en erken önümüzdeki hafta çıkar çıkmazsa ondan sonraki hafta çıkar demişti ama yetiştiremeyebilir öyleysearaştırma hastane dinde tıbbi genetik ten randevu alın
Senin ne zaman gitti benim 9-10 mayıstı hala sonuç gelmedi
Hadi hayırlı olsun canım. Transferi olan ,olacak olanların Güzel haberlerini bekliyoruz:)Kızlar sonunda bugün 36. Günümde adet olabildim :) transfer hazırlığı için yarına randevu aldım Yücel beyin ameliyatı varmış gönül hanım izinliymiş günseli hanımdan alabildim randevuyu hiç tanımıyorum ama ilk randevu çok önemli mi sadece kontrol mü oluyor inşallah ngs sonuçlarımda yetişirse bu ay transferim olacak dualarınıza beni de ekleyin lütfen
Çıkar belki cnm bekle bakalım hayırlısı olsun sağlıklı gelsin de artık bekledik biraz daha bekleriz artıkTek gen için 1 Mayıs'ta gitmişti 30 Mayısta haber geldi ikinciye başladılar hemen sanırım .bana en erken önümüzdeki hafta çıkar çıkmazsa ondan sonraki hafta çıkar demişti ama yetiştiremeyebilir öyleyse(
Ben memnuniyet anketi gönderdiklerinde bu zaman sıkıntısını dile getirdim hemen geri dönüş yaptılar yetkililere iletileceğini söylediler siz de yaparsanız belki bir çözüm bulurlar bu işe tüm memeorial şubelerin genetik testini şişliye gönderiyorlar sanırım belki daha fazla embriyolog alabilirler zaten stresli ve gergin bir süreç bir de ekstra beklemek sürekli elinde telefonla dolaşmak olumsuz sonuçlanacağını düşünmek gerçekten çok yıpratıyor setup ve pgt yi söylenilen zamandan fazla bekledim normalde nisan mayıs gibi transfer olacaktım şimdi Temmuza bile sarkabilir devlette yaptırdığım genetik bile tam zamanında çıkmıştıaraştırma hastane dinde tıbbi genetik ten randevu alın
Senin ne zaman gitti benim 9-10 mayıstı hala sonuç gelmedi
Canım transfer türün natürel olacaksa seni transfer hazırlığına başlatabilirler sanırım; benim de aynı olmuştu;son bikaç gün kala regle yetişti gerçi ama,öncesinde Yücel beyle görüşmüştüm;pgt sonuçları çıkmazsa gelecek aya mı kalır diye;hayır dedi; natürel transfer olacağı için biz hazırlığımıza başlarız; zaten çatlatma iğnesine kadar yalnızca folik asit kullanacaksın;çatlatma iğnesine kadar pgt yetişmezse veya pgt den olumlu sonuç alamazsak o zman gelecek aya birakırız demişti;umarım senin de öyle olurTek gen için 1 Mayıs'ta gitmişti 30 Mayısta haber geldi ikinciye başladılar hemen sanırım .bana en erken önümüzdeki hafta çıkar çıkmazsa ondan sonraki hafta çıkar demişti ama yetiştiremeyebilir öyleyse(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?