Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çoook çok sevindimm Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsinn..

Merhaba nasılsınız ?? Siz hangi aşamadasınız şuan inşallah sizin de güzel haberlerinizi alacağız, bebişini kucağına almayan kimse kalmasın burda inşallah
Son tedavide genetiğe giden embriyo mozaik geldi. Yeni tedavi önerdiler. Eşimde varikosel vardı ameliyat olmamıştı. 3 hafta önce ameliyat oldu 6 ay bekleme sürecindeyiz şu anda.

Merhaba nasılsınız ?? Siz hangi aşamadasınız şuan inşallah sizin de güzel haberlerinizi alacağız, bebişini kucağına almayan kimse kalmasın burda inşallah

Son tedavide genetiğe giden embriyo mozaik geldi. Yeni tedavi önerdiler. Eşimde varikosel vardı ameliyat olmamıştı. 3 hafta önce ameliyat oldu 6 ay bekleme sürecindeyiz şu anda.
Bu saatte kafa bimilyon olunca pek hoş cevap vermemişim sanırım. Bilmiyorum bana ne zaman sıra gelir. Yazıp moral bozmayı da sevmiyorum kötü örnek halimle. Sadece cevap bekleyen sorulara yazmayi tercih ediyorum fırsat buldukça. Güzel haber veren herkes için mutlu oluyorum ama kendim için ve benim gibi olan arkadaşlarım için daha derin üzülüyorum elimde olmadan.
İyiyim demenin zorlaştığı günlerden geçiyorum anlayacağın...
yine de şükür bu günümüze...
Sen nasılsın ne yaptın miyom operasyonu işini?

Canım benim o kadar haklısın o kadar normal ki böyle hissetmen hissetmeniz. Her güzel haberle sevindigimiz vakit aklımızda dualarımız da sizinle daha meşgul inan .

Rabbim gönlüne ferahlık ve güç kuvvet versin inşallah . Sizinde güzel haberlerinizi alacağız inşallah canım . Lütfen o güzel kalbini kendini daraltma . İmtihanı ağır olanın yüreği de mevkii de ağırdır .
Dualarimiz inşallah geri cevrilmeyecek ben inanıyorum .

Maşallah maşallah hayırlı uğurlu olsun allahım tamamına erdirsin inşallah

Çok ama çooook sevindim. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin! :)

Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar.. Hepimizin nasibi bir yerlerde bekliyor bizi;biri diğerimizden önce;kimimizinki daha sonra.. Kuru daldan bile taze tomurcuk veren Rabbim bizi unutur mu hiç...Hepimiz sabredip dualarımızın kabul olmasını bekliyoruz arkadaşlar..Hepimiz sırayla güzel haberleri paylaşacağız inşallah burdan...

Canımsın Allah razı olsun;sıra gelince senin de güzel haberlerine buradan sevinmek nasip olsun inşallah..Evet hatırlıyorum valla Şişli memorial mi bahçeci mi diye karar veremediğim zamanlardı:)) hangimizin süreci kolay oldu ki canım, hepimizin duyguları aynı,hepimiz tedirgin tedirgin devam ediyoruz yollarımıza..Allah hep aydınlık yerlere çıkarsın bu yolların sonunu..

Hayırlı olsun inşallah bebiş olsunlar sana. Pgt sonucu ne kadar zamanda çıktı
Teşekkürler amin inşallah bize hem tek gen pgtsi hem ngs yapıldı yumurtalarım 24 nisanda toplanmıştı 8 Haziran'da sonuçlandı normalde ikisi bir ayda çıkar denmişti biraz gecikme yaşandı

Sen bu sayfada herkesin sorularına cevap veren elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışan birisin en kısa cevapların bile çok anlam içeriyor o yüzden gayet hoş cevap verdin ben bi eksiklik hissetmedim.kendin hakkında uzun süredir bir şeyler yazmadığın için yada yazdıysan ben görmedim merak ettim.eskilerden aminebusra vardı çok zorlu yollardan geçti çok şükür hamile kaldı ben inanıyorum ve o kadar gönülden istiyorum ki bi gün sende buraya hamile olduğunu yazacaksın.eşinin ameliyatı tedaviyi daha olumlu etkileyecek emin ol,çünkü varikosel embriyonun gelişimini engelliyor diye biliyorum. Benim ameliyatıma gelince bayramdan sonra allah izin verirse olacağım ve bende 6 ay bekleyeceğim transfer için uzun bi süre ama elden bir şey gelmiyor

Arkadaşlar bu crinone jeli kadın doğumcular yazabiliyor artık demiştiniz ya; yakınımdaki bir özel hastanede yazdırsam ödemez değil mi illa devlette mi yaZdırmak gerekiyor acaba; jelim bugün sondu;bugğn yazdırmam lazım,özelde yazdırırım dedim ama sabah aklıma geldi, memorial ın reçetesini ödemedi;özel hastanelerde yazdırmamak mı lazım acaba

Ben de de olmuştu iki üç defa hemde o yüzden o jele gıcık oluyordum . Tahriş ediyor içeriyi korkma elinden geldiğince yavaş uygula

Ben de de olmuştu iki üç defa hemde o yüzden o jele gıcık oluyordum . Tahriş ediyor içeriyi korkma elinden geldiğince yavaş uygula

Çoookkk teşekkür ederim canım ya. Bende adet olucam diye ödüm koptu. Karnımda çünkü regli olacakmış gibi ağrıyor sanırım o da jelin etkisi. Ben 29 günde bir adet oluyorum. 20. Gün transferim olacak normal dimi ?

Naturel siklus transferinde adet günün test günün oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…