Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar merhaba ben yeni transfer oldum,gönül hanımm girdi transfere, şu an saklanan bir embriyom da var dondurulmuş;burada eski sayfalarda transfer günü dondurulmuşlar için ödeme yapıldığını okudum,ama bize kimse böyle bir şey söylemedi be talep rtmediler acaba embriyomu kendi kafalarına göre atarlar mı,her şeyin parası menekşe hanım tarafından vaktinde talep edildi ve ödedik ama saklanan için istemediler fikrinizi merak ediyorum

İmha edilmez merak etme. Eğer sonucun pozitif olursa ve devam ederse o zaman dondurma ücreti ödemediğini ve embriyonu saklamak istediğini söylersin. Ama olumsuz olursa ve çok vakit geçmeden onu da transfer ettirmek istersen almayabilirler ücret.

Hadi hayırlısı. İnşallah güzel güzel yola devam ederler. Gelişmelerden haberdar et. Ne kullandın farklı ilaç olarak acaba

Hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsünüz. İlk transfer sanırım ve kalan bir embriyonuz var ve ücret odemediniz.
Muhtemelen menekşe hanım arayacaktim sizi . Aslında transfer günü bu ödeme alınıyor. Prosedürü bildiğimiz için biz odaya çıkmadan ödemiştik.

Korkmayın embriyonuz duruyordur. Sizin onayınız olmadan bir işlem yapmazlar. Siz yarın menekşe hanımı arayıp sorabilirsiniz ve ödemenizi yaparsınız.

Q enzim içeren bi hap, glifor, folik eşimde sperm kalitesini artıracak bi hap önerdiler
Folik asit herkes kullanıyor kullandırtıyor. Glifor da burda birçok arkadaşa önerildi ve kullanıyor. Onun haricinde antioksidan ve multivitamin olarak Koenzim q10 iyi bir takviye tabi omega3 le beraber. Omepa q10 gibi birlikte olan şekillerde de kullanabilirsin. Ayrı ayrı da. Arı sütü çok etkili bir çok kişi fayda gördü. Ama kendin için olanları en az 1 ay eşin için de 2-3 ay kullanmak daha etkili oluyor. Yakın zamanda başlayacaksanız ne kadar etki eder bilemem ama yine de denemekte fayda var. Son zamanlarda erkek için progeny m kadın için progeny f ı tavsiye ediyorlar burda da.

Hadi hayırlısı. İnşallah güzel güzel yola devam ederler. Gelişmelerden haberdar et. Ne kullandın farklı ilaç olarak acaba
Sağol canim dileklerine . normalde diger tedavilerinde gonal f 225 kullanmıştım. Bu sefer menegon ve gonal f ikisi bırlıkte kullandım.. 5. Günden sonra hergün hatta günde 2 kez kan verdim. Çok sıkı takıp ediyor Gonul hanım. Gerçi tüm bu süreci hergün Semra hanım kontrol ediyor ve karar veriyormuş... cuma ya toplama yapılacak simdilik 2 yumosla devam.

Arkadaşlar hepinize merhaba.bende Memoriale hastanesinde Semra hocamın hastasıydım.rahim arkası çikolata kistim vardı lucrin depot vuruluyordum,histeroskopi yapıldı,çikolata kistlerim vardı ve amh değerim 1 di 2 kere tüp bebek denedim Memoriale de ve negatif.ama şuan hamileyim hemde kendiliğinden oldu.size de umut olsun die yazıyorum bunları 6yıldır tedavi görüyordum ama nasip bu zamanmış.daha çok yeni bir haber keseyi kısmetse yarın görmek için gidicez doktora sizinle paylaşmak istedim.en önemli şeyde gerçekten kafadan çıkarmakmış :) ben nasıl olur die hep sorgulardım ama hayat telaşı benimde çıkarmam için sebep oldu başka bir şehire taşınırken hamile kaldım ve taşıdığım onca koli koltuğa rağmen tutundu bebeğim çok şükür.allahım hepinize nasip etsin inşallah duamdasınız.sonuna kadar sağlıkla kucağıma aldığım günleri de paylaşırım inşallah.heee bu arada 2 negatif tüp bebek denemesinden sonra kilo verdim 105 kg ilken şuan 90oldum ve hamile kaldım :)

Ohh çok iyi çok sevindim canım darısı benim gibi böyle evlat hasreti çeken isteyen herkese nasip etsin ..
sanırım iyi bir yere benzediğine bir kez daha iyi anladım ..olsun tüp bebek yada başka bişey önemli olan sağlıklı hayırlı bir bebek olsun önce o Allahın izniyle tabiki .

Ayy çok güzel bir haber allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım darısı bizim başımıza o zaman ..
Nasipte varsa olur muş bak oda tutunmuş annesine bizim içinde dua edermisin haftaya ön görüşme yapıcaz bizde yücel beyle inşallah güzel geçer . herşey iyi olur .

Merhaba Cnm merak ettim neden menegon ilave ettiler bu tedavin de ? Yumurta rezerve azlığı falan mı vardı?

canım çok sevındım Rabbim tamamına erdirsin inş

Çok mutlu oldum gözünüz aydın olsun lütfen kese görünce de haber edin bize de umut olsun

Merhaba Cnm merak ettim neden menegon ilave ettiler bu tedavin de ? Yumurta rezerve azlığı falan mı vardı?
Inan bende anlamadım. Hatta ilacı çok zor buldum Aradım yanlış mi yazdınız reçete 'de yok diye. Semra hanım bunu uygun gördü mutlaka bulun diye. Ve zaten yumurta rezervi çok düşük. Bu sefer farklı oldu. Umarım sonucu da iyi olur.

Ne güzel haberler bunlar. Inşallah kucağına almak kısmet olsun. Güzel haberleriniz gelsin

Seni hatırlıyorum çok sevindim Rabbim kucağına da sağlıkla almayı nasip etsin inşallah

Benim de düşük ilkin de 4 yumurta tek döllenme kimyasal gebelik 2. Hiç döllenme olmadı merak ettim acaba bana da mı böyle bir tedavi yapacak değiştirecek inşallah hayırlısı olur güzel haberler gelir senden bize de Ümit olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…