cnm öncelıkle çok geçmş olsun ilk düşük normal olabiir ama arka arkaya iki düşük varsa bir sıkıntı olabilir...
Muhakkak pıhtılaşma testleri, rahim filmi, gerekıyorsa histeroskopi ve embriyolarına pgt yapılmalı
dediğin gibi deneme tahtası değiliz biz anladğım kadarıyla tutunmada problem yok ama düşük oluyor , bunun sebebi araştırılmalı
cnm anladığım kadarıyla sen kımyasal gegeblık yaşıyorsun... Keseyı yada kalp atışını gördünmü?Düşük gözle görülür olmuyor
Kürtaj olamadığı için
Anlamadığım embriyolog çok iyi diyor
Düşük
Keseyi görüyorumcnm anladığım kadarıyla sen kımyasal gegeblık yaşıyorsun... Keseyı yada kalp atışını gördünmü?
Cnm o zaman pgt yaplabılır embriyolarına, birde pıhtılaşma testleriHsg bir sorun yoktu
Muayenede birşey yok
Herşey yolunda oluyor
1 aylık olup düşüyorlar
Bende istiyorum testleri
Fakat doktorum gerek yok dedi
Gidince tekrar söyleyeceğim
Cnm o zaman pgt yaplabılır embriyolarına, birde pıhtılaşma testleri
pgt bence çok önemlı, yane her sağlıksız gebelıgı vücut atmıyor. Down sendromlu yada turner sendromlu olup uzun süre yaşayan birçok kişi var... En azından pgt ile kromozom bozukluğunu ayıklayabılırız gerisi Allahın takdiri
Teşekkür ederim canımEses07 canım geçmiş olsun bende bütün testlerin yapılması gerektiğini düşünüyorum inşallah yeni tedavinde bebeğini kucağına alırsın hayırla sağlıkla ..
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Olmazları olduran Allah tan istiyoruz, dua ediyoruz.. Onun her şeye gücü yeter ve nasip ettiyse o evladı kucağına almayı durum ne olursa olsun gerçekleşecektir. Allah bu yolda yardımcın olsunBen transfer olacağım tekrar dene dediler zaten onda da şansım düşük
(Mozaik) riskli bir embriyom var o na transfer kararı aldım
Evet iyi yapmışsın. Ben de bu sefer işe gitmeyi düşünüyorum doktor aksini söylemedikçe.Canım hem de ne heyecan;karnıma ağrılar giriyor,ben sürüncemeli beklemeli durumlarda maalesef çok başarısızımbekliyorum bakalım yarın 5. Gün olacak;ben zaten çalışıyorum öpretmenim canım ama zaten yalnızca ilk akşam yattım hep;ertesi gün evin içinde işlerimi hallettim yavaş yavaş; sonraki gğn de dışarı çıkıp nırmal hayata döndüm;çok yatmayı ve hareketsiz kalmayı istemiyorlar doktorlar;kan akışı olması için cnm,onun dışında bugğn de çalıştım,merdiven indim çıktım ..
Moral bozmak yok zaten. Sonuçta hep bir süreç içerisindeyiz. Elimizde ne varda o anda onlarla en iyi en mantıklı neler yapılır ona bakıp sonra Allah'a havale edeceğiz.O günlere gelirsem onu perinatoloji dr umla konuşurum cnm dr bana riskleri anlatmak içşn konuştu belki Murat bey o hafta denedi benim farklı bir durum beklerken tamamen farklı bir sonucum çıkınca
Herkesin durumu farklı cnm gönül isterdi ki 4. Güne gelen 20 embriyo yaşasın olmadı ilk bebeğim doğsun eli kolu herşeyini bir hafta öncesi görmüştüm yüzünü bile zaten erken doğduğunda o gün heryerde yüzünü gördüm eşime bakamadım ona benziyordu elbette çok zor ben öleyim evladım yaşasın bile diyor insan ama böyle duygusal yaklaşmak istemem olaya yarına çıkacağım belli değilken içimi karatmak istemiyorum gün ola bakalım senin onay vermemişler sağlıklıların varmış benim bulunamadı işte moral bozmak istemiyorum herşey bir umut
Canım bu arada ben bunu sormuştum ya da sağlam bir yerde okumuştum galiba.Kızlar siz 8. Gün 9. Gün beta değerlerinizi yazmışsınız ama benim iki gebeliğimde de öyle yüksek rakamlar hiç olmadı yaregl günümde kızımdaki değer 50 idi;sonra bir de düşüğüm olmuştu 7. Hafta;oun regl günü değeri de 31 civarı falandı.. sizin değerlerinizi okuyunca benimki çok az geldi,neden acaba;regl günü değerleri benim gibi olanlar varmıydı
Amin tatlım burda benim pgt sayfam da var orda bahçeci mitostore yapıyormuş benim ihtiyaçım yokta çok embriyo su olan arkadaşlar için embriyo nun enerji sini tespit ediyor.memorialde var mı bilemiyorum.Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Olmazları olduran Allah tan istiyoruz, dua ediyoruz.. Onun her şeye gücü yeter ve nasip ettiyse o evladı kucağına almayı durum ne olursa olsun gerçekleşecektir. Allah bu yolda yardımcın olsun
canım pkolu olan birçok arkadaş var onlardan birtanesi de benım ... Pko herzaman tüp bebek için avantaj diyorlar, yane öyle embriyonun kalitesinin yada genetiğini etkileyen bir durum değil, ama tabi kişiden kişiye göre değişebilr. Yarın inş semra hocayla görüşmen iyi geçerAmin tatlım burda benim pgt sayfam da var orda bahçeci mitostore yapıyormuş benim ihtiyaçım yokta çok embriyo su olan arkadaşlar için embriyo nun enerji sini tespit ediyor.memorialde var mı bilemiyorum.
