Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tatlım Semra hoca dan başka kimse bilmiyor .
Tmm ben de 2 kutu var
Normal de mozaikler transfer ediliyormuş
Semra hoca hastalığın mozaikliği bir daha tedavi dedi .
Ellerinde örnek yokmuş bunla ilgili imha da olmayacak bilgi toplayacaklar .

Hmm anladım canım en hayırlısı olsun inşallh hakkında . Zor , yıpratıcı , çok uzun ... ama sabırdan başka bir şey gelmiyor elimizden duayla umutla bekleyeceğiz.

Hmm anladım canım en hayırlısı olsun inşallh hakkında . Zor , yıpratıcı , çok uzun ... ama sabırdan başka bir şey gelmiyor elimizden duayla umutla bekleyeceğiz.
Saol tatlım
sizlerin olsun ben çok seviniyorum
kısmet canım

Arkadaşlar yarını beklemeden size güzel haberler vereyim; çok şükür pozitifi gördük;gönül hanım da teyit etti.. Hamdolsun...:))) Dua eden her arkadaşıma Bin kere Allah razı olsun diyorum... Darısı sıradaki sen olduğun için önce sana Mutlu1anne K Kavimlergocu ve sonra emek veren tüm arkadaşlarımaaaaa

Canım sabırla duayla bekleyip umut edeceğiz hepberaber. İnşallah seninde güzel günlerin yakın olur canım .

Gözümüz aydın canım hayırla sağlıkla devam etsin inşallah . Çok çok sevindim . Rabbim bekleyen bütün arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallah bu mübarek günler hürmetine. .

Söyleyecek çok söz bulamıyorum;biraz saçmalayalabilirim ama başından beri memoraildan hiç kötü elektrik almadım; hele Gönül hanım..Çok dua ediyorum ona... Canlarım hepinize çok dua ediyorum; güzel haber vermek için çok sabrettim çok bekledim;bu haberi vermek bile çok büyük nimet...Darısı bütün arkadaşlarıma ve Mutlu1anne canım benim hadi sen de güzel haber ver buradan...

Gözümüz aydın canım hayırla sağlıkla devam etsin inşallah . Çok çok sevindim . Rabbim bekleyen bütün arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallah bu mübarek günler hürmetine. .
Amin amin amin canım..Bizi bizden başkası anlayamaz birbirimize ettiğimiz duaları Rabbim kabul eder inşallah

Kendime ne kadar istediysem istiyorsam Size de o kadar istiyorum ve dua ediyorum arkadaşlar

Öncelikle canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah çabalarını boşa çıkarmasın rabbim .
bende yeni bu yola çıkıcak biri olarak sizleri daha tanımadan da olsa o kadar mutlu olsum ki inşallah benim gibi bekleyen arkadaşlara da nas,ip etsin .

Tebrik ederim canım. Hayırlı olsun allah sonuna kadar gormeyi nasip etsin. Hayırlısıyla sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.

Canımm ne kdar sevindim anlatamam sana. Çok çok mutlu oldum. Tebrik ederim sağlıcakla kucağına al inşallah. Darısı tüm bekleyen arkadaşlara hepimize

Çok sevindim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Maşallah, Allah tamamına erdirsin. İnşallah yaşadığın tüm sıkıntıları unutursun rahat bir hamilelik olur keyifle geçer ve kucağına alırsın sağlıkla..
Sırada olanlardan biri de benim, yarn kontrolüm var inşallah terslik çıkmaz bu ay da transferim olur, dua beklerim..

Çok güzel bir haber canım amin tatlım çok saol

Çok sevindim canım hayırlı olsun allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Dualarında bizi de unutma

Maşallah tebrik ediyorum sizi
Hayırlı olsun Rabbim bir ömür boyu ayirmasin sizleri inşallah

Ayyy çok sevindimmmmmmm

Darısı sizin başınıza olsun inşallah
Sorunsuz sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirirsiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…