Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım doğru söylüyorsun aslında ama saatler geçmiyo ki

Kanamam oldu kesti coraspini ve kanama kesilmesine rağmen başlamadı iğneyle devam ettirdi.bazı doktorlar kullanılmalı bazıları da gerek yok diyorlar.ama ilk kızımı ben ikisini de kullanarak kucağıma aldım.tek yumurta ikizi zor bir gebelik ama iyi gidiyorduk gelişimleri bile öndeydi.açıkçası doğumu yaptıran doktorun ve bizim aklımıza başka birşey gelmiyor inan ki.iğne 3 saat korur coraspin etkisi 3 gun surer dedi doktor.ben tek faktör homozigotum kiz kardeşimde de pihtilasma var o da coraspin ve iğne kullanıyor.memorial da tedavi sırasında kesinlikle coraspin istiyorum diyeceğim üzerine basa basa

Amin çok teşekkür ederim.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Amin cnm inşallah.Bende kullanıyorum işte sadece cleaxine 0.4.sağlıklı sıhatli olsunlarda kullanmaya razıyım napıyım.Rabbim dualarımızı kabul edilenlerden eylesin bu mübarek günlerde inşallah.Allahım bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Amin cnm inşallah.Bende kullanıyorum işte sadece cleaxine 0.4.sağlıklı sıhatli olsunlarda kullanmaya razıyım napıyım.Rabbim dualarımızı kabul edilenlerden eylesin bu mübarek günlerde inşallah

Amin canım hamilelik var mı şuan?
Allah yüzümüze baksın maddi manevi büyük emek

4 tane tam kötü 1 mozaik mozaik embriyoyu transfer edersek düşük olabilir yaşarsa 13 haftada aminosentez dedi

Ben kan verdim 9. Gün 188 çıktı eve gelip idrar testi yaptım çok silik çıkmıştı idrar testleri çok güvenilir değil
Ben henüz transfer olmadım ama sanırım olursada gününden önce test yapmaya hiç cesaret edemezmişim gibi geliyor. Hatta ben gününde bile cesaret edemeyebilirim :))))
Aynen bende gittim kan verdim eve geldim sonucu almaya eşimi gönderdim sakın beni arama negatif pozitif diye eve gelince söyle demiştim çok korkmuştum :) ama eşim dayanamayıp aramıştı

ben hala sabahları yapamıyorum dün gece 11 de yapmıştım ayağa kalkacak gücüm yok bugün saat 5 te yaptım 5 dk zor yürüdüm İnşâAllah faydası oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…