Prof Kutluk Oktay da mitakondri tranferi yaparak yumurta kalitesizliğini çözüyordu bu mozaiklik ondan da oluyor veya kromozom bozukluğu bize çare olur mu bilmiyorum eşimde translasyon var ama pcos ta kalite yi düşüyor.
Ondan da embriyo larım duruyor olabilir.
Yarın Semra hocayla görüşmem var bunu unutmazsam derim.
Hakkında hayırlısı olsun, Allah yüzünü güldürsün inşallah Çengelköylü :)
Ben de hafta sonu Trabzon'daydım. Transfer için beklerken memleket havası ile enerji depoladım.
Transfer sonrası için hareket vs ne tavsiyelerde bulundu doktor?
Evet canım bir taneside benim :)canım pkolu olan birçok arkadaş var onlardan birtanesi de benım ... Pko herzaman tüp bebek için avantaj diyorlar, yane öyle embriyonun kalitesinin yada genetiğini etkileyen bir durum değil, ama tabi kişiden kişiye göre değişebilr. Yarın inş semra hocayla görüşmen iyi geçer
canım gayet ilgili bir yer oraya gittiğiniz zaman zaten sizi yönlendirecekler.. Tüp bebek fiyatı 7.800 tl ilaçlar hariçMerhabalar kızlar iyi günler hayırlı ramazanlar. . Bu mübarek günlerde allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. .
Kızlar şimdi bu başlığı görüp yazmak istedim . Sizler gibi bizde haftaya salı allahın izniyle ön görüşme yapıcaz bursadan gelicez öncelikle herşey bir vesile olduğuna inanıyorum ben çok üzgündük 2 hafta önce iki ay
Da bir İstanbula geliyordu k biz 4 senedir evliyiz hiç gebelik olmadı daha doğrusu ilk sene korunduk 2 sene dir deniyoruz olmuyor tedavi gördü eşim ilaç ama sprem kalitesi düşüklüğü nediyle hiç bir sonuç alamadık işte gene İstanbula geldik bir tanıdık tatlıya şişli memorial tüp bebek merkezine önerdi hemen aldık randevuyu ön görüşme bizden tahliller istendi . Herşeyi hazırladık şükür . Ben giden arkadaşlardan acaba nasıl bir yer merak ediyorum. Videoları izledik okuduğumuz kadarıyla ço ilgili bir yer gibi ama sizce fiyatlar nasıl şuan bir bilgi sahibi değiliz ama bilgilendirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
canım pkolu olan birçok arkadaş var onlardan birtanesi de benım ... Pko herzaman tüp bebek için avantaj diyorlar, yane öyle embriyonun kalitesinin yada genetiğini etkileyen bir durum değil, ama tabi kişiden kişiye göre değişebilr. Yarın inş semra hocayla görüşmen iyi geçer
Bir de sen multikistik oversin tatlım kilo yok insilün direncin Yok sadece ultrason bulgun var yaş geç.canım pkolu olan birçok arkadaş var onlardan birtanesi de benım ... Pko herzaman tüp bebek için avantaj diyorlar, yane öyle embriyonun kalitesinin yada genetiğini etkileyen bir durum değil, ama tabi kişiden kişiye göre değişebilr. Yarın inş semra hocayla görüşmen iyi geçer
Dualarım seninle canım bir mübarek gün miniğini sana bağışlasın rabbim yüzüne baksın büyüsün okusun Anasına babasına vatana hayırlı evlat olsun inşSelam kızlar,
Uzun zaman oldu yazmayalı eskiler beni hatırlar diye umuyorum bundan iki ay önce doğum yapdım 23 haftalık 600 g dünyaya geldi oğlum. Zor günler geciriyoruz ameliyat oldu ve bir türlü toparlanamadı 2 ay daha yoğunbakımda kalıcak dedi doktorlar tabi süreci tamamlaması icin dua ediyorum Allahıma. Bu mübarek günlerde sizlerde dualarınızı esirgemeyin bizden inanın cok ihtiyacımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?