Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

K Kavimlergocu Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin ve en doğru en hayırlı kararı gönlünüze razı eylesin.
Canım transfer olacağım gerçi eşimin de akciğerlerinde şüpheli nodül var pet çekilip çıkarılacak bnm tutarsa serklaj
Her şey nasip her şey kısmet. Allahım inşallah nasibine koymuştur onu ve tutunup sağlıklı evlat olarak kucağına gelir.
amin cnm
Canım her şey Allahın takdiri biliyorsun ol der ve olur. Yeterki nasibine yazılmış olsun. Allah yardımcın olsun.
kısmet cnm Allah bizlere sağlık versin
Elimizdekinin kıymetini bilmeli sağlıklıyız eşimiz yanımızda şükür verirse de Rabbim yalan dünya meyvesi çok şükür biz elimizden geleni yaptık artık takdir Allah ın sadece dua edebilirim

K Kavimlergocu cnm bak daha önce tutanlar var hatta sağlıkla kucağına alanlar Rabbim yeterki istesin olmazlar olur bu mübarek günlerde sana sağlıklı sıhatli evlat olarak gelir inşallah

K Kavimlergocu cnm bak daha önce tutanlar var hatta sağlıkla kucağına alanlar Rabbim yeterki istesin olmazlar olur bu mübarek günlerde sana sağlıklı sıhatli evlat olarak gelir inşallah
Çok saol canım eşime okutayım bir yazıyla internet yazısıyla olumsuz düşünmesin Allah razı olsun tatlım senden araştırmışsın zamanını benim için harcamışsın

Son düzenleme:
Var cnm çok şükür bugünümüze İnşallah Allahım tamamına erdirir ve Sağ salim hayırla sağlıkla uzun ömürlü ewlatlar nasip eder bana da herkese de
Amin amin inşallah.evlat alnımıza yazıldiysa her şekilde nasib eder Rabbim.kimseyi evlatla sınamasın Rabbim.
Sağlıkla kucağına al insallah.

Canım sen mozaik embriyo transfer i olmadın değil mi?

Canım sen mozaik embriyo transfer i olmadın değil mi?
Transfer olmadım canım.ekim ayındaki tedavimde 3 embriyodan 2 si sağlıksız 1 i mozaik gelmişti.yeniden tedavi onerildi.nisan ayında tekrar tedavi gördüm.çok şükür ngs den 4 tane embriyodan 2 si sağlıklı geldi.1 i mozaik 1 i de sağlıksız geldi.

Anladım tatlım ben 3. Tedaviyi şimdi olamayacağım bana da yeniden tedavi önerildi ben de mozaik embriyomu transfer kararı aldım sizde özel değilse sorun neydi tranklasyon yok galiba cnm ?

Çok saol canım eşime okutayım bir yazıyla internet yazısıyla olumsuz düşünmesin Allah razı olsun tatlım senden araştırmışsın zamanını benim için harcamışsın
Ne demek Cnm Allah hepimizden razı olsun dualarımız hep aynı Rabbim kabul edilenlerden eylesin yeterki

Iyi geceler bayanlar esim bugun hastaneye gitmisti semra hanimla ve sonrasinda umut beyle gorusmus on bi bilgi almak adina sagolsun herzamanki gibi yine cok ilgilemisler... umut ben esiniz glifor ilaci baslsin demis bunu ne amacla demistir aceba sonucta tedaviye 5 ay sonra felanbaslicam simdiden kullanimmi yoksa gitmwden 1 ay oncemi kullansam

Anladım tatlım ben 3. Tedaviyi şimdi olamayacağım bana da yeniden tedavi önerildi ben de mozaik embriyo mu transfer kararı aldım sizde özel değilse sorun neydi tranklasyon yok galiba cnm ?
Kusura bakmayin ama bisi sorucam eski bi uyeyim 2012 yili da surekli girwr okurdum burayi sonra kizim.oldu bi sure ara verdim simdi tekrar girdimde hersey degismis sanki bu mozaik embriyo nedir hic duymamistimda

Anladım tatlım ben 3. Tedaviyi şimdi olamayacağım bana da yeniden tedavi önerildi ben de mozaik embriyomu transfer kararı aldım sizde özel değilse sorun neydi tranklasyon yok galiba cnm ?
Tranklasyon yok canım.sebepsiz infertilite denildi başlangıçta.bir kez asilama bir kez de memorialden farkli bir merkezdeki tüp bebek tedavisinden hamile kaldım.ikisi de 6. haftada dusukle sonuçlandı.memorialde sol tupumde tupumde hidroselpinks tespit edildi ve sol tupum kapatıldı.sonrasında cgh den sağlıklı gelen 2 embriyodan biri ile kimyasal gebelik yaşadım.biri de negatif sonuçlandı.en son tedavimde rezerv azalması başladığı söylendi.şu an başka bir sıkıntı görünmüyor çok şükür.ama herşeyin bir vakti saati var.rabbim ol deyince oluyor.hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.allah büyüktür.embriyolarimiz bize hayırlı sağlıklı evlatlar olur inşallah.

Amin tatlım ....
Mübarek gece cümlemizin

Merhaba canım ben de ilk görüşmede glifor yani metformin başladım. İnsülin direncini düzenlemek için kullanılıyor aslında bu ilaç. Bizde ayrıca tedaviyi özellikle yumurta gelişimini destekliyormuş. Bir de benim biraz kilom var, doktor açıkça hem biraz kilo vermenize de yardımcı olur demişti. Biraz bozulmuştum ama takılmadım çok. Ama zararı yok dozunda kullanılınca hatta yeni dönemin aspirini deniliyor metformin için.

Hakkında hayırlısı olsun, Allah yüzünü güldürsün inşallah Çengelköylü :)
Ben de hafta sonu Trabzon'daydım. Transfer için beklerken memleket havası ile enerji depoladım.
Transfer sonrası için hareket vs ne tavsiyelerde bulundu doktor?

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Benim ilk tedavimde 3 sağlıklı 1 mozaik gelmişti, mozaiği transfere uygun görmediler. Çok üzerine durmamıştım açıkçası. Genetik iyi bir danışmanlık verir diye düşünüyorum Murat Bey falan.
13. Haftada amniyosentez için erken değil mi? 16dan sonra deniliyordu sanki. 11. Haftadan sonra cvs önermediler mi transfer ettirirsen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…