Canım Zeyrek Saraçhane civarında. Yandex'e falan yaz çıkar canım gitmek istersen.Duaların kabul olsun şimdiden.Nerede canım bahsettiğiniz türbe ? Bende yarın nasipse sultanahmete gideceğim hepimize dua edicem.
Amin. Dualarda buluşalım inşallahCanım Allah senden de razı olsun;çok güzel söylemişsin,ailelerimiz bile bizi bizden iyi anlamaz.. Yollarımız hep hayırlara çıksın inşallah
İmha edilmez merak etme. Eğer sonucun pozitif olursa ve devam ederse o zaman dondurma ücreti ödemediğini ve embriyonu saklamak istediğini söylersin. Ama olumsuz olursa ve çok vakit geçmeden onu da transfer ettirmek istersen almayabilirler ücret.Arkadaşlar merhaba ben yeni transfer oldum,gönül hanımm girdi transfere, şu an saklanan bir embriyom da var dondurulmuş;burada eski sayfalarda transfer günü dondurulmuşlar için ödeme yapıldığını okudum,ama bize kimse böyle bir şey söylemedi be talep rtmediler acaba embriyomu kendi kafalarına göre atarlar mı,her şeyin parası menekşe hanım tarafından vaktinde talep edildi ve ödedik ama saklanan için istemediler fikrinizi merak ediyorum
Hadi hayırlısı. İnşallah güzel güzel yola devam ederler. Gelişmelerden haberdar et. Ne kullandın farklı ilaç olarak acabaSelam kızlar. Bu sefer tedaviye farkli ilaçla davam ettim. hersey yolunda 2 yumosla devam ediyoruz. Bu akşam çatlama iğnesi cumaya da kısmetse toplama yapılacak. Heyacanla basamaklari tırmanıyoruz allahım herkese hayırlısını versin.
Arkadaşlar merhaba ben yeni transfer oldum,gönül hanımm girdi transfere, şu an saklanan bir embriyom da var dondurulmuş;burada eski sayfalarda transfer günü dondurulmuşlar için ödeme yapıldığını okudum,ama bize kimse böyle bir şey söylemedi be talep rtmediler acaba embriyomu kendi kafalarına göre atarlar mı,her şeyin parası menekşe hanım tarafından vaktinde talep edildi ve ödedik ama saklanan için istemediler fikrinizi merak ediyorum
Folik asit herkes kullanıyor kullandırtıyor. Glifor da burda birçok arkadaşa önerildi ve kullanıyor. Onun haricinde antioksidan ve multivitamin olarak Koenzim q10 iyi bir takviye tabi omega3 le beraber. Omepa q10 gibi birlikte olan şekillerde de kullanabilirsin. Ayrı ayrı da. Arı sütü çok etkili bir çok kişi fayda gördü. Ama kendin için olanları en az 1 ay eşin için de 2-3 ay kullanmak daha etkili oluyor. Yakın zamanda başlayacaksanız ne kadar etki eder bilemem ama yine de denemekte fayda var. Son zamanlarda erkek için progeny m kadın için progeny f ı tavsiye ediyorlar burda da.Q enzim içeren bi hap, glifor, folik eşimde sperm kalitesini artıracak bi hap önerdiler
Sağol canim dileklerine . normalde diger tedavilerinde gonal f 225 kullanmıştım. Bu sefer menegon ve gonal f ikisi bırlıkte kullandım.. 5. Günden sonra hergün hatta günde 2 kez kan verdim. Çok sıkı takıp ediyor Gonul hanım. Gerçi tüm bu süreci hergün Semra hanım kontrol ediyor ve karar veriyormuş... cuma ya toplama yapılacak simdilik 2 yumosla devam.Hadi hayırlısı. İnşallah güzel güzel yola devam ederler. Gelişmelerden haberdar et. Ne kullandın farklı ilaç olarak acaba
inş cnm darısı isteyen herkesin başına
Yücel Bey gayet iyi bir doktor memmun kalacagını umuyorum
bende şişli memoril de hamile kaldım Rabbim nasip ederse kızım olacak... 2. Tüp bebek denememle hamile kaldım...
