- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Selam arkadaşlar yine bir soruyla karşınızdayım bugün memoriale gittim Semra Hanım la da görüştüm muayene falan yaptı şimdi regl olunca tedaviye başlamayı düşünüyorum ama Semra hoca sürekli girmeyecek anladığım kadarıyla sizler hangi doktoru önerirsiniz yine kafam çok karışık yardım lütfen :-?
Çok teşekkür ederim acıbademde ekstra vitaminler falan önermişlerdi burda hiç birşey vermediler ekstra vitamin kullandunızmı bana mı gerek görülmedi acabaBen gönül hanım ve yücel beyle muayene oldum. İkisinide öneririm ikisinide seviyorum yücel bey bir tık önde benim için. Hayırlı olsun tedaviniz bu arada
Canım o tutunacaksa her türlü tutunur hoplayıp zıplasanda olacağı varsa oluyormuş ama biz çok uğraştığımız için korkuyoruz haklı olarak ilk tedavilerimde aşılama da dahil hep yattım bu sefer basit yorucu olmayan işlerimi yaptım yemek bulaşık falan bi doktor videosu izledim doktor diyor ki : bi genç kız istemeden hamile kalıyor ve bu bebeği istemiyor yukarılara uzansa hoplayıp zıplasa sizce bu korunma yöntemi mi? diyor baktım mantıklı konuşuyor ama tabi biz yine de dediğim gibi hoplayıp zıplamayalım Allah korusun:) Rabbime emanet olsunlar hepimizinkiler İnşâAllah bu topikte isteyen herkese nasip etsin bu mübarek geceler günler hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlarAh canım benim vakit baya yaklaşmış seninde. İnşallah güzel haberler ardı ardına gelir.
Bende yolcuuktan çok çekiniyordum test gününe kadar yıllık iznim var esasında ama insanın kendi evinde olması stresi daha aza indiriyor. O yüzden 3 gün sonra döneceğim . Burada bir çok hamile arkadaşım da öyle yapmış. Kısmet artık . Vakit yaklaştıkça bende de heyecan artıyo kalbim benden ve beynimden bağımsız atmaya başladı , özgürlüğünü ilan etti :)))
Ben sadece folidoce kullanıyorum canım diğer mesajına ek olarak yücel beye gittim ben hep günseli hanım ve gönül hanımada muayene oldum ama herkesin kendine yakın hissettiği bi doktor oluyor yücel bey çok ilgili gerçekten bayan doktor tercih ederseniz gönül hanımda olabilirÇok teşekkür ederim acıbademde ekstra vitaminler falan önermişlerdi burda hiç birşey vermediler ekstra vitamin kullandunızmı bana mı gerek görülmedi acaba
Canım hakkımızda hayırlısı gerçekten.Ah canım benim vakit baya yaklaşmış seninde. İnşallah güzel haberler ardı ardına gelir.
Bende yolcuuktan çok çekiniyordum test gününe kadar yıllık iznim var esasında ama insanın kendi evinde olması stresi daha aza indiriyor. O yüzden 3 gün sonra döneceğim . Burada bir çok hamile arkadaşım da öyle yapmış. Kısmet artık . Vakit yaklaştıkça bende de heyecan artıyo kalbim benden ve beynimden bağımsız atmaya başladı , özgürlüğünü ilan etti :)))
Amiiiiin :)Canım o tutunacaksa her türlü tutunur hoplayıp zıplasanda olacağı varsa oluyormuş ama biz çok uğraştığımız için korkuyoruz haklı olarak ilk tedavilerimde aşılama da dahil hep yattım bu sefer basit yorucu olmayan işlerimi yaptım yemek bulaşık falan bi doktor videosu izledim doktor diyor ki : bi genç kız istemeden hamile kalıyor ve bu bebeği istemiyor yukarılara uzansa hoplayıp zıplasa sizce bu korunma yöntemi mi? diyor baktım mantıklı konuşuyor ama tabi biz yine de dediğim gibi hoplayıp zıplamayalım Allah korusun:) Rabbime emanet olsunlar hepimizinkiler İnşâAllah bu topikte isteyen herkese nasip etsin bu mübarek geceler günler hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar
Canım hakkımızda hayırlısı gerçekten.
Ben de şehir dışından gelsem senin planın gibi yapardım. Ablanda rahatsan bir kaç gün kal bence de sonra ev en güzeli. Zaten hepsi ayrıntı aslında. Olacaksa olacak inşallah. Tam ne gündü transferin?
Oh çok güzel, Sağolsun ablan.Ablmda çok rahatım canım. Bebek gibi bakıyor elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyor Allah razı olsun. Amma velakin işte insanın kendi evi ne olursa olsun bambaşka :) 11 hziranda transfer 14ünde de saat 3te uçağım.
Tedavin hayırlı olsun. Semra Hanım evet sürekli girmiyor. Ön görüşmelerin bazılarına ve aralarda galiba. Ben bi ön görüşmede gördüm bir de histeroskopi yaptı bana ameliyathanede gördüm. Ama biliyorsun her şeyi, herkesi takip ediyor.Selam arkadaşlar yine bir soruyla karşınızdayım bugün memoriale gittim Semra Hanım la da görüştüm muayene falan yaptı şimdi regl olunca tedaviye başlamayı düşünüyorum ama Semra hoca sürekli girmeyecek anladığım kadarıyla sizler hangi doktoru önerirsiniz yine kafam çok karışık yardım lütfen :-?
Oh çok güzel, Sağolsun ablan.
Hadi bakalım, benim de ay sonu gibi olur sanki bir aksilik çıkmazsa. Yakın zamanlarda heyecan yaşayacağız. Allah gönlümüzdekini hayırlara çıkarsın inşallah.
