Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Mozaik embriyo nasıl oluyoo cnm düşük olup olmayacağını yalnız Allah bilir cnm benim herşeyin hayırlısı olsun inşallah.
Her embriyo da mozaiklik olabilirmiş hızlı bölünürken bazıları anomali bazıları normal oluyormuş mozaik embriyo toyu anormal saymıyorlar ama bir daha tedavi dediler biz ancak 2019 da yaptırabiliriz bunu transfer ettirsem mi ? Bilemedim

A anka23 cnm mozaik embriyo n vardı nasıl oluyor cnm ? Biliyor musun?
Benim de bir tane mozaik embriyom var. Yaşamla bağdaşan bir anomali üstelik. Yeni tedavi önerdiler bize de. Ngs tekniği ile mozaiklik daha net tespit ediliyor cgh metodunu göre. Yeni bir uygulama olduğu için de yeterince veri var mı mozaik transferlerle ilgili bilmiyorum. Mayıs başı Tayland'da bir kongre olmuş orada bu konuyla ilgili bir oturumda konuşulmuş Semra Hanım oturuma başkanlık yapmış ama sonucunu bilemiyoruz işte. Burda bir arkadaş transfer ettirmişti %20 şans vermişlerdi ona negatif oldu sonucu.

Cnm benim tam çok fazla bilgim yok ama senin ve eşinin boy ve kilo kaç,adetlerin düzenlimidir bazen mozaik turner sendromunda olan kişilerde bu özellikler olabiliyormuş sanırım.mozaikliğin derecesi %10un altındaysa sanırım kromozomlar çok etkilenmiyoo Murat bey başka açıklama yapmadımı.transfer ettirirsen ve tutupta Allahın izniyle yaşarsa bebeğin yaşayabileceği zorluklar varmıymış.zeka yada fiziksel gelişim olarak herhangi bir sıkıntıda olmayabilir Allahın izniyle.belki sadece embriyonun o alınan biyopsili kısmında bişe vardır. Semra hoca ile görüştünmü peki bu durumu ne tavsiye etti.burda bi arkadaşın daha vardı mozaik embriyosu transfer ettirmişti sanırım kimdi hatırlamıyorum ama.Allahım yardımcı olsun inşallah

Ben de transfer olacağım cnm onu konuşuyoruz eşimle

Cnm bnm kromozom larıma bakıldı bir sorun yok pcos olunca hızlı bölünmeden hatalar olabiliyormuş
160 a 69 kiloyum
Aminosentez yapılacak özürlüyse tahliye alıştım ben 5 aylık kayıp kadar içimi yakmaz

Cnm benim Allahım yardım etsin inşallah belkide sadece biyopsi alınan kısımdadır Allahım çok büyük ne olmazları oldurur Rabbim bu mübarek günlerde dualarımız hepimiz için inşallah

Ben de transfer olacağım cnm onu konuşuyoruz eşimle
Canım Burda daha önce de mozaik embriyo adı geçmişti tutma yüzdesi düşük ama birininki tutmuştu nicki umut lu gibi biseydi tam hatırlamıyorum. Eğer anomali yüzdesi dusukse anne karnında kendini onarabilir .Allah büyüktür. Ama eşinin translokasyon tedavisi yok mu

Umut tv düşmüş galiba tatlım 4 tanesi tranklasyon

umudumtv kullanıcı adıyla burdaydı. En son 16 mayısta konuşmuşum. Devamediyordu gebeliği
Evet cnm ben de buldum U Umudumtv 2018 eylül annesi olacakmış
Varsa nasibi rızkı yavrumun gelir dünyaya yoksa napsak nafile çok saol cnm bnm inş ya inş
Eşime anlatıyorum o diyince bilmiyor. Bir yazı okumuş amanolmaz diyor işte tutunca zor vakkalar yazmalı ki umut olsun

Her şey nasip her şey kısmet. Allahım inşallah nasibine koymuştur onu ve tutunup sağlıklı evlat olarak kucağına gelir.

Canım her şey Allahın takdiri biliyorsun ol der ve olur. Yeterki nasibine yazılmış olsun. Allah yardımcın olsun.

Kızlar bende bugğn 3. Kontrolümü Yücel bey ile oldum. Yarın çatlatma iğnemi vurulacağım nasipse pazartesi transfer. Perşembe’de Trabzon’a geri döneceğim. İnşallah Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin. Dualarınızda olmak bana güç verecek. Allah hepinizden razı olsun

8.gün evde negatifi gördüm. Çok üzülmüştüm olmadı diye. Zerre umudum yoktu. 9.gün kanda 329 çıktı.
O yüzdeeeen lütfen ama lütfen öncesinde test yapma.
Bir önceki tedavimde de 7.ve 8.günler silik çizgiyi gördüm ama kimyasal gebelik oldu. Bence en zoru da bu zaten. Önce seviniyorsun sonrası hüsran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…