- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Canım neden erken doğdu bi nedeni var mi ve ne için ameliyat oldu ? Sen kumruydun değil mi yurt dışında yaşayan ? Rabbim size bağışlasın inşallah safi ismiyle şifa versinSelam kızlar,
Uzun zaman oldu yazmayalı eskiler beni hatırlar diye umuyorum bundan iki ay önce doğum yapdım 23 haftalık 600 g dünyaya geldi oğlum. Zor günler geciriyoruz ameliyat oldu ve bir türlü toparlanamadı 2 ay daha yoğunbakımda kalıcak dedi doktorlar tabi süreci tamamlaması icin dua ediyorum Allahıma. Bu mübarek günlerde sizlerde dualarınızı esirgemeyin bizden inanın cok ihtiyacımız var
Evet canım o benim. Yok mağlesef sebebini bilmiyorlar benim rahmimde perde vardı ameliyat olmuştum hamile kalmadan önce erken doğuma sebeb oluyor diye aldırmıştım ama yine de erken oldu doğumCanım neden erken doğdu bi nedeni var mi ve ne için ameliyat oldu ? Sen kumruydun değil mi yurt dışında yaşayan ? Rabbim size bağışlasın inşallah safi ismiyle şifa versin
Anladım canım dua edeceğim senin için . Rabbim büyük inşallah sifasini verecektirEvet canım o benim. Yok mağlesef sebebini bilmiyorlar benim rahmimde perde vardı ameliyat olmuştum hamile kalmadan önce erken doğuma sebeb oluyor diye aldırmıştım ama yine de erken oldu doğum
Canım Allahım yardım etsin inşallah tez zamanda oğluşuna sağ salim kavuşursunSelam kızlar,
Uzun zaman oldu yazmayalı eskiler beni hatırlar diye umuyorum bundan iki ay önce doğum yapdım 23 haftalık 600 g dünyaya geldi oğlum. Zor günler geciriyoruz ameliyat oldu ve bir türlü toparlanamadı 2 ay daha yoğunbakımda kalıcak dedi doktorlar tabi süreci tamamlaması icin dua ediyorum Allahıma. Bu mübarek günlerde sizlerde dualarınızı esirgemeyin bizden inanın cok ihtiyacımız var
Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin yavruna sana bağışlasın inşallahEvet canım o benim. Yok mağlesef sebebini bilmiyorlar benim rahmimde perde vardı ameliyat olmuştum hamile kalmadan önce erken doğuma sebeb oluyor diye aldırmıştım ama yine de erken oldu doğum
Canım rumuzunu değişmişsin çok merak etmiştim seni çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı şifalar versin MâşâAllah kuzuya Rabbim size bağışlasın inşâAllah en kısa zamanda toparlanırSelam kızlar,
Rahim ağzı yetmezliği olabilir mi? CnmEvet canım o benim. Yok mağlesef sebebini bilmiyorlar benim rahmimde perde vardı ameliyat olmuştum hamile kalmadan önce erken doğuma sebeb oluyor diye aldırmıştım ama yine de erken oldu doğum
ahhh cnm kıyamam çok geçmiş olsun Rabbim tez vakıtte iyileştirsin miniğini ... Ne kadar güçlü bir savaşcıymış , senin için direniyor miniğin sende güçlü ol annesi dularımız seninleSelam kızlar,
Canım benim, ara ara aklıma geliyordun. Allah yavrunu sana bağışlasın. İnşallah bu günler geçer ve kavuşursunuz tez zamandaEvet canım o benim. Yok mağlesef sebebini bilmiyorlar benim rahmimde perde vardı ameliyat olmuştum hamile kalmadan önce erken doğuma sebeb oluyor diye aldırmıştım ama yine de erken oldu doğum
Aminn canım hepimizin inşallah. Çok iyi yapmışsın şansına trabzon haftasonu gayet güzeldi havası :) bende pazar sabah geldim istanbula. Henüzhiçbir şey söylemedi sanırım transfer günü söyler. Sadece ben trabzona ne zaman dönebilirim dedim ertesi günü gönebilirsin dedi ama içim rahat etmez benim uçak pat diyr yere iniş yapıyo ya korkuyorum sert olur diye :) senin ne zamandır transfer ?
Allah yardımcınız olsu,in, yavrucunuza güç kuvvet yaşam versin hayırlısı ile inşallah arkadaşım. Allah çok büyük.Selam kızlar,
Trabzon evet her zamanki gibi çok iyi geldi bana. Sıla-i rahimi giderdik çok şükür. Tabii yaylada bir doluya yakalandık :)
Ertesi gün uçağa bin dediyse iyiymiş, ben bayağı alabilirsem rapor alıp kıluçkaya yatmayı düşünüyordum. Ama günlük hayatına devam edenlerin yüzdesi daga iyiymiş. Yine de kendime dinletemiyorum. Neyse bakacağız. Burada tecrübe edenlerden tavsiye bekleriz.
Ben de bu ay artık adetle bekliyorum transferi. Rahim hazır, buz bebiş hazır kavuşmayı ve hiç ayrılmamayı bekliyoruz inşallah :)
Allahım bu mübarek günde yavruna ve sana güç kuvvet versin, şifasını versin inşallah canım. Dualarım sizinle.Selam kızlar,
canım gayet ilgili bir yer oraya gittiğiniz zaman zaten sizi yönlendirecekler.. Tüp bebek fiyatı 7.800 tl ilaçlar hariç
Allahım hayırlısını nasib etsin inşallah..Ben transfer olacağım tekrar dene dediler zaten onda da şansım düşük
(Mozaik) riskli bir embriyom var o na transfer kararı aldım
Yok canım daha önce rahim filmi cektirdim öyle bir sorun yokduRahim ağzı yetmezliği olabilir mi? Cnm
Allah yardımcınız olsunn cnm mübarek günler hürmetine Rabbim şifa versin kuzuna.Selam kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?