- 15 Eylül 2012
- 8.431
- 6.897
- 398
6da odamdaydım ve yaklaşık 20 dk yeterli dediler ben 25 dk anca tutabildim :) hemen WC'ye kalktım sonra giyinip çıktım saat 7 ye geliyordu kimse acele ettirmiyor rahat olun yaniArkadaşım peki akşam 5-6 gibi transfer olunca ne kadar kaldınız hastanede? Şu saatte çıkın vs gibi bir durumu var mı?
Rabbim dualarını kabul etsin İnşâAllah türbe tam olarak nerede canımArkadaşlar bir de size yazmayı unutmuşum,ben Pazar günü Mehmet Emin Tokadi Hz. nin türbesini ziyaret edip ,hepimiz için çok dua ettim Allah a;inşallah dualarımız kabul olur.. İstanbul da olan ve vakit bulabilen arkadaşlara tavsiyemdir..Manevi olarak çok iyi hissediyorsunuz.. Her kapının anahtarı dua ile demişler.. Ben hepimiz için dua ettim ;Rabbim kabul etsin inşallah
inş cnm darısı isteyen herkesin başınaCanım teşekkür ederim Allah hakkımızda neyse onu nasip etsinayy inşallah memnun döneriz . Yücel beye öb hötüşme yapıcaz bizde Bebeğimiz sağlıkla gelsin parada bi şekilde hal olur herhalde . Peki sende canım orda hamiş sin .sağlıkla kucagına almayı nasip etsin cnm bu arada darısı başımıza
Gönül hanım, günsel, hanım veya Yücel Bey üçü de iyi doktorSelam arkadaşlar yine bir soruyla karşınızdayım bugün memoriale gittim Semra Hanım la da görüştüm muayene falan yaptı şimdi regl olunca tedaviye başlamayı düşünüyorum ama Semra hoca sürekli girmeyecek anladığım kadarıyla sizler hangi doktoru önerirsiniz yine kafam çok karışık yardım lütfen :-?
cnm benım akşam 6:30 olduTransfer olan arkadaşlar transferler genelde akşam oluyor sanırım değil mi . Ben çatlatma iğnemi bu akşm 6’da yaptım. Transferde 6-7 gibi olur diye tahmin ediyorum. Sizlerin kaçta oldu? Su içmeyi abartmak istemiyorum.
MâşâAllah ne güzel Allah razı olsun öyle ablalardan benimkiler hep şehir dışında daha doğrusu ben onlara uzağım :) bu arada eşinizde geldi mi?
evet csnım dondurulmuş olunca akşam üstü oluyor benimde akşam 6 da olmuştu su olayını hiç kafana takma zaten saat 3-4 gibi çağırıyorlar oda veriyorlar odanda istediğin gibi içersin suyunu odada su vardı ben gittiğimde çok güzel temiz bi merkez o konuda giyiniyosun önlüğünü sonra tekerlekli sandalye ile aşağı iniyorsun bebişini alıp tekrar odana çıkıyosun İnşâAllahOpu olduğun için biliyorsun zaten inip çıkmaları :)
Çok teşekkür ederim acıbademde ekstra vitaminler falan önermişlerdi burda hiç birşey vermediler ekstra vitamin kullandunızmı bana mı gerek görülmedi acaba
Semra hoca yaparsa sabah olur benimki sabahtı 11.30/12 gibiydiTransfer olan arkadaşlar transferler genelde akşam oluyor sanırım değil mi . Ben çatlatma iğnemi bu akşm 6’da yaptım. Transferde 6-7 gibi olur diye tahmin ediyorum. Sizlerin kaçta oldu? Su içmeyi abartmak istemiyorum.
Semra hoca yaparsa sabah olur benimki sabahtı 11.30/12 gibiydi
Bendeki kağıtta da öyle yazıyordu önceden demiştim arayıp emre bey yapacak dediler ben onu istemeyince semra hocaya verdiler ve saat de değişmiş oldu .ama onun dışında başka biri yaparsa akşam oluyor transferlerHiç sanmam canım çünkü bana verdikleri kağıtta 15.30-16.00 da hastanede olsanız yeterli yazıyo
Bendeki kağıtta da öyle yazıyordu önceden demiştim arayıp emre bey yapacak dediler ben onu istemeyince semra hocaya verdiler ve saat de değişmiş oldu .ama onun dışında başka biri yaparsa akşam oluyor transferler
Canım Allah razı olsun senden. Biz de eşimle sık ziyaret ettiğimiz çok önemli bir Zat'tır Tokadi Hazretleri. Ben de buradaki evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkes için her hün oruç açmadan dus ediyorum. Allah herşeyden önce hakkımızda hayırlısını versin. Birbirimize ettiğimiz dualar çok önemli bence çünkü ailelerimiz bile bizi birbirimizden daha iyi anlayıp o kadar içten dua edemeyebilir.Arkadaşlar bir de size yazmayı unutmuşum,ben Pazar günü Mehmet Emin Tokadi Hz. nin türbesini ziyaret edip ,hepimiz için çok dua ettim Allah a;inşallah dualarımız kabul olur.. İstanbul da olan ve vakit bulabilen arkadaşlara tavsiyemdir..Manevi olarak çok iyi hissediyorsunuz.. Her kapının anahtarı dua ile demişler.. Ben hepimiz için dua ettim ;Rabbim kabul etsin inşallah
Canım Allah razı olsun senden. Biz de eşimle sık ziyaret ettiğimiz çok önemli bir Zat'tır Tokadi Hazretleri. Ben de buradaki evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkes için her hün oruç açmadan dus ediyorum. Allah herşeyden önce hakkımızda hayırlısını versin. Birbirimize ettiğimiz dualar çok önemli bence çünkü ailelerimiz bile bizi birbirimizden daha iyi anlayıp o kadar içten dua edemeyebilir.
