Cnm bnm kromozom larıma bakıldı bir sorun yok pcos olunca hızlı bölünmeden hatalar olabiliyormuş
160 a 69 kiloyum
Aminosentez yapılacak özürlüyse tahliye alıştım ben 5 aylık kayıp kadar içimi yakmaz
Evet canım son haftalar zor oluyor.hayırlısı olsun inşallahÇok az kalmış. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende 34. Haftadayım normali bekleyeceğimiz için tarih belli değil ama artık zorlanmaya başladım.
Canım hem de ne heyecan;karnıma ağrılar giriyor,ben sürüncemeli beklemeli durumlarda maalesef çok başarısızımD Defnekuzuu bir iki gündür girememiştim buraya, hep aklıma takıldın. Heyecanla bekliyorsun herhalde. Nasıl gidiyor? Evde istirahatle mi geçiriyorsun, yoksa biraz hareketli mi? Çalışıyor muydun normalde? Neler tavsiye etti doktor? Bir de transferini kim yaptı.
Bir de lütfen erkenden test yapma evde :)
Allahım sana kuzu gibi kıvır kıvır şeker bir beniş versin inşallah.
Canımm çook terşkkür ederim inşallah hislerin doğrudur,duan kabul olur..Benimkisi sadece bi his ve ilk birine yaziyorum boyle.bisey gecmisini bilmiyorum neler yasadin bilmiyorum ama bebegin senle.olacak gibime geliyo annesinden ayrilmicak
9.gün 15 değeri ile ikiz hamile olanı gördüm. Düşük değer başlayıp sağlıklı devam eden çok örnek var. Bak 2 seferde de değerin düşük çıkmış. Bu da bir neden erken yapmamak için. YAPMA!Kızlar siz 8. Gün 9. Gün beta değerlerinizi yazmışsınız ama benim iki gebeliğimde de öyle yüksek rakamlar hiç olmadı yaregl günümde kızımdaki değer 50 idi;sonra bir de düşüğüm olmuştu 7. Hafta;oun regl günü değeri de 31 civarı falandı.. sizin değerlerinizi okuyunca benimki çok az geldi,neden acaba;regl günü değerleri benim gibi olanlar varmıydı
O günlere gelirsem onu perinatoloji dr umla konuşurum cnm dr bana riskleri anlatmak içşn konuştu belki Murat bey o hafta denedi benim farklı bir durum beklerken tamamen farklı bir sonucum çıkıncaCanım hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Benim ilk tedavimde 3 sağlıklı 1 mozaik gelmişti, mozaiği transfere uygun görmediler. Çok üzerine durmamıştım açıkçası. Genetik iyi bir danışmanlık verir diye düşünüyorum Murat Bey falan.
13. Haftada amniyosentez için erken değil mi? 16dan sonra deniliyordu sanki. 11. Haftadan sonra cvs önermediler mi transfer ettirirsen?
Herkesin durumu farklı cnm gönül isterdi ki 4. Güne gelen 20 embriyo yaşasın olmadı ilk bebeğim doğsun eli kolu herşeyini bir hafta öncesi görmüştüm yüzünü bile zaten erken doğduğunda o gün heryerde yüzünü gördüm eşime bakamadım ona benziyordu elbette çok zor ben öleyim evladım yaşasın bile diyor insan ama böyle duygusal yaklaşmak istemem olaya yarına çıkacağım belli değilken içimi karatmak istemiyorum gün ola bakalım senin onay vermemişler sağlıklıların varmış benim bulunamadı işte moral bozmak istemiyorum herşey bir umutAlışmak.. tahliye anı çok zor oluyor çok zor geliyor bana . Hatırlarsın belki konuşmuştuk. Ben ilki be hiçbir şey bilmiyorken 26, bir de 4 ay önce 13 haftalık tahliye sonlandırma ne diyorlarsa yaşadım. O an birşeyler gerçekten kopup gidiyor. Sadece fiziksel değil ruhsal daha çok şey kopup gidiyor. Ama dediğin gib alışıyoruz nasıl oluyorsa. Sağlıklı emb transfer ettirsek bile ihtimal dahilinde.
