Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Valla bekleyebilirsem ne mutlu bana;imreniyorum her şeyi zamanında yapan insanlara;ben de hep bi telaş hep bir acele

Valla bekleyebilirsem ne mutlu bana;imreniyorum her şeyi zamanında yapan insanlara;ben de hep bi telaş hep bir acele
Annelik her anıyla her anlamda sabır işi. Sen bu konuda en zoruyla sınanmış bir annesin. Allah kimseye yaşatmasın benzerini bir daha. Pozitif sonuç almakla iş bitmiyor hatta yeni başlıyor. O yüzden sabırlı ve sakin olmayı öğrenmen/öğrenmemiz gerek. Mübarek günler dua ile kuranla namazla geçir vakitlerini. Allah yardımcın/yardımcımız olsun.

Ben henüz transfer olmadım ama sanırım olursada gününden önce test yapmaya hiç cesaret edemezmişim gibi geliyor. Hatta ben gününde bile cesaret edemeyebilirim :))))

Cnm kuzına Allahım uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.pıhtılaşmada hangi genlere heterozigot yada homozigot çıkmıştı hatırlıyormusun cnm bende cleaxine kullanıyorum iki gen heterozigot burda bi ara çok konuştuk ama tam orta yol bulunamadı merkez vermemişti ama takip doktorum verdi en son perinatolağa gittiğimde de kullanabilirsin demişti.doktorum her ay test yaptırıyoo sonuç ii kullanmaya devam diyo ama keserse diye yada boşunamı kullanıyorum diye korkuyorum bende.öncesinde benimde bi kürtajım var 8.haftada aldılar.bi de anlamadığım sadece coraspirini kesmiş iğneye devam etmişsin kanama falan oldu da mi kaybettin cnm.Allahım hiçbirimize yaşatmasın inşallah böle şeyleri

En güzeli zaten,erken yapıp kafanı karıştırmaya da değmez evet ama şu sabırsızlık yok mu??

Seni çok iyi anlıyorum canım bende çok sabırsız aceleci bir insanım. Belki henüz transfer olmadığım için bu kadar rahat konuşabiliyorum o günler gelince bende sabırsızlanıcam belki :) ama aynı zamanda korkak bir insan olduğum için yapamam gibide düşünüyorum:) bence sende şimdi yapma henüz çok erken hiç dayanamazsan 6.7. Günler yap

İlk tedavimde ben gününde yaptım çünkü hiç cesaretim yoktu sonucu öğrenmekten korktum. Zaten sonuç da olumsuZ olmuştu

İlk tedavimde ben gününde yaptım çünkü hiç cesaretim yoktu sonucu öğrenmekten korktum. Zaten sonuç da olumsuZ olmuştu
Her iki duruma da hazırlıklı olmak lazım aslında;umut etmek ayrı şey tabi.. Umutsuzluk yok,olmasın.. Ama diğer olasılığı da bir parça aklının bir köşesinde tutmak her zaman iyidir.. Nasipten öte köy yok canım.. Ben de nasibim var mı yok mu bekliyorum bakalım

Canım sen transfer öncesi jeli iftardan sonra uygulamıştın dimi ?

İnsan hissediyor sanırım ben olmayacağını hissetmiştim hazırlıklıydım o yüZden umut edememiştim.ama bu tedavimde ayrı bi heyecan var transfer gününü sabırsızlıkla bekliyorum yine her türlü olasılığa hazırım sabretmeyi öğrendim.inşallah seninki olumlu olacak hep beraber sevineceğiz:)

KuZum aminn;Rabbim şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine hepimize güzel haberler verip birlikte sevinmeyi nasip etsin...

Canım sen transfer öncesi jeli iftardan sonra uygulamıştın dimi ?
Evet canım iftar sonrası yaptım ama transferde ilgilenen hemşireler sabah yapmanızı tavsiye ediyoruz deyince şimdilik sabahları yapıyorum; sonucum belli olsun da tekrar danışacağım.. Tavsiyelerine uymaya çalışıyorum şu an onların..

Benim transfer Temmuz'a ertelenecek gibi duruyor hala genetik teste başlamamışlar çok üzgünüm kendimi hep Haziran'a hazırlamıştım

Canım ben 5. Günden itibaren ıdrar testi yapmaya başlamıştım. Ama 5. Gün ve 6. Gün negatif cıktı. Hicbir belirtim olmadığı için de olumsuz diye çok üzülmüştüm. 7. Gün cooook cooook silik ikinci çizgiyi gördüm. 8. Gün biraz daha belirginlesmisti. 9. Günde kanda pozitifi gördük şükürler olsun rabbime. Bence erken yapıp.kafani karıştırma. Biliyorum cok zor ama Bekleyebilirsen test gününü bekle. Hatta burda bir arkadas kim olduğunu hatırlayamadım test günü idrarda negatif görüp kanda pozitif görmüştü. Allah bu mübarek günde hakkinizda en hayırlı sonucu nasip.etsin inş.

Mrb amh tahlili ne zaman bakiloyor adetliykenmi
Aslında Her yerde bakılması için belli bir zaman olmadığı yazıyor söyleniyor. Ama benden isteyen ilk doktor onu da ısrarla adetli iken yaptırmamı söylemişti o şekilde yaptırmıştık. Bikaç gün sürüyor sonucunun çıkması. 10 gün demişlerdi ama o kadar sürmemişti.

KuZum aminn;Rabbim şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine hepimize güzel haberler verip birlikte sevinmeyi nasip etsin...
Bence sen test gününü bekleyebilirsin, güveniyorum sana :)
Ben hiç erken yapmadım, idrarda da bakmadım, hep bekledim 9 gün, ama sabahın ilk ışığıyla acile koştum :) yine olursa inşallah öyle yapacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…