Arkadaşlar hepinize merhaba.bende Memoriale hastanesinde Semra hocamın hastasıydım.rahim arkası çikolata kistim vardı lucrin depot vuruluyordum,histeroskopi yapıldı,çikolata kistlerim vardı ve amh değerim 1 di 2 kere tüp bebek denedim Memoriale de ve negatif.ama şuan hamileyim hemde kendiliğinden oldu.size de umut olsun die yazıyorum bunları 6yıldır tedavi görüyordum ama nasip bu zamanmış.daha çok yeni bir haber keseyi kısmetse yarın görmek için gidicez doktora sizinle paylaşmak istedim.en önemli şeyde gerçekten kafadan çıkarmakmış :) ben nasıl olur die hep sorgulardım ama hayat telaşı benimde çıkarmam için sebep oldu başka bir şehire taşınırken hamile kaldım ve taşıdığım onca koli koltuğa rağmen tutundu bebeğim çok şükür.allahım hepinize nasip etsin inşallah duamdasınız.sonuna kadar sağlıkla kucağıma aldığım günleri de paylaşırım inşallah.heee bu arada 2 negatif tüp bebek denemesinden sonra kilo verdim 105 kg ilken şuan 90oldum ve hamile kaldım :)
Merhaba Cnm merak ettim neden menegon ilave ettiler bu tedavin de ? Yumurta rezerve azlığı falan mı vardı?Sağol canim dileklerine . normalde diger tedavilerinde gonal f 225 kullanmıştım. Bu sefer menegon ve gonal f ikisi bırlıkte kullandım.. 5. Günden sonra hergün hatta günde 2 kez kan verdim. Çok sıkı takıp ediyor Gonul hanım. Gerçi tüm bu süreci hergün Semra hanım kontrol ediyor ve karar veriyormuş... cuma ya toplama yapılacak simdilik 2 yumosla devam.
canım çok sevındım Rabbim tamamına erdirsin inşArkadaşlar hepinize merhaba.bende Memoriale hastanesinde Semra hocamın hastasıydım.rahim arkası çikolata kistim vardı lucrin depot vuruluyordum,histeroskopi yapıldı,çikolata kistlerim vardı ve amh değerim 1 di 2 kere tüp bebek denedim Memoriale de ve negatif.ama şuan hamileyim hemde kendiliğinden oldu.size de umut olsun die yazıyorum bunları 6yıldır tedavi görüyordum ama nasip bu zamanmış.daha çok yeni bir haber keseyi kısmetse yarın görmek için gidicez doktora sizinle paylaşmak istedim.en önemli şeyde gerçekten kafadan çıkarmakmış :) ben nasıl olur die hep sorgulardım ama hayat telaşı benimde çıkarmam için sebep oldu başka bir şehire taşınırken hamile kaldım ve taşıdığım onca koli koltuğa rağmen tutundu bebeğim çok şükür.allahım hepinize nasip etsin inşallah duamdasınız.sonuna kadar sağlıkla kucağıma aldığım günleri de paylaşırım inşallah.heee bu arada 2 negatif tüp bebek denemesinden sonra kilo verdim 105 kg ilken şuan 90oldum ve hamile kaldım :)
Çok mutlu oldum gözünüz aydın olsun lütfen kese görünce de haber edin bize de umut olsunArkadaşlar hepinize merhaba.bende Memoriale hastanesinde Semra hocamın hastasıydım.rahim arkası çikolata kistim vardı lucrin depot vuruluyordum,histeroskopi yapıldı,çikolata kistlerim vardı ve amh değerim 1 di 2 kere tüp bebek denedim Memoriale de ve negatif.ama şuan hamileyim hemde kendiliğinden oldu.size de umut olsun die yazıyorum bunları 6yıldır tedavi görüyordum ama nasip bu zamanmış.daha çok yeni bir haber keseyi kısmetse yarın görmek için gidicez doktora sizinle paylaşmak istedim.en önemli şeyde gerçekten kafadan çıkarmakmış :) ben nasıl olur die hep sorgulardım ama hayat telaşı benimde çıkarmam için sebep oldu başka bir şehire taşınırken hamile kaldım ve taşıdığım onca koli koltuğa rağmen tutundu bebeğim çok şükür.allahım hepinize nasip etsin inşallah duamdasınız.sonuna kadar sağlıkla kucağıma aldığım günleri de paylaşırım inşallah.heee bu arada 2 negatif tüp bebek denemesinden sonra kilo verdim 105 kg ilken şuan 90oldum ve hamile kaldım :)
Amin canım çok teşekkür ederim senin de inşallah tamamına erdirsincanım çok sevındım Rabbim tamamına erdirsin inş
Çık saol canım hemen haber vericem inşallah :)Çok mutlu oldum gözünüz aydın olsun lütfen kese görünce de haber edin bize de umut olsun
Inan bende anlamadım. Hatta ilacı çok zor buldum Aradım yanlış mi yazdınız reçete 'de yok diye. Semra hanım bunu uygun gördü mutlaka bulun diye. Ve zaten yumurta rezervi çok düşük. Bu sefer farklı oldu. Umarım sonucu da iyi olur.Merhaba Cnm merak ettim neden menegon ilave ettiler bu tedavin de ? Yumurta rezerve azlığı falan mı vardı?
