- 13 Ocak 2018
- 214
- 408
- 23
Canım transfer olacağım gerçi eşimin de akciğerlerinde şüpheli nodül var pet çekilip çıkarılacak bnm tutarsa serklajK Kavimlergocu Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin ve en doğru en hayırlı kararı gönlünüze razı eylesin.
amin cnmHer şey nasip her şey kısmet. Allahım inşallah nasibine koymuştur onu ve tutunup sağlıklı evlat olarak kucağına gelir.
kısmet cnm Allah bizlere sağlık versinCanım her şey Allahın takdiri biliyorsun ol der ve olur. Yeterki nasibine yazılmış olsun. Allah yardımcın olsun.
K Kavimlergocu cnm bak daha önce tutanlar var hatta sağlıkla kucağına alanlar Rabbim yeterki istesin olmazlar olur bu mübarek günlerde sana sağlıklı sıhatli evlat olarak gelir inşallahSlm cnm benimde 2 tane mozaik embriyom var dondurulmus ben 1 deneme daha yapmak istedim 1 tane saglikli geldi gerci hicbirisinin garantisi yok ben arastirdigimda ögrendigim şuydu bebek embriyo zarindan cikip rahme tutunacagi zaman anomolilerini atarmis rabbim ol diyecek ya iste inceleme icin alinan parça o kisimdan oldugu icin mozaik oluyor bunun da bir degeri var hastane bunu donduruyorsa embriyonun sansi var oluyor ben de ne yapacagim diye arastirdim 7 mozaik 5 i olumlu hatta bir cift 7 ay önce koydurmus dogumu bekliyor ...benim bildigim bu kadar hee bir de pgt yapilsa bu embriyolar onay almis oluyor memorial ngs yapiyor yani 1 sene önce olsa yasasak simdi sağlikli diye konulacakti bende sonrasinda mutlaka transfer isteyecegim o yuzden icin rahat olsun bence bak burda bi arkadas var jalepoo genetikten saglikli gelen embriyosu ile negatif sonuc aldi kisacasi rabbim ol dedi mi olur benim bildiklerim bu sen daha fazla bir sey öğrenirsen paylas bende meraktayim bol sans
Çok saol canım eşime okutayım bir yazıyla internet yazısıyla olumsuz düşünmesinK Kavimlergocu cnm bak daha önce tutanlar var hatta sağlıkla kucağına alanlar Rabbim yeterki istesin olmazlar olur bu mübarek günlerde sana sağlıklı sıhatli evlat olarak gelir inşallah
Amin amin inşallah.evlat alnımıza yazıldiysa her şekilde nasib eder Rabbim.kimseyi evlatla sınamasın Rabbim.Var cnm çok şükür bugünümüze İnşallah Allahım tamamına erdirir ve Sağ salim hayırla sağlıkla uzun ömürlü ewlatlar nasip eder bana da herkese de
Canım sen mozaik embriyo transfer i olmadın değil mi?Merhaba.her ne kadar pek yazmasamda uzun suredir bu forumu takip ediyorum.bugün memorialde 3.tedavime başladım.6 ay önceki tedavimde 9 yumurta toplanmisti. 3 pgt ye giden embriyodan biri mozaik geldigi icin transfer islemi olmamıştı.o zaman baska bir labaratuarda yaptırdığım amh 2.37 idi.e2 38 di.bugün sağ tarafta folikul görülmedi.solda ise 4-5 tane görüldü.yücel bey rezerv azalması olabilir dedi.keza test sonuclarida onu işaret ediyor maalesef.amh 1.20,e2 56 ve fsh 11 çıktı.çok moralim bozuldu.6 ayda amh bu kadar hizli azalabilir mi?2 ay sonra yasim 34 olacak.
Canım sen mozaik embriyo transfer i olmadın değil mi?
Transfer olmadım canım.ekim ayındaki tedavimde 3 embriyodan 2 si sağlıksız 1 i mozaik gelmişti.yeniden tedavi onerildi.nisan ayında tekrar tedavi gördüm.çok şükür ngs den 4 tane embriyodan 2 si sağlıklı geldi.1 i mozaik 1 i de sağlıksız geldi.Canım sen mozaik embriyo transfer i olmadın değil mi?
Anladım tatlım ben 3. Tedaviyi şimdi olamayacağım bana da yeniden tedavi önerildi ben de mozaik embriyomu transfer kararı aldım sizde özel değilse sorun neydi tranklasyon yok galiba cnm ?Transfer olmadım canım.ekim ayındaki tedavimde 3 embriyodan 2 si sağlıksız 1 i mozaik gelmişti.yeniden tedavi onerildi.nisan ayında tekrar tedavi gördüm.çok şükür ngs den 4 tane embriyodan 2 si sağlıklı geldi.1 i mozaik 1 i de sağlıksız geldi.
