Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amiiin darısı başına arkadaşım her zaman dua edicem Allahım isteyen herkese versin .ben 2 negatif olmasına rağmen yine Memoriale de yaptırıcaktım çünkü gerçekten merkez çok iyi doktorlar da aynı şekilde.tedavin umarım sana bebeğini getirir bol şans diliyorum:)

Güzrl dileklerin için çok teşekkür ederim canım hepimizin başka başka hikayeleri var emin i zor bir süreç ama yanlız değiliz birbirmize iyi geldikçe bu yolları aşıcaz daha biz yolun en en başındayız inşallah önce Allah sonra inşallah doktorların sayesinde olucak. Çok şükür tez vakitlerde sağlıkla zamanında kucagınada almayı nasip etsin ..

Allah razı olsun bende arı sütü aldım bakalım gelirse hemen kullanıcaz, işallah güzel sonuçlar olsun, sabahtan beri yollardayım oruç oruç kaç hastane Gezdim Semra hocanın istediği genetik testler vardı onları yapmak için resmen canım çıktı :-S

Canım burda yazıyorlar merak ediyorum estrofem i ne zamn bırakıyorsunuz. Diyorlar ki 2 ye düşürüp 10. Hafta dolunca bırakılıyor ama azaltılması 1 düşürülmesi gerekmez mi
Ikiye düşürüp 10.haftada bırakmıştım öyle hatırlıyorum

Allah oruçlu oruçlu çabalarınızı hayırlara çıkarır inşallah

Kızlar ;
Elimde cleaxen 0.6 lık iğneler var
progestan iğne de ihtiyacı olanlara gönderebilirim

Kızlar ;
Elimde cleaxen 0.6 lık iğneler var
progestan iğne de ihtiyacı olanlara gönderebilirim

Ben pazartesi cleaxene başlayacağım canım sende uygun görürsen senden alabilirim . Tabi dozajını bilmiyorum henüz pazartesi kesinleşicek ama banada 0.6 verirler sanırım. Sen transferden vaz mı geçtin canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…