Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yok 30gr lık sadece arı sütü içeriği uyarıların için teşekkür ederim dikkat edicem işallah
Cnm bende kullanmıştım arı sütünü rezerv ve kalite için.organik olandan alıyordum soğuk zincir.bide organik polen alıyordum.polenin yarısı arı sütünün tamamını yarım kavanoz balla karıştırıyordum hatta son iki alışımda ginseng tozuydu sanırsam yanlış hatırlamıyorsam az biraZda ondan katıp tahta kaşıkla karıştırıp sabah akşam tahta kaşıkla aç karna yerdim.tatlı kaşığı gibi olan tahta kaşıklardan cnm.

Amin canım İnşâAllah
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin bu sefer diğer denemeleriniz hangi merkezdeydi?

Aranızda histeroskobi olan varmıbende olacağımda merak ediyorum. Birde histesoskobi sonrası hemen tüp bebek denenmemeli mi yoksa birkaç ay rağmen dinlenmesi için zaman mı verilmeli tecrübesi olan arkadaş varmı

Aranızda histeroskobi olan varmıbende olacağımda merak ediyorum. Birde histesoskobi sonrası hemen tüp bebek denenmemeli mi yoksa birkaç ay rağmen dinlenmesi için zaman mı verilmeli tecrübesi olan arkadaş varmı

Bir çoğumuz olduk . Genelde histereskopi olduktan bir ay sonra başka bir sıkıntı yoksa transfer yapılıyor. Zor bir işlem değil opu sonrası gibi oluyor ağrı ve kanama .

Ama siz transfer değilde tedaviye mi transfer sonrası başlayacaksınız.

Ben laparoskopi ve histeroskopi aynı anda oldum. Histeroskopi sadece tanı amaçlıydı perde polip myom vs yoktu. Ama laparoskopiyle tüplerim alındı. O yüzden transferim için 2. Reglimi beklememi söylediler. Ama sadece tanı amaçlı histeroskopide sanırım ilk adette transfer sürecine başlanabiliyor. Ama histeroskopi esnasında polip myom vs herhangi bir operasyonda bulunurlarsa ikinci regli beklenebilir. Diğer arkadaşlarda tecrübelerini yazacaktır.

Ben ilkini 3-4 send önce önce olmuştum anestezisiz Çapa'da ölüyorum sandım miyomlarım yüzünden tanı amaçlıydı ikincisini de tüpüm alınacaktı o sırada yücel bey doktorumla görüşmek istedi histereskopi de yapın dedi ve rahim genişletme yapılacak dedi çokta sorgulamadım açıkçası 1 şubatta histereskopi ve ameliyat oldum aynı anda Nisan'da transferim oldu ben Mart ayında olsun istedim fakat açık ameliyat olduğu için o yücel bey erteledi bir ay daha

Benim döndürülmüş emriyolarım var tanı amaçlı olacak bir sonraki ay transfer yapılır dedi doktorum ama rahimle oymadıktan sonra acaba beklemek mi doğru olur yoksa hemen transfer mi doğru olur aslında diğer arkadaşlarımız ne yaşamış onu merak ettim.

Rahim genişletme ne demek n sen yapılıd

Bana yücel bey histeroskopide bir çizik işlemi gibidir dedi. Çizik işleminde mesela rahimde tahribat yaratmak amaç. Histeroskopide de rahime giriş yapılıp bir anlamda oraya müdahale ediyoruz buda iyi bir şey tutunma açısından dedi. Yani histeroskopiden hemen sonra transfer bir şans. Çizik işlemide histeroskopi ile yapılıyor ve transferden kısa süre önce yapılıyor .

Mutlu1anne arkadaşımızın da anlartigi gibi histereskopi sonrası transfer daha uygun görülüyor. Dr unuzu dinleyim derim naçizane. Benim de histereskopi sonrası hemen transfer oldu ve tuttu çok şükür .

Tekrar hayırlı olsun arkadaşım. Valla bana umut oldu, bi heyecanlandım kıpır kıpır oldum. Transfer günüm gelsin diye gün sayıyorum.
Tavsiyelerin ve umut dolu yazın için teşekkürler

Bu ari sutunu bir problem oldugundami kullanicaz acaba bende bu sikinti yok ama tup bebek yapicaz kullansammiki?

Allah rast getirsin insallah bizi bizden baska anlayan olmaz valla disarida cokkolay ama bizim icin nekadar mesakkatli ve heyecanli bir yol Rabbim kolay dogumlar kolay hamilelikler nasip etsin hayirli evlat olsunlar insallah

Bu ari sutunu bir problem oldugundami kullanicaz acaba bende bu sikinti yok ama tup bebek yapicaz kullansammiki?
Cnm bilmiyorum ki ben de rezerv sorunu var.sizdeki sorun neyse cnm çok özel diilse.yani ben kendim aldım merkezle alakası yok cnm o yüzden ne desem bilemedim.alerjin falan varmı polene arı sütüne falan.

Hadi bakalım cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haberlerin devamı gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…