Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allahım tamamına erdirsin cnm inşallah ve herbirimize kucağımızda sewdirsin inşallah.Rabbim bu mübarek günlerde bekleyen bütün arkadaşlarımıza evlat haberi aldırsın,kucağına almak için gün sayanlara da inşallah sağ salim kucaklarımıza aldırsın inşallah

Ay canım ya çok şükür beklediğin sonuç geldi buralar hamile haberleriyle dolup taşar inşallah:)

D Defnekuzuu çok sevindim canım tebrik ederim Rabbim kucağına aldığın günü de bize yazmayı nasip etsin.. bende bugün histeroskopi oldum küçük bir polip vardı alındı ve rahme çizik atıldı. Yücel bey ve Semra hanım girdi. Önümüzdeki ay benimde transferim olacak inşallah banada güzel haber vermek nasip olur.. benimde dualarım evlat hasretiyle yanan herkes için..

Eşimin kullanacağıyla benim kullanacağım ayrımı ben anlayamadım ben bi kavanoz aldım ikimizde kullanıcaz bitince tekrar alırız diye düşündüm arı sütünü

Arkadaşlar aranızda pozitif alıp da transferden bunyama sap kasığı çok ama çok şiddetli ağrıyan kimse var mı acaba?? Transferden eve geldiğimden beri sap kasığımda çok şiddetli ağrı var;başlarda tutunma ağrısıdır diye sevinirken şimdi de dış gebelik olanilir mi diye korkuyorum,dış gebeliğin en belirgin özelliği tek taraflı kasık ağrısı imiş.. ya da daha önce dış gebelik geçiren var m?? Tüp bebekte dış gebelik oluyor mu ki??Allah rızası için bilen varsa bi şey yaZsın çok korkuyorum

Kızlar bugün jelin ikinci günü. Jelde 1.30 saat sonra lavabodayken peçeteye 1 damla kan geldi. Sizce tahriş midir nedir bu hiçbir şey anlmadım . Adet olma gibi bir durumum olamaz değil mi ? Çok yavaş uyguluyorum jeli aslında ama hiç anlmadım ve tedirgin oldum.

Hayırlı olsun inşallah bebiş olsunlar sana. Pgt sonucu ne kadar zamanda çıktı

Eşimin kullanacağıyla benim kullanacağım ayrımı ben anlayamadım ben bi kavanoz aldım ikimizde kullanıcaz bitince tekrar alırız diye düşündüm arı sütünü
Sade arı sütü mü? Ballı falan karışım mı? İçinde bitkisel bişeyler yoksa aynını kullanabilirsiniz.

Ben daha önce dış gebelik yaşadım üstelik pgt den sağlıklı gelmiş embriyo ile. Benim degerim düşük başladı düzenli arttı ilk testlerde ama daha sonra artış duraklamaya başladı azar azar artmaya devam etti. Benim öyle belirgin şiddetli bir ağrım olmadı. Bu konuyu netleştirmek için betahcg takibine devam etmeniz iyi olur. 1500 gibi bir değer olduğunda da kese görmek için muayeneye gidin. Allah yardımcınız olsun. İnşallah değildir.

Tahriş olabilir korkma. Bir defasinda gelmişti sanırım benim de başıma. Tekrar etmez inşallah ama ederse hemşire hattını ara. Hadi hayırlısı bak geldi çattı transfer günün senin de. Sen de bize yakında müjdeli haber vereceksin inanıyorum.

O andan sonra bir kaç kez daha gittim ama gelmedi çok şükür bir şey. İnşallah tahriştir . Yarında olursa direk arayacağım inşallah gerek kalmaz ama .
Hiç sorma bir senedir beklediğim an geldi üstelik bu sürecin her aşamasında ayrı bir panik yaşayan Çiğdem bu sefer o kadar pozitif ve eğleniyordu ta kiiii şu kanı görene kadar :) inşallah her şey güzel olur tüm isteyen herkes için ...

D Defnekuzuu hadi gözün aydın :)
Her aşamanda ayrı stres yaşadım seninle. Sen hatırlıyor musun farkında mısın bilmiyorum ama başka bir topikte doktor merkez arayışında iken sana mesaj yazıp ben tavsiye etmiştim Şişliyi. Zor uzun ve sıkıntılı da bir süreç yaşadın. O yüzden senin pozitifine ayrı sevindim. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almak da nasip olur. Duaların da beni de unutma.

Merhaba nasılsınız ?? Siz hangi aşamadasınız şuan inşallah sizin de güzel haberlerinizi alacağız, bebişini kucağına almayan kimse kalmasın burda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…