Ben de zaten yollardır folic kullanıyordum, folidoce ve metformin verdiler. Vitamin vermediler yumurta gelişimindeki ilaçlara kadar, toplamadan sonra da aynı şekilde folidoce be metformin kullanıyorum transfer beklerkenÇok teşekkür ederim acıbademde ekstra vitaminler falan önermişlerdi burda hiç birşey vermediler ekstra vitamin kullandunızmı bana mı gerek görülmedi acaba
Acıbademde neler önermişlerdi? Bu kullanılan takviyelerin faydası ile ilgili bilimsel bir veri yok. Onun için burda bilimsel ispatı olmayan tavsiyelerde bulunmuyorlar. Burda kendi araştırdığı ya da farklı doktorların tavsiye ettiği takviyeler kullanan arkadaşlar var. Sen de daha önceden kullanıp fayda gördüğün ya da diğer yerde tavsiye edilenlerden mantığına yatan şeyleri kullanabilirsin. Vitamin takviyesinin sakıncası olmaz. Kullanıyorsan da kullanma demezler. Sana kalmış.Çok teşekkür ederim acıbademde ekstra vitaminler falan önermişlerdi burda hiç birşey vermediler ekstra vitamin kullandunızmı bana mı gerek görülmedi acaba
Rabbim şifasını verein inşallahhh hakkınızda hayırlısı olur yavrunu kucagına sağlıklı şekilde alırsınSelam kızlar,
Uzun zaman oldu yazmayalı eskiler beni hatırlar diye umuyorum bundan iki ay önce doğum yapdım 23 haftalık 600 g dünyaya geldi oğlum. Zor günler geciriyoruz ameliyat oldu ve bir türlü toparlanamadı 2 ay daha yoğunbakımda kalıcak dedi doktorlar tabi süreci tamamlaması icin dua ediyorum Allahıma. Bu mübarek günlerde sizlerde dualarınızı esirgemeyin bizden inanın cok ihtiyacımız var
MâşâAllah ne güzel Allah razı olsun öyle ablalardan benimkiler hep şehir dışında daha doğrusu ben onlara uzağım :) bu arada eşinizde geldi mi?Ablmda çok rahatım canım. Bebek gibi bakıyor elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyor Allah razı olsun. Amma velakin işte insanın kendi evi ne olursa olsun bambaşka :) 11 hziranda transfer 14ünde de saat 3te uçağım.
evet csnım dondurulmuş olunca akşam üstü oluyor benimde akşam 6 da olmuştu su olayını hiç kafana takma zaten saat 3-4 gibi çağırıyorlar oda veriyorlar odanda istediğin gibi içersin suyunu odada su vardı ben gittiğimde çok güzel temiz bi merkez o konuda giyiniyosun önlüğünü sonra tekerlekli sandalye ile aşağı iniyorsun bebişini alıp tekrar odana çıkıyosun İnşâAllahTransfer olan arkadaşlar transferler genelde akşam oluyor sanırım değil mi . Ben çatlatma iğnemi bu akşm 6’da yaptım. Transferde 6-7 gibi olur diye tahmin ediyorum. Sizlerin kaçta oldu? Su içmeyi abartmak istemiyorum.
Arkadaşım peki akşam 5-6 gibi transfer olunca ne kadar kaldınız hastanede? Şu saatte çıkın vs gibi bir durumu var mı?MâşâAllah ne güzel Allah razı olsun öyle ablalardan benimkiler hep şehir dışında daha doğrusu ben onlara uzağım :) bu arada eşinizde geldi mi?
evet csnım dondurulmuş olunca akşam üstü oluyor benimde akşam 6 da olmuştu su olayını hiç kafana takma zaten saat 3-4 gibi çağırıyorlar oda veriyorlar odanda istediğin gibi içersin suyunu odada su vardı ben gittiğimde çok güzel temiz bi merkez o konuda giyiniyosun önlüğünü sonra tekerlekli sandalye ile aşağı iniyorsun bebişini alıp tekrar odana çıkıyosun İnşâAllahOpu olduğun için biliyorsun zaten inip çıkmaları :)
Yok gerçekten trasfer sonrası eve kapanmak,sürekli yatmak insanı daha çok zorluyor; ilk akşam ve ertesi gün dinlendikten sonra kalkıp hayata karışınca hem sen düşünmüyorsun ne oldu ne bitti hem de zaman çok çabuk geçiyor.. 4 günüm var test gününe:) Hayırlısı olsun inşallah..Evet iyi yapmışsın. Ben de bu sefer işe gitmeyi düşünüyorum doktor aksini söylemedikçe.
Stres yapma, test beta hcg falan deli gibi araştırma bence. İnsan zor duruyor biliyorum ama bu iyi birşey değil.
Hakkında en hayırlısı olsun inşallah
Canım transfer sonrası seni odaya çıkarınca 25-30 dakika hareketsiz dinlenmeni;eğer çok sıkıştıysan hemşirelerden sürgü isteyip yapmanı söylüyorlar;sen de kuzu gibi zaten en az yarım saat yatıyorsun;biraz daha fazla kalmak istersen mesela 20-25 dakika daha, kimsenin hadi çıkın diyeceğini sanmam.. Zaten senden sonra odayı kullanacak kimse olmayacak;opu hastaları öğlen; trasfer hastaları akşam üstü kullanıyorlar odayıArkadaşım peki akşam 5-6 gibi transfer olunca ne kadar kaldınız hastanede? Şu saatte çıkın vs gibi bir durumu var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?