- 15 Ekim 2017
- 706
- 983
- 23
- 40
Kaçtı canım değerin 6. GünCnm 6.gün çkar bnce bnm çkmştı
Valla bekleyebilirsem ne mutlu bana;imreniyorum her şeyi zamanında yapan insanlara;ben de hep bi telaş hep bir aceleBen şahsen 3 transferimde de 9.gün merkeze gidip kan verdim. Öncesinde ne kan ne idrar tahlili yapmadım. Okuduğum farklı örnekler beni en doğrusunun bu olduğu sonucuna ulaştırdı. Yine olsa yine aynını yaparım.
Sorunun cevabı bu değil biliyorum ama gereksiz strese girme ve cumartesiyi bekle diyorum.
Annelik her anıyla her anlamda sabır işi. Sen bu konuda en zoruyla sınanmış bir annesin. Allah kimseye yaşatmasın benzerini bir daha. Pozitif sonuç almakla iş bitmiyor hatta yeni başlıyor. O yüzden sabırlı ve sakin olmayı öğrenmen/öğrenmemiz gerek. Mübarek günler dua ile kuranla namazla geçir vakitlerini. Allah yardımcın/yardımcımız olsun.Valla bekleyebilirsem ne mutlu bana;imreniyorum her şeyi zamanında yapan insanlara;ben de hep bi telaş hep bir acele
Annelik her anıyla her anlamda sabır işi. Sen bu konuda en zoruyla sınanmış bir annesin. Allah kimseye yaşatmasın benzerini bir daha. Pozitif sonuç almakla iş bitmiyor hatta yeni başlıyor. O yüzden sabırlı ve sakin olmayı öğrenmen/öğrenmemiz gerek. Mübarek günler dua ile kuranla namazla geçir vakitlerini. Allah yardımcın/yardımcımız olsun.
En güzeli zaten,erken yapıp kafanı karıştırmaya da değmez evet ama şu sabırsızlık yok mu??Ben henüz transfer olmadım ama sanırım olursada gününden önce test yapmaya hiç cesaret edemezmişim gibi geliyor. Hatta ben gününde bile cesaret edemeyebilirim :))))
Cnm kuzına Allahım uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.pıhtılaşmada hangi genlere heterozigot yada homozigot çıkmıştı hatırlıyormusun cnm bende cleaxine kullanıyorum iki gen heterozigot burda bi ara çok konuştuk ama tam orta yol bulunamadı merkez vermemişti ama takip doktorum verdi en son perinatolağa gittiğimde de kullanabilirsin demişti.doktorum her ay test yaptırıyoo sonuç ii kullanmaya devam diyo ama keserse diye yada boşunamı kullanıyorum diye korkuyorum bende.öncesinde benimde bi kürtajım var 8.haftada aldılar.bi de anlamadığım sadece coraspirini kesmiş iğneye devam etmişsin kanama falan oldu da mi kaybettin cnm.Allahım hiçbirimize yaşatmasın inşallah böle şeyleriAmin cnm Allah razı olsun.
Bur kızım var 4 yaşında bende pıhtılaşma var coraspin ve iğne kullandım doğuma kadar.ikzilerde de bu şekilde başladım ancak kanama olunca coraspini kesti tecrübeli doktor hanım.biz buna bağladık doğumu yaptıran doktor da öyle düşündü çünkü gelişimleri çok iyiydi.tabi herşeyden önce Rabbimin takdiri.Rabbim kimseye yaşatmasın
En güzeli zaten,erken yapıp kafanı karıştırmaya da değmez evet ama şu sabırsızlık yok mu??