Ne demek Cnm Allah hepimizden razı olsun dualarımız hep aynı Rabbim kabul edilenlerden eylesin yeterkiÇok saol canım eşime okutayım bir yazıyla internet yazısıyla olumsuz düşünmesinAllah razı olsun tatlım senden araştırmışsın zamanını benim için harcamışsın
Amin cnm canı gönülden amin inşallah banada herkesede nasip etsin inşallahAmin amin inşallah.evlat alnımıza yazıldiysa her şekilde nasib eder Rabbim.kimseyi evlatla sınamasın Rabbim.
Sağlıkla kucağına al insallah.
Kusura bakmayin ama bisi sorucam eski bi uyeyim 2012 yili da surekli girwr okurdum burayi sonra kizim.oldu bi sure ara verdim simdi tekrar girdimde hersey degismis sanki bu mozaik embriyo nedir hic duymamistimdaAnladım tatlım ben 3. Tedaviyi şimdi olamayacağım bana da yeniden tedavi önerildi ben de mozaik embriyo mu transfer kararı aldım sizde özel değilse sorun neydi tranklasyon yok galiba cnm ?
Benimkisi sadece bi his ve ilk birine yaziyorum boyle.bisey gecmisini bilmiyorum neler yasadin bilmiyorum ama bebegin senle.olacak gibime geliyo annesinden ayrilmicakCanım inşallah güzel sonuçlar alırsın;İçini ferah tut
Çok az kalmış. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende 34. Haftadayım normali bekleyeceğimiz için tarih belli değil ama artık zorlanmaya başladım.Haftaya pazartesi olacak galiba bu perşembe kesinlesecek canım . Sen nasılsın kaçıncı haftada sin ?
Tranklasyon yok canım.sebepsiz infertilite denildi başlangıçta.bir kez asilama bir kez de memorialden farkli bir merkezdeki tüp bebek tedavisinden hamile kaldım.ikisi de 6. haftada dusukle sonuçlandı.memorialde sol tupumde tupumde hidroselpinks tespit edildi ve sol tupum kapatıldı.sonrasında cgh den sağlıklı gelen 2 embriyodan biri ile kimyasal gebelik yaşadım.biri de negatif sonuçlandı.en son tedavimde rezerv azalması başladığı söylendi.şu an başka bir sıkıntı görünmüyor çok şükür.ama herşeyin bir vakti saati var.rabbim ol deyince oluyor.hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.allah büyüktür.embriyolarimiz bize hayırlı sağlıklı evlatlar olur inşallah.Anladım tatlım ben 3. Tedaviyi şimdi olamayacağım bana da yeniden tedavi önerildi ben de mozaik embriyomu transfer kararı aldım sizde özel değilse sorun neydi tranklasyon yok galiba cnm ?
Amin tatlım ....Tranklasyon yok canım.sebepsiz infertilite denildi başlangıçta.bir kez asilama bir kez de memorialden farkli bir merkezdeki tüp bebek tedavisinden hamile kaldım.ikisi de 6. haftada dusukle sonuçlandı.memorialde sol tupumde tupumde hidroselpinks tespit edildi ve sol tupum kapatıldı.sonrasında cgh den sağlıklı gelen 2 embriyodan biri ile kimyasal gebelik yaşadım.biri de negatif sonuçlandı.en son tedavimde rezerv azalması başladığı söylendi.şu an başka bir sıkıntı görünmüyor çok şükür.ama herşeyin bir vakti saati var.rabbim ol deyince oluyor.hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.allah büyüktür.embriyolarimiz bize hayırlı sağlıklı evlatlar olur inşallah.
Merhaba canım ben de ilk görüşmede glifor yani metformin başladım. İnsülin direncini düzenlemek için kullanılıyor aslında bu ilaç. Bizde ayrıca tedaviyi özellikle yumurta gelişimini destekliyormuş. Bir de benim biraz kilom var, doktor açıkça hem biraz kilo vermenize de yardımcı olur demişti. Biraz bozulmuştum ama takılmadım çok. Ama zararı yok dozunda kullanılınca hatta yeni dönemin aspirini deniliyor metformin için.Iyi geceler bayanlar esim bugun hastaneye gitmisti semra hanimla ve sonrasinda umut beyle gorusmus on bi bilgi almak adina sagolsun herzamanki gibi yine cok ilgilemisler... umut ben esiniz glifor ilaci baslsin demis bunu ne amacla demistir aceba sonucta tedaviye 5 ay sonra felanbaslicam simdiden kullanimmi yoksa gitmwden 1 ay oncemi kullansam
Hakkında hayırlısı olsun, Allah yüzünü güldürsün inşallah Çengelköylü :)Kızlar bende bugğn 3. Kontrolümü Yücel bey ile oldum. Yarın çatlatma iğnemi vurulacağım nasipse pazartesi transfer. Perşembe’de Trabzon’a geri döneceğim. İnşallah Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin. Dualarınızda olmak bana güç verecek. Allah hepinizden razı olsun
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.Her embriyo da mozaiklik olabilirmiş hızlı bölünürken bazıları anomali bazıları normal oluyormuş mozaik embriyo toyu anormal saymıyorlar ama bir daha tedavi dediler biz ancak 2019 da yaptırabiliriz bunu transfer ettirsem mi ? Bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?