Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sakin ol telaşlanacak birşey yok. Daha önce hoca ile görüşmüş müydün? Görmek istemesinin mutlaka bir nedeni vardır. Bu tür durumlar kişiye özel gelişiyor. Şimdiden hayırlı olsun.

Sakin ol telaşlanacak birşey yok. Daha önce hoca ile görüşmüş müydün? Görmek istemesinin mutlaka bir nedeni vardır. Bu tür durumlar kişiye özel gelişiyor. Şimdiden hayırlı olsun.
Daha önce Semra hanım ile bir görüşmem olmadı. sadece gönül hanıma ilk muayene mi olmuştum reglimin 2. Günü beni çağırmıştı. Umarım hayırlı olur cnm hepimiz için teşekkür ederim.

Keşke benim muayeneme de girse Semra hanım telaş yapma canım sevin bence işine o kadar hakim ki duruşu bile güven veriyor hayırlı olsun tedavin benimde ilk görüşmeme gelmişti ilaç dozuma o karar vermişti

Son düzenleme:
Keşke benim muayeneme de girse Semra hanım telaş yapma canım sevin bence işine o kadar hakim ki duruşu bile güven veriyor hayırlı olsun tedavin benimde ilk görüşmeme gelmişti ilaç dozuma o karar vermişti
Teşekkür ederim cnm tabii sevindim ama birazda korktum acaba farklı bir durum mı söz konusu görmek istedi dedim hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun rabbim emeklerinizin karşılığını versin inş.

İyi aklıma getirdin cnm ben inş silmem süreç bitince yapacaktım

Merhaba arkadaşlar önümüzdeki ay bir aksilik çıkmazsa tedaviye başlayacağız bu ay içinde gerekli tahlilleri yaptırmam gerekiyor ama sormam gereken bir konu var size. 3.tedavim olacak ama insan unutur mu unutuyorum işte
adetim başladı yarın için rezervlere bakılacak buradan randevu aldım..İlaçlı rahim filmi istediler onu da adet bitiminden 2_3 gün içinde çektirmek gerekiyormuş.
Birde kan tahlilleri var ya. Onun bir zamanı var mı istediğimiz zaman çektirebiliyormuyjz

Yarın gitmişken fsh lh e2 tsh prolaktin gibi hormon tahlillerini de yaptırsanız iyi olur. Hatta seroloji tahlillerini söylerseniz bakarlar hemogram falan da. Sağlık ocakları da gebeliğe hazırlık tahlillerinde vitamin değerlerine şekere falan da bakıyor istemeseler de onlara da baktırsanız iyi olur.

Bu hormonları da mı adetle yaptırmak gerekiyor

Teşekkür ederim evet dondurulmusum vardı geçen yıl kullandım tek yumurta ikizlerim vardı ancak 16.hafta da iki kizimi da kaybettim.artık dondurulmusum kalmadı yaşım da 35 oldu tekrar denemek istiyorum nasibse.yucel bey on planda farkettim bende.tekrar teşekkür ederim cevap için.

Allah sabır versin cnm seni üzmiycekse neden kaybettin ikizleri Allahım kimselere yaşatmasın inşallah

Teşekkür ederim cnm tabii sevindim ama birazda korktum acaba farklı bir durum mı söz konusu görmek istedi dedim hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun rabbim emeklerinizin karşılığını versin inş.
Canım benim gözlemlediğim kadar günseli hanımla semra hocada giriyor ilk muayene olunca benimde öyle olmuştu

Pozitif alan Arkadaşlar transfer sonrası en erken kaçıncı gün kan testi yaptırıp sonuç aldınız? Yarın 4. Günüm, çatlatma iğnesinin üzerinden de 10 gün geçmiş olacak;kanda düşük de olsa çıkma ihtimali yok mudur ?? En erken test yapıp sonuç alan arkadaşı arıyorum:))

Allah sabır versin cnm seni üzmiycekse neden kaybettin ikizleri Allahım kimselere yaşatmasın inşallah
Amin cnm Allah razı olsun.
Bur kızım var 4 yaşında bende pıhtılaşma var coraspin ve iğne kullandım doğuma kadar.ikzilerde de bu şekilde başladım ancak kanama olunca coraspini kesti tecrübeli doktor hanım.biz buna bağladık doğumu yaptıran doktor da öyle düşündü çünkü gelişimleri çok iyiydi.tabi herşeyden önce Rabbimin takdiri.Rabbim kimseye yaşatmasın

Ben dondurulmus tedavide 5 gün idrar yapmıştım ve çıkmıştı.8.günde kan vermistim.çatlatma iğnesi yoktu ama tedavi de.

Cnm 6.gün çkar bnce bnm çkmştı

Ben şahsen 3 transferimde de 9.gün merkeze gidip kan verdim. Öncesinde ne kan ne idrar tahlili yapmadım. Okuduğum farklı örnekler beni en doğrusunun bu olduğu sonucuna ulaştırdı. Yine olsa yine aynını yaparım.
Sorunun cevabı bu değil biliyorum ama gereksiz strese girme ve cumartesiyi bekle diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…