Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Kızlar ;
dua edin Murat hoca akşama arayacağım son inceleme kalmış dedi .
Evde dönüp duruyorum telefon elimde uykum var uyumuyorum bile
Kızlar ;
Rabbim hayırla olumlu haberler duyursun Balım aminnnKızlar ;
Canım eğer öyle olacaksa bile vardır mutlaka bir hayır;öyle düşün üzme kendini..Benim transfer Temmuz'a ertelenecek gibi duruyor hala genetik teste başlamamışlar çok üzgünüm kendimi hep Haziran'a hazırlamıştım
Canım doğru söylüyorsun aslında ama saatler geçmiyo kiCanım ben 5. Günden itibaren ıdrar testi yapmaya başlamıştım. Ama 5. Gün ve 6. Gün negatif cıktı. Hicbir belirtim olmadığı için de olumsuz diye çok üzülmüştüm. 7. Gün cooook cooook silik ikinci çizgiyi gördüm. 8. Gün biraz daha belirginlesmisti. 9. Günde kanda pozitifi gördük şükürler olsun rabbime. Bence erken yapıp.kafani karıştırma. Biliyorum cok zor ama Bekleyebilirsen test gününü bekle. Hatta burda bir arkadas kim olduğunu hatırlayamadım test günü idrarda negatif görüp kanda pozitif görmüştü. Allah bu mübarek günde hakkinizda en hayırlı sonucu nasip.etsin inş.
Canım elimden geldiğince bekleyeceğim artıkBence sen test gününü bekleyebilirsin, güveniyorum sana :)
Ben hiç erken yapmadım, idrarda da bakmadım, hep bekledim 9 gün, ama sabahın ilk ışığıyla acile koştum :) yine olursa inşallah öyle yapacağım..
Cnm inşallah hayırlı ve güzel haberler gelir bu mübarek günlerdeKızlar ;
Kızlar ;
Sebepsiz bizimki görünürde birşey yok eşimin morfoloji %3 benimde sürekli geciken reglilerim varSorununuz özel değilse neydi acaba ?
Kanamam oldu kesti coraspini ve kanama kesilmesine rağmen başlamadı iğneyle devam ettirdi.bazı doktorlar kullanılmalı bazıları da gerek yok diyorlar.ama ilk kızımı ben ikisini de kullanarak kucağıma aldım.tek yumurta ikizi zor bir gebelik ama iyi gidiyorduk gelişimleri bile öndeydi.açıkçası doğumu yaptıran doktorun ve bizim aklımıza başka birşey gelmiyor inan ki.iğne 3 saat korur coraspin etkisi 3 gun surer dedi doktor.ben tek faktör homozigotum kiz kardeşimde de pihtilasma var o da coraspin ve iğne kullanıyor.memorial da tedavi sırasında kesinlikle coraspin istiyorum diyeceğim üzerine basa basaCnm kuzına Allahım uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.pıhtılaşmada hangi genlere heterozigot yada homozigot çıkmıştı hatırlıyormusun cnm bende cleaxine kullanıyorum iki gen heterozigot burda bi ara çok konuştuk ama tam orta yol bulunamadı merkez vermemişti ama takip doktorum verdi en son perinatolağa gittiğimde de kullanabilirsin demişti.doktorum her ay test yaptırıyoo sonuç ii kullanmaya devam diyo ama keserse diye yada boşunamı kullanıyorum diye korkuyorum bende.öncesinde benimde bi kürtajım var 8.haftada aldılar.bi de anlamadığım sadece coraspirini kesmiş iğneye devam etmişsin kanama falan oldu da mi kaybettin cnm.Allahım hiçbirimize yaşatmasın inşallah böle şeyleri
Amin cnm inşallah.Bende kullanıyorum işte sadece cleaxine 0.4.sağlıklı sıhatli olsunlarda kullanmaya razıyım napıyım.Rabbim dualarımızı kabul edilenlerden eylesin bu mübarek günlerde inşallah.Allahım bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallahKanamam oldu kesti coraspini ve kanama kesilmesine rağmen başlamadı iğneyle devam ettirdi.bazı doktorlar kullanılmalı bazıları da gerek yok diyorlar.ama ilk kızımı ben ikisini de kullanarak kucağıma aldım.tek yumurta ikizi zor bir gebelik ama iyi gidiyorduk gelişimleri bile öndeydi.açıkçası doğumu yaptıran doktorun ve bizim aklımıza başka birşey gelmiyor inan ki.ben tek faktör homozigotum kiz kardeşimde de pihtilasma var o da coraspin ve iğne kullanıyor.memorial da tedavi sırasında kesinlikle coraspin istiyorum diyeceğim üzerine basa basa
Amin çok teşekkür ederim.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Amin cnm inşallah.Bende kullanıyorum işte sadece cleaxine 0.4.sağlıklı sıhatli olsunlarda kullanmaya razıyım napıyım.Rabbim dualarımızı kabul edilenlerden eylesin bu mübarek günlerde inşallah
Var cnm çok şükür bugünümüze İnşallah Allahım tamamına erdirir ve Sağ salim hayırla sağlıkla uzun ömürlü ewlatlar nasip eder bana da herkese deAmin canım hamilelik var mı şuan?
Allah yüzümüze baksın maddi manevi büyük emek
116çktı cnm ama bnm ikiz değerlerim yüksekti hep senn tekse daha az da olablrKaçtı canım değerin 6. Gün
116çktı cnm ama bnm ikiz değerlerim yüksekti hep senn tekse daha az da olablr
Ben 6.gün kan verdim idrar testi yapmadım değerim 46 çıktı 8.gün de 120 gibi biseydiİnşallah pozitif olur da canım,çok dua ediyorum
NAsılsın arkadaşım? Ne kadar kaldı doğuma tarihin belli oldumu?Ben 6.gün kan verdim idrar testi yapmadım değerim 46 çıktı 8.gün de 120 gibi biseydi
Ben kan verdim 9. Gün 188 çıktı eve gelip idrar testi yaptım çok silik çıkmıştı idrar testleri çok güvenilir değilPozitif alan Arkadaşlar transfer sonrası en erken kaçıncı gün kan testi yaptırıp sonuç aldınız? Yarın 4. Günüm, çatlatma iğnesinin üzerinden de 10 gün geçmiş olacak;kanda düşük de olsa çıkma ihtimali yok mudur ?? En erken test yapıp sonuç alan arkadaşı arıyorum:))
Aynen bende gittim kan verdim eve geldim sonucu almaya eşimi gönderdim sakın beni arama negatif pozitif diye eve gelince söyle demiştim çok korkmuştum :) ama eşim dayanamayıp aramıştıBen henüz transfer olmadım ama sanırım olursada gününden önce test yapmaya hiç cesaret edemezmişim gibi geliyor. Hatta ben gününde bile cesaret edemeyebilirim :))))
ben hala sabahları yapamıyorum dün gece 11 de yapmıştımEvet canım iftar sonrası yaptım ama transferde ilgilenen hemşireler sabah yapmanızı tavsiye ediyoruz deyince şimdilik sabahları yapıyorum; sonucum belli olsun da tekrar danışacağım.. Tavsiyelerine uymaya çalışıyorum şu an onların..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?