Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hadi bakalım cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haberlerin devamı gelsin inşallah

Aminn çok teşekkür ederim canım. İnşallah yücel bey bana bayram şekerimi verecek :) gebelerin duası kabul olurmuş tatlım sende dua et benim için.

Aminn çok teşekkür ederim canım. İnşallah yücel bey bana bayram şekerimi verecek :) gebelerin duası kabul olurmuş tatlım sende dua et benim için.
Hepimiz için ediyorum cnm Rabbim olmayanlara, isteyen herkese tez vakitte iyi haberler almayı nasip etsin, kucağına almak için gün sayanlarımıza da sağlıklı sıhatli hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.bu mübarek kandil gecesinde Rabbim hiçbirimize evlat hasreti evlat acısı yokluğu göstermesin çektirmesin inşallah.seneye bayramlara kimimiz evlatlarımız kucağımızda kimimiz karnımızda girelim inşallah hayırlısıyla.

Aminnnnn canım aminn

Onun dışında aklıma gelen hiç bir şey yok canlarım;yalnız doktorun dediği tek şey transfer sonrası uzun uzun yatmak iyi değil dediler kan akışının olması tutunmaya çalışan embriyo için önemli imiş;tabi burdan kalkın camları silelim mesajı çıkmasın:) evin içinde tatlı tatlı gezinmek lazım:);Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah;sırada K Kavimlergocu P Polly87 Mutlu1anne var sanırım en yakınlarda.. Güzel haberlerler dolup taşsın buralar ki tedaviye yeni
Tekrar hayırlı olsun arkadaşım. Valla bana umut oldu, bi heyecanlandım kıpır kıpır oldum. Transfer günüm gelsin diye gün sayıyorum.
Tavsiyelerin ve umut dolu yazın için teşekkürler
cCanımm inşallah güzel haberlerinizi almayı nasip etsin Rabbim.. Bak maşallah son zamanlarda hep güzel haberler veriliyor sayfada..Hepiniizn haberine ayrı ayrı sevinelim

Hadi şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım benimmm,benim içime seninle ilgili çok güzel şeyler doğuyor.. Benim haftaya 18 inde Gönül hanımla randevum var,senin de ertesi günü test günün..İnşallah ikimiz de güzel haberlerle döneriz..

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum size bende rezerve azlığı var 2 tane hatta tedavim de döllenme oluşmadı 5. Tedavim için gün sayıyorum ama ilk kez ovülasyon testi yapayım dedim nasıl olsa tedaviye gidicem dedim ama 10. Günüm pozitif gösteriyle 7. Gün başlamıştım normal mi bu kadar erken çatlaması hiç bilgisi olan var mı?

K Kavimlergocu kuzum pardon sıraları karıştırdım sanırım:) Senin de güzel haberlerine sıra gelecek; bak sayfadaki bekleyen sayısı gittikçe azalıyor:)) Bir süre sonra burda hepimiz hamilelik Doğum konuşcaz inşallah:)) Sırası gelene Rabbim yardımcı olsun;su gibi geçsin zaman,güzel haberler alalım heppo

Sonunda geldi çattı demekki çok heyecanlı bi sürece giriyorsun allah yardımcın olsun canım hayırlı pozitif sonuçlar al inşallah dualarımız seninle:)

İnşallah canım inşallah çok teşekkür ederim. Başından beri her bildiğini paylaştın Allah razı olsun. İnşallah bende 20 haziranda senin gibi buraya hamileyimm yazabilirim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız

Canım ovulasyon testleri ile bilgin var mı öncelikle;ben de çok kullandım onlar zaten hep iki çizgi çıkıyoraç ama birisi silik gibi;yalnızca yumurtlama zamanında iki çizgi de baya koyu oluyor aynı eşitlikte..Eğer bununla ilgili bilgin varsa ve ikisi de koyu kırmızı ise mutlaka doktorunu ara sor,belki kontrole çağırır;ben de seninle aynı şeyi yaptım;Gönül hanım neden bana söylemediniz demişti;biz o günleri hesaplayarak veriyoruz ilaçları ama ne olur ne olmaz bi kontrole çağırırdık demişti.. Yani endişe edeceğin bir şey yoktur bence ama için rahatlasın ara sor bence canım,tedavin de hayırlı uğurlu olsun:)) Güzel haberlerle dolsun sayfamız:))

Sonunda geldi çattı demekki çok heyecanlı bi sürece giriyorsun allah yardımcın olsun canım hayırlı pozitif sonuçlar al inşallah dualarımız seninle:)

Evet canım tam 21 ağustosta başladığım bu serüvende nihai sona ulaşmış bulunuyorum:) tabi ne olacak sadece Allah bilir ama hepimiz kaderimizdekini yaşıyoruz , yaşayacağız .. ben elimden gelen ne varsa yaptık , hepimiz yaptık .. şimdi sıra sadece nasibi beklemekte . Allah hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin .

Allah yardımcınız olsun. Bol şans olsun bebiş olsun sevgiler

Hadi hyrlisi :) cok heycanli tranferi yapacak dr belli degilmiydi onlarmi seciyor kim yapacak transferi?

İnşallah cnm evet biliyorum koyu çizgi oldu 10. Gün normal de silikti ama şimdi ikisi de baya koyu ama çok erken çatlıyor olması şaşırttı beni gönül hanıma da söylesem de Suan tedaviye başlamadık gelince konuşuruz diye bilir belki bir de çağırsa da çok uzaktayım ancak tedaviye gidince söyleyebilirim ama işte bir ümit belki var ya onu yaşadım denemekten vazgeçmiyorum bir de bu mübarek gün dualarım kabul olur kendiliğinden gelir ama işte okudum kadarıyla erken çatlama oldu mu gebelik olmuyormuş çok fazla

Hadi hyrlisi :) cok heycanli tranferi yapacak dr belli degilmiydi onlarmi seciyor kim yapacak transferi?

Arı sütü bal polen karismini alerjiniz yoksa kullanabilirsiniz takviye olarak sonuçta ilaç değil doğal takviye bir zararı olmaz .

Yumurta kalitesini arttırmak için kullanılıyor tam kanıt olmasa da bi zararı yok . Biz eşimle beraber kullanmıştık tedavi öncesi .

Daha önce farklı günlerde mi çatlıyordu o yüzden mi şaşırdınız ben tam anlayamadım.

Hava degisimlerinden dolayı bazen döngüler sasirabiliyor malum sıcaklar bastırdı. Siz testi dikkati alın ve değerlendirin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…