Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin yavruna inşallah sağlıkla kavuşmak nasip olsun. Dualarımız seninle

Canım neden erken doğdu bi nedeni var mi ve ne için ameliyat oldu ? Sen kumruydun değil mi yurt dışında yaşayan ? Rabbim size bağışlasın inşallah safi ismiyle şifa versin

Canım neden erken doğdu bi nedeni var mi ve ne için ameliyat oldu ? Sen kumruydun değil mi yurt dışında yaşayan ? Rabbim size bağışlasın inşallah safi ismiyle şifa versin
Evet canım o benim. Yok mağlesef sebebini bilmiyorlar benim rahmimde perde vardı ameliyat olmuştum hamile kalmadan önce erken doğuma sebeb oluyor diye aldırmıştım ama yine de erken oldu doğum

Evet canım o benim. Yok mağlesef sebebini bilmiyorlar benim rahmimde perde vardı ameliyat olmuştum hamile kalmadan önce erken doğuma sebeb oluyor diye aldırmıştım ama yine de erken oldu doğum
Anladım canım dua edeceğim senin için . Rabbim büyük inşallah sifasini verecektir

Canım Allahım yardım etsin inşallah tez zamanda oğluşuna sağ salim kavuşursun

Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin yavruna sana bağışlasın inşallah

Canım rumuzunu değişmişsin çok merak etmiştim seni çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı şifalar versin MâşâAllah kuzuya Rabbim size bağışlasın inşâAllah en kısa zamanda toparlanır

Rahim ağzı yetmezliği olabilir mi? Cnm

ahhh cnm kıyamam çok geçmiş olsun Rabbim tez vakıtte iyileştirsin miniğini ... Ne kadar güçlü bir savaşcıymış , senin için direniyor miniğin sende güçlü ol annesi dularımız seninle

Canım benim, ara ara aklıma geliyordun. Allah yavrunu sana bağışlasın. İnşallah bu günler geçer ve kavuşursunuz tez zamanda
Dua edeceğim sizin için

Trabzon evet her zamanki gibi çok iyi geldi bana. Sıla-i rahimi giderdik çok şükür. Tabii yaylada bir doluya yakalandık :)

Ertesi gün uçağa bin dediyse iyiymiş, ben bayağı alabilirsem rapor alıp kıluçkaya yatmayı düşünüyordum. Ama günlük hayatına devam edenlerin yüzdesi daga iyiymiş. Yine de kendime dinletemiyorum. Neyse bakacağız. Burada tecrübe edenlerden tavsiye bekleriz.

Ben de bu ay artık adetle bekliyorum transferi. Rahim hazır, buz bebiş hazır kavuşmayı ve hiç ayrılmamayı bekliyoruz inşallah :)

Al
Allah yardımcınız olsu,in, yavrucunuza güç kuvvet yaşam versin hayırlısı ile inşallah arkadaşım. Allah çok büyük.

Ah canım benim vakit baya yaklaşmış seninde. İnşallah güzel haberler ardı ardına gelir.

Bende yolcuuktan çok çekiniyordum test gününe kadar yıllık iznim var esasında ama insanın kendi evinde olması stresi daha aza indiriyor. O yüzden 3 gün sonra döneceğim . Burada bir çok hamile arkadaşım da öyle yapmış. Kısmet artık . Vakit yaklaştıkça bende de heyecan artıyo kalbim benden ve beynimden bağımsız atmaya başladı , özgürlüğünü ilan etti :)))

Allahım bu mübarek günde yavruna ve sana güç kuvvet versin, şifasını versin inşallah canım. Dualarım sizinle.

canım gayet ilgili bir yer oraya gittiğiniz zaman zaten sizi yönlendirecekler.. Tüp bebek fiyatı 7.800 tl ilaçlar hariç

Canım teşekkür ederim Allah hakkımızda neyse onu nasip etsin ayy inşallah memnun döneriz . Yücel beye öb hötüşme yapıcaz bizde Bebeğimiz sağlıkla gelsin parada bi şekilde hal olur herhalde . Peki sende canım orda hamiş sin .sağlıkla kucagına almayı nasip etsin cnm bu arada darısı başımıza

Allah yardımcınız olsunn cnm mübarek günler hürmetine Rabbim şifa versin kuzuna.

Selam arkadaşlar yine bir soruyla karşınızdayım bugün memoriale gittim Semra Hanım la da görüştüm muayene falan yaptı şimdi regl olunca tedaviye başlamayı düşünüyorum ama Semra hoca sürekli girmeyecek anladığım kadarıyla sizler hangi doktoru önerirsiniz yine kafam çok karışık yardım lütfen :-?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…