Dua gönderen herkese ben kendi adıma Allah razı olsun diyorum
Canım aslında türbe değil,küçük bir mezarlık içinde Mehmet Tokadi HZ. Nin kabri; unkapanı köprüsünden fatih tarafına geçince sağdan hemen tabela ile yol ayrılıyor; o civarlar tam olarak Zeyrek diye geçiyor;biz navigasyonla gittik;navigasyonda balat olarak geçiyor;çok kolay bir yer aslında..6da odamdaydım ve yaklaşık 20 dk yeterli dediler ben 25 dk anca tutabildim :) hemen WC'ye kalktım sonra giyinip çıktım saat 7 ye geliyordu kimse acele ettirmiyor rahat olun yani
Rabbim dualarını kabul etsin İnşâAllah türbe tam olarak nerede canım
Canım Allah senden de razı olsun;çok güzel söylemişsin,ailelerimiz bile bizi bizden iyi anlamaz.. Yollarımız hep hayırlara çıksın inşallahCanım Allah razı olsun senden. Biz de eşimle sık ziyaret ettiğimiz çok önemli bir Zat'tır Tokadi Hazretleri. Ben de buradaki evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkes için her hün oruç açmadan dus ediyorum. Allah herşeyden önce hakkımızda hayırlısını versin. Birbirimize ettiğimiz dualar çok önemli bence çünkü ailelerimiz bile bizi birbirimizden daha iyi anlayıp o kadar içten dua edemeyebilir.
Dua gönderen herkese ben kendi adıma Allah razı olsun diyorum
Çok teşekkür ederim uyucam bütün tavsiyelere işallahBizim merkezde semra hanım bilimsel dayanağı olmayan hiçbir şeyi ‘kullanın’ demiyor. Ama ben kendim arı sütü kullanıyordum tedaviye başlamadan 2 ay önce başlamıştım. Buradaki arkadaşlar kuenzim tarzı vitamin önermişlerdi sağolsunlar bende aldım kullandım. birde folik asit. Ama vitaminin kimseye bir zararı olmaz. Vitamin dediğimiz zaten gıdalarda bulunan şeyler. Sen mümkün olduğunca sağlıklı beslen ; balık , yumurta , süt , yoğurt , kuru incir vs. Ama ben arı sütünü şiddetle öneririm orijinalini bulmaya çalış.
Teşekkür ederim dualarınıza benide ekleyin ben hepimize dua ediyorum emeklerimiz boşa gitmesin işallahTedavin hayırlı olsun. Semra Hanım evet sürekli girmiyor. Ön görüşmelerin bazılarına ve aralarda galiba. Ben bi ön görüşmede gördüm bir de histeroskopi yaptı bana ameliyathanede gördüm. Ama biliyorsun her şeyi, herkesi takip ediyor.
Yücel Bey iyi, yeni bir Soner Bey vardı, O da iyi. Günseli Hanım ile bir muayene geçirdim, çok elektriğim tutmadı benim ama memnun olan çok var burada. Gönül Hanım da çok kısa bir soru sormak için görüşmüştüm, tatlı bir havası var gibiydi, kadın doktorlardan sanırım en memnun olunan kendisi.
Q enzim içeren bi hap, glifor, folik eşimde sperm kalitesini artıracak bi hap önerdilerAcıbademde neler önermişlerdi? Bu kullanılan takviyelerin faydası ile ilgili bilimsel bir veri yok. Onun için burda bilimsel ispatı olmayan tavsiyelerde bulunmuyorlar. Burda kendi araştırdığı ya da farklı doktorların tavsiye ettiği takviyeler kullanan arkadaşlar var. Sen de daha önceden kullanıp fayda gördüğün ya da diğer yerde tavsiye edilenlerden mantığına yatan şeyleri kullanabilirsin. Vitamin takviyesinin sakıncası olmaz. Kullanıyorsan da kullanma demezler. Sana kalmış.
Ne güzel canım Rabbim gönlünüze göre versin herşeyiEvet canım eşimde geldi. Opu sürecinde izin alıp gelememişti ben çok kötü olmuştum iğnelerden dolayı hormonlar bi dengesizleşmişti. Sürekli ağlıyordum. Bu seferde önce sadece transfer günü gel dedim sonra dedim ki yok yok gel ben çok kötü oluyorum :) o da geldi sağolsun .
Evet gerçekten otel gibi bir merkez:) ben misafirhanesinin fiyatını sordum o gece orada kalırım diye 69 euro dedi pahalı geldi banada. Başka bir yer tuttum.
Bence semra hanımın müsaitliği ile alakalı benimde akşamdı semra hanım da oradaydı 6-7 kişi vardık bekleyen kimine semra hanım kimimize yücel yaptı transferiSemra hoca yaparsa sabah olur benimki sabahtı 11.30/12 gibiydi
Anladım canım iyi olursam bende gitmek istiyorumCanım aslında türbe değil,küçük bir mezarlık içinde Mehmet Tokadi HZ. Nin kabri; unkapanı köprüsünden fatih tarafına geçince sağdan hemen tabela ile yol ayrılıyor; o civarlar tam olarak Zeyrek diye geçiyor;biz navigasyonla gittik;navigasyonda balat olarak geçiyor;çok kolay bir yer aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?