Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşım peki akşam 5-6 gibi transfer olunca ne kadar kaldınız hastanede? Şu saatte çıkın vs gibi bir durumu var mı?
6da odamdaydım ve yaklaşık 20 dk yeterli dediler ben 25 dk anca tutabildim :) hemen WC'ye kalktım sonra giyinip çıktım saat 7 ye geliyordu kimse acele ettirmiyor rahat olun yani
Rabbim dualarını kabul etsin İnşâAllah türbe tam olarak nerede canım

inş cnm darısı isteyen herkesin başına
Yücel Bey gayet iyi bir doktor memmun kalacagını umuyorum
bende şişli memoril de hamile kaldım Rabbim nasip ederse kızım olacak... 2. Tüp bebek denememle hamile kaldım...

Gönül hanım, günsel, hanım veya Yücel Bey üçü de iyi doktor

cnm benım akşam 6:30 oldu

Evet canım eşimde geldi. Opu sürecinde izin alıp gelememişti ben çok kötü olmuştum iğnelerden dolayı hormonlar bi dengesizleşmişti. Sürekli ağlıyordum. Bu seferde önce sadece transfer günü gel dedim sonra dedim ki yok yok gel ben çok kötü oluyorum :) o da geldi sağolsun .

Evet gerçekten otel gibi bir merkez:) ben misafirhanesinin fiyatını sordum o gece orada kalırım diye 69 euro dedi pahalı geldi banada. Başka bir yer tuttum.

Çok teşekkür ederim acıbademde ekstra vitaminler falan önermişlerdi burda hiç birşey vermediler ekstra vitamin kullandunızmı bana mı gerek görülmedi acaba

Bizim merkezde semra hanım bilimsel dayanağı olmayan hiçbir şeyi ‘kullanın’ demiyor. Ama ben kendim arı sütü kullanıyordum tedaviye başlamadan 2 ay önce başlamıştım. Buradaki arkadaşlar kuenzim tarzı vitamin önermişlerdi sağolsunlar bende aldım kullandım. birde folik asit. Ama vitaminin kimseye bir zararı olmaz. Vitamin dediğimiz zaten gıdalarda bulunan şeyler. Sen mümkün olduğunca sağlıklı beslen ; balık , yumurta , süt , yoğurt , kuru incir vs. Ama ben arı sütünü şiddetle öneririm orijinalini bulmaya çalış.

Semra hoca yaparsa sabah olur benimki sabahtı 11.30/12 gibiydi

Hiç sanmam canım çünkü bana verdikleri kağıtta 15.30-16.00 da hastanede olsanız yeterli yazıyo
Bendeki kağıtta da öyle yazıyordu önceden demiştim arayıp emre bey yapacak dediler ben onu istemeyince semra hocaya verdiler ve saat de değişmiş oldu .ama onun dışında başka biri yaparsa akşam oluyor transferler

Anladım canım çok teşekkür ederim. Bakalım pazar günü arayacaklardır büyük ihtimal . Bende sadece Yücel bey ve Gönül hanımla rahat edebilirim. Gönül hanım pazartesi günü izinli bildiğim kadarıyla inşallah yücel bey yapar. Hayırlısı tabii

Canım Allah razı olsun senden. Biz de eşimle sık ziyaret ettiğimiz çok önemli bir Zat'tır Tokadi Hazretleri. Ben de buradaki evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkes için her hün oruç açmadan dus ediyorum. Allah herşeyden önce hakkımızda hayırlısını versin. Birbirimize ettiğimiz dualar çok önemli bence çünkü ailelerimiz bile bizi birbirimizden daha iyi anlayıp o kadar içten dua edemeyebilir.
Dua gönderen herkese ben kendi adıma Allah razı olsun diyorum

Nerede canım bahsettiğiniz türbe ? Bende yarın nasipse sultanahmete gideceğim hepimize dua edicem.

Canım aslında türbe değil,küçük bir mezarlık içinde Mehmet Tokadi HZ. Nin kabri; unkapanı köprüsünden fatih tarafına geçince sağdan hemen tabela ile yol ayrılıyor; o civarlar tam olarak Zeyrek diye geçiyor;biz navigasyonla gittik;navigasyonda balat olarak geçiyor;çok kolay bir yer aslında..

Canım Allah senden de razı olsun;çok güzel söylemişsin,ailelerimiz bile bizi bizden iyi anlamaz.. Yollarımız hep hayırlara çıksın inşallah

Çok teşekkür ederim uyucam bütün tavsiyelere işallah

Teşekkür ederim dualarınıza benide ekleyin ben hepimize dua ediyorum emeklerimiz boşa gitmesin işallah

Q enzim içeren bi hap, glifor, folik eşimde sperm kalitesini artıracak bi hap önerdiler

Ne güzel canım Rabbim gönlünüze göre versin herşeyi
Semra hoca yaparsa sabah olur benimki sabahtı 11.30/12 gibiydi
Bence semra hanımın müsaitliği ile alakalı benimde akşamdı semra hanım da oradaydı 6-7 kişi vardık bekleyen kimine semra hanım kimimize yücel yaptı transferi
Anladım canım iyi olursam bende gitmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…