Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Normal canım.ağrı da yapıyor adet ağrısı gibi hatta ben transferin ertesi günü de jelin üstünde kan gördüm kesin tutmadı dedim ama çok şükür. Normal merak etme hiç ben de 19.gün transfer oldum . Genelde 19/20/21 günler oluyor . Embriyo 5 günlük olduğu için ona göre hesapliyorlar zaten pazartesi mi transfer olacaksın

Evet canım sen doğum yapıcaksın ben transfer olucam :)

Evet canım sen doğum yapıcaksın ben transfer olucam :)
Evet canım :) bayrağı sana devrediyorum inşallah :) Allah bana sağlıkla kavuşmayı sana da sağlıkla tutunmasini nasip etsin o gün inşallah her akşam dualarimdasin buradaki bir kaç kişi de öyle defne kuzu ya da ediyordum o çok şükür sırasını savdi. Sen de hatta buradaki diğer arkadaşlar dan da dua bekliyorum her şey yolunda gitsin diye

Allah razı olsun canım gerçekten her gün dilimdesin. Bir çok arkadaş öyle. Senin doğumla benim transfer aynı gün ya sürekli dilimdesin:) inşallah bizede nasip eder Allahım. Çok heyecanlıymış hele şuan seni düşünemiyorum heyecanını. Acaba kime benziyo falan insan düşünmekten sürekli yüzünde gülümseme olur :)

Allah razı olsun canım benimmm,ben de çok dua ediyorum Ramazan ayı Rabbim ellerimizi boş çevirmesinninşallah..

D Defnekuzuu canım senden de tüyoları alalım lütfen özel bir şey yiyip içtin mi transferden sonra ne kadar yattın test değerin kaç çıktı erken test yaptın mı belirtin oldu mu :))))
Canımm öyle süper tüyolarım yok ama, doktor d hemşirelerin dediklerini uyguladım;transfer sonrası tam yarım saat yattım;kalkınca dikkatli ve yavaş şekilde tuvalete gittim;çorabımı ve ayakkabımı eşim giydirdi.. yavaş yavaş yürüdüm çıktık hastaneden aracımızla eve geldik;arabada koltuğu biraz yatırıp öyle dinlenerek geldim.. Transfer akşamı yemek ve tuvalet dışında hep yattım, ertesi gün evin içinde biraz gezindim biraz yattım..Pazar günü kalkıp dışarı çıktık hatta yazmıştım Mehmet Emşn Tokadi hazretlerine gittik.. Yeme içme olayına gelince her gün havuç ve yeşil elma yemeye özen gösterdim..transfer öncesi ve sonrası her gün,hala da yiyorum bir arkadaşım tavsiye etmişti hatta bak bunu sana söylemeyi unutmuşum canım Mutlu1anne (

Onun dışında aklıma gelen hiç bir şey yok canlarım;yalnız doktorun dediği tek şey transfer sonrası uzun uzun yatmak iyi değil dediler kan akışının olması tutunmaya çalışan embriyo için önemli imiş;tabi burdan kalkın camları silelim mesajı çıkmasın:) evin içinde tatlı tatlı gezinmek lazım:);Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah;sırada K Kavimlergocu P Polly87 Mutlu1anne var sanırım en yakınlarda.. Güzel haberlerler dolup taşsın buralar ki tedaviye yeni başlayacak,başlayan ve tedavi sürecinde olan arkadaşlarımıza moral ve umut olsun.

Ben yokum cnm ;(

Yaaaa çok sevindim. Çok çok çok çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mucizeni. Şu mübarek günlerde herkesin yüzü gülsün inşallah

Ne güzel haberlerle dolmuş buralar. Çok sevindim. Geri sayım heyecanını bu ay da Mutlu1anne ve senle yaşıyoruz demekki. Hayırlısıyla inşallah

Evet ben varım. Pozitif sonuçtan sonra çok şiddetli sancılarım oldu kasıkta. Dış gebelik geçmişim de var. Çok korktum o dönemde. Hatta uzun süre devam etti. Keseyi gördükten sonra bile. Çift embriyo transfer edilmişti. Tek kese var. Herhalde öbür embriyo tüpte kaldı diye düşündüm uzun süre. Bir süre sonra geçti çok şükür

K Kavimlergocu her zaman aklımda ve dualarımdasın. Sadece bil istedim. Hep birlikte sevineceğimiz günler çok yakında inşallah.

Çok teşekkür ederim canım. Aksilik çıkmazsa inşallah son 2 :)

Benim sağ tarafımda hafif değil ama dayanılmayacak kaaar da değil sürekli hiç geçmeyen yatınca daha çok hissettiren ağrı-yanma-batma var, şiddetli ağrı düzeyi nasıl olur;çok korkuyorum çok

T Turuncu pembe dış gebelik belirtileriniz yani kasık ağrılarınız ne zman başladı tam olarak acaba

Dış gebelikte kasık ağrım olmamıştı. Bhcg değerinin düzensiz yükselişinden şüphelenilmişti. Rahimdende bi doku alınıp gebelik bulgusu olup olmadığına bakılmış öyle anlaşılmıştı. Tüplerde bile görülmemişti. Çabuk düşüşe geçmişti bhcg.
Sizin kaçıncı gününüz şu anda. Bhch kaç

Genelde 0.4 ile başlanıyor bende kullanıyorum canım doktor yazıyor SGK geçen bi yerde sonra rapor çıkardım hiç yüzdesini falan ödemiyoruz
Ya ama ya ama yaaaaa biliyordum çok dua ettim çokkkk nasıl sevindim kendime sevindiğim gibi daha çokkkk sevindim İnan Rabbim kucağına almayı nasip etsin İnşâAllah sağlıkla gözünüz aydın canım benim
Aynen bende öyle canım sana da daha önce demiştim galiba en önemli şey güven onu da Rabbim içimize veriyor
Evet canım SGK geçen özellerde yazıyor ben devlette yazdırdım ilkin ama zorla şimdi özeldeki kadın doğumcum yazıyor
benimde transferim adet günümden 9 gün önceydi 20 nisan transfer 29 Nisan test günümdü :) hadi İnşâAllah güzel haberlerle gelirsin

Sadece arı sütü eğriçayırın kavanozlarından aldık, çok teşekkür ederim bütün sorularıma cevap veriyorsunuz Allâh razı olsun
40grlik minik kavanoz değil mi? 30 gram arısütü 10 gram bal var. Günlük 1.5 gram kullanmak gerekiyor arı sütünü. Yani eşinle beraber kullanınca 10 gün gidecek size küçük kavanoz ona göre miktarını ayarlayarak tüketin. Dolapta duruyordur ve metal değmeyecek biliyorsundur da yine de söylemiş olayım:)

Benim sağ tarafımda hafif değil ama dayanılmayacak kaaar da değil sürekli hiç geçmeyen yatınca daha çok hissettiren ağrı-yanma-batma var, şiddetli ağrı düzeyi nasıl olur;çok korkuyorum çok
Canım transferin kaçıncı günü ? Kasık ağrısı normal diyorlar canım İnşâAllah sağlıklı bi gebelik nasip eder Rabbim

Yok 30gr lık sadece arı sütü içeriği uyarıların için teşekkür ederim dikkat edicem işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…