- 25 Mayıs 2017
- 223
- 310
- 53
- 34
Cnm bende kullanmıştım arı sütünü rezerv ve kalite için.organik olandan alıyordum soğuk zincir.bide organik polen alıyordum.polenin yarısı arı sütünün tamamını yarım kavanoz balla karıştırıyordum hatta son iki alışımda ginseng tozuydu sanırsam yanlış hatırlamıyorsam az biraZda ondan katıp tahta kaşıkla karıştırıp sabah akşam tahta kaşıkla aç karna yerdim.tatlı kaşığı gibi olan tahta kaşıklardan cnm.Yok 30gr lık sadece arı sütü içeriği uyarıların için teşekkür ederim dikkat edicem işallah
Amin canım İnşâAllahMerhaba hanımlar yarın bende 4.tedavime baslicam inşallah bu sefer bebeğime kavusurum.Allah tüm isteyen herkese nasip etsin.Kimseyi yavrusuz bırakmasın.Rabbim Hamile olanlarinda hayırlısıyla saglikli sihhatli bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin
Aranızda histeroskobi olan varmıbende olacağımda merak ediyorum. Birde histesoskobi sonrası hemen tüp bebek denenmemeli mi yoksa birkaç ay rağmen dinlenmesi için zaman mı verilmeli tecrübesi olan arkadaş varmı
Aranızda histeroskobi olan varmıbende olacağımda merak ediyorum. Birde histesoskobi sonrası hemen tüp bebek denenmemeli mi yoksa birkaç ay rağmen dinlenmesi için zaman mı verilmeli tecrübesi olan arkadaş varmı
Ben ilkini 3-4 send önce önce olmuştum anestezisiz Çapa'da ölüyorum sandım miyomlarım yüzünden tanı amaçlıydı ikincisini de tüpüm alınacaktı o sırada yücel bey doktorumla görüşmek istedi histereskopi de yapın dedi ve rahim genişletme yapılacak dedi çokta sorgulamadım açıkçası 1 şubatta histereskopi ve ameliyat oldum aynı anda Nisan'da transferim oldu ben Mart ayında olsun istedim fakat açık ameliyat olduğu için o yücel bey erteledi bir ay dahaAranızda histeroskobi olan varmıbende olacağımda merak ediyorum. Birde histesoskobi sonrası hemen tüp bebek denenmemeli mi yoksa birkaç ay rağmen dinlenmesi için zaman mı verilmeli tecrübesi olan arkadaş varmı
Benim döndürülmüş emriyolarım var tanı amaçlı olacak bir sonraki ay transfer yapılır dedi doktorum ama rahimle oymadıktan sonra acaba beklemek mi doğru olur yoksa hemen transfer mi doğru olur aslında diğer arkadaşlarımız ne yaşamış onu merak ettim.Bir çoğumuz olduk . Genelde histereskopi olduktan bir ay sonra başka bir sıkıntı yoksa transfer yapılıyor. Zor bir işlem değil opu sonrası gibi oluyor ağrı ve kanama .
Ama siz transfer değilde tedaviye mi transfer sonrası başlayacaksınız.
Rahim genişletme ne demek n sen yapılıdBen ilkini 3-4 send önce önce olmuştum anestezisiz Çapa'da ölüyorum sandım miyomlarım yüzünden tanı amaçlıydı ikincisini de tüpüm alınacaktı o sırada yücel bey doktorumla görüşmek istedi histereskopi de yapın dedi ve rahim genişletme yapılacak dedi çokta sorgulamadım açıkçası 1 şubatta histereskopi ve ameliyat oldum aynı anda Nisan'da transferim oldu ben Mart ayında olsun istedim fakat açık ameliyat olduğu için o yücel bey erteledi bir ay daha
Benim döndürülmüş emriyolarım var tanı amaçlı olacak bir sonraki ay transfer yapılır dedi doktorum ama rahimle oymadıktan sonra acaba beklemek mi doğru olur yoksa hemen transfer mi doğru olur aslında diğer arkadaşlarımız ne yaşamış onu merak ettim.
