Çok teşekkür ederim amin inşallah dizinde en kısa zamanda hayırla sağlıkla kavuşmanız dileğiyleSeni hatırlıyorum çok sevindim Rabbim kucağına da sağlıkla almayı nasip etsin inşallah
Amiiin darısı başına arkadaşım her zaman dua edicem Allahım isteyen herkese versin .ben 2 negatif olmasına rağmen yine Memoriale de yaptırıcaktım çünkü gerçekten merkez çok iyi doktorlar da aynı şekilde.tedavin umarım sana bebeğini getirir bol şans diliyorum:)Ayy çok güzel bir haber allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım darısı bizim başımıza o zaman ..
Nasipte varsa olur muş bak oda tutunmuş annesine bizim içinde dua edermisin haftaya ön görüşme yapıcaz bizde yücel beyle inşallah güzel geçer . herşey iyi olur .
Amiiin darısı başına arkadaşım her zaman dua edicem Allahım isteyen herkese versin .ben 2 negatif olmasına rağmen yine Memoriale de yaptırıcaktım çünkü gerçekten merkez çok iyi doktorlar da aynı şekilde.tedavin umarım sana bebeğini getirir bol şans diliyorum:)
11+6da bırakmıştım benCrinone jeli 12.haftanın bitimine kadar mı kullanmak gerekiyor arkadaşlar? Yoksa 12.haftaya başlayınca mı kesilmeli?
Crinone jeli 12.haftanın bitimine kadar mı kullanmak gerekiyor arkadaşlar? Yoksa 12.haftaya başlayınca mı kesilmeli?
Canım burda yazıyorlar merak ediyorum estrofem i ne zamn bırakıyorsunuz. Diyorlar ki 2 ye düşürüp 10. Hafta dolunca bırakılıyor ama azaltılması 1 düşürülmesi gerekmez mi11+6da bırakmıştım ben
Allah razı olsun bende arı sütü aldım bakalım gelirse hemen kullanıcaz, işallah güzel sonuçlar olsun, sabahtan beri yollardayım oruç oruç kaç hastane Gezdim Semra hocanın istediği genetik testler vardı onları yapmak için resmen canım çıktı :-SFolik asit herkes kullanıyor kullandırtıyor. Glifor da burda birçok arkadaşa önerildi ve kullanıyor. Onun haricinde antioksidan ve multivitamin olarak Koenzim q10 iyi bir takviye tabi omega3 le beraber. Omepa q10 gibi birlikte olan şekillerde de kullanabilirsin. Ayrı ayrı da. Arı sütü çok etkili bir çok kişi fayda gördü. Ama kendin için olanları en az 1 ay eşin için de 2-3 ay kullanmak daha etkili oluyor. Yakın zamanda başlayacaksanız ne kadar etki eder bilemem ama yine de denemekte fayda var. Son zamanlarda erkek için progeny m kadın için progeny f ı tavsiye ediyorlar burda da.
Ikiye düşürüp 10.haftada bırakmıştım öyle hatırlıyorumCanım burda yazıyorlar merak ediyorum estrofem i ne zamn bırakıyorsunuz. Diyorlar ki 2 ye düşürüp 10. Hafta dolunca bırakılıyor ama azaltılması 1 düşürülmesi gerekmez mi
Ben merkezi arayıp sormuştum 12 hafta bitince demişti bana bende 12 nin bitmesine iki gün kala ilaç bitmişti öyle bıraktım.Crinone jeli 12.haftanın bitimine kadar mı kullanmak gerekiyor arkadaşlar? Yoksa 12.haftaya başlayınca mı kesilmeli?
Bence doktora sor, kişiye özel değişebiliyorCrinone jeli 12.haftanın bitimine kadar mı kullanmak gerekiyor arkadaşlar? Yoksa 12.haftaya başlayınca mı kesilmeli?
Allah oruçlu oruçlu çabalarınızı hayırlara çıkarır inşallahAllah razı olsun bende arı sütü aldım bakalım gelirse hemen kullanıcaz, işallah güzel sonuçlar olsun, sabahtan beri yollardayım oruç oruç kaç hastane Gezdim Semra hocanın istediği genetik testler vardı onları yapmak için resmen canım çıktı :-S
Hayırlı cumalar kızlar Rabbim gönlünüzden geçen bütün hayırlı muratlarınızı nasip etsin İnşâAllah
Hayırlı cumalar kızlar Rabbim gönlünüzden geçen bütün hayırlı muratlarınızı nasip etsin İnşâAllah
Kızlar ;
Elimde cleaxen 0.6 lık iğneler var
progestan iğne de ihtiyacı olanlara gönderebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?