Sakin ol telaşlanacak birşey yok. Daha önce hoca ile görüşmüş müydün? Görmek istemesinin mutlaka bir nedeni vardır. Bu tür durumlar kişiye özel gelişiyor. Şimdiden hayırlı olsun.Merhaba kızlar yarın randevum var gönül hanım olmadığı içim günseli hanıma aldım tedavim başlayacak inş fakat beni randevu aldıktan birkaç saat sonra arayıp Semra hanımında beni görmek istediğini söylediler bende telaş ettim şimdi genelde tedaviye başlarken görüşmeler bu şekilde mi oluyor
Daha önce Semra hanım ile bir görüşmem olmadı. sadece gönül hanıma ilk muayene mi olmuştum reglimin 2. Günü beni çağırmıştı. Umarım hayırlı olur cnm hepimiz için teşekkür ederim.Sakin ol telaşlanacak birşey yok. Daha önce hoca ile görüşmüş müydün? Görmek istemesinin mutlaka bir nedeni vardır. Bu tür durumlar kişiye özel gelişiyor. Şimdiden hayırlı olsun.
Keşke benim muayeneme de girse Semra hanım telaş yapma canım sevin bence işine o kadar hakim ki duruşu bile güven veriyor hayırlı olsun tedavin benimde ilk görüşmeme gelmişti ilaç dozuma o karar vermiştiMerhaba kızlar yarın randevum var gönül hanım olmadığı içim günseli hanıma aldım tedavim başlayacak inş fakat beni randevu aldıktan birkaç saat sonra arayıp Semra hanımında beni görmek istediğini söylediler bende telaş ettim şimdi genelde tedaviye başlarken görüşmeler bu şekilde mi oluyor
Teşekkür ederim cnm tabii sevindim ama birazda korktum acaba farklı bir durum mı söz konusu görmek istedi dedim hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun rabbim emeklerinizin karşılığını versin inş.Keşke benim muayeneme de girse Semra hanım telaş yapma canım sevin bence işine o kadar hakim ki duruşu bile güven veriyor hayırlı olsun tedavin benimde ilk görüşmeme gelmişti ilaç dozuma o karar vermişti
İyi aklıma getirdin cnm ben inş silmem süreç bitince yapacaktımCanım transfer türün natürel olacaksa seni transfer hazırlığına başlatabilirler sanırım; benim de aynı olmuştu;son bikaç gün kala regle yetişti gerçi ama,öncesinde Yücel beyle görüşmüştüm;pgt sonuçları çıkmazsa gelecek aya mı kalır diye;hayır dedi; natürel transfer olacağı için biz hazırlığımıza başlarız; zaten çatlatma iğnesine kadar yalnızca folik asit kullanacaksın;çatlatma iğnesine kadar pgt yetişmezse veya pgt den olumlu sonuç alamazsak o zman gelecek aya birakırız demişti;umarım senin de öyle olur
Yarın gitmişken fsh lh e2 tsh prolaktin gibi hormon tahlillerini de yaptırsanız iyi olur. Hatta seroloji tahlillerini söylerseniz bakarlar hemogram falan da. Sağlık ocakları da gebeliğe hazırlık tahlillerinde vitamin değerlerine şekere falan da bakıyor istemeseler de onlara da baktırsanız iyi olur.Merhaba arkadaşlar önümüzdeki ay bir aksilik çıkmazsa tedaviye başlayacağız bu ay içinde gerekli tahlilleri yaptırmam gerekiyor ama sormam gereken bir konu var size. 3.tedavim olacak ama insan unutur mu unutuyorum işte
adetim başladı yarın için rezervlere bakılacak buradan randevu aldım..İlaçlı rahim filmi istediler onu da adet bitiminden 2_3 gün içinde çektirmek gerekiyormuş.
Birde kan tahlilleri var ya. Onun bir zamanı var mı istediğimiz zaman çektirebiliyormuyjz
neyi canım anlayamadım:)İyi aklıma getirdin cnm ben inş silmem süreç bitince yapacaktım
Mesaj bana da geldi onu yanıtlamadım henüz birde memorial den gelen mesajlarda ekleniyor onu aklıma getirdin cnmneyi canım anlayamadım:)
Bu hormonları da mı adetle yaptırmak gerekiyorYarın gitmişken fsh lh e2 tsh prolaktin gibi hormon tahlillerini de yaptırsanız iyi olur. Hatta seroloji tahlillerini söylerseniz bakarlar hemogram falan da. Sağlık ocakları da gebeliğe hazırlık tahlillerinde vitamin değerlerine şekere falan da bakıyor istemeseler de onlara da baktırsanız iyi olur.