İlk tedavimde ben gününde yaptım çünkü hiç cesaretim yoktu sonucu öğrenmekten korktum. Zaten sonuç da olumsuZ olmuştuSeni çok iyi anlıyorum canım bende çok sabırsız aceleci bir insanım. Belki henüz transfer olmadığım için bu kadar rahat konuşabiliyorum o günler gelince bende sabırsızlanıcam belki :) ama aynı zamanda korkak bir insan olduğum için yapamam gibide düşünüyorum:) bence sende şimdi yapma henüz çok erken hiç dayanamazsan 6.7. Günler yap
Her iki duruma da hazırlıklı olmak lazım aslında;umut etmek ayrı şey tabi.. Umutsuzluk yok,olmasın.. Ama diğer olasılığı da bir parça aklının bir köşesinde tutmak her zaman iyidir.. Nasipten öte köy yok canım.. Ben de nasibim var mı yok mu bekliyorum bakalımİlk tedavimde ben gününde yaptım çünkü hiç cesaretim yoktu sonucu öğrenmekten korktum. Zaten sonuç da olumsuZ olmuştu
Her iki duruma da hazırlıklı olmak lazım aslında;umut etmek ayrı şey tabi.. Umutsuzluk yok,olmasın.. Ama diğer olasılığı da bir parça aklının bir köşesinde tutmak her zaman iyidir.. Nasipten öte köy yok canım.. Ben de nasibim var mı yok mu bekliyorum bakalım
İnsan hissediyor sanırım ben olmayacağını hissetmiştim hazırlıklıydım o yüZden umut edememiştim.ama bu tedavimde ayrı bi heyecan var transfer gününü sabırsızlıkla bekliyorum yine her türlü olasılığa hazırım sabretmeyi öğrendim.inşallah seninki olumlu olacak hep beraber sevineceğiz:)Her iki duruma da hazırlıklı olmak lazım aslında;umut etmek ayrı şey tabi.. Umutsuzluk yok,olmasın.. Ama diğer olasılığı da bir parça aklının bir köşesinde tutmak her zaman iyidir.. Nasipten öte köy yok canım.. Ben de nasibim var mı yok mu bekliyorum bakalım
KuZum aminn;Rabbim şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine hepimize güzel haberler verip birlikte sevinmeyi nasip etsin...İnsan hissediyor sanırım ben olmayacağını hissetmiştim hazırlıklıydım o yüZden umut edememiştim.ama bu tedavimde ayrı bi heyecan var transfer gününü sabırsızlıkla bekliyorum yine her türlü olasılığa hazırım sabretmeyi öğrendim.inşallah seninki olumlu olacak hep beraber sevineceğiz:)
Evet canım iftar sonrası yaptım ama transferde ilgilenen hemşireler sabah yapmanızı tavsiye ediyoruz deyince şimdilik sabahları yapıyorum; sonucum belli olsun da tekrar danışacağım.. Tavsiyelerine uymaya çalışıyorum şu an onların..Canım sen transfer öncesi jeli iftardan sonra uygulamıştın dimi ?
Evet canım bir oğluar hamdolsun 3,5 yaşında. Kardeş için gittiğimiz tedavinin 2.sinde de pozitif sonuç aldık. Rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin bu yolda çabalayan herkese.
Mrb amh tahlili ne zaman bakiloyor adetliykenmiFsh lh e2 adet başlangıcında bakılıyor. Diğerleri de rutin 2.3. Gün tahlillerde bakılıyor. Kan vermişken bakılır yani beraber.
Canım ben 5. Günden itibaren ıdrar testi yapmaya başlamıştım. Ama 5. Gün ve 6. Gün negatif cıktı. Hicbir belirtim olmadığı için de olumsuz diye çok üzülmüştüm. 7. Gün cooook cooook silik ikinci çizgiyi gördüm. 8. Gün biraz daha belirginlesmisti. 9. Günde kanda pozitifi gördük şükürler olsun rabbime. Bence erken yapıp.kafani karıştırma. Biliyorum cok zor ama Bekleyebilirsen test gününü bekle. Hatta burda bir arkadas kim olduğunu hatırlayamadım test günü idrarda negatif görüp kanda pozitif görmüştü. Allah bu mübarek günde hakkinizda en hayırlı sonucu nasip.etsin inş.Pozitif alan Arkadaşlar transfer sonrası en erken kaçıncı gün kan testi yaptırıp sonuç aldınız? Yarın 4. Günüm, çatlatma iğnesinin üzerinden de 10 gün geçmiş olacak;kanda düşük de olsa çıkma ihtimali yok mudur ?? En erken test yapıp sonuç alan arkadaşı arıyorum:))
Aslında Her yerde bakılması için belli bir zaman olmadığı yazıyor söyleniyor. Ama benden isteyen ilk doktor onu da ısrarla adetli iken yaptırmamı söylemişti o şekilde yaptırmıştık. Bikaç gün sürüyor sonucunun çıkması. 10 gün demişlerdi ama o kadar sürmemişti.Mrb amh tahlili ne zaman bakiloyor adetliykenmi
Bence sen test gününü bekleyebilirsin, güveniyorum sana :)KuZum aminn;Rabbim şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine hepimize güzel haberler verip birlikte sevinmeyi nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?