O yüzden ne karar verirsen Allah hakkında hayırlısını versin inşallah
Üzülme tatlım Allah ım sağlıklı bebekler verir cümlemize inş seni de uyku tutmadı sanırım zor zamanlarGit gide umudum tükeniyor
Üzülme tatlım Allah ım sağlıklı bebekler verir cümlemize inş seni de uyku tutmadı sanırım zor zamanlar
Tatlım sen iki güne beyan hcg veriyormusun benim ikinci sağlıksız gebelikte hem kanamam vardı hem tutundu sonra kürtaj oldum ana beta hcg yükseliyordu acile gidip kan veriyordum
Bilemiyoruz ki cnm niye düştüğünüBenim sıfırlamıştır
2 idi en sonn verdiğimde
Düşük yaptım yine
Canım az önce konudaki nedir?
Bana o mu yapılmalı
Embriyo mı anormal neden düşüyor
Bilemiyoruz ki cnm niye düştüğünü
sen genetik testlerini yaptır önce
Sonra embrilarına pgt yapılır evet tatlım bu yaptırdığından yaptıracaksın ama istanbul a gelip Semra hoca ile ön görüşme yapsan çok iyi olur cnm
Tabi ngs ile taranan rahminde sorun olmayanların da tutmayabiliyor ama tutunduysa düşük olduğunu pek okumadım cnm senin tutunuyor düşük oluyor
Bilemiyoruz ki cnm niye düştüğünü
sen genetik testlerini yaptır önce
Sonra embrilarına pgt yapılır evet tatlım bu yaptırdığından yaptıracaksın ama istanbul a gelip Semra hoca ile ön görüşme yapsan çok iyi olur cnm
Tabi ngs ile taranan rahminde sorun olmayanların da tutmayabiliyor ama tutunduysa düşük olduğunu pek okumadım cnm senin tutunuyor düşük oluyor
Ben transfer olacağım tekrar dene dediler zaten onda da şansım düşükSen hangi aşamadasın
Ben transfer olacağım tekrar dene dediler zaten onda da şansım düşük
(Mozaik) riskli bir embriyom var o na transfer kararı aldım
Neyden kaynaklıBen transfer olacağım tekrar dene dediler zaten onda da şansım düşük
(Mozaik) riskli bir embriyom var o na transfer kararı aldım
Bekliyorum yapmıyorum şimdilik bakalım,bugün 5. Gün zaten;şurda cumartesiye ne kaldı :)9.gün 15 değeri ile ikiz hamile olanı gördüm. Düşük değer başlayıp sağlıklı devam eden çok örnek var. Bak 2 seferde de değerin düşük çıkmış. Bu da bir neden erken yapmamak için. YAPMA!
Benimde 8. Gün değerim 68 di. Diğer arkadaşlara göre düşüktü. 34. Haftalık olduk bile. Önemli olan Değerin kaç olduğundan ziyade düzenli artması. Gönlünü ferah tut rakamlara takılma.Kızlar siz 8. Gün 9. Gün beta değerlerinizi yazmışsınız ama benim iki gebeliğimde de öyle yüksek rakamlar hiç olmadı yaregl günümde kızımdaki değer 50 idi;sonra bir de düşüğüm olmuştu 7. Hafta;oun regl günü değeri de 31 civarı falandı.. sizin değerlerinizi okuyunca benimki çok az geldi,neden acaba;regl günü değerleri benim gibi olanlar varmıydı
cnm öncelıkle çok geçmş olsun ilk düşük normal olabiir ama arka arkaya iki düşük varsa bir sıkıntı olabilir...Hiçbirşey demiyor
Her kadın 3 gebeliğin 1 düşük yapabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?