Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım Maslak fiyatlarını bilemiyorum ama maslak Acıbadem exclusive olduğundan eminim çok daha pahalıdır;sormaya bile cesaret etmemiştim:) biz Ataşehir ve Ataköy Acıbadem’den fiyat almıştık;özellikle belirttim arkadaşa bizim işlemlerimiz fazla tuttu diye;onunkini bilemediğim için kendi genetik taramalarımız üzerinden anlattımAcıbadem bize ciddi bir şekilde uygun gelmişti;memorial çok daha pahalıydı (Ama bizim genetik hastalığımızdan dolayı ) yanlış anlaşılma olmasın;arkadaşı da yanıltmayayım..

Bana paket fiy
Memorial in Laboratuvarının kendi içinde olması da avantaj bence;bir durum olduğunda tüp bebek doktoru bile genetikten Murat beyle iletişime geçebiliyor

8 yıldır hiç gebelik olmadı
Belirli bir sorun yok
Tüp bebek tuttu
Tutsa kaç düşüyor
İçimden parçalar çıkıyor
Canım çok geçmiş olsun bu gibi durumlarda genetik bakan merkezlere gitmek gerekiyor, lütfen üzme kendini önce sen sağlıklı olucaksın ki sonra bebişini alasın sakın psikolojini bozma, Rabbim yardımcın olsun
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Bana paket fiy

Memorial in Laboratuvarının kendi içinde olması da avantaj bence;bir durum olduğunda tüp bebek doktoru bile genetikten Murat beyle iletişime geçebiliyor
Çok teşekkür ederim, bakalım salı günü memoriale gidip görüşşeyim bi işallah orası daha insaflı olur, aslında bizde genetik bir sorun varmı diye bakılacak çünkü sebepsiz infertilite yaşıyorum ve bugüne kadar 15yıldır bir gebelik oluştu ondada kalbi durdu aldırmak zorunda kaldık, onun için araştıralım dedi Bülent bey ama 20bin çok fazla :-S

Çok sağolun, gidip görüşücem işallah yazarım sizlere sonucu hayırlısı olsun hakkımızda,

Evet benimde eşim acıbadem olsun diyo ama bilemiyorum gidip görüşücem meöorialle, işallah bende senin gibi güzel sonuçlar alırım ><

Canım umarım her şey gönlünce olur; iş genetik olunca maalesef masraf artıyor.. Ama Allah altından kalkma gücünü veriyor inşallah.. Böyle güzel bir niyete Rabbim yardımcı olmaz mı.. Bence de sen memorial ın kesinlikle görüşünü al...Allah gönlüne göre versin..

Genetik test kısmını kendinize yaptıracaksanız devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz masraflarınız yarıya düşer

Kızlar sonunda bugün 36. Günümde adet olabildim :) transfer hazırlığı için yarına randevu aldım Yücel beyin ameliyatı varmış gönül hanım izinliymiş günseli hanımdan alabildim randevuyu hiç tanımıyorum ama ilk randevu çok önemli mi sadece kontrol mü oluyor inşallah ngs sonuçlarımda yetişirse bu ay transferim olacak dualarınıza beni de ekleyin lütfen

Evet benimde eşim acıbadem olsun diyo ama bilemiyorum gidip görüşücem meöorialle, işallah bende senin gibi güzel sonuçlar alırım ><
araştırma hastane dinde tıbbi genetik ten randevu alın
Senin ne zaman gitti benim 9-10 mayıstı hala sonuç gelmedi

Tek gen için 1 Mayıs'ta gitmişti 30 Mayısta haber geldi ikinciye başladılar hemen sanırım .bana en erken önümüzdeki hafta çıkar çıkmazsa ondan sonraki hafta çıkar demişti ama yetiştiremeyebilir öyleyse (

Hadi hayırlı olsun canım. Transferi olan ,olacak olanların Güzel haberlerini bekliyoruz:)

Çıkar belki cnm bekle bakalım hayırlısı olsun sağlıklı gelsin de artık bekledik biraz daha bekleriz artık

Ben memnuniyet anketi gönderdiklerinde bu zaman sıkıntısını dile getirdim hemen geri dönüş yaptılar yetkililere iletileceğini söylediler siz de yaparsanız belki bir çözüm bulurlar bu işe tüm memeorial şubelerin genetik testini şişliye gönderiyorlar sanırım belki daha fazla embriyolog alabilirler zaten stresli ve gergin bir süreç bir de ekstra beklemek sürekli elinde telefonla dolaşmak olumsuz sonuçlanacağını düşünmek gerçekten çok yıpratıyor setup ve pgt yi söylenilen zamandan fazla bekledim normalde nisan mayıs gibi transfer olacaktım şimdi Temmuza bile sarkabilir devlette yaptırdığım genetik bile tam zamanında çıkmıştı

Canım transfer türün natürel olacaksa seni transfer hazırlığına başlatabilirler sanırım; benim de aynı olmuştu;son bikaç gün kala regle yetişti gerçi ama,öncesinde Yücel beyle görüşmüştüm;pgt sonuçları çıkmazsa gelecek aya mı kalır diye;hayır dedi; natürel transfer olacağı için biz hazırlığımıza başlarız; zaten çatlatma iğnesine kadar yalnızca folik asit kullanacaksın;çatlatma iğnesine kadar pgt yetişmezse veya pgt den olumlu sonuç alamazsak o zman gelecek aya birakırız demişti;umarım senin de öyle olur

Merhaba kızlar yarın randevum var gönül hanım olmadığı içim günseli hanıma aldım tedavim başlayacak inş fakat beni randevu aldıktan birkaç saat sonra arayıp Semra hanımında beni görmek istediğini söylediler bende telaş ettim şimdi genelde tedaviye başlarken görüşmeler bu şekilde mi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…