Ne güzel haberler bunlar. Inşallah kucağına almak kısmet olsun. Güzel haberleriniz gelsinArkadaşlar hepinize merhaba.bende Memoriale hastanesinde Semra hocamın hastasıydım.rahim arkası çikolata kistim vardı lucrin depot vuruluyordum,histeroskopi yapıldı,çikolata kistlerim vardı ve amh değerim 1 di 2 kere tüp bebek denedim Memoriale de ve negatif.ama şuan hamileyim hemde kendiliğinden oldu.size de umut olsun die yazıyorum bunları 6yıldır tedavi görüyordum ama nasip bu zamanmış.daha çok yeni bir haber keseyi kısmetse yarın görmek için gidicez doktora sizinle paylaşmak istedim.en önemli şeyde gerçekten kafadan çıkarmakmış :) ben nasıl olur die hep sorgulardım ama hayat telaşı benimde çıkarmam için sebep oldu başka bir şehire taşınırken hamile kaldım ve taşıdığım onca koli koltuğa rağmen tutundu bebeğim çok şükür.allahım hepinize nasip etsin inşallah duamdasınız.sonuna kadar sağlıkla kucağıma aldığım günleri de paylaşırım inşallah.heee bu arada 2 negatif tüp bebek denemesinden sonra kilo verdim 105 kg ilken şuan 90oldum ve hamile kaldım :)
Seni hatırlıyorum çok sevindim Rabbim kucağına da sağlıkla almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar hepinize merhaba.bende Memoriale hastanesinde Semra hocamın hastasıydım.rahim arkası çikolata kistim vardı lucrin depot vuruluyordum,histeroskopi yapıldı,çikolata kistlerim vardı ve amh değerim 1 di 2 kere tüp bebek denedim Memoriale de ve negatif.ama şuan hamileyim hemde kendiliğinden oldu.size de umut olsun die yazıyorum bunları 6yıldır tedavi görüyordum ama nasip bu zamanmış.daha çok yeni bir haber keseyi kısmetse yarın görmek için gidicez doktora sizinle paylaşmak istedim.en önemli şeyde gerçekten kafadan çıkarmakmış :) ben nasıl olur die hep sorgulardım ama hayat telaşı benimde çıkarmam için sebep oldu başka bir şehire taşınırken hamile kaldım ve taşıdığım onca koli koltuğa rağmen tutundu bebeğim çok şükür.allahım hepinize nasip etsin inşallah duamdasınız.sonuna kadar sağlıkla kucağıma aldığım günleri de paylaşırım inşallah.heee bu arada 2 negatif tüp bebek denemesinden sonra kilo verdim 105 kg ilken şuan 90oldum ve hamile kaldım :)
Benim de düşük ilkin de 4 yumurta tek döllenme kimyasal gebelik 2. Hiç döllenme olmadı merak ettim acaba bana da mı böyle bir tedavi yapacak değiştirecek inşallah hayırlısı olur güzel haberler gelir senden bize de Ümit olurInan bende anlamadım. Hatta ilacı çok zor buldum Aradım yanlış mi yazdınız reçete 'de yok diye. Semra hanım bunu uygun gördü mutlaka bulun diye. Ve zaten yumurta rezervi çok düşük. Bu sefer farklı oldu. Umarım sonucu da iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?