Valla tam hatırlamıyorum daha önce miyom ameliyatı da olmuştum o yüzden galibaRahim genişletme ne demek n sen yapılıd
Benim döndürülmüş emriyolarım var tanı amaçlı olacak bir sonraki ay transfer yapılır dedi doktorum ama rahimle oymadıktan sonra acaba beklemek mi doğru olur yoksa hemen transfer mi doğru olur aslında diğer arkadaşlarımız ne yaşamış onu merak ettim.
Tekrar hayırlı olsun arkadaşım. Valla bana umut oldu, bi heyecanlandım kıpır kıpır oldum. Transfer günüm gelsin diye gün sayıyorum.Onun dışında aklıma gelen hiç bir şey yok canlarım;yalnız doktorun dediği tek şey transfer sonrası uzun uzun yatmak iyi değil dediler kan akışının olması tutunmaya çalışan embriyo için önemli imiş;tabi burdan kalkın camları silelim mesajı çıkmasın:) evin içinde tatlı tatlı gezinmek lazım:);Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah;sırada @Kavimlergocu @Polly87Mutlu1anne var sanırım en yakınlarda.. Güzel haberlerler dolup taşsın buralar ki tedaviye yeni başlayacak,başlayan ve tedavi sürecinde olan arkadaşlarımıza moral ve umut olsun.
Ben yokum cnm ;([/QUOTE
Biz sıramızı bekleyeceğiz arkadaşım. Senin azıcık daha sabrını istiyor yaradan, lütfen üzülme. Allah bizimledir.
Bu ari sutunu bir problem oldugundami kullanicaz acaba bende bu sikinti yok ama tup bebek yapicaz kullansammiki?Cnm bende kullanmıştım arı sütünü rezerv ve kalite için.organik olandan alıyordum soğuk zincir.bide organik polen alıyordum.polenin yarısı arı sütünün tamamını yarım kavanoz balla karıştırıyordum hatta son iki alışımda ginseng tozuydu sanırsam yanlış hatırlamıyorsam az biraZda ondan katıp tahta kaşıkla karıştırıp sabah akşam tahta kaşıkla aç karna yerdim.tatlı kaşığı gibi olan tahta kaşıklardan cnm.
Allah rast getirsin insallah bizi bizden baska anlayan olmaz valla disarida cokkolay ama bizim icin nekadar mesakkatli ve heyecanli bir yol Rabbim kolay dogumlar kolay hamilelikler nasip etsin hayirli evlat olsunlar insallahEvet canım :) bayrağı sana devrediyorum inşallah :) Allah bana sağlıkla kavuşmayı sana da sağlıkla tutunmasini nasip etsin o gün inşallah her akşam dualarimdasin buradaki bir kaç kişi de öyle defne kuzu ya da ediyordum o çok şükür sırasını savdi. Sen de hatta buradaki diğer arkadaşlar dan da dua bekliyorum her şey yolunda gitsin diye
Amin ALLAH razı olsun.size de nasip olsun inşallahAllah rast getirsin insallah bizi bizden baska anlayan olmaz valla disarida cokkolay ama bizim icin nekadar mesakkatli ve heyecanli bir yol Rabbim kolay dogumlar kolay hamilelikler nasip etsin hayirli evlat olsunlar insallah
Cnm bilmiyorum ki ben de rezerv sorunu var.sizdeki sorun neyse cnm çok özel diilse.yani ben kendim aldım merkezle alakası yok cnm o yüzden ne desem bilemedim.alerjin falan varmı polene arı sütüne falan.Bu ari sutunu bir problem oldugundami kullanicaz acaba bende bu sikinti yok ama tup bebek yapicaz kullansammiki?
Hadi bakalım cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haberlerin devamı gelsin inşallahHastaneden aradılar kızlar ; saat 3 gibi burada olun transfer 5-6 arasında planlanıyor ama erkende olabilir biraz daha geç de olabilir yoğunluğa bağlı , sıkışık gelmeyin burada yavaş yavaş içersiniz , transferinizi Yücel Bey yapacak dediler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?