Teşekkür ederim evet dondurulmusum vardı geçen yıl kullandım tek yumurta ikizlerim vardı ancak 16.hafta da iki kizimi da kaybettim.artık dondurulmusum kalmadı yaşım da 35 oldu tekrar denemek istiyorum nasibse.yucel bey on planda farkettim bende.tekrar teşekkür ederim cevap için.En son transferde yücel bey yapsa olur mu dedim bir hafta önceden, sizinkini semra hoca yapabilir burada olursa dediler. Nitekim de oldu çok şükür. Demekki önceden az çok bir planlama yapılıyor diye düşünüyorum.
3 transfer vardı o gün benimle aynı anda. Yücel bey ve gönül hanım yaptı diğerlerini. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Evet 2.tedavide indirim oluyor. )600-700 civarı bir şey diye hatırlıyorum ama emin değilim, yanıltmayayım sizi. Benim de 2014 ten bir oğlum var çok şükür. Merkez yine aynı kalitede. İçiniz rahat olsun. Dr olarak da Yücel beyi tek geçerim ben. Hayırlısıyla kardeş olsun inşallah kuzunuza. Dondurulmuş var mı?
Fsh lh e2 adet başlangıcında bakılıyor. Diğerleri de rutin 2.3. Gün tahlillerde bakılıyor. Kan vermişken bakılır yani beraber.Bu hormonları da mı adetle yaptırmak gerekiyor
Allah sabır versin cnm seni üzmiycekse neden kaybettin ikizleri Allahım kimselere yaşatmasın inşallahTeşekkür ederim evet dondurulmusum vardı geçen yıl kullandım tek yumurta ikizlerim vardı ancak 16.hafta da iki kizimi da kaybettim.artık dondurulmusum kalmadı yaşım da 35 oldu tekrar denemek istiyorum nasibse.yucel bey on planda farkettim bende.tekrar teşekkür ederim cevap için.
Canım benim gözlemlediğim kadar günseli hanımla semra hocada giriyor ilk muayene olunca benimde öyle olmuştuTeşekkür ederim cnm tabii sevindim ama birazda korktum acaba farklı bir durum mı söz konusu görmek istedi dedim hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun rabbim emeklerinizin karşılığını versin inş.
Amin cnm Allah razı olsun.Allah sabır versin cnm seni üzmiycekse neden kaybettin ikizleri Allahım kimselere yaşatmasın inşallah
Ben dondurulmus tedavide 5 gün idrar yapmıştım ve çıkmıştı.8.günde kan vermistim.çatlatma iğnesi yoktu ama tedavi de.Pozitif alan Arkadaşlar transfer sonrası en erken kaçıncı gün kan testi yaptırıp sonuç aldınız? Yarın 4. Günüm, çatlatma iğnesinin üzerinden de 10 gün geçmiş olacak;kanda düşük de olsa çıkma ihtimali yok mudur ?? En erken test yapıp sonuç alan arkadaşı arıyorum:))
Sorununuz özel değilse neydi acaba ?Ben dondurulmus tedavide 5 gün idrar yapmıştım ve çıkmıştı.8.günde kan vermistim.çatlatma iğnesi yoktu ama tedavi de.
Cnm 6.gün çkar bnce bnm çkmştıPozitif alan Arkadaşlar transfer sonrası en erken kaçıncı gün kan testi yaptırıp sonuç aldınız? Yarın 4. Günüm, çatlatma iğnesinin üzerinden de 10 gün geçmiş olacak;kanda düşük de olsa çıkma ihtimali yok mudur ?? En erken test yapıp sonuç alan arkadaşı arıyorum:))
Ben şahsen 3 transferimde de 9.gün merkeze gidip kan verdim. Öncesinde ne kan ne idrar tahlili yapmadım. Okuduğum farklı örnekler beni en doğrusunun bu olduğu sonucuna ulaştırdı. Yine olsa yine aynını yaparım.Pozitif alan Arkadaşlar transfer sonrası en erken kaçıncı gün kan testi yaptırıp sonuç aldınız? Yarın 4. Günüm, çatlatma iğnesinin üzerinden de 10 gün geçmiş olacak;kanda düşük de olsa çıkma ihtimali yok mudur ?? En erken test yapıp sonuç alan arkadaşı arıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?